Altijd de voordeligste Talbot autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Talbot autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Talbot autoverzekering

Een Talbot autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Talbot verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Talbot verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Talbot verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68667 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Polman, WATERINGEN
donderdag 22 augustus 2019 om 23:55


Heel overzichtelijk en snel.
Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
donderdag 22 augustus 2019 om 23:10


Alles word goed uitgelegd en is simpel te begrijpen.
Anoniem, SPANBROEK
donderdag 22 augustus 2019 om 20:09


Independer is de beste
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Talbot modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Talbot modellen door de jaren heen.
 • Talbot 1000

 • Talbot 1100

 • Talbot 1301/1501 Serie

 • Talbot 1307/8 Serie

 • Talbot 1510

 • Talbot Chrysler (FR)

 • Talbot Horizon

 • Talbot Matra

 • Talbot Samba

 • Talbot Solara

 • Talbot Tagora

Waarom voor je Talbot autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Talbot autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Talbot
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Talbot

Talbot was een Brits/Frans automerk dat in 1903 werd opgericht onder de naam Clement-Talbot Ltd. De fabriek zette in eerste instantie alleen auto’s in elkaar, maar vanaf 1906 bouwden zij hun eigen auto’s. In 1919 fuseerde het bedrijf met Barracq ook een Britse/Franse autofabriekant en ging Sunbeam Talbot Darracq Motors Ltd. heten. In 1935 kwam het bedrijf in moeilijkheden en werd Talbot overgenomen door de Rootes-Group. De Franse fabriek werd overgenomen door Anthony Lago die het merk Talbot-Lago gebruikte. Het Britse Talbot werd in 1938 samengevoegd met Sunbeam. Nog voor de Tweede Wereldoorlog werd de productie gestaakt. Tot 1955 werden er nog wel Talbot-Sunbeams verkocht. In 1967 nam Chrysler de Rootes-Group over en voegde het samen met Simca. Nieuwe Talbot modellen werden niet meer gemaakt, wel kregen een aantal Chrysler modellen de merknaam Talbot. In 1979 kreeg PSA, moederbedrijf van Peugot en Citroën, de Europese activiteiten van Chrysler in handen en het merk Simca. In 2010 overwoog PSA om Talbot opnieuw te introduceren als concurrent van het goekdope merk Dacia van Renault.

Gelijkwaardige merken voor je Talbot

Ben je op zoek naar een Talbot autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Talbot autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: