Hoe volledig is de vergelijking binnen het Beste-in-1 Pakket?

Voor het Beste-in-1 Pakket werken wij samen met acht goede verzekeraars. Deze verzekeraars hebben ons toestemming gegeven om het gehele proces uit handen te nemen, van het afsluiten van de verzekering tot het afhandelen van schade.

Stel jouw Beste-in-1 Pakket samen

Onderhandelen met verzekeraars over eerlijke premie

Het Beste-in-1 Pakket werkt anders dan de meeste pakketverzekeringen die verzekeraars aanbieden. Meestal verkopen zij uitsluitend combinaties van hun eigen producten. Het Beste-in-1 Pakket van Independer zit anders in elkaar. Wij combineren verschillende verzekeraars met elkaar. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je voor je inboedelverzekering Reaal als verzekeraar krijgt en voor je opstalverzekering bijvoorbeeld Delta Lloyd. Hierdoor krijg je per verzekering de beste verzekeraar.

Samenwerking met beperkt aantal goede verzekeraars

Wij vergelijken niet de volledige markt, maar werken samen met een beperkt aantal goede verzekeraars. Dit komt omdat wij bij het Beste-in-1 Pakket uitsluitend samenwerken met verzekeraars die ons toestemming geven om de volledige pakketafhandeling te doen. Alleen dan weten we zeker dat we de beste service kunnen bieden. Zo zijn we verantwoordelijk voor het hele proces, van het afsluiten van de verzekering tot en met de schade-afhandeling. Omdat we alle gekozen verzekeringen bij Independer onderbrengen krijgt, de klant één polis, één factuur en ook één contactpersoon bij schade. Hiermee houden we alles duidelijk en overzichtelijk.

We hebben niet met alle verzekeraars een overeenkomst dat wij de polis mogen beheren. Hierdoor vergelijken wij niet de gehele markt, omdat we voor die verzekeraars niet het gemak kunnen bieden van alles onder één dak.

Uitbreiden aanbod Beste-in-1 Pakket

Naast het toevoegen van verzekeraars, zijn we ook bezig met het toevoegen van meerdere producten. We willen op termijn het Beste-in-1 Pakket uitbreiden met een caravan- en brommerverzekering. Zo wordt ons aanbod steeds groter

Verzekeraars in het Beste-in-1 Pakket

Op dit moment werken we met acht verschillende verzekeraars samen. Onderstaand zie je per verzekering met welke verzekeraars we samenwerken.

Verzekering

Verzekeraars

Autoverzekering

ASR, Delta Lloyd, Rijcompleet en Reaal

Inboedelverzekering

Delta Lloyd, Unigarant, FATUM en Reaal

Opstalverzekering

Delta Lloyd, Unigarant, FATUM en Reaal

Rechtsbijstandverzekering

Arag, Anker

Aansprakelijkheidsverzekering

Delta Lloyd, FATUM en Reaal

Reisverzekering

Delta Lloyd, FATUM en Reaal

Motorverzekering

ASR, Delta Lloyd, Unigarant en Reaal

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.