Ervaring autoverzekering afsluiten via Independer

Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een autoverzekering afsloten via Independer.

"Duidelijke site en goede telefonische ondersteuning."

vrijdag 22 september 2017 om 08:14, Anoniem, LENT

"Tevreden"

vrijdag 22 september 2017 om 07:55, Anoniem, AMSTERDAM

"Duidelijken en simpel."

donderdag 21 september 2017 om 23:16, Mevr. G. Bánfi, POSTERHOLT

"het is zo makkelijk en snel en biedt goede informatie"

donderdag 21 september 2017 om 22:07, Dhr. L.J. Kokx, NIEUWEGEIN

"Omdat ik eerder een verzekering bij jullie had"

donderdag 21 september 2017 om 21:26, Mevr. Y. Keskin, 3071BN

"prima"

donderdag 21 september 2017 om 20:30, Anoniem, VLAARDINGEN

"snel en duidelijk in hun vergelijking"

donderdag 21 september 2017 om 20:21, Anoniem, DALFSEN

"So"

donderdag 21 september 2017 om 19:27, Dhr. S. MUSTAFA, Steenderen

"ŁATWE I PRZYJEMNE ZAKŁADANIE UBEZPIECZENIA"

donderdag 21 september 2017 om 18:38, Dhr. D.A. FALASA, BUSSUM

"Spreekt heel erg voorzich. Vragen zijn duidelijk!"

donderdag 21 september 2017 om 18:22, Anoniem, ROOSENDAAL

"gemakkelijk en snel"

donderdag 21 september 2017 om 18:12, Dhr. R.P. van Baalen, BRAKEL

"Is ok"

donderdag 21 september 2017 om 17:30, Anoniem, NIEUWKOOP

"Nvt"

donderdag 21 september 2017 om 17:24, Anoniem, NAALDWIJK

"Snel en effieciënt!"

donderdag 21 september 2017 om 17:21, Anoniem, AMSTERDAM

"Tot nu toe super tevreden...overzichtelijk, vriendelijk en behulpzaam."

donderdag 21 september 2017 om 16:14, Dhr. E. Coerver, DIEMEN

"Snel en handig"

donderdag 21 september 2017 om 15:24, Anoniem, SOEST

"Snel en makkelijk"

donderdag 21 september 2017 om 15:01, Dhr. J.T.R. MULDER, GORSSEL

"omdat ik geen verdere ervaring met hen heb"

donderdag 21 september 2017 om 14:37, Mevr. C.H. Swinkels, SPIJKENISSE

"ben al 2 jaar tevreden"

donderdag 21 september 2017 om 14:06, Anoniem, DIEMEN

"Overzichtelijk en duidelijk. Je weet gelijk de verschillende mogelijkheden"

donderdag 21 september 2017 om 13:48, Anoniem, BIERUM

"Snelle en duidelijke aanmelding voor een autoverzekering. Korte en duidelijke uitleg. Kortom heel tevreden over deze dienst. Top!!!"

donderdag 21 september 2017 om 13:37, Dhr. N. Cornelissen, RHEDEN

"ok"

donderdag 21 september 2017 om 13:08, Anoniem, BLOEMENDAAL

"duidelijke uitleg "

donderdag 21 september 2017 om 11:33, Anoniem, LINSCHOTEN

" Via internet deze verzekering gevonden, en door mijn contactpersoon van verwijzen omdat hij gaat me pension. Dus ben blij dat ik een andere verzekering heb. "

donderdag 21 september 2017 om 00:01, Anoniem, UTRECHT

"Snel, makkelijk en overzichtelijk"

woensdag 20 september 2017 om 22:06, Dhr. J. Schipper, OUD-BEIJERLAND

"Alles was heel duidelijk en ook telefonisch verliep het heel prettig."

woensdag 20 september 2017 om 21:31, Anoniem, EINDHOVEN

"De laagste prijs garantie in een paar seconde. Helemaal top."

woensdag 20 september 2017 om 20:37, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Makkelijk service"

woensdag 20 september 2017 om 19:59, Dhr. M. Ugurlu, NIJMEGEN

"Goede verzekering en snel reageren!!!!"

woensdag 20 september 2017 om 19:27, Dhr. C. Avirvarei, BARNEVELD

"goede info en makkelijk afsluiten, overzichtelijke site"

woensdag 20 september 2017 om 19:21, Dhr. G.F. Breij, AMERSFOORT

"Snel geregeld en vriendelijk gesprek met alle personel , ook makllejk berekbaar ben ik tevreden"

woensdag 20 september 2017 om 17:21, Dhr. Hardjono, 'S-GRAVENHAGE

"snel geholpen"

woensdag 20 september 2017 om 16:18, Anoniem, AMSTERDAM

"Nette afhandeling"

woensdag 20 september 2017 om 15:45, Dhr. Witkamp, 'S-GRAVENHAGE

"Snelle service"

woensdag 20 september 2017 om 15:41, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Duidelijke site...Snel geregeld"

woensdag 20 september 2017 om 15:38, Anoniem, AKERSLOOT

"Tot nu toe wel"

woensdag 20 september 2017 om 15:30, Dhr. W.D.F. De Vos, NIJMEGEN

"Het gaat makkelijk en snel"

woensdag 20 september 2017 om 15:25, Dhr. B. Molenaar, HUIZEN

"MAKKELIJK"

woensdag 20 september 2017 om 15:22, Anoniem, GRONINGEN

"nou dat weet ik niet ik metaal nu 590 euro per maand bij reaal mijn tussen persoon is baggers.bv in duivendrecht die heeft twee jaar geleden gezecht dat ik mach over stapen naar een andere verzekerings maatschapij maar reaal kon geen andere verzekeri"

woensdag 20 september 2017 om 15:20, Dhr. J.A.B. Koter, RIJSENHOUT

"Jullie doet het snel "

woensdag 20 september 2017 om 15:12, Dhr. A. Koeiman, 'S-GRAVENHAGE

"Simpel, duidelijk en straight forward verzekeren!"

woensdag 20 september 2017 om 13:18, Mevr. I.R. Munk-de Ruiter, ALMELO

"Heel snel en eficient."

woensdag 20 september 2017 om 10:43, Anoniem, ROTTERDAM

"Super handig & overzichtelijk. Leuk dat je het pluspakket er bij krijgt."

woensdag 20 september 2017 om 10:41, Anoniem, BREDA

"Good deals and good service. Everything very clear and intuitive. "

woensdag 20 september 2017 om 10:40, Dhr. I.V. DURLEA, 'S-GRAVENHAGE

"IK BEN ZEER TEVREDEN M.V.G. T. DIJKHUIZEN"

woensdag 20 september 2017 om 10:37, Dhr. T. Dijkhuizen, HELLEVOETSLUIS

"Alles word duidelijk aangeven!"

woensdag 20 september 2017 om 10:35, Dhr. K. Obermeijer, GRONINGEN

"alles verliep gladjes"

woensdag 20 september 2017 om 10:31, Dhr. H.E.A. Grijze, EINDHOVEN

"keurige uitleg makkelijk te snappen"

woensdag 20 september 2017 om 10:20, Dhr. H.H. Harmsen, AMSTERDAM

"Altijd weer de beste prijs"

woensdag 20 september 2017 om 10:16, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Makkelijk service met extra's"

woensdag 20 september 2017 om 09:35, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"het was makkelijk"

dinsdag 19 september 2017 om 22:42, Anoniem, OIRSCHOT

"het was heel makkelijk in gebruik"

dinsdag 19 september 2017 om 22:21, Mevr. F.H.H. Rood-Pronk, BEVERWIJK

"goede service en snel"

dinsdag 19 september 2017 om 21:16, Dhr. B. Altay, SCHIEDAM

"."

dinsdag 19 september 2017 om 20:32, Anoniem, ROTTERDAM

"top"

dinsdag 19 september 2017 om 20:30, Anoniem, DUIVENDRECHT

"Gaat snel en werkt goed"

dinsdag 19 september 2017 om 20:22, Dhr. M.B. Kryk, OSPEL

"altijd de goedkoopste en snelste manier"

dinsdag 19 september 2017 om 20:18, Dhr. I. Korkmaz, ROTTERDAM

"een vriend heeft zulke verzekering en zegt dat het goed is en dat denk ik wel"

dinsdag 19 september 2017 om 20:14, Anoniem, SCHIEDAM

"Gemakkelijk af te sluiten "

dinsdag 19 september 2017 om 19:33, Anoniem, GROOT-AMMERS

"Hoe kan ik mijn verzekering activeren?"

dinsdag 19 september 2017 om 19:31, Dhr. Konieczny, HELMOND

"Snel en makkelijk zoeken, aangename en nauwkeurige klantenservice"

dinsdag 19 september 2017 om 18:53, Anoniem, UTRECHT

"Top snel en helder."

dinsdag 19 september 2017 om 18:37, Anoniem, BELLINGWOLDE

"snel en accuraat !!"

dinsdag 19 september 2017 om 18:18, Anoniem, UTRECHT

"Nog geen ervaring met Independer. Gebeld voor informatie, werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Site is overzichtelijk."

dinsdag 19 september 2017 om 17:44, Mevr. C.M. Buijtelaar-Posthuma, AMERSFOORT

"Ik heb deze sterren gegeven omdat ik duidelijk en snel gewoon in mijn nieuwe aangeschafte auto met mijn telefoon deze goed uitziende autoverzekering kon afsluiten "

dinsdag 19 september 2017 om 17:41, Dhr. D. Bakker, ZOETERMEER

"Het is makkelijk om veagen te beantwoorden.."

dinsdag 19 september 2017 om 17:37, Dhr. H. Akgun, ROTTERDAM

"Via collega's "

dinsdag 19 september 2017 om 17:36, Dhr. A. .M. Coelho, Eindhoven

"Duidelijk, snel en makkelijk een nieuwe verzekering afsluiten. "

dinsdag 19 september 2017 om 17:21, Dhr. E. Roskam, BARENDRECHT

"voor de eenvoudige en snelle en duidelijke manier van handelen"

dinsdag 19 september 2017 om 16:40, Dhr. F.C.M. van Stroe, ROLDE

"Zeer snel en voordelig "

dinsdag 19 september 2017 om 16:36, Anoniem, ROTTERDAM

"was makkelijk in te vullen en ook gelijk ander verzekering opzeggen erg fijn"

dinsdag 19 september 2017 om 15:17, Anoniem, APELDOORN

"Snel en simpel geregeld "

dinsdag 19 september 2017 om 15:07, Dhr. L. Rocha, 'S-GRAVENHAGE

"Goed"

dinsdag 19 september 2017 om 13:46, Dhr. A. Pintus, ENSCHEDE

"Zeer handig en overzichtelijk "

dinsdag 19 september 2017 om 13:32, Dhr. N. Beumer, SILVOLDE

"snel te verzerkering"

dinsdag 19 september 2017 om 12:28, Dhr. A. Houri, 'S-HERTOGENBOSCH

"Heb geen minpunten ervaren"

dinsdag 19 september 2017 om 10:50, Anoniem, MAASTRICHT

"Zeer snel geregeld xxx"

dinsdag 19 september 2017 om 10:06, Anoniem, HORST

"gemak en duidelijke aanvraag stappen systeem en goede vergelijking"

dinsdag 19 september 2017 om 09:52, Anoniem, BLIJE

"Ging makkelijk en soepel"

dinsdag 19 september 2017 om 05:15, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel en duidelijk"

maandag 18 september 2017 om 23:33, Anoniem, UTRECHT

"Eenvoudig een keuze kunnen maken"

maandag 18 september 2017 om 22:26, Anoniem, ROSMALEN

"Makkelijk, snel en duidelijk"

maandag 18 september 2017 om 22:02, Anoniem, BEUGEN

"Duidelijk overzichtelijk voor iedereen toegankelijk!"

maandag 18 september 2017 om 21:56, Mevr. C.M.J. Schipper, MIDWOUD

"goedkoop"

maandag 18 september 2017 om 21:24, Dhr. A. Abdullah, ALKMAAR

"geen problemen gehad"

maandag 18 september 2017 om 20:25, Anoniem, RAALTE

"Prima site. Duidelijk en makkelijk. Ik ben hier niet zo handig in, maar dit ging prima. "

maandag 18 september 2017 om 20:17, Mevr. B. Hitijahubessy-adema, LEEUWARDEN

"Snelle goede hulp gekregen"

maandag 18 september 2017 om 19:41, Dhr. O.F. Akgun, DEVENTER

"Makkelijk zoekproces en goede resultaten"

maandag 18 september 2017 om 19:11, Anoniem, BATHMEN

"DUIDELIJKE TAAL"

maandag 18 september 2017 om 17:10, Anoniem, ROTTERDAM

"Goede site en ook de klantenservice is zeer goed. Scherp aanbod en goede extra's! "

maandag 18 september 2017 om 17:06, Mevr. S.R. Gagesteijn, ROTTERDAM

"Makkelijk en snel geregeld,dus goed om te doen."

maandag 18 september 2017 om 16:40, Anoniem, HEELSUM

"gewoon goed "

maandag 18 september 2017 om 16:35, Anoniem, LEEK

"ben zeer tevreden over de vergelijkingen met de verzekeraars en tevreden over de afhandeling. Ben een klant van Independer en zal ook zo blijven"

maandag 18 september 2017 om 15:10, Anoniem, LOCHEM

"snel slim en zeer bertrouwbaar"

maandag 18 september 2017 om 14:59, Anoniem, SOMMELSDIJK

"zeer tevreden ook al uit verleden al 15 jaar bij indipender "

maandag 18 september 2017 om 14:29, Anoniem, LISSE

"Makkelijk en overzichtelijk afsluiten!"

maandag 18 september 2017 om 14:13, Anoniem, NEEDE

"snel en overzichtelijk"

maandag 18 september 2017 om 13:59, Dhr. S.A.J. de Warrimont, AMSTERDAM

"Een en ander snel geregeld, duidelijke uitleg en blij met zorgkostenpakket."

maandag 18 september 2017 om 13:21, Anoniem, MELICK

"Snelle afwikkeling "

maandag 18 september 2017 om 12:50, Anoniem, OMMEN

"."

maandag 18 september 2017 om 12:18, Dhr. R.J.A.C. Van Setten, STEENWIJK

"Het was niet moeilijk voor het formulier"

maandag 18 september 2017 om 12:04, Dhr. J. freitas Da costa, ENSCHEDE

"duidelijke en snelle service."

maandag 18 september 2017 om 11:34, Anoniem, VOORBURG

"tot zover gaat alles goed,"

maandag 18 september 2017 om 10:25, Mevr. L. Lingeman, GOUDA

"Zeer gemakkelijk en duidelijk "

maandag 18 september 2017 om 09:52, Dhr. R.M.A. van Neer, EINDHOVEN

"Tot dusver is de service en snelheid super!"

maandag 18 september 2017 om 09:31, Dhr. D. ter Reehorst, WINTERSWIJK

"Zo te zien zeer snel gegaan toppie"

maandag 18 september 2017 om 07:27, Dhr. J.W. Jans, SWIFTERBANT

"Snel makkelijk overzichtelijk"

zondag 17 september 2017 om 21:34, Anoniem, BREDA

"Word snel en zorgvuldig geholpen"

zondag 17 september 2017 om 20:14, Dhr. M. Scheers, EIBERGEN

"zeer duidelijk website"

zondag 17 september 2017 om 16:24, Anoniem, DRACHTEN

"Gaat makkelijk en snel. Is overzichtelijk met prijs vergelijken "

zondag 17 september 2017 om 14:57, Anoniem, BORN

"Gemakkelijk af te sluiten en snelle reacties op vragen door Independer. Helder waar je wat kunt vinden, niet vallen over kleine lettertjes. Zeer tevreden."

zondag 17 september 2017 om 13:55, Dhr. J.M. Elbers, LEIDEN

"Overstap soepel geregeld"

zondag 17 september 2017 om 13:45, Mevr. I. Busayatun, HUIZEN

"Ik weet nog niet hoe het verder zal gaan"

zondag 17 september 2017 om 13:11, Mevr. W. van der Linden, DEN HELDER

"Jullie zijn goed"

zondag 17 september 2017 om 12:37, Dhr. A. .R. Azimi, ZWOLLE

"Je word altijd goed en snel geholpen. "

zondag 17 september 2017 om 12:01, Anoniem, DORDRECHT

"Prima site "

zondag 17 september 2017 om 11:24, Anoniem, DUIVEN

"Omdat ik goed geholpen ben."

zondag 17 september 2017 om 10:25, Anoniem, ZWAAG

"Gewoon goed"

zondag 17 september 2017 om 10:14, Anoniem, ROOSENDAAL

"Makkelijk en duidelijk!"

zondag 17 september 2017 om 01:15, Dhr. T. de Jong, BERGAMBACHT

"super service, alles snel afgehandeld"

zaterdag 16 september 2017 om 23:04, Dhr. R. van der Molen, EGMOND-BINNEN

"Kan alles in 1 keer vergelijken en kiezen welke het beste voor me is "

zaterdag 16 september 2017 om 22:39, Dhr. C. Murray, LEEUWARDEN

"Snel en simpel "

zaterdag 16 september 2017 om 22:31, Dhr. S. El Hammouchi, UTRECHT

"duidelijk en snel"

zaterdag 16 september 2017 om 21:50, Dhr. K. Metin, MIDDELBURG

"Prima"

zaterdag 16 september 2017 om 19:19, Anoniem, GRONINGEN

"Alle stappen zijn duidelijk"

zaterdag 16 september 2017 om 17:59, Mevr. E. De Gelder, ZOETERMEER

"Omdat ik snel en adequaat ben geholpen en direct verzekerd ben."

zaterdag 16 september 2017 om 17:54, Anoniem, OOST WEST EN MIDDELBEERS

"top!"

zaterdag 16 september 2017 om 17:08, Mevr. K. Bos-Sietsma, BLARICUM

"Zeer makkelijk te bedienen."

zaterdag 16 september 2017 om 16:55, Anoniem, GRONINGEN

"Zeer makkelijk om een verzekering af te sluiten"

zaterdag 16 september 2017 om 16:43, Anoniem, ROTTERDAM

"Afsluiten autoverzekering gaat lekker snel"

zaterdag 16 september 2017 om 15:58, Anoniem, CASTRICUM

"Jammer dat de goedkoopste niet via Independer te koop is, vorige pakket exact alles hetzelfde was 4 euro goedkoper, 4 dagen geleden afgesloten."

zaterdag 16 september 2017 om 15:41, Anoniem, ROTTERDAM

"Wor altijd zeer goed geholpen en ben zeer tes preken over de service "

zaterdag 16 september 2017 om 14:56, Dhr. D. Stol, ZEEWOLDE

"Makkelijk"

zaterdag 16 september 2017 om 14:52, Anoniem, OISTERWIJK

"Super"

zaterdag 16 september 2017 om 14:46, Dhr. A.H.M. Hopmans, GELEEN

"Goed"

zaterdag 16 september 2017 om 14:42, Dhr. M. Yorulmaz, VEGHEL

"Heel soepel!"

zaterdag 16 september 2017 om 14:35, Anoniem, LEIDEN

"Top"

zaterdag 16 september 2017 om 14:26, Dhr. D. Harskamp, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

"Gewoon tevreden over independer"

zaterdag 16 september 2017 om 14:17, Anoniem, 'T HARDE

"Makkelijk aan te vragen. "

zaterdag 16 september 2017 om 13:25, Mevr. I. Berrouho, UTRECHT

"Prima verzekering , prima telefonische hulp"

zaterdag 16 september 2017 om 13:00, Anoniem, FIJNAART

"Een zeer vriendelijke en makkelijke site"

zaterdag 16 september 2017 om 12:21, Dhr. T.H.M. Melaet, 'S-HERTOGENBOSCH

"makkelijk helder snel!"

zaterdag 16 september 2017 om 12:19, Dhr. C. Isguzar, AMSTERDAM

"Simpel ,snel ,gemakkelijk en zo geregeld !! (Nieuwe slogan independent?) ;-). "

zaterdag 16 september 2017 om 11:12, Anoniem, TOLKAMER

"makkelijk, optijd dat je zelf kunt, snel vergelijken"

zaterdag 16 september 2017 om 11:06, Anoniem, HENGELO OV

"erg handig."

zaterdag 16 september 2017 om 10:10, Mevr. F.J. Struijs, ZOETERMEER

"Makkelijk afsluiten van een verzekering"

zaterdag 16 september 2017 om 09:38, Anoniem, VENLO

"Bij al mijn Independer aanvragen o.i.d. altijd 100% GOED"

zaterdag 16 september 2017 om 08:45, Dhr. G. Greveling, BORGER

"Mooi"

vrijdag 15 september 2017 om 22:03, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"gemak en snel. "

vrijdag 15 september 2017 om 21:59, Anoniem, ZOETERMEER

"Makkelijk invullen "

vrijdag 15 september 2017 om 21:36, Anoniem, ARNHEM

"Oke"

vrijdag 15 september 2017 om 21:21, Anoniem, ROTTERDAM

"DUIDELIJKE SITE"

vrijdag 15 september 2017 om 20:54, Dhr. M. Bouwman, UITGEEST

"Omdat ik zeer tevreden ben over de site en hulp die jullie bieden. "

vrijdag 15 september 2017 om 19:58, Anoniem, AMERSFOORT

"Duidelijke vragen en snelle service "

vrijdag 15 september 2017 om 19:57, Anoniem, AMSTERDAM

"👍 👍 👊 "

vrijdag 15 september 2017 om 18:15, Dhr. R. Stielstra, HALLUM

"Fijn geholpen aan de telefoon. Informatie werd meteen toegestuurd. "

vrijdag 15 september 2017 om 17:58, Anoniem, GOIRLE

"Altijd snel en eenvoudig"

vrijdag 15 september 2017 om 17:47, Dhr. R. Cekic, HAARLEM

"Snel "

vrijdag 15 september 2017 om 17:36, Dhr. V. Dagdeviren, VENLO

"aanvragen verloopt vlot en makkelijk!"

vrijdag 15 september 2017 om 17:17, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Omdat ik altijd goed geholpen ben door independer."

vrijdag 15 september 2017 om 17:15, Mevr. A. Hazelaar, DOETINCHEM

"Gebruiksvriendelijke site. Eenvoudig een verzekering af te sluiten, duidelijk toegelicht dmv pop-up vensters"

vrijdag 15 september 2017 om 17:01, Anoniem, HOORN NH

"Makkelijk"

vrijdag 15 september 2017 om 16:54, Dhr. P.M.G. Engelen, HELLEVOETSLUIS

"Te snel"

vrijdag 15 september 2017 om 15:53, Dhr. F.Z. Hana, WORMER

"Snel en eenvoudig afsluiten van een autoverzekering met een goede prijs kwaliteit verhouding "

vrijdag 15 september 2017 om 15:38, Anoniem, LEERDAM

"Goed site en nette prijs "

vrijdag 15 september 2017 om 15:15, Dhr. W.S.J. Hasselt, ENSCHEDE

"Ik vind het zo lekker overzichtelijk, heerlijk"

vrijdag 15 september 2017 om 14:56, Dhr. J. van der Weij, GEESBRUG

"Top "

vrijdag 15 september 2017 om 14:13, Dhr. V.J.M. Rozeman, RIJSWIJK ZH

"Snel!"

vrijdag 15 september 2017 om 13:45, Anoniem, VAALS

"Efficiënt "

vrijdag 15 september 2017 om 13:31, Anoniem, AMSTERDAM

"Het is duidelijk en snel geregeld."

vrijdag 15 september 2017 om 13:27, Dhr. L. Rocha, Den Haag

"Duidelijke website"

vrijdag 15 september 2017 om 13:06, Anoniem, OEGSTGEEST

"Zeer tevreden. Snel en makkelijk geregeld "

vrijdag 15 september 2017 om 12:42, Anoniem, EMMEN

"werkt altijd zeer goed ...en snel "

vrijdag 15 september 2017 om 10:04, Anoniem, OOSTVOORNE

"niet 5 sterren....waarschuwing over verhoging premie vorige verzekering te laat! Andere keer gaarne eerder, voordat de verlengingsperiode in aantocht is.."

vrijdag 15 september 2017 om 09:33, Anoniem, BILTHOVEN

"overzichtelijk , helder , snel te regelen"

vrijdag 15 september 2017 om 08:28, Dhr. J.A.C. van den Berg, NOORDWIJK ZH

"Het is gewoon goed. "

vrijdag 15 september 2017 om 08:12, Dhr. J. Varjavand, ZWOLLE

"alles snel en naar wens geregeld!"

donderdag 14 september 2017 om 23:01, Dhr. S.G.W. Teunissen, LOON OP ZAND

"Handig om te kijken wat een voordelige autoverzekering is met aantal positieve recensies van hun klanten."

donderdag 14 september 2017 om 21:57, Dhr. L. Dijker, LEEUWARDEN

"Ben goed geholpen via de app en het is snel geregeld op de site."

donderdag 14 september 2017 om 21:07, Mevr. M.C.M. Van der Zwaan, TER AAR

"Alles werk heel intuïtief, het is duidelijk wat de stappen zijn en de kosten zijn gedurende het hele proces duidelijk."

donderdag 14 september 2017 om 21:06, Anoniem, GRONINGEN

"Goed en snel...perfeckt"

donderdag 14 september 2017 om 21:04, Dhr. A. Uslu, DEN HELDER

"Deskundige en vriendelijke hulp bij het afsluiten / oversluiten. Snelle afwikkeling."

donderdag 14 september 2017 om 20:21, Dhr. J. de Zeeuw, BENNEKOM

"Ik verzekerd mijn auto al jaren tot tevreden op Independer "

donderdag 14 september 2017 om 19:54, Dhr. W. Wildschut, IJSSELSTEIN UT

"Lekker makkelijk "

donderdag 14 september 2017 om 19:39, Anoniem, ROTTERDAM

"Ik ben vooral tevreden omdat Centraal Beheer ook jonge (nieuwe) autorijders wil verzekeren."

donderdag 14 september 2017 om 17:17, Mevr. M.L. Dijkema, ERICA

"zeer tevreden over het gebruik gemak van de website en de duidelijkheid van de stappen om een verzekering te kunnen afsluiten."

donderdag 14 september 2017 om 17:16, Dhr. H.M. Hamid, HUIZEN

"Prettig door lopen"

donderdag 14 september 2017 om 16:33, Dhr. M.J. Bruens, LOOSDRECHT

"Ik heb zojuist een verzekering afgesloten. M.a.w. ik heb nog geen echte ervaring met Independer."

donderdag 14 september 2017 om 16:23, Dhr. M.J.H.M. Ter Meulen, GOUDA

"Top"

donderdag 14 september 2017 om 16:23, Anoniem, GELDROP

"Handig vergelijken, duidelijk wat binnen en buiten de verzekering valt en handig alle verzekeringen bijelkaar. "

donderdag 14 september 2017 om 15:55, Anoniem, GRONINGEN

"Ik heb nog geen ervaring met jullie dus het kan meer of minder worden"

donderdag 14 september 2017 om 15:45, Dhr. W. Kreek, AMSTERDAM

"Duidelijk en vriendelijke website, top!"

donderdag 14 september 2017 om 14:08, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Verzekeren doe je bij indipender het snelst en makkelijkst!"

donderdag 14 september 2017 om 13:59, Dhr. Y.R. Heijmen, ROTTERDAM

"Ik sluit altijd mijn autoverzekering af bij Independer altijd duidelijk met de prijs en uitleg polis."

donderdag 14 september 2017 om 13:50, Anoniem, ALKMAAR

"heel duidelijk en extra dingen "

donderdag 14 september 2017 om 13:29, Dhr. J. vder Beek, BEVERWIJK

"."

donderdag 14 september 2017 om 10:42, Mevr. S.M. Piwowarczyk, VEGHEL

"Makkelijk, snel en volledig."

donderdag 14 september 2017 om 09:55, Dhr. M.J. Gort, ENSCHEDE

"."

donderdag 14 september 2017 om 09:12, Anoniem, TILBURG

"Heel goed"

donderdag 14 september 2017 om 07:19, Dhr. K.A.D.I.R. Ay, ZAANDAM

"makkelijk"

donderdag 14 september 2017 om 07:18, Anoniem, ALMERE

"Ik ben er blij mee met independer 5 sterren"

donderdag 14 september 2017 om 01:34, Dhr. G. De jong, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Als u me oude verzekering afzegt dan is het goed toppie"

woensdag 13 september 2017 om 23:06, Dhr. P. Parsoe, 'S-GRAVENHAGE

"Gewoon goed!"

woensdag 13 september 2017 om 22:03, Dhr. S. Kalai, GOUDA

"Snel compact en goed informatie"

woensdag 13 september 2017 om 17:48, Mevr. F. Firat, SCHIEDAM

"Af"

woensdag 13 september 2017 om 17:04, Anoniem, CULEMBORG

"."

woensdag 13 september 2017 om 16:52, Mevr. M.C.N. Leocadia, HOORN NH

"probleemloze invulling: recht-toe-recht-aan"

woensdag 13 september 2017 om 16:10, Anoniem, LOCHEM

"Top"

woensdag 13 september 2017 om 15:06, Dhr. S.M. Bosboom, ZWOLLE

"Correcte informatie en snelle afwikkeling.."

woensdag 13 september 2017 om 15:04, Mevr. M. Sanders-Löring, ENSCHEDE

"Top site en erg gemakkelijk"

woensdag 13 september 2017 om 13:41, Dhr. G. .D. Kocken, 'S-GRAVENHAGE

"Gewoon helemaal top"

woensdag 13 september 2017 om 12:46, Anoniem, WEERT

"Overzichtelijk, snel en duidelijk een vergelijking en keuze kunnen maken."

woensdag 13 september 2017 om 12:40, Anoniem, MAARHEEZE

"Zeer tevreden over independer"

woensdag 13 september 2017 om 12:17, Anoniem, DRONTEN

"snel voor elkaar dus goed een Tien"

woensdag 13 september 2017 om 11:19, Dhr. W.M. Vink, NOORDWIJK ZH

"Een hoop lastige vragen die soms lastig geformuleerd zijn maar daarna is het aardig snel afgehandeld"

woensdag 13 september 2017 om 11:16, Anoniem, ZUTPHEN

"Snel en efficient"

woensdag 13 september 2017 om 09:06, Anoniem, ALBLASSERDAM

"Goed koop"

dinsdag 12 september 2017 om 23:56, Dhr. M. Almaadalli, HELMOND

"Tevreden, nu ging invullen vanavond gemakkelijk. Vanmiddag liep deze aanvraag bij herhaling vast. Over het algemeen zeer tevreden."

dinsdag 12 september 2017 om 22:37, Dhr. O.S. Brenninkmeijer, BARENDRECHT

"Altijd overzichtelijk wat je gaat betalen met welke premie"

dinsdag 12 september 2017 om 22:29, Anoniem, UTRECHT

"Omdat het super eenvoudig is en de oude verzekering opgezegd word. Kortom alles binnen vijf minuten afgehandeld, top!"

dinsdag 12 september 2017 om 21:47, Anoniem, BUITENPOST

"good"

dinsdag 12 september 2017 om 20:49, Dhr. P. .F. Fertikowski, ARNHEM

"Independer regelt alles voor je op een duidelijke manier."

dinsdag 12 september 2017 om 20:32, Anoniem, ALKMAAR

"werkt altijd goed afsluiten via independer en duidelijke vergelijkingen"

dinsdag 12 september 2017 om 20:25, Anoniem, ERMELO

"Op de allsecure site kan je voor 8 cent bijkopen dat allsecure schadeposten voor je incasseert en dat kan via jullie niet."

dinsdag 12 september 2017 om 20:07, Mevr. T. .J. .C. Dompeling, HOOFDDORP

"Dat het altijd goed geregeld is met Independer "

dinsdag 12 september 2017 om 20:02, Mevr. N. Dupuis, WOUDENBERG

"Gewoon"

dinsdag 12 september 2017 om 19:55, Anoniem, HOUTEN

"Super simpel en snel de verzekering afgesloten. Super"

dinsdag 12 september 2017 om 19:22, Dhr. W.J. van Krugten, SLEEUWIJK

"snelle antwoorden opvragen via tel. en mail."

dinsdag 12 september 2017 om 18:55, Anoniem, GOUDA

"Snel"

dinsdag 12 september 2017 om 18:24, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer eenvoudig af te sluiten en mijn vrouw is ook zeer tevreden met haar verzekering "

dinsdag 12 september 2017 om 17:30, Dhr. P.E.T.E.R. Jan De bruyn, KOLLUM

"Ok"

dinsdag 12 september 2017 om 17:00, Anoniem, BERGEIJK

"Makkelijk en overzichtelijk"

dinsdag 12 september 2017 om 16:58, Dhr. D. Vis, OVERDINKEL

"gemak van de aanvraag en duidelijke voorwaarden"

dinsdag 12 september 2017 om 16:57, Anoniem, UGCHELEN

"Gewoon makkelijk en snel. Als je vragen hebt bel je en dan kunnen ze door middel van de knop onderaan de webpagina 'haal servicecode op' direct met je meekijken en de juiste info geven. "

dinsdag 12 september 2017 om 15:55, Dhr. J. ten Hoeve, HOEVELAKEN

"afhandeling is goed en duidelijk"

dinsdag 12 september 2017 om 15:21, Dhr. L. Meijerink, WEESP

"Perfect bedrijf"

dinsdag 12 september 2017 om 14:50, Dhr. A.K. Kalicka, RIJSENHOUT

"het wat alle super en vul"

dinsdag 12 september 2017 om 14:35, Dhr. S. .G. Stoyanov, GRONINGEN

"Heldere en overzichtelijke internet site met goede uitleg."

dinsdag 12 september 2017 om 13:41, Dhr. H. Stolk, ALMERE

"Is al jaren een betrouwbaar bedrijf."

dinsdag 12 september 2017 om 13:22, Dhr. A.B.W. Versteeg, TIEL

"Snel en makkelijk geregeld. Ook de prijs was ok."

dinsdag 12 september 2017 om 13:13, Anoniem, BAARN

"MAKKELIJKE AFHANDELING NIEUWE EN GOED KOPERE VERZEKERINGS MAATSCHAPPIJ"

dinsdag 12 september 2017 om 12:47, Mevr. M. Fikkers-Luijten, POORTUGAAL

"Snel, makkelijk, overzichtelijk. Auto gekocht, nog diezelfde minuut online verzekerd!"

dinsdag 12 september 2017 om 10:35, Mevr. F. Ten Berge-Helder, BORNE

"-"

dinsdag 12 september 2017 om 10:07, Anoniem, PANNINGEN

"Goede prijsaanbieding, snel geregeld."

dinsdag 12 september 2017 om 09:38, Dhr. D. Van Ek, DIEMEN

"Duidelijk en weinig rompslomp, goede service o.a. opzeggen oude verzekering "

dinsdag 12 september 2017 om 09:37, Mevr. K. Wellen-de Groen, HEERHUGOWAARD

"Gemakkelijk en snel een andere verzekering voor een andere auto af kunnen sluiten."

maandag 11 september 2017 om 21:11, Dhr. M.B. van de Werken, ZALTBOMMEL

"Goed"

maandag 11 september 2017 om 20:51, Dhr. P. Petrauskas Ramunas, ROOSENDAAL

"Tevreden "

maandag 11 september 2017 om 20:39, Anoniem, WADDINXVEEN

"duidelijk en makkelijk"

maandag 11 september 2017 om 20:30, Anoniem, HINDELOOPEN

"Ik ben heel simpel en makkelijk door het menu heen geloodst en heb mijn verzekering binnen enkele minuten af kunnen sluiten."

maandag 11 september 2017 om 19:58, Anoniem, LOPIK

"Molto veloce e semplice nella compilazione "

maandag 11 september 2017 om 19:09, Dhr. E.R. Paolo Comand, AMSTERDAM

"Lekker snel, makkelijk en overzichtelijk!"

maandag 11 september 2017 om 19:02, Mevr. van de Laak, VOORHOUT

"makkelijk een goede verzekering te vinden, daarna onduidelijke mails en smissen verkregen. Dat zou beter kunnen."

maandag 11 september 2017 om 18:46, Dhr. van 't Sant, 'S-HERTOGENBOSCH

"Normaal wordr verzekering per direct actief, bij jullie is dat het niet geval en ik moet wachten."

maandag 11 september 2017 om 18:38, Dhr. K. Karlidag, VLEUTEN

"Xxx"

maandag 11 september 2017 om 17:57, Anoniem, VEGHEL

"gewoon ,makkelijk duidelijk etc"

maandag 11 september 2017 om 16:41, Dhr. F. Davelaar, VEENENDAAL

"alles goed geregeld. "

maandag 11 september 2017 om 16:35, Anoniem, SNEEK

"Naar volle tevredenheid geholpen."

maandag 11 september 2017 om 16:18, Dhr. Vos, HENDRIK-IDO-AMBACHT

"Prins site!"

maandag 11 september 2017 om 15:34, Anoniem, ROTTERDAM

"duidelijk ' spoorboekje' voor het afsluiten van een verzekering. Voor 2012 reed ik ook al auto, de aanrijding die ik eind vorige eeuw had kon ik niet dateren, helaas"

maandag 11 september 2017 om 15:11, Dhr. W.R. Hendriks, BLEISWIJK

"Duidelijke vragen, snelle verwerking."

maandag 11 september 2017 om 14:50, Anoniem, OOSTERZEE

"Omdat ik vlot en zelf de verzekering kon afsluiten. En mijn oude verzekering word opgezegt"

maandag 11 september 2017 om 13:28, Dhr. Y. Ameziane, 'S-GRAVENHAGE

"duidelijke website, goede service. "

maandag 11 september 2017 om 11:36, Anoniem, AMERSFOORT

"Goed geregeld"

maandag 11 september 2017 om 11:02, Mevr. K.W.P. Drost, WAGENINGEN

"Snel geregeld en heel makkelijk. Goede prijs kwaliteit verhouding voor wa + casco."

maandag 11 september 2017 om 11:00, Anoniem, REEUWIJK

"Simpel manier van verzekeren "

maandag 11 september 2017 om 08:55, Anoniem, MAASSLUIS

"Ik ben tevreden."

zondag 10 september 2017 om 21:42, Anoniem, DELFT

"Snel je weet gelijk waar je aan toe ben "

zondag 10 september 2017 om 21:07, Anoniem, BARENDRECHT

"Ruim voldoende"

zondag 10 september 2017 om 20:28, Anoniem, BEST

"Eenvoudige manier om de voordeligste en beste keus in verzekeringen te maken"

zondag 10 september 2017 om 16:59, Dhr. C.W.H.J. Laureijs, TILBURG

"goed "

zondag 10 september 2017 om 16:14, Anoniem, OOSTERHOUT NB

"its that easy"

zondag 10 september 2017 om 14:58, Mevr. A. van der Zaag, OPENDE

"Mooi en eenvoudig "

zondag 10 september 2017 om 14:32, Anoniem, EWIJK

"Happy goedkopere aanbieder kunnen vinden met betere voorwaarden"

zondag 10 september 2017 om 14:05, Mevr. M. Ligthart, LANDGRAAF

"ja goed advies gehad "

zondag 10 september 2017 om 13:34, Mevr. S. Duynhoven, NIJMEGEN

"Snelle goede duidelijke service"

zondag 10 september 2017 om 13:25, Mevr. S. Ergun, HAARLEM

"Duidelijk en overzichtelijk. Makkelijk een keus kunnen maken met een goed vergelijk. Centjes kun je tenslotte maar 1x uitgeven. Doe ik het persoonlijk liever aan de dingen die ik leuk vindt i.p.v. toren hoge kosten voor een verzekering!"

zondag 10 september 2017 om 08:01, Anoniem, DRIEL

"Duidelijk"

zaterdag 9 september 2017 om 22:43, Anoniem, VALKENSWAARD

"Veel te veel onzin vragen."

zaterdag 9 september 2017 om 21:31, Anoniem, VENLO

"Is duidelijk en makkelijk in te vullen/aan te vragen."

zaterdag 9 september 2017 om 21:28, Mevr. K.Z. Els, UTRECHT

"Goed"

zaterdag 9 september 2017 om 21:26, Anoniem, ENSCHEDE

"Makkelijk en snel"

zaterdag 9 september 2017 om 20:47, Dhr. M. Van de Werken, AALST GLD

"Omdat het altijd goed bij jullie is en goedkoop"

zaterdag 9 september 2017 om 19:40, Dhr. Z. Abdul mohammed, ELST GLD

"Alles wordt snel en goed geregeld. Top!"

zaterdag 9 september 2017 om 19:22, Anoniem, OSS

"goed"

zaterdag 9 september 2017 om 19:21, Dhr. A. el Ballouti, TILBURG

"Heel tevreden"

zaterdag 9 september 2017 om 19:18, Dhr. J.L. Nicolini Caetano, AMSTERDAM

"eenvoudig overzicht van andere verzekeraars en makkelijke wijze om over te stappen ."

zaterdag 9 september 2017 om 18:50, Dhr. A.J.M. de Beijer, DOORNENBURG

"Snel, gemakkelijk en een duidelijk site."

zaterdag 9 september 2017 om 17:36, Dhr. M. Den Heijer, RHEDEN

"Alles gaat goed "

zaterdag 9 september 2017 om 17:30, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Makkelijk en snel "

zaterdag 9 september 2017 om 17:19, Anoniem, VELDHOVEN

"goede website "

zaterdag 9 september 2017 om 17:12, Dhr. P. Westmaas, HELLEVOETSLUIS

"Goed tevreden "

zaterdag 9 september 2017 om 16:53, Mevr. M.J.M.C. De Kort, VUGHT

"Heb net verzekring afgesloten nog ff afwachten hoe alles gaat lopen "

zaterdag 9 september 2017 om 16:00, Dhr. J.W.L.H. Monen, EINDHOVEN

"Top, snel efficiënt en helder!"

zaterdag 9 september 2017 om 15:19, Dhr. S.J.P.C. van Kesteren, BERGEN OP ZOOM

"Makkelijk, snel en goede service."

zaterdag 9 september 2017 om 14:53, Anoniem, DRACHTEN

"Snel geregeld."

zaterdag 9 september 2017 om 14:46, Anoniem, ZOETERMEER

"Altijd overzichtelijk site en makkelijk dingen uit te zoeken en af te sluiten."

zaterdag 9 september 2017 om 13:55, Anoniem, HAARLEM

"Bij de opsomming van alle ingevulde gegevens kan je niet makkelijk iets aanpassen als je een typo hebt gemaakt. Je moet dan weer helemaal terug."

zaterdag 9 september 2017 om 13:30, Anoniem, ZEIST

"Lekkere makkelijk via internet afsluiten en bovendien de goedkoopste verzekering"

zaterdag 9 september 2017 om 13:26, Anoniem, RIDDERKERK

"Snel geregeld! Top"

zaterdag 9 september 2017 om 12:53, Mevr. K. El Kassmi, HILVERSUM

"makkelijk afsluiten"

zaterdag 9 september 2017 om 12:21, Dhr. P.C. Ruiterman, 'S-HERTOGENBOSCH

"Tevreden"

zaterdag 9 september 2017 om 12:03, Dhr. E. Acar, MAASSLUIS

"Altijd snel en simpel bij de tot nu toe afgesloten verzekeringen."

zaterdag 9 september 2017 om 11:26, Mevr. J. De Kok-Berger, BOXTEL

"Goed"

zaterdag 9 september 2017 om 11:05, Dhr. T.P.C. Brouwers, GELDROP

"Alles is duidelijk en klantvriendelijk opgezet. "

zaterdag 9 september 2017 om 10:49, Dhr. C.A. van Gaalen, KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

"Makkelijk"

zaterdag 9 september 2017 om 10:43, Dhr. J. Root, ARNHEM

"Snel, makkelijk en betrouwbaar. "

zaterdag 9 september 2017 om 09:59, Dhr. H.A.J. van Blitterswijk, SCHIEDAM

"Gebruikersvriendelijk. Mogelijkheid om gegevens te bewaren en later in te vullen."

zaterdag 9 september 2017 om 09:23, Mevr. M.A. Versloot, VAASSEN

"Gemakkelijke site. Kind kan de was doen."

vrijdag 8 september 2017 om 21:54, Anoniem, HUISSEN

"Goede vergelijkingssite; handig in gebruik en eerlijk doordat ook verzekeringen die je niet via Independer kunt afsluiten toch zijn opgenomen in de vergelijking."

vrijdag 8 september 2017 om 21:32, Anoniem, ZEEWOLDE

"Blij met de auto "

vrijdag 8 september 2017 om 20:32, Dhr. L.M. Mahes, PURMEREND

"Perfecte service "

vrijdag 8 september 2017 om 20:18, Anoniem, PURMEREND

"Super, snel geregeld en voordelig"

vrijdag 8 september 2017 om 20:01, Dhr. R. Balfoort, ZAANDAM

"Goed"

vrijdag 8 september 2017 om 19:59, Anoniem, ALMERE

"Zeer tevredenheid."

vrijdag 8 september 2017 om 19:12, Anoniem, NIJMEGEN

"Heel duidelijk"

vrijdag 8 september 2017 om 18:49, Anoniem, LELYSTAD

"makkelijke en duidelijke site"

vrijdag 8 september 2017 om 18:47, Mevr. J.Q.M. Wisse-Feijen, SANTPOORT-ZUID

"DUUUR"

vrijdag 8 september 2017 om 18:15, Anoniem, BREDA

"Makkelik process "

vrijdag 8 september 2017 om 17:42, Anoniem, AMSTERDAM

"Frinden"

vrijdag 8 september 2017 om 17:03, Mevr. T. .D. Edibelya, 'S-GRAVENHAGE

"Goed "

vrijdag 8 september 2017 om 17:03, Anoniem, EINDHOVEN

"Geen ervarin"

vrijdag 8 september 2017 om 16:46, Dhr. R. Molenkamp, STOUTENBURG

"Zeer tevreden "

vrijdag 8 september 2017 om 16:11, Anoniem, AMSTERDAM

"Was makkelijk om in te vullen"

vrijdag 8 september 2017 om 16:09, Mevr. M. Taniljan, VEGHEL

"leuke enthousiaste medewerkers "

vrijdag 8 september 2017 om 15:49, Dhr. van den Hurkens - Van De, HAPS

"heel tevreden"

vrijdag 8 september 2017 om 15:47, Dhr. G.C. Hooimeijer, MELISSANT

"tevreden over het geheel bij indenpender met alle verzekeringen die mijn man en ik daar hebben lopen"

vrijdag 8 september 2017 om 14:45, Mevr. C.W. de Bruijn-Verwoerd, HELLEVOETSLUIS

"goed en duidelijk"

vrijdag 8 september 2017 om 14:11, Anoniem, VOORSCHOTEN

"Een autoverzekering afsluiten via Independer is helder en duidelijk."

vrijdag 8 september 2017 om 14:10, Anoniem, AMSTELVEEN

"makkelijk en eenvoudig aftesluiten"

vrijdag 8 september 2017 om 13:38, Anoniem, DRACHTEN

"Snel, overzichtelijk en prima service"

vrijdag 8 september 2017 om 13:19, Anoniem, LELYSTAD

"Ik was heel lang bij jullie verzekerd en ben toen om de een of andere reden overgestapt naar de Nederlander van nu..... is dus geen goed plan geweest blijkt nu met die premieverhoging pfff"

vrijdag 8 september 2017 om 13:18, Mevr. F.J.G. Hendrix, HEERLEN

"Erg duidelijk, overzichtelijk en snel!"

vrijdag 8 september 2017 om 13:15, Mevr. M. Halm, ZWOLLE

"is duidelijk te volgen via de site en de verzekering heeft een goede dekking "

vrijdag 8 september 2017 om 13:09, Anoniem, 'S-GRAVENZANDE

"Want ik ben blij met jullie "

vrijdag 8 september 2017 om 12:51, Dhr. H. Hakki, TILBURG

"snel en duidelijk advies"

vrijdag 8 september 2017 om 12:46, Anoniem, GELDROP

"Duidelijke informatie"

vrijdag 8 september 2017 om 12:37, Anoniem, HEERLEN

"snel, makkelijk, oversichtelijk"

vrijdag 8 september 2017 om 12:16, Anoniem, AALSMEER

"Gewoon helder"

vrijdag 8 september 2017 om 11:59, Dhr. C.A.J. de Poorter, BEST

"Makkelijk en overzichtelijk."

vrijdag 8 september 2017 om 10:42, Anoniem, BADHOEVEDORP

"overzichtelijk "

vrijdag 8 september 2017 om 09:59, Anoniem, WORKUM

"werkt overzichtelijk en helder."

vrijdag 8 september 2017 om 09:56, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"zeer tevreden."

vrijdag 8 september 2017 om 06:51, Anoniem, HEERLEN

"👍"

donderdag 7 september 2017 om 23:07, Anoniem, ROTTERDAM

"Tot nu toe eenvoudige info"

donderdag 7 september 2017 om 22:26, Mevr. A.S. De Callafon, ROTTERDAM

"snel en makkelijk "

donderdag 7 september 2017 om 22:19, Dhr. K. Huijbregts, SIMPELVELD

"Alles zeer duidelijk. Al jaren zeer tevreden."

donderdag 7 september 2017 om 21:57, Dhr. J.T.P. Siebers, GRONINGEN

"duidelijk, snel en goede pijzen"

donderdag 7 september 2017 om 21:53, Anoniem, HALL

"Zeer te vrede, zelfs op je telefoon zeer makkelijk, top!"

donderdag 7 september 2017 om 21:43, Dhr. L.A. Pijl, ROTTERDAM

"geloofwaardigheid"

donderdag 7 september 2017 om 21:40, Dhr. S.A.L.A.H.D.I.N. Zernaji, NIJMEGEN

"overzichtelijk alle verzekeringen bij elkaar"

donderdag 7 september 2017 om 21:09, Anoniem, WIJK BIJ DUURSTEDE

"Super simpel en meteen klaar"

donderdag 7 september 2017 om 20:50, Dhr. R.G.M. Vernooy, NIEUWEGEIN

"Binnen 5min mijn auto verzekerd :)"

donderdag 7 september 2017 om 20:18, Dhr. M. Bouzan, MUNTENDAM

"ging allemaal heel snel en makkelijk"

donderdag 7 september 2017 om 19:45, Anoniem, HAARLEM

"Snel en overzichtelijk klasse"

donderdag 7 september 2017 om 19:34, Dhr. H.J.J. van Oort, ARNHEM

"Altijd tevreden met jullie prijsvergelijkingen en aanbiedingen"

donderdag 7 september 2017 om 19:25, Anoniem, BREUKELEN UT

"Ik ken jullie nog niet"

donderdag 7 september 2017 om 18:58, Dhr. T. Sukul, VIANEN UT

"Ja hoor duidelijke website, maar ook telefonisch correct te woord gestaan."

donderdag 7 september 2017 om 18:04, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"Ik weet het nog niet, moet nog blijken"

donderdag 7 september 2017 om 17:18, Anoniem, RODEN

"snel overzichtelijk"

donderdag 7 september 2017 om 16:36, Anoniem, 'S-GRAVELAND

"Top en snel"

donderdag 7 september 2017 om 16:29, Anoniem, BELLINGWOLDE

"gewoon makkelijk snel en goed"

donderdag 7 september 2017 om 15:35, Anoniem, PIJNACKER

"Duidelijk, details goed zichtbaar en de vergelijkingsfunctie is erg handig."

donderdag 7 september 2017 om 15:24, Anoniem, AMSTERDAM

"Werkt perfect!"

donderdag 7 september 2017 om 15:09, Dhr. L. van Veen, SPIJKENISSE

"Super makkelijk en snel. "

donderdag 7 september 2017 om 14:45, Anoniem, GOUDA

"Altijd goede service en een duidelijke website. "

donderdag 7 september 2017 om 14:44, Mevr. F. Bourougaa-Adekhis, SCHINVELD

"Duidelijke en snelle service!"

donderdag 7 september 2017 om 13:48, Anoniem, SPIJKENISSE

"Heel erg makkelijk en snel! Geweldige site."

donderdag 7 september 2017 om 13:33, Anoniem, HETEREN

"Jammer dat ik bij een autoverzekering 2uur moet wachten eer ik de weg op kan. Bij andere verzekeraars kan dat meteen met voorlopige dekking."

donderdag 7 september 2017 om 12:27, Anoniem, MAASTRICHT

"Super gemakelijk en duidelijk afsluiten van een verzekering. Ik ben tevreden met de qualiteit van independer"

donderdag 7 september 2017 om 11:58, Dhr. R. Debipersad, VALKENSWAARD

"Alles duidelijk en snel!"

donderdag 7 september 2017 om 11:30, Dhr. D.A.J.I.M. Waterreus, ZOETERMEER

"De site is erg overzichtelijk, ik kreeg een voordeeltje en het afsluiten van een nieuwe autoverzekering werd zeer snel en perfect uitgevoerd!"

donderdag 7 september 2017 om 10:44, Mevr. Bootsma, NAARDEN

"👍"

donderdag 7 september 2017 om 10:31, Anoniem, IJMUIDEN

"Duidelijk en makkelijk voor afsluiten autoverzekering."

donderdag 7 september 2017 om 08:02, Anoniem, TILBURG

"Ik suit altijd mijn auto verz via jullie af. Gaat altijd goed"

donderdag 7 september 2017 om 07:49, Anoniem, SOEST

"Vriendelijke en professionele afhandeling met een snel resultaat Algemeen, zeer tevreden"

donderdag 7 september 2017 om 07:43, Dhr. van Rens, METERIK

"goede ervaringen met independer"

woensdag 6 september 2017 om 23:25, Anoniem, ROTTERDAM

"Niet gelijk verzekerd "

woensdag 6 september 2017 om 22:47, Anoniem, ALMERE

"Want bij jullie gemelijk dan andere."

woensdag 6 september 2017 om 22:35, Dhr. W. Kantar, WAPENVELD

"Eerdere ervaring met een schade t.a.v. doorlopende reisverzekering, snel en goed geregeld!"

woensdag 6 september 2017 om 22:21, Dhr. P.H. Rutjes, DORDRECHT

":)"

woensdag 6 september 2017 om 21:51, Mevr. E. Krawczykowska, AMSTERDAM

"Snel, duidelijk en makkelijk"

woensdag 6 september 2017 om 21:25, Anoniem, GROESBEEK

"Goede snelle duidelijke service"

woensdag 6 september 2017 om 21:24, Anoniem, ARNHEM

"Zeer snel, duidelijk en correct geholpen."

woensdag 6 september 2017 om 21:03, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Ging lekker snel"

woensdag 6 september 2017 om 20:57, Dhr. D.A. Cathalina, TILBURG

"Zeer duidelijk allemaal"

woensdag 6 september 2017 om 20:56, Anoniem, HOLLANDSCHEVELD

"İk ben tevreden"

woensdag 6 september 2017 om 20:37, Dhr. A.K. Pehlivan, DEVENTER

"Gaat wel makkelijk de rest moet ik nog afwachten."

woensdag 6 september 2017 om 18:54, Dhr. C.G. Kummer, BUSSUM

"Eerder gebruik gemaakt van deze vergelijkingssite"

woensdag 6 september 2017 om 18:50, Anoniem, AMSTERDAM

"goede ervaring met independer."

woensdag 6 september 2017 om 17:08, Dhr. J. Geleedst, ROTTERDAM

"Snelle aanmelding en fijn dat oude verzekering wordt opgezegd"

woensdag 6 september 2017 om 16:30, Mevr. I.C. Lindeman, ASSENDELFT

"overzichtelijk"

woensdag 6 september 2017 om 15:52, Dhr. H. Mut, ROTTERDAM

"Tot nu toe loopt het goed."

woensdag 6 september 2017 om 15:13, Anoniem, OUDE WILLEM

"Omdat ik erg tevreden ben met de service en dienstverlening van Independer."

woensdag 6 september 2017 om 14:36, Dhr. A.M.M. Smolenaers, WEERT

"Goede uitleg"

woensdag 6 september 2017 om 14:36, Dhr. P.T.H. van den Bekerom, MEERLO

"gaat snel en soepel tot nu toe"

woensdag 6 september 2017 om 14:28, Anoniem, AMSTERDAM

"Snelle goede vergelijking en service"

woensdag 6 september 2017 om 14:15, Anoniem, ARNHEM

"Na een vergelijking bleek dat ik via Independer € 20 minder betaalde voor mijn autoverzekering."

woensdag 6 september 2017 om 14:03, Anoniem, HEERLEN

"Makkelijk"

woensdag 6 september 2017 om 13:32, Anoniem, ZEIST

"Goede uitleg "

woensdag 6 september 2017 om 12:18, Mevr. C.M. Botter, NOORDSCHESCHUT

"geen ervaring"

woensdag 6 september 2017 om 12:17, Dhr. M.F.W. Derikx, STEYL

"Handig in alle opzichten."

woensdag 6 september 2017 om 11:45, Anoniem, ASSEN

"Makkelijk en snel tot een verzekering gekomen."

woensdag 6 september 2017 om 11:35, Anoniem, WILNIS

"Graag mijn over de verzekering terug Bellen Vriendelijke Groet Dhr Molenaar"

woensdag 6 september 2017 om 11:29, Dhr. R. Molenaar, HOORN NH

"Simpel en snel een nieuwe verzekering geregeld "

woensdag 6 september 2017 om 10:38, Anoniem, DEURNE

"Eenvoudig en overzichtelijk vergelijken van verschillende aanbieders van verzekeringen."

woensdag 6 september 2017 om 10:27, Anoniem, BORNE

"Snel en een voordelige verzekering "

woensdag 6 september 2017 om 09:56, Anoniem, WIERINGERWERF

"Ik sluit al mijn verzekeringen af via Independer. Het is een overzichtelijke website en je ziet in een paar simpele stappen de beste keuze die bij je past!"

woensdag 6 september 2017 om 09:52, Anoniem, ROTTERDAM

"Vergelijken en overstappen gaat heel soepel en overzichtelijk."

woensdag 6 september 2017 om 09:30, Anoniem, MIDWOLDA

"Het gaat vlot en gemakkelijk wel de nodigde gegevens op moeten zoeken "

woensdag 6 september 2017 om 09:24, Anoniem, WIJCHEN

"Altijd snel en makkelijk geregeld. Top"

woensdag 6 september 2017 om 09:15, Dhr. R.A. Lijten, ROTTERDAM

"Duidelijk"

woensdag 6 september 2017 om 06:35, Dhr. B.M. Brus, VEGHEL

"NVT"

woensdag 6 september 2017 om 03:24, Mevr. M. Haddish, GOUDA

"Goede Service. "

dinsdag 5 september 2017 om 23:48, Anoniem, AMSTERDAM

"Goede uitleg."

dinsdag 5 september 2017 om 23:26, Mevr. K.E.J. Van Os, HOENSBROEK

"Duidelijk en service gericht."

dinsdag 5 september 2017 om 23:12, Anoniem, 'T HARDE

"makkelijk snel en ideaal maar vragen er zitten vragen tussen die in mijn geval raar zijn. mijn geval: mn huidige verzekeraar verlaagd de premie niet ook al zit ik al 3 jaar bij hun en ik was nog wel beginnent bestuurder dus ik zoek een andere verzeke"

dinsdag 5 september 2017 om 22:32, Dhr. F.C. Zondag, SNELREWAARD

"Snel en goede vergelijking van alle verzekeringen, probleemloos opzeggen van huidige verzekering verzorgd door Independer. "

dinsdag 5 september 2017 om 21:54, Anoniem, UITHOORN

"👍"

dinsdag 5 september 2017 om 21:37, Anoniem, ERICA

"Makkelijk te regelen"

dinsdag 5 september 2017 om 20:57, Anoniem, ALPHEN GLD

"Omdat tot nu toe alle gebruiksvriendelijk en goed is verlopen "

dinsdag 5 september 2017 om 20:54, Anoniem, ZWOLLE

"uw prijs is goed en uw diensten zijn goed . "

dinsdag 5 september 2017 om 20:53, Dhr. M. DoudkiM, Drachten

"Snel en gemakkelijk alles via de site kunnen regelen"

dinsdag 5 september 2017 om 20:30, Anoniem, HEERENVEEN

"sommige dingen onduidelijk, voor de rest is het helemaal goed."

dinsdag 5 september 2017 om 20:20, Anoniem, AMSTERDAM

"Nog geen ervaring opgedaan "

dinsdag 5 september 2017 om 20:06, Dhr. J.A. Janssen, PURMEREND

"topsite"

dinsdag 5 september 2017 om 19:29, Anoniem, IDSKENHUIZEN

"vanwege goede en snelle service"

dinsdag 5 september 2017 om 19:14, Dhr. D.R. Riedstra, DEINUM

"prima en duidelijk."

dinsdag 5 september 2017 om 18:14, Dhr. J. Geurtsen, APELDOORN

"lekker makkelijk vergelijken..."

dinsdag 5 september 2017 om 18:09, Anoniem, AMERSFOORT

"Duidelijk snel en compleet "

dinsdag 5 september 2017 om 17:51, Mevr. N. Ekkel, RAALTE

"snel"

dinsdag 5 september 2017 om 17:08, Mevr. E. Lutke Schipholt-Molenaar, LISSE

"Zeer gebruiksvriendelijk site."

dinsdag 5 september 2017 om 16:58, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zo makkelijk om je verzekering af te sluiten."

dinsdag 5 september 2017 om 16:53, Anoniem, HUIZEN

"Super snel en gemakkelijk"

dinsdag 5 september 2017 om 16:50, Dhr. H.W. Van Rijen, KAMPERLAND

"Zowel digitaal als via de klantenservice verliep het proces heel soepel. Moest wel lang wachten voordat de adviseur het antwoord had op mijn vraag over vervangend vervoer. Vandaar de 4 ipv 5 beoordeling. "

dinsdag 5 september 2017 om 16:46, Anoniem, MUIDERBERG

"Gebruiksvriendelijke site"

dinsdag 5 september 2017 om 16:41, Anoniem, WEERT

"uitstekende website, snelle reactie en terzake kundig advies"

dinsdag 5 september 2017 om 16:09, Anoniem, HEEMSKERK

"ben zeer tevreden over independer. Alles gaat vlot en makkelijk."

dinsdag 5 september 2017 om 16:06, Anoniem, ROSMALEN

"Snel en goed."

dinsdag 5 september 2017 om 16:05, Anoniem, HOOGEVEEN

"Duidelijk"

dinsdag 5 september 2017 om 15:46, Dhr. M. .H. Rakhan, 'S-GRAVENHAGE

"Werkt goed"

dinsdag 5 september 2017 om 15:17, Dhr. F.H. Wit, Erica

"Goed en snel"

dinsdag 5 september 2017 om 15:15, Anoniem, 'S-GRAVENZANDE

"goed geholpen ook al wist ik effe niet meer verder prima "

dinsdag 5 september 2017 om 15:05, Dhr. J.M.P. Raeijmaeckers, TEGELEN

"Het was maklijk en simpel"

dinsdag 5 september 2017 om 14:15, Dhr. A. Ayubi, VLAARDINGEN

"omdat ik ook zeer tevreden ben met independer want mij hond heeft al eens schade gemaakt en met 1 telefoontje was alles geregeld en dat vond ik wel zo prettig"

dinsdag 5 september 2017 om 14:08, Dhr. W. Tenten, AALTEN

"De Beste verzekring..."

dinsdag 5 september 2017 om 14:01, Dhr. K. Alissa, VIANEN UT

"Everything is clear and easy to make by myself! Thx!"

dinsdag 5 september 2017 om 13:49, Dhr. P.R. Przemyslaw Olszewski, LELYSTAD

"Zoeken en vergelijken gaat makkelijk. Ook de opzegservice en jaarchecker vind ik een waardevolle service die ik waardeer."

dinsdag 5 september 2017 om 12:28, Dhr. P.N.F.A. Westerhout, MAARSSEN

"Makkelijk en overzichtelijk"

dinsdag 5 september 2017 om 12:19, Anoniem, ALMERE

"Ik ben tevreden"

dinsdag 5 september 2017 om 11:59, Dhr. U.C. Arici, EDE GLD

"Prima hulp via de app"

dinsdag 5 september 2017 om 10:36, Anoniem, LEEUWARDEN

"omdat ik echt tevreden ben!"

dinsdag 5 september 2017 om 10:30, Dhr. T.W.S. van der Maden, WADDINXVEEN

"duidelijke website."

dinsdag 5 september 2017 om 07:56, Anoniem, BUNDE

"Goede en duidelijke website voor het afsluiten van een auto verzekering"

dinsdag 5 september 2017 om 00:12, Anoniem, ROTTERDAM

"Super makkelijk aan te vragen altijd "

maandag 4 september 2017 om 23:53, Dhr. T. Erciyes, AMSTERDAM

"goed overzichtelijk een verzekering af te sluiten"

maandag 4 september 2017 om 23:06, Anoniem, BREDA

"Eenvoudig en snel te regelen, goede info en vergelijkingen"

maandag 4 september 2017 om 22:21, Anoniem, HANK

" goed koopste"

maandag 4 september 2017 om 21:16, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"goed geholpen, wel afwachten welke premie ik precies moet betalen..."

maandag 4 september 2017 om 20:56, Anoniem, BORGER

"Goeie verzekering"

maandag 4 september 2017 om 20:23, Anoniem, BLARICUM

"Ik hoop hierme een goede keuze te maken...sowieso goedkoper👌🏻"

maandag 4 september 2017 om 19:57, Dhr. J. Westen, NAALDWIJK

"Goed is goed"

maandag 4 september 2017 om 19:28, Anoniem, GORINCHEM

"Makkelijk om zo een verzekering af te sluiten, neemt veel werk uit handen"

maandag 4 september 2017 om 18:58, Anoniem, HILVERSUM

"ging heel soepel"

maandag 4 september 2017 om 18:28, Anoniem, ZWOLLE

"."

maandag 4 september 2017 om 18:15, Anoniem, HEERLEN

"het ging wel gemakkelijk de afsluiting"

maandag 4 september 2017 om 17:52, Anoniem, BARNEVELD

"Duidelijk en goed tarief"

maandag 4 september 2017 om 17:44, Anoniem, IJSSELSTEIN UT

"Ik twijfel over mijn schadevrije jaren."

maandag 4 september 2017 om 16:50, Mevr. R. van der Linde, HAARLEM

"Service is prima, en product is goed wat ze bieden. "

maandag 4 september 2017 om 16:41, Anoniem, BLAUWHUIS

"zeer overzichtelijk en simpel opgezet. dus makkelijk om mee te werken "

maandag 4 september 2017 om 16:38, Anoniem, TWELLO

"Ik ben zeer duidelijk en netjes geholpen om mijn auto te verzekeren."

maandag 4 september 2017 om 16:20, Mevr. M.A. Meijer, LIPPENHUIZEN

"Snel, goedkoop"

maandag 4 september 2017 om 16:07, Dhr. M.H.G. Janssen, WIJCHEN

"erg gebruiksvriendelijk"

maandag 4 september 2017 om 15:10, Dhr. K. Verhagen, ZOETERMEER

"Tevreden,goede service"

maandag 4 september 2017 om 14:18, Anoniem, BARENDRECHT

"Netjes en goed te woord gestaan, en weten waar ze het over hebben. "

maandag 4 september 2017 om 14:04, Dhr. A. Grootendorst, IJSSELSTEIN UT

"Ging erg makkelijk "

maandag 4 september 2017 om 13:42, Mevr. M.C.H. van Bart, IJSSELSTEIN UT

"is good"

maandag 4 september 2017 om 13:29, Dhr. M.A.N.U.E.L. AROCA SANCHEZ, VLISSINGEN

"Je hebt vlot duidelijkheid over je kosten en je oude verzekering wordt voor je opgezegd. Hierdoor geen verkooppraatjes om je alsnog over te halen om bij een maatschappij te blijven."

maandag 4 september 2017 om 12:58, Anoniem, LEIDEN

"Door jaarcheck €15,- per maand bespaard."

maandag 4 september 2017 om 12:39, Anoniem, BRANDWIJK

"Makkelijk en snel!"

maandag 4 september 2017 om 12:14, Dhr. D.Y.L.A.N. John Dobber, WORMER

"Prima service"

maandag 4 september 2017 om 12:13, Dhr. J.D. Vlaskamp, EINDHOVEN

"Makkelijk"

maandag 4 september 2017 om 11:18, Anoniem, ETTEN-LEUR

"Top"

maandag 4 september 2017 om 11:18, Dhr. D. Hensen, IJMUIDEN

"Beste premie."

maandag 4 september 2017 om 11:09, Anoniem, BOVENSMILDE

"Ben blij met de snelle methode om verzekeringen met elkaar te vergelijken en daarbij tot voor mij een juiste keuze te komen. Het is ook fijn dat ik geen contact hoef op te nemen met mijn oude verzekeringsmaatschappij."

maandag 4 september 2017 om 11:01, Dhr. E.D. Janusch, EMMELOORD

"De site is duidelijk, overzichtelijk en -zo ver ik kan bepalen- objectief. Lijkt echt de laatste prijs te kunnen bieden"

maandag 4 september 2017 om 10:06, Dhr. P. van Pelt, VOORSCHOTEN

"goed"

zondag 3 september 2017 om 20:57, Dhr. M.F.A.D.I. Cheikh dabas, NOOTDORP

"Prima en snel af te sluiten"

zondag 3 september 2017 om 20:14, Anoniem, RAAMSDONKSVEER

"Snel en simpel!"

zondag 3 september 2017 om 19:56, Anoniem, GEERTRUIDENBERG

"Duidelijke stappen. Heldere site. "

zondag 3 september 2017 om 17:41, Mevr. T.R. Briganti, ENSCHEDE

"Fijn snel handig goede prijs"

zondag 3 september 2017 om 16:06, Anoniem, LOOSDRECHT

"om dat ik zeer tevreden ben. mede door telefoon overleg"

zondag 3 september 2017 om 14:02, Dhr. J. Baars, DE KRIM

"Prima en overzichtelijke site"

zondag 3 september 2017 om 13:37, Dhr. F. van Geest, DELFT

"Zeer duidelijk en gemakkelijk zoeken tussen de verschillende verzekeringen, Ook duidelijk antwoord gekregen op mijn vragen. "

zondag 3 september 2017 om 11:08, Dhr. L. Stokkers, ALMERE

"Werkt super gemakkelijk!"

zondag 3 september 2017 om 10:49, Anoniem, TEGELEN

"Heldere website, duidelijke vragen en makelijk te regelen. "

zaterdag 2 september 2017 om 23:19, Dhr. F.H.A. Loos, AMERSFOORT

"Nvt"

zaterdag 2 september 2017 om 22:33, Dhr. N. Sadi, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Goed geregeld "

zaterdag 2 september 2017 om 21:22, Dhr. M. Westerlaal, AMERSFOORT

"Heel overzichtelijk systeem en website omdat je in een oogopslag kan zien wat het beste bij je past. "

zaterdag 2 september 2017 om 20:53, Mevr. J. van Veen, TILBURG

".."

zaterdag 2 september 2017 om 20:02, Anoniem, IJMUIDEN
Er zijn 54483 reacties over autoverzekeringen.
Vergelijk zelf je autoverzekering
WhatsApp

Nu ook bereikbaar via WhatsApp!

App ons op 06 - 82 84 62 44. Maandag t/m vrijdag: 8.00 - 21.00 uur. Zaterdag en zondag: 9.30 - 18.00 uur.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers regelden hun autoverzekering afgelopen maand via Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.