Hoe werkt het Beste-in-1 Pakket?

Wij hebben voor jou met verschillende verzekeraars onderhandeld over een goede prijs voor onze Beste-in-1 Pakketvoorwaarden. Wij vergelijken niet de gehele markt, maar een beperkt aantal goede verzekeraars. Hoe weten we nu wat het beste pakket is voor jou? Hiervoor stellen we je per verzekering een aantal vragen. Vervolgens berekenen we per verzekering de premies van de verzekeraars. De voordeligste verzekeraar komt in jouw pakket. Soms bestaat je pakket dus uit meerdere verzekeraars. Zo krijg jij een pakket met een goede dekking voor een scherpe pakketprijs. Op deze pagina leggen we meer uit over hoe het Beste-in-1 Pakket wordt samengesteld en hoe het in zijn werk gaat.

Stel jouw Beste-in-1 Pakket samen

.

In Beste-in-1 Pakket per verzekering beste verzekeraar

In het Beste-in-1 Pakket van Independer krijg je per verzekering de beste verzekeraar. Lees meer over de beste verzekering per verzekeraar.

Ruime dekking voor eerlijke prijs binnen Beste-in-1 Pakket

Verzekeringen binnen het Beste-in-1 Pakket bieden een ruime dekking tegen een eerlijke prijs. Lees meer op deze pagina.

Beste-in-1 Pakket het goedkoopste?

Nee, het Beste-in-1 Pakket is niet altijd de goedkoopste. Wil je weten waarom, lees dan meer op deze pagina.

Looptijd Beste-in-1 Pakket

Als je een Beste-in-1 Pakket afsluit, loopt dit een jaar. Dit betekent dat de polis en premie voor een jaar vaststaat. Je kunt in dit jaar de verzekeringen wel dagelijks opzeggen. Bijvoorbeeld omdat je je auto verkocht hebt en de verzekering niet meer nodig hebt.

Na het verzekeringsjaar ontvang je een nieuwe polis voor het komende jaar. Doe je dan niets? Dan loopt de polis automatisch door. Zo voorkomen wij dat je opeens onverzekerd bent.

Wil je je polis wijzigen? Dan kan dit kosteloos na je eerste jaar. Mocht je je pakket willen beƫindigen dan kan dit. We hanteren geen opzegtermijn, dat vinden wij wel zo makkelijk.

Voordelen Beste-in-1 Pakket

Je verzekeringen onderbrengen in het Beste-in-1 Pakket heeft een aantal voordelen. Lees meer over de voordelen.

Jaarchecker Beste-in-1 Pakket

Na een jaar kijken we of je nog steeds het beste Beste-in-1 Pakket hebt. Lees meer over de Jaarchecker.

Bij wie ben ik verzekerd in het Beste-in-1 Pakket?

Binnen het Beste-in-1 Pakket is Independer jouw tussenpersoon voor alle verzekeringen. Lees meer over wat Independer voor je regelt.

Vergelijken wij de hele markt?

Nee, wij vergelijken een beperkt aantal verzekeraars. Namelijk, Aegon, ASR, Avero Achmea, Delta Lloyd, Reaal, FATUM, Unigarant, Arag en Anker. Wil je hier meer over weten? Lees hier meer over de verschillende verzekeraars.

Offerte aanvragen Beste-in-1 Pakket

Je kunt voor het Beste-in-1 Pakket geen offerte aanvragen, maar wel altijd vrijblijvend een vergelijking maken. Zo kun je zien wat een pakketverzekering voor jou kost. Hier betaal je niets voor en je zit ook nergens aan vast.

 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.