Altijd de voordeligste Triumph autoverzekering

Independer vindt gegarandeerd de beste en voordeligste Triumph autoverzekering voor jou, zonder dat je er zelf veel tijd aan kwijt bent.

Direct de beste deals voor je Triumph autoverzekering

Een Triumph autoverzekering vergelijken is heel makkelijk: na het invullen van slechts zes vragen zie je direct wat voor jou de drie beste deals zijn die je direct bij Independer kunt afsluiten. Je Triumph verzekeren is zo heel gemakkelijk.

Vaak geven we ook nog een extra korting op de autoverzekering. Speciaal voor jou hebben we verzekeringen met een Independer Keurmerk ontwikkeld. Sluit je een Triumph verzekering met deze garantie bij ons af, dan garanderen wij de laagste prijs voor dat product en een uitstekende service, ook als je schade hebt. Zo kun je makkelijk en snel je Triumph verzekeren.

Jouw voordelen

Ons team van experts helpt je eenvoudig de beste autoverzekering te vinden. Al meer dan 400.000 consumenten hebben hun auto online via Independer verzekerd. Ontdek nu zelf hoe makkelijk je geld kunt besparen.

Jan-Willem Broekx, Manager Autoverzekeringen

Meest populaire Triumph modellen

# Merk Model
1TriumphTR6

Meest populaire Triumph verzekeraars

# Merk Verzekeraar
1TriumphFBTO

Al meer dan 1.000 klanten deelden hun ervaring met een autoverzekering vergelijken en afsluiten

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

Independer scoort gemiddeld een . Dit is het gemiddelde cijfer uit 68667 autoverzekering beoordelingen.

Mevrouw Polman, WATERINGEN
donderdag 22 augustus 2019 om 23:55


Heel overzichtelijk en snel.
Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
donderdag 22 augustus 2019 om 23:10


Alles word goed uitgelegd en is simpel te begrijpen.
Anoniem, SPANBROEK
donderdag 22 augustus 2019 om 20:09


Independer is de beste
Alle ervaringen met Independer

Overzicht van alle Triumph modellen

Elk automerk heeft veel verschillende modellen op de markt gebracht. Hier vind je een overzicht van alle Triumph modellen door de jaren heen.
 • Triumph 2000 MK II

 • Triumph 2500 PI

 • Triumph 2500 TC

 • Triumph Acclaim

 • Triumph Dolomite

 • Triumph GT 6

 • Triumph Spitfire

 • Triumph Stag

 • Triumph Toledo

 • Triumph TR6

 • Triumph TR7

Waarom voor je Triumph autoverzekering afsluiten via Independer?

Independer heeft ruim 12 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Waarom ook voor jouw Triumph autoverzekering afsluiten? Inmiddels hebben al meer dan 400.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Nadat je een keuze hebt gemaakt voor een autoverzekering, kun je direct de autoverzekering afsluiten. Bij Independer vind je:

 • De beste prijs voor de autoverzekering van jouw Triumph
 • Groot aanbod
 • Independer Keurmerk
 • Niet goed, geld terug! (14 dg)

Bovendien wordt je aanvraag voor een autoverzekering snel beoordeeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.  Je kunt dan direct met een gerust hart verzekerd de weg op. Over je oude autoverzekering hoef je je ook geen zorgen te maken, het opzeggen daarvan kun je bij ons direct online regelen.

Meer informatie over het merk Triumph

Triumph was een autofabrikant. Het automerk werd in 1897 opgericht door Siegfried Bettman en Mortiz Schulte. In het begin werden fietsen gemaakt. In 1921 kregen de oprichters ruzie, omdat Bettman de fietsenproductie wilde vervangen voor die van auto’s. Schulte verliet het bedrijf en Bettman nam Dawson Car Company over. Het produceren van fietsen en motorfietsen ging echter door. In de jaren ‘30 werd de naam aangepast naar Triumph Motor Company en werd de motor- en fietsenafdeling verkocht. De Grote Depressie zorgde voor moeilijkheden en de gedwongen productiestop door de Tweede Wereldoorlog zorgde ervoor dat Triumph in 1944 failliet ging. Triumph werd opgekocht door Standard Motor Company die de merknaam, na een kortdurende wijziging, voortzette. In 1960 fuseerde Triumph met Leyland. Het laatste model verscheen in 1981 in een joint-venture met Honda. De merknaam is in handen van BMW die het merk in handen kreeg toen het Rover overnam van Leyland. Toen zij Rover verkochten behielden zij de merkrechten van Triumph.

Gelijkwaardige merken voor je Triumph

Ben je op zoek naar een Triumph autoverzekering? Hopelijk helpen we je met informatie op deze pagina verder. Kom je er niet uit of overweeg je toch een auto van een ander merk? Bekijk dan ook deze pagina's van gelijkwaardig automerken:

Altijd de voordeligste Triumph autoverzekering

Vergelijk 120 autoverzekeringen

Kenteken
Postcode
(bijv. 1234 AB)
Geboortedatum
(bijv. 15-01-1970)
Schadevrije jaren

Schadevrije jaren

Je bouwt alleen schadevrije jaren op als een auto op jouw naam is verzekerd. Schadevrije jaren geven je korting op de premie.

Elk jaar dat je geen schade claimt, bouw je 1 schadevrij jaar op. Elke keer dat je wel een schade claimt die jouw schuld is, verlies je 5 of meer jaren. Zo kan je dus zelfs een negatief aantal schadevrije jaren hebben.

Weet ik niet
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer: