Jaarchecker Beste-in-1 Pakket

Binnen het Beste-in-1 Pakket kun je je opgeven voor de Jaarchecker. Meer informatie over de Jaarchecker vind je op deze pagina.

Stel jouw Beste-in-1 Pakket samen

Wij kijken of jij nog het beste Beste-in-1 Pakket hebt

In een jaar kan er veel veranderen, in je eigen situatie maar ook bij de verzekeraars. Als je Beste-in-1 Pakket een jaar heeft gelopen gaan wij voor je kijken of jouw persoonlijke Beste-in-1 Pakket nog steeds het beste is. De Jaarchecker is een extra service van Independer. Deze houdt in dat Independer ieder jaar bekijkt of je nog wel goed en voordelig verzekerd bent. Bij de Jaarchecker kijken we naar de premie, de voorwaarden, het eigen risico en de klantwaardering. Zo kunnen er bijvoorbeeld nieuwe verzekeraars zijn toegevoegd, waardoor jij een lagere premie kunt betalen. Wil je gebruik maken van de Jaarchecker? Dan kun je je hiervoor opgeven via info@independer.nl. Wij zoeken dan voor je uit of er een beter aanbod voor je is. Ga je akkoord? Dan passen wij je polis kosteloos voor je aan. We kijken hierbij alleen naar de verzekeraars die mee doen aan het Beste-in-1 Pakket. We scannen dus niet de gehele markt voor jou af.

Wijziging in je situatie

Wanneer je persoonlijke situatie verandert, bijvoorbeeld omdat je gaat verhuizen, moet je Beste-in-1 Pakket op de wijziging worden aangepast. Je pakket is elke dag aanpasbaar aan jouw situatie. De pakket experts gaan dan altijd met jou samen kijken of je nog goed zit met jouw Beste-in-1 Pakket.

Hoe werkt de Jaarchecker?

Independer heeft van al jou verzekeringen in je Beste-in-1 Pakket de actuele gegevens (o.a. schades en schadevrije jaren). Op basis daarvan gaan we aan de slag. Dit checken we voor je: 

  1. Kunnen we je verschillende verzekeringen bij een andere verzekeraar voordeliger onderbrengen? Misschien heb je recht op een korting die je nu nog niet ontvangt. 
  2. Is er een verzekering met een betere prijs/kwaliteitverhouding? We kijken hiervoor naar de premie, de voorwaarden, het eventuele eigen risico en het klantcijfer.

 

Veel gestelde vragen over de Jaarchecker

De premie van mijn huidige Beste-in-1 Pakket is anders dan wat jullie zeggen, hoe kan dat?

De Jaarchecker is gebaseerd op de gegevens die bij ons bekend zijn en de huidige premies die verzekeraars bieden. Kloppen de gegevens niet? Dan kan het zijn dat de Jaarchecker afwijkt. Kloppen jouw gegevens niet? Laat ons dit weten, dan kunnen wij dit voor je aanpassen. Je kunt hiervoor een e-mail sturen naar info@independer.nl of contact opnemen met onze experts via 035 626 55 44.

Ik wil de Jaarchecker ontvangen. Wat moet ik daar voor doen?

Je kunt je opgeven voor de Jaarchecker via info@independer.nl. Je ontvangt dan automatisch van ons bericht over je Beste-in-1 Pakket.

Hoe kan ik me afmelden voor de Jaarchecker?

Heb je je opgegeven voor de Jaarchecker, maar wil je deze toch liever niet ontvangen? Dan kun je je ervoor afmelden via info@independer.nl.

Ik wil niets aanpassen. Moet ik dan iets doen?

Nee, als je je pakket niet wilt aanpassen, hoef je niets te doen. Jouw Beste-in-1 Pakket loopt gewoon door en je bent nog steeds goed verzekerd.

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.