Altijd de voordeligste Sunbeam autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Sunbeam autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Sunbeam autoverzekering

Een Sunbeam autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Sunbeam verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Sunbeam verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Sunbeam verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68693 autoverzekering beoordelingen.

Anoniem, ROSMALEN
zondag 25 augustus 2019 om 18:30


MAKKELIJK
Meneer Karczewski, LELYSTAD
zondag 25 augustus 2019 om 17:18


ja
Anoniem, DELFT
zondag 25 augustus 2019 om 15:16


Goed geregeld
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Sunbeam modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Sunbeam modellen door de jaren heen.
  • Sunbeam 1000

  • Sunbeam 1600

  • Sunbeam Avenger

  • Sunbeam Hunter

  • Sunbeam Rapier

  • Sunbeam Sceptre

Waarom voor je Sunbeam autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Sunbeam autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Sunbeam
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Sunbeam

Sunbeam kwam vooruit uit de Japanware-fabriek van John Marston, een fervent fietser, die hij in 1859 was gestart. In 1885 begon de populariteit van Japanware af te nemen en werd overgestapt op het produceren van fietsen en later auto’s. Door de beurskrach van 1929 kwam het hele concern in de problemen en werden maatregelen genomen met introductie van nieuwe merken, zoals Talbot, en afstoten van onderdelen. Sunbeam zou gebruikt worden voor de sportwagens. Uiteindelijk werd het merk in 1967 overgenomen door Chrysler. En werd gestopt met het automerk Sunbeam in 1979 toen het alleen nog maar een naam was. Sunbeam heeft auto’s, autobussen, buitenboordmotoren, fietsen, motorfietsen, radiateurs, trolleybussen, vliegtuigen en vliegtuigmotoren geproduceerd. Met name de auto’s van Sunbeam stonden bekend om hun hoge kwaliteit en daardoor ook hoge prijzen.

Gelijkwaardige merken voor je Sunbeam

Ben je op zoek naar een Sunbeam autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Sunbeam autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: