Altijd de voordeligste Tesla autoverzekering

Bij Independer kun je helaas geen Tesla autoverzekering afsluiten. Wél kunnen we je helpen aan wat meer informatie over Tesla.

Veel eisen aan Tesla autoverzekering

Wil je een Tesla autoverzekering afsluiten? Dan kun je tegen een aantal zaken aanlopen. Omdat een Tesla een dure auto is, stellen verzekeraars strenge eisen aan de beveiliging van de auto. Zo is de standaardbeveiliging van een Tesla voor veel verzekeraars niet voldoende. Het volgsysteem moet namelijk verbonden zijn met een alarmcentrale. Al met al betaal je voor een Tesla autoverzekering een behoorlijke premie. Meer informatie over de Tesla autoverzekering lees je in dit artikel.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Tesla modellen

# Merk Model
1TeslaModel S
2TeslaModel 3
3TeslaModel X

Meest populaire Tesla verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1TeslaFBTO
2TeslaCentraal Beheer
3TeslaAllianz Direct
4TeslaReaal dw
5TeslaAllsecur

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 74111 autoverzekering beoordelingen.

Meneer Riezebos, MIDWOUD
dinsdag 29 september 2020 om 09:57


5 jaar na verhuizing en netjes doorgeven van de adreswijziging EN MEERMAALS TELEFONISCH CONTACT HIEROVER DOOR DE JAREN HEEN, nog steeds staat de woonverzekering op ons oude huis, als ik op de groene kaart van de autoverzekering klik krijg ik die van
Anoniem, HELMOND
dinsdag 29 september 2020 om 09:47


Ik ben sinds 2008 tevreden met Independer omdat het makkelijker en sneller gaat om een object te verzekeren. En om een verzekeraar te kunnen beoordelen moet later blijken of het waard is. Viva Independer :)
Anoniem, COEVORDEN
dinsdag 29 september 2020 om 09:10


Snelle afwikkeling
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Tesla modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Tesla modellen door de jaren heen.
 • Tesla Model 3

 • Tesla Model S

 • Tesla Model X

 • Tesla Roadster

  Waarom voor je Tesla autoverzekering afsluiten via Independer?

  Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Tesla autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

  • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Tesla
  • Groot aanbod
  • Independer Keurmerk
  • Niet goed, geld terug! (14 dg)

  Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

  Meer informatie over het merk Tesla

  Tesla is een Amerikaans automerk van Tesla Motors, autofabrikant van elektrische auto´s. Tesla vergaarde bekendheid met hun Tesla Roadster in 2008. Dat was de eerste volledig elektrische sportwagen. Hun tweede model was een elektrische sedan. Tesla werkt ook samen met Lotus, Toyota en Daimler om volledig elektrische versies van enkele modellen te maken. Daarnaast produceren zij in samenwerking met Panasonic elektrische accu´s.

  Gelijkwaardige merken voor je Tesla

  Ben je op zoek naar een Tesla autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

  Op zoek naar voordeligste Tesla autoverzekering?

  Vergelijk 120 autoverzekeringen

  Kenteken
  Postcode
  (bijv. 1234 AB)
  Geboortedatum
  (bijv. 15-01-1970)
  Schadevrije jaren

  Schadevrije jaren

  Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

  Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

  Weet ik niet
  WhatsApp

  Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

  App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

  Zij gingen je voor

  Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: