Ervaring Beste-in-1 Pakket afsluiten bij Independer

 

Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een Beste-in-1 Pakket afsloten via Independer.

"Lekker snel en een goede prijs"

vrijdag 21 juli 2017 om 14:06, Anoniem, HOOFDDORP

"Ik vind het heel fijn om via Independer een verzekering af te sluiten, omdat ik daarvoor niet hoef te bellen. Ik kan het zo makkelijk en snel zelf regelen. "

donderdag 20 juli 2017 om 10:28, Anoniem, NUENEN

"eerste keer. hoop op het beste"

woensdag 19 juli 2017 om 17:44, Anoniem, RHOON

"SNEL EN MAKKELIJK !"

woensdag 19 juli 2017 om 01:22, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ik vind Independer erg behulpzaam in het woud van verzekeringsagenten"

dinsdag 18 juli 2017 om 21:57, Dhr. Meert, AMSTERDAM

"duidelijk en makkelijk om af te sluiten"

dinsdag 18 juli 2017 om 14:52, Dhr. Rots, DOESBURG

"Super makkelijk om snel meerdere verzekeringen af te sluiten."

dinsdag 18 juli 2017 om 13:03, Dhr. Claassens, PURMEREND

"altijd goede hulp en duidelijke website."

dinsdag 18 juli 2017 om 08:59, Dhr. Tejada, HEERHUGOWAARD

"goed tevreden over independer"

dinsdag 18 juli 2017 om 01:28, Mevr. Linskens, HORST

"goede service"

dinsdag 18 juli 2017 om 01:07, Mevr. Linskens, HORST

"gemakkelijk zonder gedoe alles online geregeld"

maandag 17 juli 2017 om 21:52, Anoniem, KROPSWOLDE

"goede ervaring met afsluiten"

maandag 17 juli 2017 om 20:51, Dhr. Philips, POSTERHOLT

"Heel overzichtelijk en snel een verzekering kunnen afsluiten via het alles in 1 pakket."

maandag 17 juli 2017 om 20:44, Anoniem, RIJNSBURG

"Good"

maandag 17 juli 2017 om 13:46, Dhr. francesco Parisi, EINDHOVEN

"Ik zou graag zelf de verzekeringen willen vergelijken. Er gaat te veel naar het item 'het beste in 1 pakket'. Dit was voorheen makkelijker/overzichtelijker. Verders prima kijk en vergelijk-site!"

maandag 17 juli 2017 om 13:31, Anoniem, LEEUWARDEN

"Makkelijk en snel!"

maandag 17 juli 2017 om 09:30, Dhr. Koetsier, WOUBRUGGE

"Vlot, makkelijk en duidelijk. "

zondag 16 juli 2017 om 13:34, Mevr. Rump, HATTEM

"tot nu prima "

zondag 16 juli 2017 om 12:48, Mevr. van der Sanden, ETTEN-LEUR

"Toppie"

zaterdag 15 juli 2017 om 18:42, Dhr. van Rhee, HEERLEN

"Binnen minuten een voordelige verzekering!"

vrijdag 14 juli 2017 om 21:54, Dhr. Oude Alink, ALMELO

"makkelijk af te sluiten en telefonisch goed geholpen"

vrijdag 14 juli 2017 om 16:49, Anoniem, OSS

"Ik heb nog geen mening"

vrijdag 14 juli 2017 om 15:40, Anoniem, MAKKUM FR

"Geweldig!"

donderdag 13 juli 2017 om 21:22, Dhr. Jorks, DOORN

"DIE WAS VINIG EN GOED "

donderdag 13 juli 2017 om 16:55, Dhr. Schreuder, AMSTERDAM

"Afsluiten verliep vlot"

donderdag 13 juli 2017 om 10:48, Anoniem, GENNEP

"Geen bijzonderheden"

woensdag 12 juli 2017 om 23:11, Dhr. Jardel, EINDHOVEN

"goede service"

woensdag 12 juli 2017 om 10:09, Anoniem, DE ZILK

"Snel en goed geregeld!!"

maandag 10 juli 2017 om 16:16, Dhr. Kuijpens, ZUIDLAREN

"Duidelijke website, goede telefonische bereikbaarheid!En voordelig."

maandag 10 juli 2017 om 14:08, Mevr. van Zon, VALKENSWAARD

"Handige site"

maandag 10 juli 2017 om 13:22, Dhr. Tillemans, WIJCHEN

"Zeer snel een verzekering af te sluiten en zeer klantvriendelijk. "

maandag 10 juli 2017 om 11:36, Mevr. de Jong-Schobbe, MAASTRICHT

"IS NIEUW VOOR MIJ"

zaterdag 8 juli 2017 om 17:30, Mevr. Hiwat, AMSTERDAM

"goed en niet al te duur "

vrijdag 7 juli 2017 om 21:58, Mevr. Latuni, BREUKELEN UT

"Na een jaar kan ik daar op beoordelen"

vrijdag 7 juli 2017 om 18:37, Dhr. Steward, UTRECHT

"Snel en makkelijk "

vrijdag 7 juli 2017 om 11:31, Anoniem, ZUTPHEN

"Super makkelijk en erg goedkoop "

donderdag 6 juli 2017 om 22:15, Dhr. Maathuis, EINDHOVEN

"PRIMA"

donderdag 6 juli 2017 om 17:05, Dhr. el Haddioui, 'S-GRAVENHAGE

"goede en super"

donderdag 6 juli 2017 om 16:08, Mevr. Visser, ALMERE

"auto verzekering van jullie is top. de rest weet ik nog niet heb net een aanvraag gedaan."

donderdag 6 juli 2017 om 12:39, Dhr. Visser, ALMERE

"Buiten gewoon en een zeer scherpe prijs"

donderdag 6 juli 2017 om 12:36, Dhr. van Loon, GOIRLE

"Ik heb nog geen ervaring met Independer die ik kan delen."

donderdag 6 juli 2017 om 10:47, Dhr. de Vries, SCHEEMDA

"/beste-in-1-pakket/Opzegbrief.pdf"

woensdag 5 juli 2017 om 22:33, Dhr. Esapoor Kalghoran, GRONINGEN

"Het is jammer dat schadevrije jaren opgebouwd bij een autoverzekering, niet worden meegenomen bijv een motorverzekering omdat ik een aantal jaren geen motorverzekering heb gehad. Dit is voor verbetering vatbaar vind ik."

woensdag 5 juli 2017 om 18:54, Anoniem, WAAL

"Super"

woensdag 5 juli 2017 om 13:59, Mevr. Alvarez Gieling, GENDRINGEN

"Snel en degelijk"

woensdag 5 juli 2017 om 11:29, Dhr. van Ingen, KERKRADE

"Top! "

woensdag 5 juli 2017 om 07:08, Anoniem, HOOGEZAND

"Zoals gewoonlijk makkelijk en snel en vooral duidelijk."

dinsdag 4 juli 2017 om 16:41, Dhr. Drijver, AMSTERDAM

"Top, snel geregeld. Duidelijk website!"

dinsdag 4 juli 2017 om 16:14, Dhr. Wallenburg, UTRECHT

"goed"

dinsdag 4 juli 2017 om 15:29, Dhr. Schobbe, MAASTRICHT

"Goed"

dinsdag 4 juli 2017 om 09:47, Dhr. Thimister, MAASTRICHT

"Fijn, duidelijk, overzichtelijk. Goede, duidelijke informatie."

maandag 3 juli 2017 om 16:35, Claudia, GOUDA

"Ik heb nog geen problemen gehad na opzeggen polis netjes beeindigt en afschrijving gestopt heb geen ervaring met schade en de afwikkeling daarvan"

maandag 3 juli 2017 om 16:02, Dhr. de Nil, AXEL

"Snelle goede service"

maandag 3 juli 2017 om 14:19, Dhr. Monteiro Lopes, DORDRECHT

"Prima"

zaterdag 1 juli 2017 om 20:56, Dhr. Jansen, AMERSFOORT

"n.a.v. de succesvolle bemiddeling van de zorgverzekering was de restportefeuille een vanzelfsprekende stap"

zaterdag 1 juli 2017 om 17:48, Dhr. Schamp, WIJCHEN

"voor het eerst dat ik bij depender ben niet echt nog een oordeel ."

zaterdag 1 juli 2017 om 11:08, Dhr. van Gorsel, ROTTERDAM

"Independer is TOP"

zaterdag 1 juli 2017 om 04:39, Dhr. Snijder, ZWAAG

"simpel en snel geregeld"

vrijdag 30 juni 2017 om 16:47, Anoniem, MEPPEL

"snel geregeld!! top!"

vrijdag 30 juni 2017 om 13:07, Anoniem, MOERGESTEL

"Binnen 10 minuten verzekerd. Top!"

donderdag 29 juni 2017 om 22:12, Anoniem, SON EN BREUGEL

"Top echt een top bedrijf!"

donderdag 29 juni 2017 om 19:11, Dhr. Hilhorst, AMSTERDAM

"Makkelijk en snel"

donderdag 29 juni 2017 om 17:53, Mevr. van den Hurk, ALKMAAR

"goed en snel geregeld top"

donderdag 29 juni 2017 om 15:00, Dhr. Groen In T Wout, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Alles is goed en duidelijk aan gegeven en makkelijk in te vullen "

donderdag 29 juni 2017 om 10:48, Dhr. van Lent, OSS

"Zeer gemakkelijk af te sluiten door hulp van Independent. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site."

woensdag 28 juni 2017 om 10:36, Anoniem, VLEUTEN

"Goed geholpen aan de telefoon door Wouter."

dinsdag 27 juni 2017 om 21:17, Mevr. Barends, AMSTERDAM

"makkelijk"

dinsdag 27 juni 2017 om 19:27, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"prima"

dinsdag 27 juni 2017 om 17:57, Dhr. Vermond, LEIDEN

"Super, makkelijk, duidelijk en snel geregeld. "

dinsdag 27 juni 2017 om 17:39, Dhr. Meulendijks, AMSTERDAM

"Super makkelijk te regelen"

dinsdag 27 juni 2017 om 01:03, Anoniem, PANNINGEN

"tot nu toe prima"

maandag 26 juni 2017 om 22:08, Dhr. Affinito, ENSCHEDE

"Erg goed!"

maandag 26 juni 2017 om 20:16, Anoniem, ZEIST

"Zeer tevreden snelle afhandeling"

maandag 26 juni 2017 om 14:22, Anoniem, VENLO

"Altijd goed geholpen!"

maandag 26 juni 2017 om 13:52, Dhr. Groen, RIJSWIJK ZH

"Tot nu toe lijkt alles netjes te verkopen Nu hopen dat ik door een fout van mijzelf ook door de verzekeraar geaccepteerd wordt "

maandag 26 juni 2017 om 13:41, Dhr. van den Hooff, JULIANADORP

"Invullen was een fluitje van een cent"

maandag 26 juni 2017 om 13:26, Anoniem, DELFT

"binnen 3 minuten een WA aantrekkelijke WA verzekering afgesloten die per direct in gaat. TOP!"

zaterdag 24 juni 2017 om 15:59, Anoniem, OPIJNEN

"Altijd goede feedback als je belt"

zaterdag 24 juni 2017 om 14:27, Dhr. Elen, SCHIEDAM

"Goed en makkelijk"

zaterdag 24 juni 2017 om 13:56, Dhr. Been, IJMUIDEN

"Zeer overzichtelijk en zeer makkelijk af te sluiten"

vrijdag 23 juni 2017 om 12:42, Dhr. van der Meer, ASSEN

"Top hoor"

vrijdag 23 juni 2017 om 10:14, Anoniem, LOPIK

"De ervaring moet zich nog voordoen"

donderdag 22 juni 2017 om 20:14, Dhr. Godderij, SCHINVELD

"Ik miste inhoudelijke informatie over de polisvoorwaarden, tevens werkte de link naar de polisvoorwaarden niet dus moest ik zelf opzoek naar de voorwaarden."

donderdag 22 juni 2017 om 14:00, Dhr. Sonneveld, ROTTERDAM

"Betrouwbaar, snel en professioneel"

donderdag 22 juni 2017 om 02:06, Dhr. Tallih, GOUDA

"Zo geregeld"

woensdag 21 juni 2017 om 15:47, Dhr. van der Wiss, DEN DOLDER

"Simpel en duidelijk, mooi systeem"

woensdag 21 juni 2017 om 09:11, Dhr. Kooijman, HARMELEN

"Prima, snel inzicht in alle opties, duidelijke vergelijking, snel en direct afhandelen."

woensdag 21 juni 2017 om 08:30, Anoniem, SCHINNEN

"Ik heb inmiddels diverse keren auto`s verzekerd via independer en heb dit als zeer gebruiksvriendelijk ervaren en daarom maak ik nog steeds van independer gebruik op het moment dat ik een voertuig moet verzekeren"

dinsdag 20 juni 2017 om 14:36, Mevr. van Ham, ULRUM

"Snel en makkelijk een keuze gemaakt."

dinsdag 20 juni 2017 om 12:31, Dhr. Steegh, VENLO

"Eenvoudig, voordelig en snel"

dinsdag 20 juni 2017 om 12:23, Dhr. Booij, WIERINGERWAARD

"Eenvoudig en snel een verzekering voor mijn motorfiets afgesloten."

dinsdag 20 juni 2017 om 09:49, J.Bos, OUD GASTEL

"Makkelijk en overzichtelijk."

maandag 19 juni 2017 om 23:25, Dhr. Petersen, KORTENHOEF

"Alles was binnen minuten geregeld."

maandag 19 juni 2017 om 17:44, Bambino, ENSCHEDE

"Snel en efficient!"

maandag 19 juni 2017 om 15:44, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel en gemakkelijk aangevraagd en afgesloten"

zaterdag 17 juni 2017 om 21:41, Dhr. ten Wolde, VOORBURG

"Snel en efficient"

zaterdag 17 juni 2017 om 19:36, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"dit is voor mij de eerste keer dat ik mij hier laat verzekeren"

zaterdag 17 juni 2017 om 18:18, Dhr. Streefkerk, ROTTERDAM

"Ik ben niet direct verzekerd zoals dat bij andere verzekeraars wel het geval is...."

zaterdag 17 juni 2017 om 13:37, Dhr. Boekema, ZWOLLE

"Duidelijk en helder met goede voorwaarden"

zaterdag 17 juni 2017 om 13:09, Dhr. Zwarts, 'S-HERTOGENBOSCH

"snel geregeld"

zaterdag 17 juni 2017 om 10:27, Mevr. Aarts, AMSTERDAM

"Altijd top geregeld!"

zaterdag 17 juni 2017 om 09:43, Dhr. Eijkemans, WAALWIJK

"Snel en zeer concurrende prijs, zelfs tov mijn eigen bank waarbij ik alles verzekerd heb (binnenkort had!)"

vrijdag 16 juni 2017 om 23:10, Dhr. van Rumpt, TIEL

"Invulen was makkelijk."

vrijdag 16 juni 2017 om 13:53, Dhr. Zwaal, UTRECHT

"Helder en duidelijk overzicht!"

vrijdag 16 juni 2017 om 10:22, Dhr. Visser, HILVERSUM

"De verzekering is snel en makkelijk af te sluiten via de website"

vrijdag 16 juni 2017 om 10:11, Dhr. Uijlenberg, HARDINXVELD-GIESSENDAM

"Slecht. Ik heb volgens mij (en jullie) al verzekeringen afgesloten, maar ik krijg niks te horen of te zien. Kan niet zien of het er door is of niet. Ik weet dus niet of al mijn spullen verzekerd zijn per 1 juli. Stel dat het huis in de fik gaat!! "

donderdag 15 juni 2017 om 22:13, Dhr. van Gaalen, NAALDWIJK

"Goede verzekering "

donderdag 15 juni 2017 om 21:52, Mevr. Kruit, GOUDA

"het is gewoon makkelijk"

donderdag 15 juni 2017 om 20:47, Dhr. Straet, EIJSDEN

"goede verzekering"

donderdag 15 juni 2017 om 19:24, Dhr. Bogutchi, 'S-GRAVENHAGE

"Klantvriendelijk, invullen was duidelijk en nog even gebeld voor aanvullende info. Goed geholpen voor aanvullende vragen, deskundig en snel."

donderdag 15 juni 2017 om 15:46, Dhr. Metselaar, NIEUWERKERK AD IJSSEL

"Prima"

donderdag 15 juni 2017 om 12:43, Mevr. Klein Robbenhaar, UTRECHT

"goed makkelijk en overzichtelijk "

donderdag 15 juni 2017 om 09:31, Dhr. Gerrissen, PAPENDRECHT

"Gebruiksvriendelijk en duidelijk !"

woensdag 14 juni 2017 om 19:58, Dhr. Auperle, VLAARDINGEN

"Overzichtelijk en duidelijk"

woensdag 14 juni 2017 om 19:05, Anoniem, VENLO

"Gewoon zonder gezeur kijken wat je aan premie voor de verzekering moet betalen en eventueel direct afsluiten. Perfect!"

woensdag 14 juni 2017 om 16:53, Oscar, HOUTEN

"Goed"

woensdag 14 juni 2017 om 16:14, Dhr. Jordans, HELMOND

"al jaren een autoverzekering bij jullie gehad. "

woensdag 14 juni 2017 om 15:30, Dhr. Nijp, LEEUWARDEN

"net afgelsoten nog geen ervaring"

woensdag 14 juni 2017 om 13:07, Anoniem, AMSTERDAM

"Eenvoudig afsluiten. Snel geregeld."

woensdag 14 juni 2017 om 11:35, Dhr. Frima, TIEL

"erg gemakkelijk de verzekering af te sluiten, heldere informatie over de dekking."

woensdag 14 juni 2017 om 09:50, Dhr. Hartmann, MIERLO

"Prima service, goede verzekering geregeld."

woensdag 14 juni 2017 om 08:59, Anoniem, HOUTEN

"Is goed "

woensdag 14 juni 2017 om 01:36, Anoniem, MAARSSEN

"super"

dinsdag 13 juni 2017 om 22:28, Mevr. Alisir, OOSTERHOUT NB

"Goede vergelijking voor alle verzekeringen"

dinsdag 13 juni 2017 om 17:13, Anoniem, ROTTERDAM

"Het was snel afgesloten!"

dinsdag 13 juni 2017 om 17:06, Mevr. Janssen, BREDA

"snelle service"

dinsdag 13 juni 2017 om 14:20, Anoniem, KOLLUM

"perfect"

maandag 12 juni 2017 om 15:02, Mevr. Ozalp, AMSTERDAM

"Altijd weer snel en goed verzekerd zonder alles zelf uit te moeten zoeken!"

zondag 11 juni 2017 om 21:38, Anoniem, NIJMEGEN

"leuk"

zondag 11 juni 2017 om 02:06, Anoniem, ELST GLD

"Het is allemaal duidelijk."

zaterdag 10 juni 2017 om 12:31, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"In dit geval nog niet zo tevreden. Normaliter is de verzekering gelijk geldig na afsluiten. Nu niet."

vrijdag 9 juni 2017 om 17:57, Dhr. Baars, SON EN BREUGEL

"ging erg simpel"

vrijdag 9 juni 2017 om 11:17, Anoniem, BREDA

"Heel vlot om een verzekering af te sluiten en het maandbedrag viel ook nog best mee."

donderdag 8 juni 2017 om 21:17, Dhr. Scheppers, HEIKANT

"In ieder geval een website waarbij je je aanvraag voor een verzekering makkelijk kunt invullen."

donderdag 8 juni 2017 om 18:01, Dhr. Dykstra-Talakua, BERGEN OP ZOOM

"Nog geen ervaring"

donderdag 8 juni 2017 om 11:08, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer positief"

woensdag 7 juni 2017 om 20:59, Dhr. Rijneker, NIEUWEGEIN

"snel makkelijk en vertrouwd!"

woensdag 7 juni 2017 om 12:46, Dhr. Dekker, AMSTERDAM

"makkelijk en snel!"

woensdag 7 juni 2017 om 12:17, Dhr. Stompe, CRUQUIUS

"Snel en efficient"

woensdag 7 juni 2017 om 10:51, Dhr. Broek, LEIDERDORP

"prima en heel makkelijk af te sluiten"

woensdag 7 juni 2017 om 10:40, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer prettige make lijk in vul baat"

dinsdag 6 juni 2017 om 17:31, Anoniem, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

"Duidelijk, simpel en snel. "

dinsdag 6 juni 2017 om 17:09, Anoniem, WOERDEN

"Altijd alles snel geregeld voor een goede prijs"

dinsdag 6 juni 2017 om 15:25, Dhr. Helder, WEST-TERSCHELLING

"Snel, overzichtelijk, gemakkelijk"

dinsdag 6 juni 2017 om 12:24, Anoniem, MAASTRICHT

"goed!"

dinsdag 6 juni 2017 om 10:15, Anoniem, GRAMSBERGEN

"Super makkelijk"

maandag 5 juni 2017 om 21:22, Dhr. Brand, WOUW

"Mijn bewindvoerder heeft me hier goed mee geholpen."

zondag 4 juni 2017 om 07:46, Mevr. Banjaktoetoer, ARNHEM

"Lekker snel alle invullen . Druk op de knop en je bent verzekerd"

zaterdag 3 juni 2017 om 11:07, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Alles prima zo! Snel en makkelijk!"

zaterdag 3 juni 2017 om 09:52, Mevr. Mayer, VEENENDAAL

"Ben zeer tevreden ook omdat ik mijn auto bij jullie heb laten verzekeren. Vandaar ook de motor laten verzekeren"

vrijdag 2 juni 2017 om 15:19, Dhr. Lesil, MAASTRICHT

"Zeer duidelijk en makkelijk te gebruiken website."

vrijdag 2 juni 2017 om 13:29, Dhr. Koekkelkoren, VENRAY

"Snel, duidelijken correct"

donderdag 1 juni 2017 om 17:24, Dhr. van Ingen, KERKRADE

"lekker eenvoudig"

donderdag 1 juni 2017 om 16:04, Dhr. Vissers, BUSSUM

"Ging prima, goedkope verzekering"

donderdag 1 juni 2017 om 15:08, Dhr. Prins, HOOFDDORP

"prima. even probleempje in het menu, maar tel snel opgelost"

donderdag 1 juni 2017 om 12:42, Anoniem, LIESHOUT

"Maķkelijk en snel een verzekering te afsluiten."

woensdag 31 mei 2017 om 22:15, Mevr. Kiss, WORMERVEER

"Snel geregeld!"

woensdag 31 mei 2017 om 21:17, Anoniem, ROGGEL

"Erg praktische en overzichtelijke website."

woensdag 31 mei 2017 om 19:47, Suzy, HILVERSUM

"Ik vind het mooi dat ze de beste verzekeringen voor je samenstellen in een pakket. Het scheelt je tijd en het word je makkelijk gemaakt. Goeie zaak.. "

woensdag 31 mei 2017 om 17:51, Anoniem, AMSTERDAM

"Excellent service, fast website and process"

woensdag 31 mei 2017 om 17:21, Dhr. Tsoukalas, AMSTERDAM

"Snel en makkelijk en duidelijke voorwaarden"

woensdag 31 mei 2017 om 15:51, Anoniem, VEENDAM

"PRIMA."

woensdag 31 mei 2017 om 14:05, Anoniem, IJMUIDEN

"Al meerdere malen verzekerd bij independer. Nooit problemen gehad"

woensdag 31 mei 2017 om 13:29, Anoniem, GRUBBENVORST

"Een goede snelle afhandeling."

woensdag 31 mei 2017 om 11:00, Anoniem, NIEUWEGEIN

"ja"

woensdag 31 mei 2017 om 05:17, Anoniem, ZOETERWOUDE

"Zo makkelijk heb ik nog nooit een verzekering afgesloten."

dinsdag 30 mei 2017 om 18:49, Dhr. Bouman, SLEEUWIJK

"goede service"

dinsdag 30 mei 2017 om 14:36, Dhr. van de Streek, DOORNSPIJK

"Kan ik nu nog niet beoordelen. Hoop dat het een goed resultaat wordt, dan stijgt het aantal sterren natuurlijk ook."

dinsdag 30 mei 2017 om 12:20, Norbert, ALBLASSERDAM

"Fijn vergelijkingssite. Makkelijk in gebruik."

maandag 29 mei 2017 om 19:55, Anoniem, SLIEDRECHT

"Snel en makkelijk een aansprakelijkheidsverzekering geregeld. Top!"

maandag 29 mei 2017 om 11:20, Anoniem, LEIDEN

"prima"

maandag 29 mei 2017 om 10:44, Dhr. Ottens, WESTERBORK

"Via Independer was ik 30% goedkoper uit!"

zaterdag 27 mei 2017 om 17:09, Dhr. Checkley, WOERDEN

"INDEPENDER IS ECHT PREMIUM ZUIDLAND DE GEKSTEEEEUUUH"

zaterdag 27 mei 2017 om 16:45, Anoniem, HEERLEN

"aanvraag ging lekker snel"

vrijdag 26 mei 2017 om 20:38, Dhr. Habing, LELYSTAD

"Erg duidelijke website en vriendelijke klantenservice."

vrijdag 26 mei 2017 om 12:29, Dhr. Legemaat, HULST

"snel, makkelijk en betrouwbaar"

donderdag 25 mei 2017 om 22:10, Dhr. Elling, BLOKKER

"goed"

donderdag 25 mei 2017 om 18:08, Mevr. Hendriks, ALMELO

"prima! "

donderdag 25 mei 2017 om 16:49, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Top service! Heel erg handig. Enige minpunt: geslacht invullen is verplicht. Dat vindt ik een beetje jammer."

donderdag 25 mei 2017 om 12:45, Pim, LEIDEN

"Altijd goed!! nooit geen problemen gehad met independer"

donderdag 25 mei 2017 om 11:20, Mevr. Albers, EWIJK

"Snel makkelijk en duidelijk"

donderdag 25 mei 2017 om 10:19, Anoniem, HUIZEN

"Erg goed ! "

woensdag 24 mei 2017 om 15:05, Anoniem, ANDIJK

"Prima"

woensdag 24 mei 2017 om 10:31, Dhr. Houtsma, LEEUWARDEN

"goed "

dinsdag 23 mei 2017 om 15:50, Anoniem, EINDHOVEN

"het afsluiten van de verzekering ging heel gemakelijk zonder problemen super hoor"

dinsdag 23 mei 2017 om 11:00, Dhr. De Graaf, DELFGAUW

"Het aanmelden ging goed. Ik hoop nooit te hoeven komen melden, hoe de schade afhandeling ging. :) "

maandag 22 mei 2017 om 21:11, Anoniem, HAARLEM

"makkelijk zelf snel te regelen."

maandag 22 mei 2017 om 15:39, Dhr. Scherpenzeel, MEERKERK

"Ik heb zojuist een alles in één polis afgesloten en dat ging heel vlot en naar alle tevredenheid!"

zaterdag 20 mei 2017 om 20:44, Dhr. Strik, BEEK EN DONK

"."

zaterdag 20 mei 2017 om 14:35, Dhr. Kraaij, MAARSSEN

"GOED"

vrijdag 19 mei 2017 om 14:16, VIRUS, DEN HELDER

"Snelle afhandeling, duidelijk en betrouwbaar!"

vrijdag 19 mei 2017 om 13:19, Dhr. Windey, ROTTERDAM

"nee nog geen ervaring"

donderdag 18 mei 2017 om 20:30, Dhr. Hoorn, LELYSTAD

"top service"

donderdag 18 mei 2017 om 10:09, Mevr. Koper, ASSENDELFT

"Prima, no nonsense. Polis makkelijk op te vragen. Alles altijd goed geregeld. Heb alle verzekeringen via Independer lopen. Korte lijnen, ben erg tevreden."

donderdag 18 mei 2017 om 08:06, Dhr. Woning, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"makkelijk en snel"

woensdag 17 mei 2017 om 19:22, Mevr. Commu, HOUTEN

"Goede ervaring, maar het is moeilijk om makkelijk te weten wat wel en niet verzekerd is, zoals inboedel, zijn de tuinmeubelen meeverzekerd als je iets thuis laat vallen is dat verzekerd enz. dat mis ik en als je iemand aan de telefoon heb dan kan die"

woensdag 17 mei 2017 om 15:36, Dhr. van Veenendaal, HOUTEN

"Mijn vriend hebt me aangeraden omdat ik te veel betaalde voor minder, en het verschilt enorm met alle andere assurantie kantoren en site's. Alleen enige verbeter punt de inhoudelijk persoonsgebonden vragen zijn niet helemaal duidelijk. "

woensdag 17 mei 2017 om 13:10, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk en snel en je kunt zelf kiezen uit kwaliteit vs prijs. Werkt top"

woensdag 17 mei 2017 om 12:49, Dhr. Koudijs, WEERT

"snel en makkelijk aan te vragen."

woensdag 17 mei 2017 om 10:10, Anoniem, HEERENVEEN

"Aanmelden ging vlekkeloos en snel. Binnen enkele tellen nieuwe motor verzekerd en weggereden. "

woensdag 17 mei 2017 om 09:30, Anoniem, DORDRECHT

"Top service, overzichtelijk en fijn dat ze een nieuwe bestuurder willen verzekeren!"

dinsdag 16 mei 2017 om 22:54, Dhr. Crawford, AMSTERDAM

"."

dinsdag 16 mei 2017 om 22:14, Dhr. Rep, HEEMSKERK

"Makkelijk, snel en overzichtelijk."

dinsdag 16 mei 2017 om 20:01, Dhr. Dirks, TILBURG

"altijd goed"

dinsdag 16 mei 2017 om 16:33, Mevr. Magrutsch, 'S-GRAVENHAGE

"prima"

dinsdag 16 mei 2017 om 15:14, Anoniem, ROSMALEN

"Makkelijk en duidelijk af te sluiten"

dinsdag 16 mei 2017 om 10:13, Chris, ROOSTEREN

"Als altijd een goede en snelle service"

maandag 15 mei 2017 om 21:07, Anoniem, BERGEN NH

"Alles goed en snel geregeld"

maandag 15 mei 2017 om 18:25, Anoniem, HEERENVEEN

"Zeer goed"

maandag 15 mei 2017 om 09:15, Dhr. Horck, HAAKSBERGEN

"Tot nu toe alles goed!! Snel geregeld!!"

zondag 14 mei 2017 om 20:29, Dhr. van Vlimmeren, ELSLOO LB

"Zeer goed"

zaterdag 13 mei 2017 om 19:22, Anoniem, GASSELTERNIJVEEN

"Prima"

vrijdag 12 mei 2017 om 20:46, Dhr. Mosselaar, SEBALDEBUREN

"Eenvoudig en betrouwbaar vergelijken en aanvragen."

vrijdag 12 mei 2017 om 14:20, Dhr. Boer, LEEUWARDEN

"Eenvoudig, snel en doeltreffend"

woensdag 10 mei 2017 om 21:56, Dhr. Bos, VLEDDERVEEN GN

"tot nu toe goed"

woensdag 10 mei 2017 om 21:41, Dhr. Kelderman, HEERLEN

"Snel en vakkundig. Fijne afhandeling."

woensdag 10 mei 2017 om 20:50, Dhr. van der Linden, DE MEERN

"Duidelijke website en Independer komt betrouwbaar over!"

woensdag 10 mei 2017 om 09:26, Dhr. van Iersel, GOIRLE

"Snel en gemakkelijk afgesloten voor een redelijke prijs. "

woensdag 10 mei 2017 om 01:05, Dhr. Davids, DOORWERTH

"Altijd al veilig en beschermd gevoeld bij Independer"

dinsdag 9 mei 2017 om 13:20, Dhr. Chellaney, LEIDEN

"goed"

dinsdag 9 mei 2017 om 09:35, Anoniem, EMMEN

"Toppie!!"

maandag 8 mei 2017 om 13:56, Mevr. Dix, AMSTERDAM

"Duidelijke info, complete bedragen, snelle afwikkeling, top dus."

maandag 8 mei 2017 om 13:17, Mevr. Poelenjee, HAARLEM

"Super snel en makkelijk"

maandag 8 mei 2017 om 13:15, Dhr. Somer, ZOETERMEER

"Jammer dat je niet meer zo goed kunt vergelijken als voorheen. Zodra een ander dit op niveau gaat aanbieden zal ik deze service niet meer gebruiken."

maandag 8 mei 2017 om 10:33, Anoniem, ZEIST

"De website is zeer duidelijk en alles is snel geregeld."

maandag 8 mei 2017 om 08:13, Anoniem, NEDERWEERT-EIND

"Vlot, goed te begrijpen en een fijne interface op desktop (chrome)."

zondag 7 mei 2017 om 23:53, Mevr. Geurtsen, HAARLEM

"goed aanbeveling van independer"

zondag 7 mei 2017 om 22:25, Anoniem, VEENOORD

"soepel"

zondag 7 mei 2017 om 21:36, Anoniem, DEN BOSCH

"goed verzekering"

zondag 7 mei 2017 om 12:23, Dhr. Alkhalil, ROTTERDAM

"makkelijk"

zaterdag 6 mei 2017 om 19:58, Dhr. Boer, GRONINGEN

"Dit is de derde keer dat ik een verzekering afgesloten heb. Ook dit keer goed geholpen en zeer tevreden!"

zaterdag 6 mei 2017 om 12:47, Dhr. Roodhart, HOORN

"top goed en snel verzekerd"

donderdag 4 mei 2017 om 22:49, Dhr. van Nus, UTRECHT

"top"

woensdag 3 mei 2017 om 17:46, Dhr. El-Betioui, EINDHOVEN

"SNEL EN MAKKELIJK AFSLUITEN"

dinsdag 2 mei 2017 om 22:29, Dhr. van Berlo, ERP

"Duidelijk en snel afgerond. Informatief"

dinsdag 2 mei 2017 om 16:49, Dhr. van Lieshout, SCHIEDAM

"snel en overzichtelijk"

dinsdag 2 mei 2017 om 14:01, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"duidelijk en snel"

dinsdag 2 mei 2017 om 10:58, Mevr. Hiwat, LEIDEN

"Mijn bewindvoerder heeft dit voor mij geregeld."

maandag 1 mei 2017 om 17:30, Dhr. Dijkstra, ARNHEM

"Heel makkelijk en snel"

zondag 30 april 2017 om 13:08, Anoniem, LEIDERDORP

"Snelle sevices"

zondag 30 april 2017 om 07:18, Dhr. Hanja, 'S-GRAVENHAGE

"Jullie website werkt snel en overzichtelijk, prettig om een verzekering zo te kunnen afsluiten."

zaterdag 29 april 2017 om 12:56, Anoniem, HOOFDDORP

"makkelijk en overzichtelijk"

zaterdag 29 april 2017 om 11:09, Mevr. van Vliet, WILHELMINAOORD

"DUIDELIJKE UITLEG TO DE POINT LAY-OUT, PRIMA SITE INFO, GOED ZO."

zaterdag 29 april 2017 om 09:20, Anoniem, DORDRECHT

"Goed"

zaterdag 29 april 2017 om 09:06, Anoniem, APELDOORN

"-"

vrijdag 28 april 2017 om 21:12, Anoniem, ALMERE

"Really good. Would be better if it would be in English too."

vrijdag 28 april 2017 om 17:25, Anoniem, BREDA

"Snel en makkelijk!"

vrijdag 28 april 2017 om 16:27, Anoniem, HOORN NH

"Heel makkelijk en duidelijk omschreven."

vrijdag 28 april 2017 om 16:09, Anoniem, WOERDEN

"zeer goed kan independer al van vroeger by ptt post "

donderdag 27 april 2017 om 22:47, antony janssen, MAASTRICHT

"De site is een stuk minder geworden omdat het geen vergelijker meer is. Alleen maar pakketten maken. Erg jammer."

donderdag 27 april 2017 om 22:03, Anoniem, HEEMSKERK

"Prima, overzichtelijke site. Ik maak al jaren gebruik van Independer en steeds tot volle tevredenheid."

woensdag 26 april 2017 om 18:10, Isolde227, 'S-HERTOGENBOSCH

"Lekker makkelijk en snel een motorverzekering. Wat wil je nog meer?"

woensdag 26 april 2017 om 17:36, Anoniem, DORDRECHT

"Duidelijk&snel!"

woensdag 26 april 2017 om 15:03, Anoniem, MIDDELBURG

"Altijd makkelijk , eenvoudig in te vullen en af te sluiten. fijn als je geen computer nerd bent. "

woensdag 26 april 2017 om 07:41, Mw van den Heuvel, BREDA

"Prima overzicht en gebruiksvriendelijk "

dinsdag 25 april 2017 om 13:44, GB, UTRECHT

"Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. "

dinsdag 25 april 2017 om 11:58, Dhr. Broekhuis, GRONINGEN

"top zeer gemakelijk"

maandag 24 april 2017 om 20:59, Anoniem, BARGER-COMPASCUUM

"Snel."

maandag 24 april 2017 om 18:24, Dhr. Thompson, RIJSWIJK ZH

"Verzekering was zo geregeld!"

maandag 24 april 2017 om 18:16, Dhr. Kruijswijk, SANTPOORT-ZUID

"heeft mijn bewindvoerder voor mij geregeld"

maandag 24 april 2017 om 17:56, Dhr. Stap, DRIEL

"Makkelijk"

maandag 24 april 2017 om 17:24, Dhr. Pherai, ARNHEM

"Fijn dat ze dat voor mij geregeld hebben"

maandag 24 april 2017 om 16:59, Dhr. Najjar, EDE GLD

"Ik ben blij dat ik dit via de bewindvoerder kan regelen."

maandag 24 april 2017 om 11:30, Dhr. van Duinkerken, ELST GLD

"Fijn dat dit zo goed geregeld wordt."

maandag 24 april 2017 om 09:51, Dhr. van den Berg, ARNHEM

"Prima contact"

maandag 24 april 2017 om 09:07, Dhr. Liplijn, DOESBURG

"TOP MAKKELIJK EN FLUITJE VAN EEN CENT HET IS GEREGELD"

zondag 23 april 2017 om 14:45, Anoniem, AMSTERDAM

"Eenvoudig en efficient"

zaterdag 22 april 2017 om 14:40, Anoniem, ELLECOM

"i love independer"

vrijdag 21 april 2017 om 17:43, Dhr. lucian Jica, BEDUM

"Makkelijk uit te zoeken hoe het werkte en snel een verzekering kunnen afsluiten."

vrijdag 21 april 2017 om 16:18, Anoniem, AMSTERDAM

"makkelijk in te vullen en alles compleet"

vrijdag 21 april 2017 om 15:59, Anoniem, AMSTELVEEN

"Snel en makkelijk. Zeer tevreden!!"

vrijdag 21 april 2017 om 14:04, Anoniem, ROTTERDAM

"Top, snel en handig"

donderdag 20 april 2017 om 13:28, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Goed en goedkoop"

woensdag 19 april 2017 om 20:14, Anoniem, ROTTERDAM

"Jaaa lekkah man"

woensdag 19 april 2017 om 19:52, Dhr. Wiersema, MIDDELSTUM

"Prima"

woensdag 19 april 2017 om 16:45, Anoniem, HOOFDDORP

"prima"

woensdag 19 april 2017 om 12:07, Anoniem, ZWOLLE

"prima en vlot"

woensdag 19 april 2017 om 07:19, Dhr. van Deursen, HELMOND

"Zeer duidelijk en snel geholpen"

woensdag 19 april 2017 om 00:56, Anoniem, MAASSLUIS

"Snel, overzichtelijk en makkelijk verzekering kiezen en direct af te sluiten"

dinsdag 18 april 2017 om 23:04, Anoniem, CASTRICUM

"Lekker makkelijk!!!! Broooeeezzznnnnnn"

dinsdag 18 april 2017 om 22:01, Dhr. Wiersema, GRONINGEN

"Jullie zijn, snel, helpen goed en zoeken alles goed uit voor mij. "

dinsdag 18 april 2017 om 19:27, Dhr. de Jongh, LANDSMEER

"Easy like a sunday morning! Bedankt!"

dinsdag 18 april 2017 om 17:17, Bart, DORDRECHT

"Duidelijke uitleg en vergelijkingsmogelijkheid. "

dinsdag 18 april 2017 om 13:22, Anoniem, TILBURG

"makkelijk en snel!"

dinsdag 18 april 2017 om 12:02, Anoniem, VLAARDINGEN

"Top "

dinsdag 18 april 2017 om 10:53, Dhr. Kraaij, MAARSSEN

"snel geregeld !"

dinsdag 18 april 2017 om 10:03, Dhr. Gimenez Montes, ALMERE

"Prettige vergelijkingssite"

maandag 17 april 2017 om 16:26, Dhr. van Beek, ARNHEM

"Ik had snel een goedkope motorverzekering nodig. Deze heb ik d.m.v. Independer gevonden! "

zaterdag 15 april 2017 om 17:55, Anoniem, NIEUWOLDA

"Snel geregeld"

zaterdag 15 april 2017 om 15:25, Dhr. Reinking, VOORBURG

"prima"

vrijdag 14 april 2017 om 20:16, Dhr. van der Sluijs, UTRECHT

"Geen probleem met afsluiten van motorverzekering"

vrijdag 14 april 2017 om 17:24, Anoniem, AMSTELVEEN

"testtesttest"

vrijdag 14 april 2017 om 09:59, Anoniem, HOORN NH

"..."

donderdag 13 april 2017 om 22:00, Dhr. Hannoudi, ABBENBROEK

"Heel best, lekka snel"

donderdag 13 april 2017 om 20:11, Dhr. Reuijl, NIEUWEGEIN

"Prima"

donderdag 13 april 2017 om 14:49, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"goede klantenservice en overzichtelijk pakket!"

donderdag 13 april 2017 om 10:45, Anoniem, BARSINGERHORN

"supper"

woensdag 12 april 2017 om 13:40, Dhr. Sleumer, ZUTPHEN

"Top!"

woensdag 12 april 2017 om 10:34, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Snel, duidelijk, en overzichtelijk."

dinsdag 11 april 2017 om 20:19, Anoniem, VOORBURG

"makkelijk te verzekeren zonder te veel gedoe, super mooi zo. Nette prijs ook. "

dinsdag 11 april 2017 om 18:32, Dhr. Ligtenberg, ALMELO

"snel en goed alles kunnen regelen"

dinsdag 11 april 2017 om 18:16, Anoniem, GELDROP

"n"

dinsdag 11 april 2017 om 12:35, Anoniem, AMSTERDAM

"1ste keer tot noe toe prima"

dinsdag 11 april 2017 om 11:08, Dhr. Hamer, ZUTPHEN

"Goed!"

zondag 9 april 2017 om 20:18, Mevr. Straus, DRONTEN

"gewoon goed geregeld"

zondag 9 april 2017 om 09:00, Dhr. Begiedza, UTRECHT

"alles vlot geregeld ,prima"

zaterdag 8 april 2017 om 18:17, Dhr. van Klaveren, SPIJKENISSE

"Zeer snel en goed geregeld "

zaterdag 8 april 2017 om 16:46, Dhr. van Nieuwkoop, GOUDA

"Snel geregeld"

vrijdag 7 april 2017 om 19:16, Anoniem, BILTHOVEN

"behulpzaam, makkelijk en snel"

vrijdag 7 april 2017 om 14:29, Mevr. van Beek, ARNHEM

"Makkelijk en snel"

vrijdag 7 april 2017 om 11:57, Dhr. Ringma, EDE GLD

"Goed en gemakkelijk"

vrijdag 7 april 2017 om 09:06, Anoniem, ELST GLD

"Goede website"

donderdag 6 april 2017 om 20:20, Dhr. Cakir, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Snel, Makkelijk en vertrouwd!"

donderdag 6 april 2017 om 20:16, Dhr. Roozeboom, EPE

"Goede service, klantvriendelijk."

donderdag 6 april 2017 om 16:18, Dhr. Bourass, EINDHOVEN

"Goedkoper dan "lokaal" afsluiten, duidelijke keuzestructuur, overzichtelijk. En had ik goedkoper al gehad...?"

woensdag 5 april 2017 om 21:40, Anoniem, ROTTERDAM

"Snel,makkelijk en overzichtelijk."

woensdag 5 april 2017 om 20:58, Dhr. de Vries, HEERHUGOWAARD

"Eenvoudig een verzekering afsluiten."

woensdag 5 april 2017 om 20:21, Dhr. van den Hoek, AMERSFOORT

"Duidelijke site, makkelijk alles zelf af te handelen."

woensdag 5 april 2017 om 20:17, Mevr. Genefaas, ALKMAAR

"snel en makkelijk"

woensdag 5 april 2017 om 15:26, Dhr. Kok, ROTTERDAM

"ii"

woensdag 5 april 2017 om 11:21, Dhr. Mos, HERLMOND

"De website is erg gebruikersvriendelijk, meteen een WA verzekering kunnen afsluiten binnen 5 minuten."

dinsdag 4 april 2017 om 15:20, Anoniem, ALMERE

"Ik vind het een super gebruiksvriendelijke site, en bovendien voorzien van alle info die je nodig hebt. vandaar mijn 5 sterren rating."

dinsdag 4 april 2017 om 11:00, Dhr. van Dieten, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk en gerichtzaamheid en duidelijk "

dinsdag 4 april 2017 om 10:01, Dhr. Wanders, NIEUWE PEKELA

"snelle en eenvoudige afwikkeling en snelle afsluiting van een verzekering"

maandag 3 april 2017 om 22:58, Dhr. Lie, LEEUWARDEN

"Duidelijk informatie en snel geregeld."

maandag 3 april 2017 om 22:37, Dhr. Lawrie, UITGEEST

"fijn dat je vanaf je bank snel een verzekering kunt afsluiten."

maandag 3 april 2017 om 21:27, Anoniem, GROENLO

"ik kon via de site van reaal een verzekering krijgen voor 70 euro. De zelfde verzekering, ook weer van reaal, koste via independer 55 euro."

maandag 3 april 2017 om 20:12, Anoniem, WOUDENBERG

"Makkelijk en snel."

maandag 3 april 2017 om 08:30, Dhr. Bolt, ROTTERDAM

"Goed geregeld!"

zondag 2 april 2017 om 20:38, Dhr. Tensen, WERVERSHOOF

"Goed"

zondag 2 april 2017 om 15:45, Dhr. Qazizada, ALMERE

"Dit is de eerste keer dat ik op deze manier verschillende verzekeringen in 1 pakket heb afgesloten. Ik kan hier derhalve nog niets over zeggen."

zaterdag 1 april 2017 om 17:46, Dhr. Jacobs, SCHEULDER

"netjes"

zaterdag 1 april 2017 om 12:26, Anoniem, NIJMEGEN

"Prima, snel en duidelijk!"

zaterdag 1 april 2017 om 07:32, Anoniem, WAPSE

"Bedrag wat ik zie komt niet overeen met bedrag wat telefonisch wordt aangegeven wat betaald dient te worden. Onduidelijkheid over het eigen risico bedrag in het deel van voorwaarden wat wel zichtbaar is: 150,- vs 135,-. Voorwaarden niet te downloaden"

vrijdag 31 maart 2017 om 20:32, Dhr. van Vuuren, HOENSBROEK

"Snel en eenvoudig verzekeringen vergelijken en accepteren."

vrijdag 31 maart 2017 om 20:06, Mevr. Stabler, GRONINGEN

"Makkelijk en snel verzekeren zonder poespas en een goede prijs !"

woensdag 29 maart 2017 om 17:36, Dhr. van Stigt Thans, ROTTERDAM

"Prima service snel geregeld"

woensdag 29 maart 2017 om 17:13, Erik, EDE GLD

"Leuk!"

woensdag 29 maart 2017 om 12:29, Anoniem, GRONINGEN

"Prima"

dinsdag 28 maart 2017 om 12:29, Dhr. van de Mortel, UTRECHT

"Duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 28 maart 2017 om 10:51, Anoniem, ROSMALEN

"wel tevreden"

maandag 27 maart 2017 om 16:09, Anoniem, ROTTERDAM

"Heb een autoverz afgesloten jaren geleden en ben zeer tevreden "

zondag 26 maart 2017 om 22:32, Dhr. van der Putten, VENLO

"Altijd blij met indipender makkelijk en snel Maar dit keer klein dingetje ik heb een import voertuig maar kon niet aangeven waarom deze dan een tijd onverzekerd is geweest."

zondag 26 maart 2017 om 11:09, Anoniem, HAARLEM

"heel overzichtelijk"

zaterdag 25 maart 2017 om 14:28, Dhr. Kamstra, ARNHEM

"Mijn huidige motor verzekering Quakel Assuradeuren B.V. te Alphen aan den Rijn opzeggen. "Oplichters naar mijn mening" En Verzekering afgesloten bij independer. Daar zitten wij me onze auto verzekering ook."

zaterdag 25 maart 2017 om 11:31, Dhr. Ruiter, ROTTERDAM

"Makkelijk een verzekering afgesloten"

zaterdag 25 maart 2017 om 10:26, Dhr. Drost, WAMEL

"Snel geregeld"

zaterdag 25 maart 2017 om 08:53, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"Makkelijk alles te vinden. Snel inzicht."

vrijdag 24 maart 2017 om 15:51, Dhr. Rottier, LEUSDEN

"Prima, vlot, duidelijk."

vrijdag 24 maart 2017 om 14:37, Anoniem, HARDERWIJK

"yes"

vrijdag 24 maart 2017 om 11:06, Dhr. Klimas, WAALWIJK

"IK KON NIET ZIEN WAT DE ANDERE OPTIES WAREN. WAT IK LIEVER TOCH HAD WILLEN ZIEN. "

donderdag 23 maart 2017 om 19:15, Anoniem, WEERT

"Snel en gemakkelijk online af te sluiten."

donderdag 23 maart 2017 om 10:44, Dhr. Molenkamp, AMERSFOORT

"goed"

woensdag 22 maart 2017 om 22:02, Dhr. Dulfer, LEIDEN

"Makkelijk af te sluiten en zonder meer voor de beste prijs. Ik ga er van uit dat deze service tijdens mijn 'verzekeringstijd' zo door gaat!"

woensdag 22 maart 2017 om 21:30, Mevr. van Zomeren, BUSSUM

"Perfect!"

woensdag 22 maart 2017 om 17:53, Anoniem, AMERSFOORT

"het altijd goed.Gr.A.p."

woensdag 22 maart 2017 om 13:30, Dhr. Scholten, APELDOORN

"Loopt allemaal heel soepel"

woensdag 22 maart 2017 om 11:40, Mevr. Ariaans, UDEN

"Snel en zeer overzichtelijk"

dinsdag 21 maart 2017 om 21:05, Anoniem, AMSTERDAM

"zit er nou wel of geen opzittenden verzekering bij?"

dinsdag 21 maart 2017 om 19:12, Dhr. Havik, KOOG AAN DE ZAAN

"Snel geregeld!"

dinsdag 21 maart 2017 om 14:18, Anoniem, BLEISWIJK

"Goed!"

dinsdag 21 maart 2017 om 11:37, Anoniem, BREDA

"Goed geholpen "

maandag 20 maart 2017 om 18:09, Anoniem, SPIJKENISSE

"Makkelijk, snel en overzichtelijk."

maandag 20 maart 2017 om 14:41, Rogier, UTRECHT

"Wat een service! super"

maandag 20 maart 2017 om 09:05, Mevr. Arslan, DEN HAAG

"BINNEN ENKELE MINUTEN EEN GOEDKOPE MOTORVERZEKERING AFGESLOTEN"

zondag 19 maart 2017 om 22:40, Anoniem, NUMANSDORP

"Super handig overstappen. "

zondag 19 maart 2017 om 10:57, Dhr. van der Gaast, BEILEN

"Goed en duidelijk"

zaterdag 18 maart 2017 om 10:52, Dhr. Monteiro, HILVERSUM

"Duidelijk en snel"

vrijdag 17 maart 2017 om 23:26, Anoniem, GORINCHEM

"Lekker snel en makkelijk geregeld en altijd de beste prijs!"

vrijdag 17 maart 2017 om 17:03, Anoniem, ALMERE

"NOG GEEN ERVARING"

vrijdag 17 maart 2017 om 07:22, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"super prijzen voor een fatsoenlijke verzekering "

donderdag 16 maart 2017 om 19:45, Anoniem, AMSTERDAM

"Heel goed"

donderdag 16 maart 2017 om 16:37, Dhr. Yildiz, 'S-GRAVENHAGE

"Doorverwezen door vorige verzekeraar met de tip eens te kijken op Independer. Daar erachter gekomen dat ik nóg goedkoper uit kon zijn met mijn verzekering."

woensdag 15 maart 2017 om 12:34, Mevr. de With, GOUDA

"Prima ervaring en goedkoop"

woensdag 15 maart 2017 om 11:36, Dhr. Haring, ZANDVOORT

"Ik vond het alleen jammer dat ik alleen de goedkoopste/best passende zag staan, eerder kon je ook klikken op andere bedrijven."

woensdag 15 maart 2017 om 10:42, Mevr. Huurdeman, GROENLO

"top"

dinsdag 14 maart 2017 om 22:33, Anoniem, GRONINGEN

"snel en transparant. geen gedoe."

dinsdag 14 maart 2017 om 22:27, Dhr. Visscher, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Ik had een aantal vragen. Ik werd geholpen door Elza op 13 maart in de avond. Een zeer begripvolle, sympathieke dame. En ze heeft me goed begeleid en uitgelegd wat ik het beste kon doen betreft mijn voordelen. "

maandag 13 maart 2017 om 21:09, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer goede telefonische klantenservice."

maandag 13 maart 2017 om 17:27, Dhr. Westerink, NIJVERDAL

"Prima prijs kwaliteit verhouding en uitstekende telefonische ondersteuning."

maandag 13 maart 2017 om 16:00, Anoniem, NIEUW-VENNEP

"Het afsluiten ging makkelijk overzichtelijke nette premie"

maandag 13 maart 2017 om 16:00, Anoniem, WILLEMSTAD NB

"voor mijn verzekeringen heb ik Independer gekozen, één aanspreekpunt vind ik wel gemakkelijk en duidelijk. Ik ben dan ook zeer tevreden."

maandag 13 maart 2017 om 12:37, Dhr. Laeven, HEERLEN

"Snel, overzichtelijk, duidelijk en simpel. Love it."

maandag 13 maart 2017 om 12:34, Dhr. Bouwman, APELDOORN

"Snel en handig afsluiten"

maandag 13 maart 2017 om 10:02, Anoniem, NIJMEGEN

"makkelijk, duidelijk"

zondag 12 maart 2017 om 15:02, Dhr. Moesesian, APELDOORN

"duidelijk en goed daar houd ik van 5 min en het is geregeld "

zondag 12 maart 2017 om 14:34, Dhr. van Hal, LIEMPDE

"Zeer goede snelle website,. "

zondag 12 maart 2017 om 12:49, Dhr. van der Haar, BREDA

"fijn om te vergelijken!!"

zaterdag 11 maart 2017 om 21:02, Dhr. Kruisselbrink, 'S-GRAVENHAGE

"overzichtelijke site, makkelijk online verzekering afsluiten, super!"

zaterdag 11 maart 2017 om 17:27, Dhr. van der Borst, BOSSCHENHOOFD

"Gemakkelijk en snel..., super geregeld "

zaterdag 11 maart 2017 om 16:49, Dhr. Scholten, AMSTERDAM

"Altijd netjes geholpen"

zaterdag 11 maart 2017 om 16:33, Dhr. van Iterson, LEERDAM

"Top"

zaterdag 11 maart 2017 om 12:21, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer gebruiksvriendelijk"

vrijdag 10 maart 2017 om 23:49, Dhr. Beishuizen, ZEVENAAR

"prima"

vrijdag 10 maart 2017 om 17:34, Anoniem, UTRECHT

"snel geregeld! echt super!"

vrijdag 10 maart 2017 om 16:42, Mevr. Bakker Stout, HENDRIK-IDO-AMBACHT

"Vriendelijk behulpzaam geen vooroordelen. "

vrijdag 10 maart 2017 om 16:02, Dhr. Kat, FOXHOL

"Snel en overzichtelijk!"

vrijdag 10 maart 2017 om 14:01, Anoniem, WINTERSWIJK

"duidelijk overzichtelijk"

donderdag 9 maart 2017 om 16:03, Mevr. Groen, TZUMMARUM

"lekker vlot en overzichtelijk"

woensdag 8 maart 2017 om 22:25, Anoniem, RIJSWIJK

"in een redelijk eenvoudige interface alles bij elkaar is fijn. Jammer genoeg weinig gelegenheid tot alternatieven vergelijken. Veel vragen wekken weer vragen bij mij op, Sommige links werken niet; geen ongevallenverzekering"

woensdag 8 maart 2017 om 21:25, maarmaster, HAARLEM

"Alles aangevraagd, nu maar afwachten of het allemaal goed gaat verlopen."

woensdag 8 maart 2017 om 20:40, Dhr. Klaassens, HOOGEZAND

"geen dagelijks werk maar over algemeen duidelijk. Schadevrije jaren mag iets gespecificeerder...."

woensdag 8 maart 2017 om 18:38, Anoniem, OUDEHORNE

"Bij Independer heb je geen gezeik daar ben je in een half uur al verzekerd bij andere maatschappijen zit je nog steeds vragen te beantwoorden en tenslotte ben je nog niet verzekerd maar niet bij INDEPENDER daar gaat alles vlugger Top."

woensdag 8 maart 2017 om 18:05, Dhr. Lamers, HEERLEN

"super fast service .always help whenever need"

woensdag 8 maart 2017 om 13:44, Anoniem, ALMERE

"Zeer duidelijk en overzichtelijk."

woensdag 8 maart 2017 om 13:10, Mevr. van Driel, GORINCHEM

"Makkelijk en Duidelijk zo moet het "

woensdag 8 maart 2017 om 12:48, Anoniem, BORGER

"top ....goede snelle sevice"

woensdag 8 maart 2017 om 11:03, Mevr. van der Veen, 'S-HERTOGENBOSCH

"Snel geregeld"

dinsdag 7 maart 2017 om 22:18, Dhr. Geurts, UTRECHT

"Goed en helder!"

dinsdag 7 maart 2017 om 20:37, Dhr. Jansen, STANDDAARBUITEN

"Ik heb het altijd als goed ervaren."

maandag 6 maart 2017 om 21:54, Anoniem, WILDERVANK

"erg makkelijk invullen en gelijk te zien hoeveel het kost, vervolgens is aanpassen en zien wat dat doet met de premie is erg fijn"

maandag 6 maart 2017 om 21:08, Anoniem, GELDERMALSEN

"Alles is erg vlot en duidelijk gegaan. Zo zou het bij elke verzekering die je afsluit moeten gaan."

maandag 6 maart 2017 om 18:08, Dhr. Halsema, LELYSTAD

"goed"

maandag 6 maart 2017 om 17:54, Dhr. Tjong-A-Hung, ALMERE

"Snel en Makkelijk!"

maandag 6 maart 2017 om 17:50, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed"

maandag 6 maart 2017 om 13:28, Mevr. Petalo, BERGEIJK

"Snel en zeer duidelijk."

zondag 5 maart 2017 om 13:03, Mevr. Sahin, MAASTRICHT

"Goede service"

zaterdag 4 maart 2017 om 20:18, Dhr. Kessels, LELYSTAD

"Tevreden"

zaterdag 4 maart 2017 om 15:03, Anoniem, EMMELOORD

"ik dacht dat je zelf een keuze kan maken want ik wil graag bij asr schadeverzekeringen daar heb ik ook de auto"

zaterdag 4 maart 2017 om 13:29, Dhr. van de Kamp, ARNHEM

"Prima, duidelijk en snel!"

zaterdag 4 maart 2017 om 11:19, Mark, EMMEN

"goed geregeld"

vrijdag 3 maart 2017 om 20:34, Dhr. Valk, HARDERWIJK

"Snel geregeld "

vrijdag 3 maart 2017 om 15:04, Dhr. Vollmer, ZWOLLE

"goede service en netjes geholpen"

vrijdag 3 maart 2017 om 14:22, Mevr. Hageman Metselaar, NIEUWKOOP

"prima "

donderdag 2 maart 2017 om 15:03, Dhr. Aznou, AMSTERDAM

"mooi overzichtelijk en duidelijk"

donderdag 2 maart 2017 om 12:42, Anoniem, ASTEN

"prima website waar je overzichtelijk en snel een verzekering kunt afsluiten."

donderdag 2 maart 2017 om 12:27, Anoniem, DEEST

"Geen ervaring"

donderdag 2 maart 2017 om 10:34, Mevr. Joren, HAARLEM

"Al een tijd verzekerd met mijn auto en dat is top! "

woensdag 1 maart 2017 om 17:43, Dhr. van der Klis, 1211 AS

"Independer geeft 'n duidelijk overzicht van de kosten en het is heel eenvoudig om 'n verzekering af te sluiten. De klantenservice is goed bereikbaar, ook s'avonds tot 21.00 uur. Ik kan iedereen deze maatschappij aanraden. "

woensdag 1 maart 2017 om 12:06, Dhr. Kuhne, HEESCH

"Goed verzekerd blijven, is belangrijk. "

woensdag 1 maart 2017 om 10:31, Mevr. Yanik, BORNE

"Makkelijk online afsluiten."

dinsdag 28 februari 2017 om 21:12, Dhr. Clarijs, BERGHEM

"Snel en prettig geregeld"

dinsdag 28 februari 2017 om 11:28, Anoniem, ALMERE

"proces om verzekering af te sluiten is soepel verlopen. Alleen dat premie alleen maandelijks betaald kan worden ipv jaarlijks is niet handig. "

maandag 27 februari 2017 om 22:02, Dhr. de Groot, REEUWIJK

"-"

maandag 27 februari 2017 om 19:39, Anoniem, BEEK LB

"Snel en gemakkelijk een aansprakelijkheidsverzekering kunnen afsluiten "

maandag 27 februari 2017 om 17:07, Anoniem, DELFT

"Prettige klantenservice. Overzichtelijke site."

maandag 27 februari 2017 om 16:46, Dhr. Bakker, LISSE

"Duidelijk en makkelijk in kunnen vullen via internet"

maandag 27 februari 2017 om 15:58, Anoniem, NIEUW RODEN

"het is heel eenvoudig om een goed verzekeringspakket af te sluiten. Prima geregeld."

maandag 27 februari 2017 om 14:27, Mevr. Schultz, VIANEN UT

"snelle afwikkeling"

maandag 27 februari 2017 om 11:29, Anoniem, DEN HAAG

"goed!"

maandag 27 februari 2017 om 10:28, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed geregeld allemaal"

maandag 27 februari 2017 om 09:10, Dhr. Donkersloot, ZOETERMEER

"Ging snel genoeg. Ik had alleen ergens kwijt gewild dat ik leaserijder ben. Maar wellicht is deze informatie niet nodig om volledig te willen zijn. Dick"

zondag 26 februari 2017 om 20:19, Dhr. Knegt, AMERSFOORT

"Tot nu toe zeer tevreden! "

vrijdag 24 februari 2017 om 17:09, Dhr. Krul, 'S-GRAVENHAGE

"tot nu toe zeer tevreden!"

vrijdag 24 februari 2017 om 16:46, Anoniem, DEN HAAG

":-)"

donderdag 23 februari 2017 om 17:14, Dhr. Mikkers, DEINSTEDT

"IK heb zojuist een alles in 1 pakket afgesloten en ben zeer tevreden over de site, uitleg en prijs is prima"

donderdag 23 februari 2017 om 12:33, Mevr. Dijkhuizen Hofmeijer, SWIFTERBANT

"Always without any issues!"

donderdag 23 februari 2017 om 12:19, Anoniem, TILBURG

"Vriendelijke ondersteuning bij vragen en concreet in de antwoorden"

donderdag 23 februari 2017 om 10:38, Dhr. Kaleveld, WIERINGERWERF

"Overzichtelijk en duidelijke instructies "

donderdag 23 februari 2017 om 09:23, Anoniem, HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

"Geen"

woensdag 22 februari 2017 om 12:59, Dhr. Liplijn, ARNHEM

"Overzichtelijk en snel een verzekering in orde."

dinsdag 21 februari 2017 om 19:52, Anoniem, ZOETERWOUDE

"De site is mooi opgesteld, duidelijk en overzichtelijk. Scherpe prijzen."

dinsdag 21 februari 2017 om 18:32, Dhr. Kuin, HOOGWOUD

"Simpel en snel kies je een nieuwe verzekering. Superfijn dat je snel kunt vergelijken - ben benieuwd of er een handige manier is om al mijn verzekeringen onder een dak te beheren."

dinsdag 21 februari 2017 om 18:11, Mevr. Figdor, LEIDEN

"snelle dienstverlening"

dinsdag 21 februari 2017 om 16:14, Anoniem, TILBURG

"goeie service en via de site lekker snel."

maandag 20 februari 2017 om 19:42, Dhr. Hardenveld, ALMERE

"prima toch"

maandag 20 februari 2017 om 17:22, Dhr. Hartjes, DOESBURG

"Snel, makkelijk en duidelijk! Wat wil je nog meer?!"

maandag 20 februari 2017 om 16:36, Dhr. van Oosten, ALMERE

"ik ben altijd goed geholpen bij inpender ,dus echt een aanrader voor mensen die probleem loos en makkelijk verzekerd wil worden ,goed bedrijf goede service"

zaterdag 18 februari 2017 om 13:58, Mevr. Versteeg, ZEIST

"Snel, duidelijk en eenvoudig"

zaterdag 18 februari 2017 om 11:57, Dhr. van Boekel, LEUSDEN

"Gaat snel hoop dat als er iets niet goed gaat dat dat ook zo snel geregeld is!"

zaterdag 18 februari 2017 om 00:17, Dhr. Pinger, WEERT

"Zeer tevreden, alles verliep erg gemakkelijk en kon snel mijn verzekering afsluiten!"

vrijdag 17 februari 2017 om 22:09, Dhr. Stuifbergen, PURMEREND

"Fijne, overzichtelijke site met vriendelijke klantenservice."

vrijdag 17 februari 2017 om 17:28, Dhr. Bakker, LISSE

"gemakkelijk online. Goede vergelijking."

vrijdag 17 februari 2017 om 11:58, Dhr. de Graaf, VEENENDAAL

"Super goed, snel en makkelijk geregeld en vooral goedkoop! En betrouwbaar! Ik ben zeer tevreden! Independer is het beste wat me ooit is overkomen!"

vrijdag 17 februari 2017 om 10:49, Dhr. Uhrig, PUTTEN

"Sinds enkele jaren een autoverzekering. Tevreden over de contacten daarover met jullie. "

vrijdag 17 februari 2017 om 09:30, gerard krijnen, OOSTERHOUT NB

"snel en goed"

donderdag 16 februari 2017 om 19:22, Anoniem, AMSTERDAM

"Ik ben tevreden, erg duidelijk."

donderdag 16 februari 2017 om 17:18, Anoniem, ARNHEM

"makkelijk, snel en goedkoop niks mis mee dus."

donderdag 16 februari 2017 om 17:03, Anoniem, OSS

"gemak is prettig"

donderdag 16 februari 2017 om 11:08, Anoniem, WEZEP

"eerst zien, dan geloven he"

woensdag 15 februari 2017 om 17:53, Dhr. Dijkstra Voerman, LEEUWARDEN

"goed en snel "

dinsdag 14 februari 2017 om 17:21, Dhr. Maslany, OPMEER

"makkelijk en simpel te regelen"

dinsdag 14 februari 2017 om 12:07, Mevr. de Rode - Jonkman, TOLBERT

"top site"

maandag 13 februari 2017 om 22:37, Anoniem, AMSTERDAM

"heel overzichtelijk, goede klantenservice die goed bereikbaar is, alles snel geregeld!"

maandag 13 februari 2017 om 11:52, Mevr. Coppens, OISTERWIJK

"Eenvoudig en snel "

zondag 12 februari 2017 om 19:47, Dhr. Meijer, AMERSFOORT

"ik bemerk dat je een aantal standaard vragen niet altijd goed kunt invullen. Als voorbeeld, wij hebben een platdak en schuindak. Natuurlijk is dat uitzonderlijk, maar hier en daar bedenk je is het niet verstandig om toch even contact te hebben."

zondag 12 februari 2017 om 14:50, Mevr. van Koldenhoven, 1630

"Prima, snel en goed! "

zondag 12 februari 2017 om 11:29, Anoniem, KOLLUM

"ALLES GOED "

zaterdag 11 februari 2017 om 17:19, Dhr. Krakowian, HOOGKARSPEL

"Top raad het iedereen aan"

vrijdag 10 februari 2017 om 08:05, Anoniem, UTRECHT

"duidelijke site, prima door te lopen."

donderdag 9 februari 2017 om 21:43, Dhr. Poepjes, SLOTEN FR

"Handige website, makkelijk en overzichtelijk en goede service!!"

donderdag 9 februari 2017 om 11:49, Anoniem, MAASTRICHT

"Ik heb nog niet zo heel veel ervaring , maar heb net gebeld en werd correct behandeld en geadviseerd."

woensdag 8 februari 2017 om 09:15, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"Duidelijk over zicht van de verschillende opties. De uitleg per optie is kort en bondig. Aan de hand van de uitleg kan ik een weloverwogen beslissing nemen. "

dinsdag 7 februari 2017 om 22:08, Anoniem, UTRECHT

"Snelle en makkelijke afhandeling van verzekeringen. Alles is duidelijk."

dinsdag 7 februari 2017 om 19:13, Mevr. Nijhuis, KAMPEN

"makkelijk, snel en overzichtelijk"

dinsdag 7 februari 2017 om 17:42, Anoniem, EINDHOVEN

"Snel, duidelijk en genoeg informatie."

dinsdag 7 februari 2017 om 08:43, Dhr. de Ridder, BODEGRAVEN

"Ik ben te vrede"

maandag 6 februari 2017 om 18:25, Dhr. Versnel, NIEUWERKERK AD IJSSEL

"Snelle goede service. Dankzij independer heb ik snel de voordeligste motorverzekering gevonden en ben erg tevreden. Top!"

maandag 6 februari 2017 om 17:37, Anoniem, UTRECHT

"super service"

maandag 6 februari 2017 om 14:46, Dhr. Kuiper, 'S-GRAVENHAGE

"Gewoon klasse. niet alleen de service maar ook de dienstverlening. Independer denkt zelfs met je mee naar een gedegen oplossing. Prima Independer ga zo door en hou de camera lens schoon :-)"

maandag 6 februari 2017 om 14:07, Dhr. Stijns, KERKRADE

"makkelijk, overzichtelijk en snel geregeld!"

zondag 5 februari 2017 om 17:13, Dhr. Nieuwenhuijzen, WATERINGEN

"Independer altijd de makkelijkste en voordeligste"

zondag 5 februari 2017 om 15:13, Dhr. Korkmaz, ZAANDAM

"goeie overzichtelijke site."

zondag 5 februari 2017 om 10:48, Dhr. Verweij, UTRECHT

"Een paar keer contact gehad met betrekking tot vragen over een nieuwe verzekeringspakket. Keurig geholpen! Mocht er ooit schade ontstaan, dan ga ik er vanuit dat ik ook zo geholpen zal worden. "

vrijdag 3 februari 2017 om 10:57, Anoniem, NIEUWE-TONGE

"Eerste kennismaking met uw verzekering, premie ziet er aantrekkelijk uit."

donderdag 2 februari 2017 om 22:52, Dhr. van de Beek, HELMOND

"Snel en efficiént; klantvriendelijke helpdesk én gunstige premie/voorwaarden voor verzekering van mijn BMW Motor."

donderdag 2 februari 2017 om 16:50, Dhr. Meijs, HEILOO

"Gemakkelijk de Alles-in-1-polis afgesloten, gunstige voorwaarden en ik ben per maand (veel) minder geld kwijt."

donderdag 2 februari 2017 om 11:27, Dhr. Dijkema, GRONINGEN

"Was gemakkelijk en overzichtelijk."

donderdag 2 februari 2017 om 10:48, Mevr. Born, LEEUWARDEN

"goed geregeld"

woensdag 1 februari 2017 om 15:50, Anoniem, SON EN BREUGEL

"zeer snel en tevreden geregeld"

woensdag 1 februari 2017 om 15:47, Anoniem, SON EN BREUGEL
Er zijn 2827 reacties over beste-in-1-pakket.

Stel je Beste-in-1 Pakket samen

WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In december 2012 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.