Altijd de voordeligste Ssangyong autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste SsangYong autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je SsangYong autoverzekering

Een SsangYong autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je SsangYong verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een SsangYong verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je SsangYong verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Ssangyong modellen

# Merk Model
1SsangyongRexton
2SsangyongMusso
3SsangyongKyron
4SsangyongKorando
5SsangyongActyon

Meest populaire Ssangyong verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1SsangyongAllsecur
2SsangyongKlaverblad
3SsangyongFBTO
4SsangyongReaal Verzekeringen
5SsangyongReaal
6SsangyongRoxo

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Ssangyong modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Ssangyong modellen door de jaren heen.
 • Ssangyong Actyon

 • Ssangyong Korando

 • Ssangyong Kyron

 • Ssangyong Musso

 • Ssangyong Rexton

 • Ssangyong Rodius

 • Ssangyong Tivoli

 • Ssangyong XLV

Waarom voor je Ssangyong autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Ssangyong autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Ssangyong
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk SsangYong

SsangYong is het vierde grootste automerk van Zuid-Korea. In 1954 werd het opgericht als Hadonghwan Motor Company en begon met het bouwen van jeeps voor het Amerikaanse leger. Na een aantal overnames, joint ventures, fusies en bijbehorende naamswijzigingen werd het in 1986 overgenomen door de SsangYong Business Group. Zij gingen een samenwerking aan met Mercedes-Benz om samen auto’s te bouwen. In 1997 nam Daewoo een meerderheidsbelang in SsanYong. In 2000 werd het automerk alweer verkocht, omdat Daewoo in financiële problemen was geraakt. De Chinese autofabrikant SAIC nam toen 48,9 procent van SsangYong over. Sinds 2010 heeft Mahindra een belang van 70% in het bedrijf.

Gelijkwaardige merken voor je SsangYong

Ben je op zoek naar een SsangYong autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste SsangYong autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: