Vincent

Stel je Beste-in-1 Pakket samen en sluit af!

Geboortedatum
bijv. 15-01-1970
Postcode
bijv. 1234 AB
Huisnummer
Toevoeging
Gezinssamenstelling
Controleer je ingevulde gegevens.
Hoe werkt het beste-in-een Pakket?
 
Deze verzekeraars doen mee aan het Beste-in-1 Pakket
 
Partners van het beste-in-een Pakket?
 

Hoe werkt het Beste-in-1 Pakket?

Met het Beste-in-1 Pakket heb je per verzekering de beste verzekeraar samen in één pakketverzekering bij Independer. In het pakket kun je jouw auto-, motor-, inboedel-, opstal-, rechtsbijstand-, aansprakelijkheid- en reisverzekering in één keer bij ons onderbrengen. Zo heb je alles in één pakket en op één polis.

Anders dan de pakketverzekering van verzekeraars

Ons Beste-in-1 Pakket is anders dan de verzekeringspakketten van verzekeraars. Wij kijken per verzekering welke verzekeraar het beste past bij jouw situatie. 

Zo krijg jij het beste van meerdere verzekeraars in 1 pakket met het gemak van:

 • Eén polis
 • Eén aanspreekpunt bij schade en/of vragen
 • Eén maandelijkse factuur
 • Goede voorwaarden op alle onderdelen van je pakket
 • Dagelijks aanpasbaar.

Jij bepaalt welke verzekering(en) je afsluit

Hoeveel en welke verzekeringen je in je Beste-in-1 pakket wilt, bepaal je helemaal zelf.

Je oude verzekeringen beëindigen

Het klinkt ingewikkeld om je oude verzekeringen te beëindigen en over te stappen naar het Beste-in-1 Pakket van Independer, maar met een paar simpele stappen regel je het al gemakkelijk. Na het opzeggen breng je gemakkelijk alles in een pakket onder bij Independer.

Wij kiezen voor jou de beste verzekeraar(s)

We selecteren voor jou per verzekering welke verzekeraar het beste past bij jouw situatie. Op dit moment werken wij samen met 9 verzekeraars. We vergelijken nog niet de gehele markt, maar werken er wel hard aan om het aantal verzekeraars waarmee we samenwerken uit te breiden. Op dit moment werken we binnen het Beste-in-1 Pakket samen met:

 • Anker
 • ASR
 • Arag
 • Avero Achmea   
 • Delta Lloyd 
 • FATUM
 • Unigarant
 • Reaal

Het verschilt per verzekering met welke verzekeraars wij samenwerken. Binnen ons aanbod kijken wij welke verzekeraar voor jou de beste verzekering heeft en die stoppen we in je alles in een pakket.

Gemakkelijk alles onder 1 dak

Na het afsluiten krijg jij van ons 1 polis waarop al je verzekeringen staan. Bij schade kun je contact met ons opnemen. Wij zijn altijd je aanspreekpunt, ook bij meerdere verzekeraars in jouw pakket. Onze experts helpen je ook met al je vragen en wijzigingen van je verzekeringspakket.

Wat is het voordeel van een Beste-in-1 Pakket?

Het Beste-in-1 pakket van Independer staat voor gemak. Daarmee bedoelen wij:

 • alles in één pakket en onder één dak
 • goede dekking voor een eerlijke prijs
 • Jaarchecker 
 • dagelijks aanpasbaar aan jouw situatie

Alles onder 1 dak

Na het afsluiten van ons alles in een pakket krijg je van ons één polis waarop al je verzekeringen staan. Bij schade hoef je alleen Independer te bellen. Wij handelen je schade af, bij wie je ook verzekerd bent. Ook helpen onze experts je met al je vragen en wijzigingen.

Goede dekking voor een eerlijke prijs

Alle verzekeringen binnen het Beste-in-1 Pakket hebben een ruime dekking en een eerlijke prijs. Je betaalt geen poliskosten, niet bij het afsluiten maar ook niet bij een wijziging. De premies die wij tonen, zijn inclusief assurantiebelasting. De premie die je ziet, is dus ook de premie die je betaalt.

Dagelijks aanpasbaar aan jouw situatie

Je Beste-in-1 Pakket is dagelijks aanpasbaar. Verandert er iets in jouw situatie? Ga je bijvoorbeeld je huis verkopen en in een huurhuis wonen? Dan heb je je opstalverzekering niet meer nodig. Onze experts passen meteen je verzekeringspakket aan. Je hoeft niet te wachten tot het eind van het verzekeringsjaar. Zo betaal je nooit te veel voor je alles in een pakket. Wijzigingen in je verzekering(en) zijn uiteraard kosteloos.

Jaarchecker

Na een jaar kijken wij voor je of je persoonlijke Beste-in-1 Pakket nog steeds het beste is voor jou. Wie weet werken wij inmiddels binnen het Beste-in-1 Pakket samen met een verzekeraar die jou een lagere premie of betere voorwaarden biedt. Wij zoeken dit voor je uit en nemen contact met je op. Ga je akkoord? Dan passen wij je verzekeringspakket kosteloos voor je aan.  Wil je gebruik maken van deze Jaarchecker? Geef je dan op via info@independer.nl.

Ervaringen klanten Beste-in-1 Pakket

De service van Independer bij het afsluiten van ons Beste-in-1 Pakket wordt gewaardeerd door onze klanten. Zij beoordelen onze service vaak met een 9 of 10. Bekijk de reacties van klanten die bij ons een pakketverzekering afsloten.

Wij staan voor je klaar

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij je Beste-in-1 Pakket. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je Beste-in-1 Pakket? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Nieuws over het Beste-in-1 Pakket

7 voordelen van het Beste-in-1 Pakket bij Independer
16 januari 2017
Bij Independer maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Vind je goede polisvoorwaarden en ove...

Expertadvies via WhatsApp
20 oktober 2016
Je herkent het vast wel. Je hebt een vraag over je verzekeringen, maar je hebt eigenlijk geen tij...

Motorrijden in het voorjaar: maak je motor rijklaar
1 april 2016
Het is voorjaar. Dit weekend stijgen de temperaturen, dat is voor veel mensen reden genoeg om een...

Actuele discussies over Beste-in-1 Pakket

inboedelverzekering
9 mei 2016
Beste Corina, Onder de dekking van de inboedelverzekering vallen ook schades door brand. Dit zi...

inboedelverzekering
9 mei 2016
ben je bij ook verzekerd tegen brand met een inboedelverzekering

Kilometrage
4 maart 2016
Beste Jasper DM, In de aanvraag geeft u op hoeveel kilometers u per jaar gaat rijden en volgens ...

 
 

Waarom Beste-in-1 Pakket afsluiten via Independer?

Als klant van Independer verdien je het allerbeste. Wij vinden dat jij op het Beste-in-1 Pakket moet kunnen vertrouwen. Daarom onderhandelen we voor jou met verzekeraars over goede voorwaarden en scherpe prijzen voor je verzekeringspakket. Maar we doen nog veel meer voor je.

Voordelen van Beste-in-1 Pakket

Geen verzekeraar biedt jou een alles in een pakket met verzekeringen die allemaal goed bij jouw situatie passen qua premie en voorwaarden. Want de ene verzekeraar heeft voor jou de beste autoverzekering en de ander biedt je de beste reisverzekering voor een aantrekkelijke premie. Independer weet dat dat zo is en daarom werkt ons Best-in-1 Pakket anders.

In ons Beste-in-1 Pakket krijg je per verzekering de best passende bij jouw situatie. En dat voor een scherpe premie. Zo kun je dus verzekeringen van meerdere verzekeraars krijgen in jouw Beste-in-1 Pakket. Toch heb je maar één polis en één aanspreekpunt. Dus voor schade of wijzigingen hoef je alleen maar Independer te bellen, ook als je verschillende verzekeraars in je pakket hebt. Gemakkelijk alles onder een dak.

Eigen klantenservice

Independer vindt het belangrijk dat je goed advies krijgt bij je Beste-in-1 Pakket. Daarom hebben we al onze experts zelf opgeleid. Heb jij een vraag of heb je hulp nodig bij het afsluiten van je alles in een pakket? Dan krijg je altijd iemand van onze eigen klantenservice aan de telefoon. Onze klanten waarderen dat. De helft van onze klanten geeft ons een 9 of een 10, nadat ze een verzekering via Independer hebben afgesloten.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Al meer dan 13 jaar geven bezoekers op onze website aan wat hun wensen zijn. Daardoor weten wij wat klanten belangrijk vinden: een goede verzekering voor een redelijke prijs. Het Beste-in-1 Pakket biedt je dat. Goede verzekeringen met een scherpe premie in één pakket op één polis bij Independer.

Niet goed, geld terug

Sluit je een Beste-in-1 Pakket via Independer af, dan heb je 14 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat je binnen 14 dagen na het afsluiten van het Beste-in-1 Pakket deze nog kunt afzeggen. Je krijgt de premie die je al hebt betaald helemaal terug, tenzij je schade hebt gehad.

Klanten die bij ons een beste-in-1-pakket afsloten

Independer scoort gemiddeld een 8,9. Dit is het gemiddelde cijfer uit 3.056 beste-in-1-pakket beoordelingen.

Voordelen van Independer

DE BESTE VERZEKERING
Per verzekering kijken wij voor jou wie de best beschikbare verzekeraar is, die stoppen we in 1 pakket.

JAARCHECKER
Na een jaar checken wij voor jou of je nog goed zit met je Beste-in-1 Pakket.

HULP BIJ SCHADE
Onze experts helpen je bij een schade, één telefoontje is genoeg, wij regelen alles voor je.

Voordelen van Independer
experts

Experts in pakketverzekeringen

Vind je verzekeren lastig? Wij maken het graag gemakkelijk voor al je verzekeringen. Wij zetten alles helder op een rij en helpen je met kiezen en afsluiten. Onze experts staan voor je klaar met advies en beantwoorden graag je vragen.

Vanaf nu zijn we elke dag van de week telefonisch bereikbaar. Op werkdagen van 08.00 uur tot 22.00 uur. In het weekend zitten we van 09.30 uur tot 18.00 voor je klaar!


035 - 626 55 44 Nu open. Tot 21:00 bereikbaar

Zoekresultaten
Geen resultaat gevonden. Verfijn je zoekopdracht.
Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.