Ervaring Beste-in-1 Pakket afsluiten via Independer

Handig alles in een pakket kan via het Beste-in-1-Pakket van Independer. Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een Beste-in-1 Pakket afsloten.

"Erg duidelijke website en vriendelijke klantenservice."

vrijdag 26 mei 2017 om 12:29, Dhr. Legemaat, HULST

"snel, makkelijk en betrouwbaar"

donderdag 25 mei 2017 om 22:10, Dhr. Elling, BLOKKER

"goed"

donderdag 25 mei 2017 om 18:08, Mevr. Hendriks, ALMELO

"prima! "

donderdag 25 mei 2017 om 16:49, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Top service! Heel erg handig. Enige minpunt: geslacht invullen is verplicht. Dat vindt ik een beetje jammer."

donderdag 25 mei 2017 om 12:45, Pim, LEIDEN

"Altijd goed!! nooit geen problemen gehad met independer"

donderdag 25 mei 2017 om 11:20, Mevr. Albers, EWIJK

"Snel makkelijk en duidelijk"

donderdag 25 mei 2017 om 10:19, Anoniem, HUIZEN

"Erg goed ! "

woensdag 24 mei 2017 om 15:05, Anoniem, ANDIJK

"Prima"

woensdag 24 mei 2017 om 10:31, Dhr. Houtsma, LEEUWARDEN

"goed "

dinsdag 23 mei 2017 om 15:50, Anoniem, EINDHOVEN

"het afsluiten van de verzekering ging heel gemakelijk zonder problemen super hoor"

dinsdag 23 mei 2017 om 11:00, Dhr. De Graaf, DELFGAUW

"Het aanmelden ging goed. Ik hoop nooit te hoeven komen melden, hoe de schade afhandeling ging. :) "

maandag 22 mei 2017 om 21:11, Anoniem, HAARLEM

"makkelijk zelf snel te regelen."

maandag 22 mei 2017 om 15:39, Dhr. Scherpenzeel, MEERKERK

"Ik heb zojuist een alles in één polis afgesloten en dat ging heel vlot en naar alle tevredenheid!"

zaterdag 20 mei 2017 om 20:44, Dhr. Strik, BEEK EN DONK

"."

zaterdag 20 mei 2017 om 14:35, Dhr. Kraaij, MAARSSEN

"GOED"

vrijdag 19 mei 2017 om 14:16, VIRUS, DEN HELDER

"Snelle afhandeling, duidelijk en betrouwbaar!"

vrijdag 19 mei 2017 om 13:19, Dhr. Windey, ROTTERDAM

"nee nog geen ervaring"

donderdag 18 mei 2017 om 20:30, Dhr. Hoorn, LELYSTAD

"top service"

donderdag 18 mei 2017 om 10:09, Mevr. Koper, ASSENDELFT

"Prima, no nonsense. Polis makkelijk op te vragen. Alles altijd goed geregeld. Heb alle verzekeringen via Independer lopen. Korte lijnen, ben erg tevreden."

donderdag 18 mei 2017 om 08:06, Dhr. Woning, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"makkelijk en snel"

woensdag 17 mei 2017 om 19:22, Mevr. Commu, HOUTEN

"Goede ervaring, maar het is moeilijk om makkelijk te weten wat wel en niet verzekerd is, zoals inboedel, zijn de tuinmeubelen meeverzekerd als je iets thuis laat vallen is dat verzekerd enz. dat mis ik en als je iemand aan de telefoon heb dan kan die"

woensdag 17 mei 2017 om 15:36, Dhr. van Veenendaal, HOUTEN

"Mijn vriend hebt me aangeraden omdat ik te veel betaalde voor minder, en het verschilt enorm met alle andere assurantie kantoren en site's. Alleen enige verbeter punt de inhoudelijk persoonsgebonden vragen zijn niet helemaal duidelijk. "

woensdag 17 mei 2017 om 13:10, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk en snel en je kunt zelf kiezen uit kwaliteit vs prijs. Werkt top"

woensdag 17 mei 2017 om 12:49, Dhr. Koudijs, WEERT

"snel en makkelijk aan te vragen."

woensdag 17 mei 2017 om 10:10, Anoniem, HEERENVEEN

"Aanmelden ging vlekkeloos en snel. Binnen enkele tellen nieuwe motor verzekerd en weggereden. "

woensdag 17 mei 2017 om 09:30, Anoniem, DORDRECHT

"Top service, overzichtelijk en fijn dat ze een nieuwe bestuurder willen verzekeren!"

dinsdag 16 mei 2017 om 22:54, Dhr. Crawford, AMSTERDAM

"."

dinsdag 16 mei 2017 om 22:14, Dhr. Rep, HEEMSKERK

"Makkelijk, snel en overzichtelijk."

dinsdag 16 mei 2017 om 20:01, Dhr. Dirks, TILBURG

"altijd goed"

dinsdag 16 mei 2017 om 16:33, Mevr. Magrutsch, 'S-GRAVENHAGE

"prima"

dinsdag 16 mei 2017 om 15:14, Anoniem, ROSMALEN

"Makkelijk en duidelijk af te sluiten"

dinsdag 16 mei 2017 om 10:13, Chris, ROOSTEREN

"Als altijd een goede en snelle service"

maandag 15 mei 2017 om 21:07, Anoniem, BERGEN NH

"Alles goed en snel geregeld"

maandag 15 mei 2017 om 18:25, Anoniem, HEERENVEEN

"Zeer goed"

maandag 15 mei 2017 om 09:15, Dhr. Horck, HAAKSBERGEN

"Tot nu toe alles goed!! Snel geregeld!!"

zondag 14 mei 2017 om 20:29, Dhr. van Vlimmeren, ELSLOO LB

"Zeer goed"

zaterdag 13 mei 2017 om 19:22, Anoniem, GASSELTERNIJVEEN

"Prima"

vrijdag 12 mei 2017 om 20:46, Dhr. Mosselaar, SEBALDEBUREN

"Eenvoudig en betrouwbaar vergelijken en aanvragen."

vrijdag 12 mei 2017 om 14:20, Dhr. Boer, LEEUWARDEN

"Eenvoudig, snel en doeltreffend"

woensdag 10 mei 2017 om 21:56, Dhr. Bos, VLEDDERVEEN GN

"tot nu toe goed"

woensdag 10 mei 2017 om 21:41, Dhr. Kelderman, HEERLEN

"Snel en vakkundig. Fijne afhandeling."

woensdag 10 mei 2017 om 20:50, Dhr. van der Linden, DE MEERN

"Duidelijke website en Independer komt betrouwbaar over!"

woensdag 10 mei 2017 om 09:26, Dhr. van Iersel, GOIRLE

"Snel en gemakkelijk afgesloten voor een redelijke prijs. "

woensdag 10 mei 2017 om 01:05, Dhr. Davids, DOORWERTH

"Altijd al veilig en beschermd gevoeld bij Independer"

dinsdag 9 mei 2017 om 13:20, Dhr. Chellaney, LEIDEN

"goed"

dinsdag 9 mei 2017 om 09:35, Anoniem, EMMEN

"Toppie!!"

maandag 8 mei 2017 om 13:56, Mevr. Dix, AMSTERDAM

"Duidelijke info, complete bedragen, snelle afwikkeling, top dus."

maandag 8 mei 2017 om 13:17, Mevr. Poelenjee, HAARLEM

"Super snel en makkelijk"

maandag 8 mei 2017 om 13:15, Dhr. Somer, ZOETERMEER

"Jammer dat je niet meer zo goed kunt vergelijken als voorheen. Zodra een ander dit op niveau gaat aanbieden zal ik deze service niet meer gebruiken."

maandag 8 mei 2017 om 10:33, Anoniem, ZEIST

"De website is zeer duidelijk en alles is snel geregeld."

maandag 8 mei 2017 om 08:13, Anoniem, NEDERWEERT-EIND

"Vlot, goed te begrijpen en een fijne interface op desktop (chrome)."

zondag 7 mei 2017 om 23:53, Mevr. Geurtsen, HAARLEM

"goed aanbeveling van independer"

zondag 7 mei 2017 om 22:25, Anoniem, VEENOORD

"soepel"

zondag 7 mei 2017 om 21:36, Anoniem, DEN BOSCH

"goed verzekering"

zondag 7 mei 2017 om 12:23, Dhr. Alkhalil, ROTTERDAM

"makkelijk"

zaterdag 6 mei 2017 om 19:58, Dhr. Boer, GRONINGEN

"Dit is de derde keer dat ik een verzekering afgesloten heb. Ook dit keer goed geholpen en zeer tevreden!"

zaterdag 6 mei 2017 om 12:47, Dhr. Roodhart, HOORN

"top goed en snel verzekerd"

donderdag 4 mei 2017 om 22:49, Dhr. van Nus, UTRECHT

"top"

woensdag 3 mei 2017 om 17:46, Dhr. El-Betioui, EINDHOVEN

"SNEL EN MAKKELIJK AFSLUITEN"

dinsdag 2 mei 2017 om 22:29, Dhr. van Berlo, ERP

"Duidelijk en snel afgerond. Informatief"

dinsdag 2 mei 2017 om 16:49, Dhr. van Lieshout, SCHIEDAM

"snel en overzichtelijk"

dinsdag 2 mei 2017 om 14:01, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"duidelijk en snel"

dinsdag 2 mei 2017 om 10:58, Mevr. Hiwat, LEIDEN

"Mijn bewindvoerder heeft dit voor mij geregeld."

maandag 1 mei 2017 om 17:30, Dhr. Dijkstra, ARNHEM

"Heel makkelijk en snel"

zondag 30 april 2017 om 13:08, Anoniem, LEIDERDORP

"Snelle sevices"

zondag 30 april 2017 om 07:18, Dhr. Hanja, 'S-GRAVENHAGE

"Jullie website werkt snel en overzichtelijk, prettig om een verzekering zo te kunnen afsluiten."

zaterdag 29 april 2017 om 12:56, Anoniem, HOOFDDORP

"makkelijk en overzichtelijk"

zaterdag 29 april 2017 om 11:09, Mevr. van Vliet, WILHELMINAOORD

"DUIDELIJKE UITLEG TO DE POINT LAY-OUT, PRIMA SITE INFO, GOED ZO."

zaterdag 29 april 2017 om 09:20, Anoniem, DORDRECHT

"Goed"

zaterdag 29 april 2017 om 09:06, Anoniem, APELDOORN

"-"

vrijdag 28 april 2017 om 21:12, Anoniem, ALMERE

"Really good. Would be better if it would be in English too."

vrijdag 28 april 2017 om 17:25, Anoniem, BREDA

"Snel en makkelijk!"

vrijdag 28 april 2017 om 16:27, Anoniem, HOORN NH

"Heel makkelijk en duidelijk omschreven."

vrijdag 28 april 2017 om 16:09, Anoniem, WOERDEN

"zeer goed kan independer al van vroeger by ptt post "

donderdag 27 april 2017 om 22:47, antony janssen, MAASTRICHT

"De site is een stuk minder geworden omdat het geen vergelijker meer is. Alleen maar pakketten maken. Erg jammer."

donderdag 27 april 2017 om 22:03, Anoniem, HEEMSKERK

"Prima, overzichtelijke site. Ik maak al jaren gebruik van Independer en steeds tot volle tevredenheid."

woensdag 26 april 2017 om 18:10, Isolde227, 'S-HERTOGENBOSCH

"Lekker makkelijk en snel een motorverzekering. Wat wil je nog meer?"

woensdag 26 april 2017 om 17:36, Anoniem, DORDRECHT

"Duidelijk&snel!"

woensdag 26 april 2017 om 15:03, Anoniem, MIDDELBURG

"Altijd makkelijk , eenvoudig in te vullen en af te sluiten. fijn als je geen computer nerd bent. "

woensdag 26 april 2017 om 07:41, Mw van den Heuvel, BREDA

"Prima overzicht en gebruiksvriendelijk "

dinsdag 25 april 2017 om 13:44, GB, UTRECHT

"Heel gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. "

dinsdag 25 april 2017 om 11:58, Dhr. Broekhuis, GRONINGEN

"top zeer gemakelijk"

maandag 24 april 2017 om 20:59, Anoniem, BARGER-COMPASCUUM

"Snel."

maandag 24 april 2017 om 18:24, Dhr. Thompson, RIJSWIJK ZH

"Verzekering was zo geregeld!"

maandag 24 april 2017 om 18:16, Dhr. Kruijswijk, SANTPOORT-ZUID

"heeft mijn bewindvoerder voor mij geregeld"

maandag 24 april 2017 om 17:56, Dhr. Stap, DRIEL

"Makkelijk"

maandag 24 april 2017 om 17:24, Dhr. Pherai, ARNHEM

"Fijn dat ze dat voor mij geregeld hebben"

maandag 24 april 2017 om 16:59, Dhr. Najjar, EDE GLD

"Ik ben blij dat ik dit via de bewindvoerder kan regelen."

maandag 24 april 2017 om 11:30, Dhr. van Duinkerken, ELST GLD

"Fijn dat dit zo goed geregeld wordt."

maandag 24 april 2017 om 09:51, Dhr. van den Berg, ARNHEM

"Prima contact"

maandag 24 april 2017 om 09:07, Dhr. Liplijn, DOESBURG

"TOP MAKKELIJK EN FLUITJE VAN EEN CENT HET IS GEREGELD"

zondag 23 april 2017 om 14:45, Anoniem, AMSTERDAM

"Eenvoudig en efficient"

zaterdag 22 april 2017 om 14:40, Anoniem, ELLECOM

"i love independer"

vrijdag 21 april 2017 om 17:43, Dhr. lucian Jica, BEDUM

"Makkelijk uit te zoeken hoe het werkte en snel een verzekering kunnen afsluiten."

vrijdag 21 april 2017 om 16:18, Anoniem, AMSTERDAM

"makkelijk in te vullen en alles compleet"

vrijdag 21 april 2017 om 15:59, Anoniem, AMSTELVEEN

"Snel en makkelijk. Zeer tevreden!!"

vrijdag 21 april 2017 om 14:04, Anoniem, ROTTERDAM

"Top, snel en handig"

donderdag 20 april 2017 om 13:28, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Goed en goedkoop"

woensdag 19 april 2017 om 20:14, Anoniem, ROTTERDAM

"Jaaa lekkah man"

woensdag 19 april 2017 om 19:52, Dhr. Wiersema, MIDDELSTUM

"Prima"

woensdag 19 april 2017 om 16:45, Anoniem, HOOFDDORP

"prima"

woensdag 19 april 2017 om 12:07, Anoniem, ZWOLLE

"prima en vlot"

woensdag 19 april 2017 om 07:19, Dhr. van Deursen, HELMOND

"Zeer duidelijk en snel geholpen"

woensdag 19 april 2017 om 00:56, Anoniem, MAASSLUIS

"Snel, overzichtelijk en makkelijk verzekering kiezen en direct af te sluiten"

dinsdag 18 april 2017 om 23:04, Anoniem, CASTRICUM

"Lekker makkelijk!!!! Broooeeezzznnnnnn"

dinsdag 18 april 2017 om 22:01, Dhr. Wiersema, GRONINGEN

"Jullie zijn, snel, helpen goed en zoeken alles goed uit voor mij. "

dinsdag 18 april 2017 om 19:27, Dhr. de Jongh, LANDSMEER

"Easy like a sunday morning! Bedankt!"

dinsdag 18 april 2017 om 17:17, Bart, DORDRECHT

"Duidelijke uitleg en vergelijkingsmogelijkheid. "

dinsdag 18 april 2017 om 13:22, Anoniem, TILBURG

"makkelijk en snel!"

dinsdag 18 april 2017 om 12:02, Anoniem, VLAARDINGEN

"Top "

dinsdag 18 april 2017 om 10:53, Dhr. Kraaij, MAARSSEN

"snel geregeld !"

dinsdag 18 april 2017 om 10:03, Dhr. Gimenez Montes, ALMERE

"Prettige vergelijkingssite"

maandag 17 april 2017 om 16:26, Dhr. van Beek, ARNHEM

"Ik had snel een goedkope motorverzekering nodig. Deze heb ik d.m.v. Independer gevonden! "

zaterdag 15 april 2017 om 17:55, Anoniem, NIEUWOLDA

"Snel geregeld"

zaterdag 15 april 2017 om 15:25, Dhr. Reinking, VOORBURG

"prima"

vrijdag 14 april 2017 om 20:16, Dhr. van der Sluijs, UTRECHT

"Geen probleem met afsluiten van motorverzekering"

vrijdag 14 april 2017 om 17:24, Anoniem, AMSTELVEEN

"testtesttest"

vrijdag 14 april 2017 om 09:59, Anoniem, HOORN NH

"..."

donderdag 13 april 2017 om 22:00, Dhr. Hannoudi, ABBENBROEK

"Heel best, lekka snel"

donderdag 13 april 2017 om 20:11, Dhr. Reuijl, NIEUWEGEIN

"Prima"

donderdag 13 april 2017 om 14:49, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"goede klantenservice en overzichtelijk pakket!"

donderdag 13 april 2017 om 10:45, Anoniem, BARSINGERHORN

"supper"

woensdag 12 april 2017 om 13:40, Dhr. Sleumer, ZUTPHEN

"Top!"

woensdag 12 april 2017 om 10:34, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Snel, duidelijk, en overzichtelijk."

dinsdag 11 april 2017 om 20:19, Anoniem, VOORBURG

"makkelijk te verzekeren zonder te veel gedoe, super mooi zo. Nette prijs ook. "

dinsdag 11 april 2017 om 18:32, Dhr. Ligtenberg, ALMELO

"snel en goed alles kunnen regelen"

dinsdag 11 april 2017 om 18:16, Anoniem, GELDROP

"n"

dinsdag 11 april 2017 om 12:35, Anoniem, AMSTERDAM

"1ste keer tot noe toe prima"

dinsdag 11 april 2017 om 11:08, Dhr. Hamer, ZUTPHEN

"Goed!"

zondag 9 april 2017 om 20:18, Mevr. Straus, DRONTEN

"gewoon goed geregeld"

zondag 9 april 2017 om 09:00, Dhr. Begiedza, UTRECHT

"alles vlot geregeld ,prima"

zaterdag 8 april 2017 om 18:17, Dhr. van Klaveren, SPIJKENISSE

"Zeer snel en goed geregeld "

zaterdag 8 april 2017 om 16:46, Dhr. van Nieuwkoop, GOUDA

"Snel geregeld"

vrijdag 7 april 2017 om 19:16, Anoniem, BILTHOVEN

"behulpzaam, makkelijk en snel"

vrijdag 7 april 2017 om 14:29, Mevr. van Beek, ARNHEM

"Makkelijk en snel"

vrijdag 7 april 2017 om 11:57, Dhr. Ringma, EDE GLD

"Goed en gemakkelijk"

vrijdag 7 april 2017 om 09:06, Anoniem, ELST GLD

"Goede website"

donderdag 6 april 2017 om 20:20, Dhr. Cakir, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Snel, Makkelijk en vertrouwd!"

donderdag 6 april 2017 om 20:16, Dhr. Roozeboom, EPE

"Goede service, klantvriendelijk."

donderdag 6 april 2017 om 16:18, Dhr. Bourass, EINDHOVEN

"Goedkoper dan "lokaal" afsluiten, duidelijke keuzestructuur, overzichtelijk. En had ik goedkoper al gehad...?"

woensdag 5 april 2017 om 21:40, Anoniem, ROTTERDAM

"Snel,makkelijk en overzichtelijk."

woensdag 5 april 2017 om 20:58, Dhr. de Vries, HEERHUGOWAARD

"Eenvoudig een verzekering afsluiten."

woensdag 5 april 2017 om 20:21, Dhr. van den Hoek, AMERSFOORT

"Duidelijke site, makkelijk alles zelf af te handelen."

woensdag 5 april 2017 om 20:17, Mevr. Genefaas, ALKMAAR

"snel en makkelijk"

woensdag 5 april 2017 om 15:26, Dhr. Kok, ROTTERDAM

"ii"

woensdag 5 april 2017 om 11:21, Dhr. Mos, HERLMOND

"De website is erg gebruikersvriendelijk, meteen een WA verzekering kunnen afsluiten binnen 5 minuten."

dinsdag 4 april 2017 om 15:20, Anoniem, ALMERE

"Ik vind het een super gebruiksvriendelijke site, en bovendien voorzien van alle info die je nodig hebt. vandaar mijn 5 sterren rating."

dinsdag 4 april 2017 om 11:00, Dhr. van Dieten, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk en gerichtzaamheid en duidelijk "

dinsdag 4 april 2017 om 10:01, Dhr. Wanders, NIEUWE PEKELA

"snelle en eenvoudige afwikkeling en snelle afsluiting van een verzekering"

maandag 3 april 2017 om 22:58, Dhr. Lie, LEEUWARDEN

"Duidelijk informatie en snel geregeld."

maandag 3 april 2017 om 22:37, Dhr. Lawrie, UITGEEST

"fijn dat je vanaf je bank snel een verzekering kunt afsluiten."

maandag 3 april 2017 om 21:27, Anoniem, GROENLO

"ik kon via de site van reaal een verzekering krijgen voor 70 euro. De zelfde verzekering, ook weer van reaal, koste via independer 55 euro."

maandag 3 april 2017 om 20:12, Anoniem, WOUDENBERG

"Makkelijk en snel."

maandag 3 april 2017 om 08:30, Dhr. Bolt, ROTTERDAM

"Goed geregeld!"

zondag 2 april 2017 om 20:38, Dhr. Tensen, WERVERSHOOF

"Goed"

zondag 2 april 2017 om 15:45, Dhr. Qazizada, ALMERE

"Dit is de eerste keer dat ik op deze manier verschillende verzekeringen in 1 pakket heb afgesloten. Ik kan hier derhalve nog niets over zeggen."

zaterdag 1 april 2017 om 17:46, Dhr. Jacobs, SCHEULDER

"netjes"

zaterdag 1 april 2017 om 12:26, Anoniem, NIJMEGEN

"Prima, snel en duidelijk!"

zaterdag 1 april 2017 om 07:32, Anoniem, WAPSE

"Bedrag wat ik zie komt niet overeen met bedrag wat telefonisch wordt aangegeven wat betaald dient te worden. Onduidelijkheid over het eigen risico bedrag in het deel van voorwaarden wat wel zichtbaar is: 150,- vs 135,-. Voorwaarden niet te downloaden"

vrijdag 31 maart 2017 om 20:32, Dhr. van Vuuren, HOENSBROEK

"Snel en eenvoudig verzekeringen vergelijken en accepteren."

vrijdag 31 maart 2017 om 20:06, Mevr. Stabler, GRONINGEN

"Makkelijk en snel verzekeren zonder poespas en een goede prijs !"

woensdag 29 maart 2017 om 17:36, Dhr. van Stigt Thans, ROTTERDAM

"Prima service snel geregeld"

woensdag 29 maart 2017 om 17:13, Erik, EDE GLD

"Leuk!"

woensdag 29 maart 2017 om 12:29, Anoniem, GRONINGEN

"Prima"

dinsdag 28 maart 2017 om 12:29, Dhr. van de Mortel, UTRECHT

"Duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 28 maart 2017 om 10:51, Anoniem, ROSMALEN

"wel tevreden"

maandag 27 maart 2017 om 16:09, Anoniem, ROTTERDAM

"Heb een autoverz afgesloten jaren geleden en ben zeer tevreden "

zondag 26 maart 2017 om 22:32, Dhr. van der Putten, VENLO

"Altijd blij met indipender makkelijk en snel Maar dit keer klein dingetje ik heb een import voertuig maar kon niet aangeven waarom deze dan een tijd onverzekerd is geweest."

zondag 26 maart 2017 om 11:09, Anoniem, HAARLEM

"heel overzichtelijk"

zaterdag 25 maart 2017 om 14:28, Dhr. Kamstra, ARNHEM

"Mijn huidige motor verzekering Quakel Assuradeuren B.V. te Alphen aan den Rijn opzeggen. "Oplichters naar mijn mening" En Verzekering afgesloten bij independer. Daar zitten wij me onze auto verzekering ook."

zaterdag 25 maart 2017 om 11:31, Dhr. Ruiter, ROTTERDAM

"Makkelijk een verzekering afgesloten"

zaterdag 25 maart 2017 om 10:26, Dhr. Drost, WAMEL

"Snel geregeld"

zaterdag 25 maart 2017 om 08:53, Anoniem, LEIDSCHENDAM

"Makkelijk alles te vinden. Snel inzicht."

vrijdag 24 maart 2017 om 15:51, Dhr. Rottier, LEUSDEN

"Prima, vlot, duidelijk."

vrijdag 24 maart 2017 om 14:37, Anoniem, HARDERWIJK

"yes"

vrijdag 24 maart 2017 om 11:06, Dhr. Klimas, WAALWIJK

"IK KON NIET ZIEN WAT DE ANDERE OPTIES WAREN. WAT IK LIEVER TOCH HAD WILLEN ZIEN. "

donderdag 23 maart 2017 om 19:15, Anoniem, WEERT

"Snel en gemakkelijk online af te sluiten."

donderdag 23 maart 2017 om 10:44, Dhr. Molenkamp, AMERSFOORT

"goed"

woensdag 22 maart 2017 om 22:02, Dhr. Dulfer, LEIDEN

"Makkelijk af te sluiten en zonder meer voor de beste prijs. Ik ga er van uit dat deze service tijdens mijn 'verzekeringstijd' zo door gaat!"

woensdag 22 maart 2017 om 21:30, Mevr. van Zomeren, BUSSUM

"Perfect!"

woensdag 22 maart 2017 om 17:53, Anoniem, AMERSFOORT

"het altijd goed.Gr.A.p."

woensdag 22 maart 2017 om 13:30, Dhr. Scholten, APELDOORN

"Loopt allemaal heel soepel"

woensdag 22 maart 2017 om 11:40, Mevr. Ariaans, UDEN

"Snel en zeer overzichtelijk"

dinsdag 21 maart 2017 om 21:05, Anoniem, AMSTERDAM

"zit er nou wel of geen opzittenden verzekering bij?"

dinsdag 21 maart 2017 om 19:12, Dhr. Havik, KOOG AAN DE ZAAN

"Snel geregeld!"

dinsdag 21 maart 2017 om 14:18, Anoniem, BLEISWIJK

"Goed!"

dinsdag 21 maart 2017 om 11:37, Anoniem, BREDA

"Goed geholpen "

maandag 20 maart 2017 om 18:09, Anoniem, SPIJKENISSE

"Makkelijk, snel en overzichtelijk."

maandag 20 maart 2017 om 14:41, Rogier, UTRECHT

"Wat een service! super"

maandag 20 maart 2017 om 09:05, Mevr. Arslan, DEN HAAG

"BINNEN ENKELE MINUTEN EEN GOEDKOPE MOTORVERZEKERING AFGESLOTEN"

zondag 19 maart 2017 om 22:40, Anoniem, NUMANSDORP

"Super handig overstappen. "

zondag 19 maart 2017 om 10:57, Dhr. van der Gaast, BEILEN

"Goed en duidelijk"

zaterdag 18 maart 2017 om 10:52, Dhr. Monteiro, HILVERSUM

"Duidelijk en snel"

vrijdag 17 maart 2017 om 23:26, Anoniem, GORINCHEM

"Lekker snel en makkelijk geregeld en altijd de beste prijs!"

vrijdag 17 maart 2017 om 17:03, Anoniem, ALMERE

"NOG GEEN ERVARING"

vrijdag 17 maart 2017 om 07:22, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"super prijzen voor een fatsoenlijke verzekering "

donderdag 16 maart 2017 om 19:45, Anoniem, AMSTERDAM

"Heel goed"

donderdag 16 maart 2017 om 16:37, Dhr. Yildiz, 'S-GRAVENHAGE

"Doorverwezen door vorige verzekeraar met de tip eens te kijken op Independer. Daar erachter gekomen dat ik nóg goedkoper uit kon zijn met mijn verzekering."

woensdag 15 maart 2017 om 12:34, Mevr. de With, GOUDA

"Prima ervaring en goedkoop"

woensdag 15 maart 2017 om 11:36, Dhr. Haring, ZANDVOORT

"Ik vond het alleen jammer dat ik alleen de goedkoopste/best passende zag staan, eerder kon je ook klikken op andere bedrijven."

woensdag 15 maart 2017 om 10:42, Mevr. Huurdeman, GROENLO

"top"

dinsdag 14 maart 2017 om 22:33, Anoniem, GRONINGEN

"snel en transparant. geen gedoe."

dinsdag 14 maart 2017 om 22:27, Dhr. Visscher, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Ik had een aantal vragen. Ik werd geholpen door Elza op 13 maart in de avond. Een zeer begripvolle, sympathieke dame. En ze heeft me goed begeleid en uitgelegd wat ik het beste kon doen betreft mijn voordelen. "

maandag 13 maart 2017 om 21:09, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer goede telefonische klantenservice."

maandag 13 maart 2017 om 17:27, Dhr. Westerink, NIJVERDAL

"Prima prijs kwaliteit verhouding en uitstekende telefonische ondersteuning."

maandag 13 maart 2017 om 16:00, Anoniem, NIEUW-VENNEP

"Het afsluiten ging makkelijk overzichtelijke nette premie"

maandag 13 maart 2017 om 16:00, Anoniem, WILLEMSTAD NB

"voor mijn verzekeringen heb ik Independer gekozen, één aanspreekpunt vind ik wel gemakkelijk en duidelijk. Ik ben dan ook zeer tevreden."

maandag 13 maart 2017 om 12:37, Dhr. Laeven, HEERLEN

"Snel, overzichtelijk, duidelijk en simpel. Love it."

maandag 13 maart 2017 om 12:34, Dhr. Bouwman, APELDOORN

"Snel en handig afsluiten"

maandag 13 maart 2017 om 10:02, Anoniem, NIJMEGEN

"makkelijk, duidelijk"

zondag 12 maart 2017 om 15:02, Dhr. Moesesian, APELDOORN

"duidelijk en goed daar houd ik van 5 min en het is geregeld "

zondag 12 maart 2017 om 14:34, Dhr. van Hal, LIEMPDE

"Zeer goede snelle website,. "

zondag 12 maart 2017 om 12:49, Dhr. van der Haar, BREDA

"fijn om te vergelijken!!"

zaterdag 11 maart 2017 om 21:02, Dhr. Kruisselbrink, 'S-GRAVENHAGE

"overzichtelijke site, makkelijk online verzekering afsluiten, super!"

zaterdag 11 maart 2017 om 17:27, Dhr. van der Borst, BOSSCHENHOOFD

"Gemakkelijk en snel..., super geregeld "

zaterdag 11 maart 2017 om 16:49, Dhr. Scholten, AMSTERDAM

"Altijd netjes geholpen"

zaterdag 11 maart 2017 om 16:33, Dhr. van Iterson, LEERDAM

"Top"

zaterdag 11 maart 2017 om 12:21, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer gebruiksvriendelijk"

vrijdag 10 maart 2017 om 23:49, Dhr. Beishuizen, ZEVENAAR

"prima"

vrijdag 10 maart 2017 om 17:34, Anoniem, UTRECHT

"snel geregeld! echt super!"

vrijdag 10 maart 2017 om 16:42, Mevr. Bakker Stout, HENDRIK-IDO-AMBACHT

"Vriendelijk behulpzaam geen vooroordelen. "

vrijdag 10 maart 2017 om 16:02, Dhr. Kat, FOXHOL

"Snel en overzichtelijk!"

vrijdag 10 maart 2017 om 14:01, Anoniem, WINTERSWIJK

"duidelijk overzichtelijk"

donderdag 9 maart 2017 om 16:03, Mevr. Groen, TZUMMARUM

"lekker vlot en overzichtelijk"

woensdag 8 maart 2017 om 22:25, Anoniem, RIJSWIJK

"in een redelijk eenvoudige interface alles bij elkaar is fijn. Jammer genoeg weinig gelegenheid tot alternatieven vergelijken. Veel vragen wekken weer vragen bij mij op, Sommige links werken niet; geen ongevallenverzekering"

woensdag 8 maart 2017 om 21:25, maarmaster, HAARLEM

"Alles aangevraagd, nu maar afwachten of het allemaal goed gaat verlopen."

woensdag 8 maart 2017 om 20:40, Dhr. Klaassens, HOOGEZAND

"geen dagelijks werk maar over algemeen duidelijk. Schadevrije jaren mag iets gespecificeerder...."

woensdag 8 maart 2017 om 18:38, Anoniem, OUDEHORNE

"Bij Independer heb je geen gezeik daar ben je in een half uur al verzekerd bij andere maatschappijen zit je nog steeds vragen te beantwoorden en tenslotte ben je nog niet verzekerd maar niet bij INDEPENDER daar gaat alles vlugger Top."

woensdag 8 maart 2017 om 18:05, Dhr. Lamers, HEERLEN

"super fast service .always help whenever need"

woensdag 8 maart 2017 om 13:44, Anoniem, ALMERE

"Zeer duidelijk en overzichtelijk."

woensdag 8 maart 2017 om 13:10, Mevr. van Driel, GORINCHEM

"Makkelijk en Duidelijk zo moet het "

woensdag 8 maart 2017 om 12:48, Anoniem, BORGER

"top ....goede snelle sevice"

woensdag 8 maart 2017 om 11:03, Mevr. van der Veen, 'S-HERTOGENBOSCH

"Snel geregeld"

dinsdag 7 maart 2017 om 22:18, Dhr. Geurts, UTRECHT

"Goed en helder!"

dinsdag 7 maart 2017 om 20:37, Dhr. Jansen, STANDDAARBUITEN

"Ik heb het altijd als goed ervaren."

maandag 6 maart 2017 om 21:54, Anoniem, WILDERVANK

"erg makkelijk invullen en gelijk te zien hoeveel het kost, vervolgens is aanpassen en zien wat dat doet met de premie is erg fijn"

maandag 6 maart 2017 om 21:08, Anoniem, GELDERMALSEN

"Alles is erg vlot en duidelijk gegaan. Zo zou het bij elke verzekering die je afsluit moeten gaan."

maandag 6 maart 2017 om 18:08, Dhr. Halsema, LELYSTAD

"goed"

maandag 6 maart 2017 om 17:54, Dhr. Tjong-A-Hung, ALMERE

"Snel en Makkelijk!"

maandag 6 maart 2017 om 17:50, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed"

maandag 6 maart 2017 om 13:28, Mevr. Petalo, BERGEIJK

"Snel en zeer duidelijk."

zondag 5 maart 2017 om 13:03, Mevr. Sahin, MAASTRICHT

"Goede service"

zaterdag 4 maart 2017 om 20:18, Dhr. Kessels, LELYSTAD

"Tevreden"

zaterdag 4 maart 2017 om 15:03, Anoniem, EMMELOORD

"ik dacht dat je zelf een keuze kan maken want ik wil graag bij asr schadeverzekeringen daar heb ik ook de auto"

zaterdag 4 maart 2017 om 13:29, Dhr. van de Kamp, ARNHEM

"Prima, duidelijk en snel!"

zaterdag 4 maart 2017 om 11:19, Mark, EMMEN

"goed geregeld"

vrijdag 3 maart 2017 om 20:34, Dhr. Valk, HARDERWIJK

"Snel geregeld "

vrijdag 3 maart 2017 om 15:04, Dhr. Vollmer, ZWOLLE

"goede service en netjes geholpen"

vrijdag 3 maart 2017 om 14:22, Mevr. Hageman Metselaar, NIEUWKOOP

"prima "

donderdag 2 maart 2017 om 15:03, Dhr. Aznou, AMSTERDAM

"mooi overzichtelijk en duidelijk"

donderdag 2 maart 2017 om 12:42, Anoniem, ASTEN

"prima website waar je overzichtelijk en snel een verzekering kunt afsluiten."

donderdag 2 maart 2017 om 12:27, Anoniem, DEEST

"Geen ervaring"

donderdag 2 maart 2017 om 10:34, Mevr. Joren, HAARLEM

"Al een tijd verzekerd met mijn auto en dat is top! "

woensdag 1 maart 2017 om 17:43, Dhr. van der Klis, 1211 AS

"Independer geeft 'n duidelijk overzicht van de kosten en het is heel eenvoudig om 'n verzekering af te sluiten. De klantenservice is goed bereikbaar, ook s'avonds tot 21.00 uur. Ik kan iedereen deze maatschappij aanraden. "

woensdag 1 maart 2017 om 12:06, Dhr. Kuhne, HEESCH

"Goed verzekerd blijven, is belangrijk. "

woensdag 1 maart 2017 om 10:31, Mevr. Yanik, BORNE

"Makkelijk online afsluiten."

dinsdag 28 februari 2017 om 21:12, Dhr. Clarijs, BERGHEM

"Snel en prettig geregeld"

dinsdag 28 februari 2017 om 11:28, Anoniem, ALMERE

"proces om verzekering af te sluiten is soepel verlopen. Alleen dat premie alleen maandelijks betaald kan worden ipv jaarlijks is niet handig. "

maandag 27 februari 2017 om 22:02, Dhr. de Groot, REEUWIJK

"-"

maandag 27 februari 2017 om 19:39, Anoniem, BEEK LB

"Snel en gemakkelijk een aansprakelijkheidsverzekering kunnen afsluiten "

maandag 27 februari 2017 om 17:07, Anoniem, DELFT

"Prettige klantenservice. Overzichtelijke site."

maandag 27 februari 2017 om 16:46, Dhr. Bakker, LISSE

"Duidelijk en makkelijk in kunnen vullen via internet"

maandag 27 februari 2017 om 15:58, Anoniem, NIEUW RODEN

"het is heel eenvoudig om een goed verzekeringspakket af te sluiten. Prima geregeld."

maandag 27 februari 2017 om 14:27, Mevr. Schultz, VIANEN UT

"snelle afwikkeling"

maandag 27 februari 2017 om 11:29, Anoniem, DEN HAAG

"goed!"

maandag 27 februari 2017 om 10:28, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed geregeld allemaal"

maandag 27 februari 2017 om 09:10, Dhr. Donkersloot, ZOETERMEER

"Ging snel genoeg. Ik had alleen ergens kwijt gewild dat ik leaserijder ben. Maar wellicht is deze informatie niet nodig om volledig te willen zijn. Dick"

zondag 26 februari 2017 om 20:19, Dhr. Knegt, AMERSFOORT

"Tot nu toe zeer tevreden! "

vrijdag 24 februari 2017 om 17:09, Dhr. Krul, 'S-GRAVENHAGE

"tot nu toe zeer tevreden!"

vrijdag 24 februari 2017 om 16:46, Anoniem, DEN HAAG

":-)"

donderdag 23 februari 2017 om 17:14, Dhr. Mikkers, DEINSTEDT

"IK heb zojuist een alles in 1 pakket afgesloten en ben zeer tevreden over de site, uitleg en prijs is prima"

donderdag 23 februari 2017 om 12:33, Mevr. Dijkhuizen Hofmeijer, SWIFTERBANT

"Always without any issues!"

donderdag 23 februari 2017 om 12:19, Anoniem, TILBURG

"Vriendelijke ondersteuning bij vragen en concreet in de antwoorden"

donderdag 23 februari 2017 om 10:38, Dhr. Kaleveld, WIERINGERWERF

"Overzichtelijk en duidelijke instructies "

donderdag 23 februari 2017 om 09:23, Anoniem, HAZERSWOUDE-RIJNDIJK

"Geen"

woensdag 22 februari 2017 om 12:59, Dhr. Liplijn, ARNHEM

"Overzichtelijk en snel een verzekering in orde."

dinsdag 21 februari 2017 om 19:52, Anoniem, ZOETERWOUDE

"De site is mooi opgesteld, duidelijk en overzichtelijk. Scherpe prijzen."

dinsdag 21 februari 2017 om 18:32, Dhr. Kuin, HOOGWOUD

"Simpel en snel kies je een nieuwe verzekering. Superfijn dat je snel kunt vergelijken - ben benieuwd of er een handige manier is om al mijn verzekeringen onder een dak te beheren."

dinsdag 21 februari 2017 om 18:11, Mevr. Figdor, LEIDEN

"snelle dienstverlening"

dinsdag 21 februari 2017 om 16:14, Anoniem, TILBURG

"goeie service en via de site lekker snel."

maandag 20 februari 2017 om 19:42, Dhr. Hardenveld, ALMERE

"prima toch"

maandag 20 februari 2017 om 17:22, Dhr. Hartjes, DOESBURG

"Snel, makkelijk en duidelijk! Wat wil je nog meer?!"

maandag 20 februari 2017 om 16:36, Dhr. van Oosten, ALMERE

"ik ben altijd goed geholpen bij inpender ,dus echt een aanrader voor mensen die probleem loos en makkelijk verzekerd wil worden ,goed bedrijf goede service"

zaterdag 18 februari 2017 om 13:58, Mevr. Versteeg, ZEIST

"Snel, duidelijk en eenvoudig"

zaterdag 18 februari 2017 om 11:57, Dhr. van Boekel, LEUSDEN

"Gaat snel hoop dat als er iets niet goed gaat dat dat ook zo snel geregeld is!"

zaterdag 18 februari 2017 om 00:17, Dhr. Pinger, WEERT

"Zeer tevreden, alles verliep erg gemakkelijk en kon snel mijn verzekering afsluiten!"

vrijdag 17 februari 2017 om 22:09, Dhr. Stuifbergen, PURMEREND

"Fijne, overzichtelijke site met vriendelijke klantenservice."

vrijdag 17 februari 2017 om 17:28, Dhr. Bakker, LISSE

"gemakkelijk online. Goede vergelijking."

vrijdag 17 februari 2017 om 11:58, Dhr. de Graaf, VEENENDAAL

"Super goed, snel en makkelijk geregeld en vooral goedkoop! En betrouwbaar! Ik ben zeer tevreden! Independer is het beste wat me ooit is overkomen!"

vrijdag 17 februari 2017 om 10:49, Dhr. Uhrig, PUTTEN

"Sinds enkele jaren een autoverzekering. Tevreden over de contacten daarover met jullie. "

vrijdag 17 februari 2017 om 09:30, gerard krijnen, OOSTERHOUT NB

"snel en goed"

donderdag 16 februari 2017 om 19:22, Anoniem, AMSTERDAM

"Ik ben tevreden, erg duidelijk."

donderdag 16 februari 2017 om 17:18, Anoniem, ARNHEM

"makkelijk, snel en goedkoop niks mis mee dus."

donderdag 16 februari 2017 om 17:03, Anoniem, OSS

"gemak is prettig"

donderdag 16 februari 2017 om 11:08, Anoniem, WEZEP

"eerst zien, dan geloven he"

woensdag 15 februari 2017 om 17:53, Dhr. Dijkstra Voerman, LEEUWARDEN

"goed en snel "

dinsdag 14 februari 2017 om 17:21, Dhr. Maslany, OPMEER

"makkelijk en simpel te regelen"

dinsdag 14 februari 2017 om 12:07, Mevr. de Rode - Jonkman, TOLBERT

"top site"

maandag 13 februari 2017 om 22:37, Anoniem, AMSTERDAM

"heel overzichtelijk, goede klantenservice die goed bereikbaar is, alles snel geregeld!"

maandag 13 februari 2017 om 11:52, Mevr. Coppens, OISTERWIJK

"Eenvoudig en snel "

zondag 12 februari 2017 om 19:47, Dhr. Meijer, AMERSFOORT

"ik bemerk dat je een aantal standaard vragen niet altijd goed kunt invullen. Als voorbeeld, wij hebben een platdak en schuindak. Natuurlijk is dat uitzonderlijk, maar hier en daar bedenk je is het niet verstandig om toch even contact te hebben."

zondag 12 februari 2017 om 14:50, Mevr. van Koldenhoven, 1630

"Prima, snel en goed! "

zondag 12 februari 2017 om 11:29, Anoniem, KOLLUM

"ALLES GOED "

zaterdag 11 februari 2017 om 17:19, Dhr. Krakowian, HOOGKARSPEL

"Top raad het iedereen aan"

vrijdag 10 februari 2017 om 08:05, Anoniem, UTRECHT

"duidelijke site, prima door te lopen."

donderdag 9 februari 2017 om 21:43, Dhr. Poepjes, SLOTEN FR

"Handige website, makkelijk en overzichtelijk en goede service!!"

donderdag 9 februari 2017 om 11:49, Anoniem, MAASTRICHT

"Ik heb nog niet zo heel veel ervaring , maar heb net gebeld en werd correct behandeld en geadviseerd."

woensdag 8 februari 2017 om 09:15, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"Duidelijk over zicht van de verschillende opties. De uitleg per optie is kort en bondig. Aan de hand van de uitleg kan ik een weloverwogen beslissing nemen. "

dinsdag 7 februari 2017 om 22:08, Anoniem, UTRECHT

"Snelle en makkelijke afhandeling van verzekeringen. Alles is duidelijk."

dinsdag 7 februari 2017 om 19:13, Mevr. Nijhuis, KAMPEN

"makkelijk, snel en overzichtelijk"

dinsdag 7 februari 2017 om 17:42, Anoniem, EINDHOVEN

"Snel, duidelijk en genoeg informatie."

dinsdag 7 februari 2017 om 08:43, Dhr. de Ridder, BODEGRAVEN

"Ik ben te vrede"

maandag 6 februari 2017 om 18:25, Dhr. Versnel, NIEUWERKERK AD IJSSEL

"Snelle goede service. Dankzij independer heb ik snel de voordeligste motorverzekering gevonden en ben erg tevreden. Top!"

maandag 6 februari 2017 om 17:37, Anoniem, UTRECHT

"super service"

maandag 6 februari 2017 om 14:46, Dhr. Kuiper, 'S-GRAVENHAGE

"Gewoon klasse. niet alleen de service maar ook de dienstverlening. Independer denkt zelfs met je mee naar een gedegen oplossing. Prima Independer ga zo door en hou de camera lens schoon :-)"

maandag 6 februari 2017 om 14:07, Dhr. Stijns, KERKRADE

"makkelijk, overzichtelijk en snel geregeld!"

zondag 5 februari 2017 om 17:13, Dhr. Nieuwenhuijzen, WATERINGEN

"Independer altijd de makkelijkste en voordeligste"

zondag 5 februari 2017 om 15:13, Dhr. Korkmaz, ZAANDAM

"goeie overzichtelijke site."

zondag 5 februari 2017 om 10:48, Dhr. Verweij, UTRECHT

"Een paar keer contact gehad met betrekking tot vragen over een nieuwe verzekeringspakket. Keurig geholpen! Mocht er ooit schade ontstaan, dan ga ik er vanuit dat ik ook zo geholpen zal worden. "

vrijdag 3 februari 2017 om 10:57, Anoniem, NIEUWE-TONGE

"Eerste kennismaking met uw verzekering, premie ziet er aantrekkelijk uit."

donderdag 2 februari 2017 om 22:52, Dhr. van de Beek, HELMOND

"Snel en efficiént; klantvriendelijke helpdesk én gunstige premie/voorwaarden voor verzekering van mijn BMW Motor."

donderdag 2 februari 2017 om 16:50, Dhr. Meijs, HEILOO

"Gemakkelijk de Alles-in-1-polis afgesloten, gunstige voorwaarden en ik ben per maand (veel) minder geld kwijt."

donderdag 2 februari 2017 om 11:27, Dhr. Dijkema, GRONINGEN

"Was gemakkelijk en overzichtelijk."

donderdag 2 februari 2017 om 10:48, Mevr. Born, LEEUWARDEN

"goed geregeld"

woensdag 1 februari 2017 om 15:50, Anoniem, SON EN BREUGEL

"zeer snel en tevreden geregeld"

woensdag 1 februari 2017 om 15:47, Anoniem, SON EN BREUGEL

"Makkelijk en toegankelijke manier om de juiste verzekering te vinden."

woensdag 1 februari 2017 om 14:00, Mevr. Fleur, LELYSTAD

"Alles staat heel duidelijk vermeld. Erg fijn!"

woensdag 1 februari 2017 om 12:06, Anoniem, AMSTERDAM

"Als je er niet uit komt wordt je via de telefoon altijd zeer kundig en vriendelijk geholpen. "

woensdag 1 februari 2017 om 11:07, Anoniem, OLST

"Zeker niets te klagen! Alles simpel en duidelijk."

dinsdag 31 januari 2017 om 22:19, Dhr. Oz, AMSTERDAM

"Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen "

dinsdag 31 januari 2017 om 16:35, Mevr. Unal, DOESBURG

"eenvoudig en snel goed verzekerd"

dinsdag 31 januari 2017 om 16:29, Anoniem, HELLEVOETSLUIS

"Snel geholpen"

maandag 30 januari 2017 om 18:08, Anoniem, DORDRECHT

"Werkt zoals je verwacht"

maandag 30 januari 2017 om 14:08, Anoniem, HAARLEM

"Nice"

zondag 29 januari 2017 om 17:33, Dhr. krzysztof Andrzejewski, ALMERE

"Altijd snel en altijd behulpzaam"

zondag 29 januari 2017 om 16:57, Dhr. Ruizeveld De Winter, MIJNSHEERENLAND

"Prima"

zaterdag 28 januari 2017 om 17:28, Mevr. Tuhusula, AMSTERDAM

"machtig prachtig. helemaal geweldig. nog nooit in mijn hele leven zoiets geweldigs meegemaakt als Depender."

zaterdag 28 januari 2017 om 13:45, Dhr. Groen, NIJMEGEN

"zeer goede website snel geregeld!! nr 1 independer als tussen persoon.."

donderdag 26 januari 2017 om 21:50, Anoniem, ALMERE

"goed"

donderdag 26 januari 2017 om 19:51, Dhr. Lodder, ZANDVOORT

"super snel geregeld!"

donderdag 26 januari 2017 om 16:15, md, LEIDEN

"Eerste kennismaking "

donderdag 26 januari 2017 om 13:59, Dhr. Dulfer, LEIDEN

"Snel en makkelijk geregeld"

donderdag 26 januari 2017 om 13:24, Mevr. Satram, 'S-GRAVENHAGE

"goede service en ze helpen je echt met een goed pakket uitzoeken wat het beste bij ju situatie past heb al meerderen verzekeringen bij independer afgesloten en zo het iedereen aanraden om via independer een verzekering te nemen"

donderdag 26 januari 2017 om 12:42, Mevr. Seinen, BREDA

"Snel en duidelijk resultaat."

donderdag 26 januari 2017 om 12:27, Dhr. Werkman, VEENDAM

"simpel en effectief. tevreden over de makkelijkheid van uw site"

donderdag 26 januari 2017 om 10:38, Dhr. Fens, BARENDRECHT

"Makkelijk, snel en duidelijk"

donderdag 26 januari 2017 om 07:14, Anoniem, GRONINGEN

"Prima"

woensdag 25 januari 2017 om 18:34, Dhr. Dorn, AMSTERDAM

"voor elke verzekering ga ik eerst naar independer.nl Duidelijke taal, makkelijk en snel af te sluiten en goede vergelijkingssite. "

woensdag 25 januari 2017 om 15:14, Anoniem, HAARLEM

"Beste in 1 pakket: Eenvoudig af te sluiten en overzichtelijk."

woensdag 25 januari 2017 om 12:22, Anoniem, DOORN

"zeer makkelijk om de juiste vezekering af te sluiten super"

woensdag 25 januari 2017 om 09:22, Dhr. van Geest, BARENDRECHT

"Makkelijk, overzichtelijk, duidelijk!! "

dinsdag 24 januari 2017 om 20:27, Anoniem, BOXTEL

"Dank je wel goed geholpen"

dinsdag 24 januari 2017 om 14:23, Dhr. Baylan, ZAANDAM

"snel en makelijk"

dinsdag 24 januari 2017 om 13:23, Anoniem, POSTERHOLT

"Independer altijd de Best"

dinsdag 24 januari 2017 om 06:52, Dhr. Kardela, PUTTEN

"Kon zelfs 's avonds nog bellen met vragen en werd gelijk goed geholpen"

maandag 23 januari 2017 om 20:34, Dhr. Bakhuis, ELST GLD

"de websidte is duidelijk en geeft goed uitleg"

maandag 23 januari 2017 om 13:49, Anoniem, METEREN

"."

maandag 23 januari 2017 om 13:17, Anoniem, GOUDA

"het afsluiten van de verzekering is simpel zelf ik kan het "

maandag 23 januari 2017 om 10:37, Dhr. van Den Berge, ZAANDAM

"OK"

zondag 22 januari 2017 om 20:03, Anoniem, TILBURG

"Goed"

zondag 22 januari 2017 om 11:54, Anoniem, GRONINGEN

"goede beslissingen als je niet weet wat je moet "

zondag 22 januari 2017 om 11:24, Anoniem, WOLVEGA

"snel en goed"

vrijdag 20 januari 2017 om 21:42, Dhr. Boom, ALMERE

"Snel en makkelijk"

vrijdag 20 januari 2017 om 19:40, Dhr. Koning, DEVENTER

"supersnel en makkelijk geregeld!!!"

donderdag 19 januari 2017 om 18:52, Mevr. Hartwig, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Gemakkelijk en duidelijke site. Eenvoudig verzekering kunnen afsluiten"

donderdag 19 januari 2017 om 17:50, Dhr. Engelen, MAASTRICHT

"snel en goede prijs"

donderdag 19 januari 2017 om 16:02, Anoniem, KORTENHOEF

"independer is goed berijkbaar en geeft goede atfiezen. "

donderdag 19 januari 2017 om 12:26, Dhr. Kneppers, ZOETERMEER

"Het is makkelijk om via Independer allerlei financiële zaken te regelen.Het gaat snel en simpel."

woensdag 18 januari 2017 om 21:49, Anoniem, OOSTWOLD GEM OLDAMBT

"Duidelijk en makkelijk aan te vragen . "

woensdag 18 januari 2017 om 18:53, Anoniem, GOES

"Duidelijk en makkelijk "

woensdag 18 januari 2017 om 00:11, Anoniem, VEENENDAAL

"Snele service en prima werking"

dinsdag 17 januari 2017 om 17:01, Dhr. Reijntjes, NAARDEN

"Makkelijk, snel, goedkoop en bereikbaar"

dinsdag 17 januari 2017 om 15:09, Dhr. Mirer, ZOETERMEER

"snel en duidelijke interface"

dinsdag 17 januari 2017 om 14:33, Dhr. Safi, TILBURG

"lekker snel"

dinsdag 17 januari 2017 om 09:33, Anoniem, IJMUIDEN

"The inshurance is a little bit expensive, hopefully I get what I am paying for"

maandag 16 januari 2017 om 19:11, Anoniem, AMSTELVEEN

"snel geholpen!"

maandag 16 januari 2017 om 15:16, Dhr. Huijnen, HELMOND

"prima"

zondag 15 januari 2017 om 12:25, Dhr. Cornelissen, NIJMEGEN

"Makkelijk en overzichtelijk"

zaterdag 14 januari 2017 om 20:20, Mevr. van Duijvenvoorde, KATWIJK ZH

"Gemakkelijk en snel. Goede ervaring!"

zaterdag 14 januari 2017 om 16:48, Mevr. Luiting, 'S-GRAVENHAGE

"Tot nu toe lijkt het op een vlot service gerichte platform. "

vrijdag 13 januari 2017 om 20:55, Anoniem, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Prima snel verzekering geregeld"

vrijdag 13 januari 2017 om 20:36, Anoniem, ROTTERDAM

"Heel tevreden. En heel makkelijk online te regelen."

vrijdag 13 januari 2017 om 09:29, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"Duidelijk, snel en transparant. Top !"

donderdag 12 januari 2017 om 20:25, Anoniem, HEILOO

"nICE"

donderdag 12 januari 2017 om 18:31, Dhr. Kumar, HOOFDDORP

"Duidelijk, helder, en hoe elke verzekering eruit ziet. Gebruiksvriendelijke site."

donderdag 12 januari 2017 om 13:54, Anoniem, ECHT

"Makkelijk en snel vergelijken en afsluiten ! "

donderdag 12 januari 2017 om 13:32, Anoniem, SPAUBEEK

"Independer is zeer gebruiksvriendelijk."

donderdag 12 januari 2017 om 13:18, Dhr. Kovacs, DRUTEN

"kort en duidelijk. Wel jammer dat ik niet uit meerdere aanbieders kon kiezen en direct een kant-en-klaar aanbod kreeg."

woensdag 11 januari 2017 om 23:20, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"lekker makkelijk alles in een keer geregeld."

woensdag 11 januari 2017 om 20:25, Anoniem, ARNHEM

"duidelijk"

woensdag 11 januari 2017 om 18:17, Anoniem, ROTTERDAM

"Makkelijk en snel !"

woensdag 11 januari 2017 om 17:18, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Independer zoekt snel een passende verzekering, zonder poliskosten ook."

woensdag 11 januari 2017 om 13:15, Dhr. Malekzadeh, WEERT

"Net een verzekering afgesloten, ging makkelijk en overzichtelijk om te doen."

dinsdag 10 januari 2017 om 12:01, Mevr. g.a. Sueters, HENGELO GLD

"net pas aanvraag gedaan "

maandag 9 januari 2017 om 13:28, Anoniem, TIEL

"Snel en duidelijk"

maandag 9 januari 2017 om 11:15, Anoniem, SCHOORL

"Snelle service, duidelijke uitleg."

maandag 9 januari 2017 om 10:45, Mevr. O'hanlon, 'S-GRAVENHAGE

"Heel goed"

zaterdag 7 januari 2017 om 16:33, Anoniem, ZAANDAM

"Prima, snel en duidelijk."

vrijdag 6 januari 2017 om 23:58, Dhr. Wolters, ROTTERDAM

"Duidelijk en veel gebruikersgemak om het verzekeringspakket samen te stellen en zeer klantvriendelijk te woord gestaan."

vrijdag 6 januari 2017 om 16:38, Dhr. Hoppenbrouwer, 'S-GRAVENHAGE

"de site werkte sneller dan telefonisch, gelukkig was het goed te doen om online een verzekering af te sluiten, toch heeft mijn voorkeur normaal gesproken telefonisch afsluiten."

vrijdag 6 januari 2017 om 15:41, Anoniem, TILBURG

"Snel Makkelijk Simpel Goed"

donderdag 5 januari 2017 om 21:21, Anoniem, VLAARDINGEN

"altijd direct en overzichtelijk. Perfect dus ..."

donderdag 5 januari 2017 om 14:40, Dhr. van Driel, VOORBURG

"Alles is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk."

donderdag 5 januari 2017 om 10:36, Anoniem, BEEK LB

"Supersnel en duidelijk verzekeren voor een kerige prijs. Geen gedoe, maar precise wat ik wil, motor verzekeren !!"

donderdag 5 januari 2017 om 00:34, Dhr. Bouwsema, GOUDA

"Lekker makkelijk en duidelijk "

woensdag 4 januari 2017 om 21:38, Mevr. Oudshoorn, ZOETERMEER

"Duidelijke info, goed bereikbare klantenservice."

woensdag 4 januari 2017 om 13:13, Anoniem, ANDIJK

"Het gaat best soepeltjes. Ik vraag mij alleen af of ik tot uw doelgroep behoor. Ik heb er een hekel aan als ik ongevraagd getutoyeerd word. Volgens mij hebben we niet bij elkaar op school gezeten en hebben we in het verleden geen verkering gehad. "

woensdag 4 januari 2017 om 11:32, Dhr. Wagemaker, SOEST

"KLANT VRIENDELIJK"

woensdag 4 januari 2017 om 10:42, Anoniem, SURHUIZUM

"Snel, gelijk de beste deal voor jou. Prima!"

dinsdag 3 januari 2017 om 12:59, Anoniem, WINSUM GN

"Duidelijk"

dinsdag 3 januari 2017 om 12:21, Dhr. Kose, BUNNIK

"De site is wat onhandig als je meerdere voertuigen wilt verzekeren op één naam."

dinsdag 3 januari 2017 om 11:27, Anoniem, GROESBEEK

"Lekker simpel en snel"

maandag 2 januari 2017 om 18:34, Dhr. Rulkens, THORN

"tot nu toe zeer positief"

maandag 2 januari 2017 om 16:46, Dhr. de Rooij, ROERMOND

"deskundig advies, snel antwoord op vragen die ik had, alles overzichtelijk op 1 site."

maandag 2 januari 2017 om 15:04, Dhr. Marijnen, VOORHOUT

"ik ben zeer tevreden met deze 3 pollisen.keurig uit gelegt."

maandag 2 januari 2017 om 11:55, Mevr. schlagwein De Ridder, LEIDEN

"Ervaring met de dienstverlening heb ik verder nog niet. De verzekeringen zijn makkelijk af te sluiten en de site is duidelijk."

maandag 2 januari 2017 om 08:40, Dhr. Ramakers, ROERMOND

"Zoals gewend; duidelijk, gestructureerd en gemakkelijk alles te regelen."

zaterdag 31 december 2016 om 17:55, Roy, BUNDE

"goede snelle dienstverlening"

zaterdag 31 december 2016 om 16:42, Dhr. Scheerder, HELMOND

"snel, overzichtelijk en eenvoudig "

zaterdag 31 december 2016 om 14:46, Dhr. Slotboom, ARNHEM

"Prima info en vlotte service "

zaterdag 31 december 2016 om 14:01, Dhr. Kaiser, ALMERE

"Eenvoudig, min puntje is dat je niet terug kunt in de selectie velden als je iets fout hebt ingevuld"

zaterdag 31 december 2016 om 09:25, Dhr. de Vries, OLST

"Scherpe premies van independer. Onduidelijkheden en vragen die ik had over de polisvoorwaarden werden prima telefonisch toegelicht door een medewerker van Independer."

vrijdag 30 december 2016 om 17:47, Anoniem, HEERHUGOWAARD

"handig"

vrijdag 30 december 2016 om 13:14, Anoniem, GRONINGEN

"duidelijk, makkelijk en vriendelijke klantenservice!"

vrijdag 30 december 2016 om 12:20, Anoniem, BREDA

"Top"

vrijdag 30 december 2016 om 12:15, Dhr. Hoefsloot, ROSMALEN

"oke"

vrijdag 30 december 2016 om 10:56, Anoniem, ZEEWOLDE

"prima website en goede terugkoppeling. Ben in contact gekomen door ervaringen van familie. Daarnaast adviseerde een hypotheekadviseur van de bank Independer. Zeer klantvriendelijk, wan bank kan ook het pakket aanbieden."

vrijdag 30 december 2016 om 09:44, Dhr. van Eijk, WOERDEN

"Duidelijke site en snelle, goede klantenservice."

donderdag 29 december 2016 om 23:14, Mevr. van Leeuwen, WAARLAND

"beste prijzen worden vergeleken."

donderdag 29 december 2016 om 17:52, Anoniem, ZOETERMEER

"Duidelijke informatie verstrekking per telefoon."

donderdag 29 december 2016 om 16:41, Anoniem, OISTERWIJK

"geen ervaring tot heden"

donderdag 29 december 2016 om 16:29, Dhr. Witteman, HILVERSUM

"Prima uitleg en duidelijk."

donderdag 29 december 2016 om 14:36, Anoniem, BRESKENS

"Duidelijke overzichten"

donderdag 29 december 2016 om 14:26, Mevr. de Jong, LEIDEN

"snel en gemakkelijk "

donderdag 29 december 2016 om 12:33, Dhr. van der Snoek, HOOFDDORP

"Alles is makkelijk en duidelijk! "

donderdag 29 december 2016 om 11:27, Dhr. Chabaline, AMSTERDAM

"uitstekend en makkelijk te doen ."

woensdag 28 december 2016 om 20:03, Dhr. Broersma, TOLLEBEEK

"goede en duidelijke afwerking van produkt ,"

woensdag 28 december 2016 om 19:22, Dhr. Philips, POSTERHOLT

"Alles nu gemakkelijk bij Independer ondergebracht. Had ik veel eerder moeten doen."

woensdag 28 december 2016 om 13:35, Anoniem, DOETINCHEM

"goed"

woensdag 28 december 2016 om 12:35, Dhr. Masselink, ZELHEM

"goede vergelijkingssite met duidelijk uitleg en een goede telefonische assistentie wanneer nodig. "

woensdag 28 december 2016 om 11:15, Dhr. Teeuwen, HEEMSTEDE

"Prima, overzichtelijke site. Sluit al mijn verzekeringen via independer af"

dinsdag 27 december 2016 om 17:24, Mevr. Adamsky, NAARDEN

"Duidelijk overzichtelijk en makkelijk. Naar mijn gevoel betrouwbaar, ook gezien de namen waarmee ze samenwerken."

dinsdag 27 december 2016 om 14:04, Anoniem, PURMEREND

"fijn hoor"

dinsdag 27 december 2016 om 12:51, Anoniem, DRIEL

"snelle too the point site "

dinsdag 27 december 2016 om 09:20, Dhr. Kuyper, VOORSCHOTEN

"het was makkeliijk te vinden wat ik zocht en het invullen daar van was ook makkelijk ik ben tevreden met independer"

dinsdag 27 december 2016 om 07:40, Dhr. Tenten, DINXPERLO

"geen reactie"

zaterdag 24 december 2016 om 12:10, Anoniem, BODEGRAVEN

"Nog geen ervaring met Independer maar tot nu toe op een makkelijke manier de verzekering af kunnen sluiten"

zaterdag 24 december 2016 om 11:57, Dhr. Nijland, BODEGRAVEN

"Goede vergelijking, goede service en alles onder 1 dak en 1 aanspreekpunt. Voorheen alleen autoverzekering, nu alles. Makkelijk en snel geregeld."

zaterdag 24 december 2016 om 10:55, Dhr. Blom, LELYSTAD

"Prima!"

vrijdag 23 december 2016 om 17:41, Dhr. van Vliet, ARNHEM

"snel gemakkelijk zonder loperij van huis uit"

vrijdag 23 december 2016 om 12:52, Dhr. Verhoeven, SITTARD

"duidelijk"

donderdag 22 december 2016 om 10:21, Mevr. Stadhouders, OOSTERHOUT NB

"Goede keuze mogelijkheden, helaas nog geen koppeling tussen aanbieders en klantentevredenheid."

donderdag 22 december 2016 om 10:07, Anoniem, LELYSTAD

"het is super snel geregeld. Alls is heel overzichtelijk. Zeker doen."

donderdag 22 december 2016 om 08:43, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"goed advies per telefoon van de medewerkers om een goede keus te maaken"

woensdag 21 december 2016 om 21:33, Dhr. Koetsier, VAASSEN

"prima"

woensdag 21 december 2016 om 18:08, Dhr. Schoemaker, ELST

"goede service bij telefonische ondersteuning"

woensdag 21 december 2016 om 11:10, Dhr. Buijs, GOUDA

"alles duidelijk, prima."

woensdag 21 december 2016 om 10:22, Anoniem, ROTTERDAM

"Top"

dinsdag 20 december 2016 om 18:04, Dhr. Timis, MAASTRICHT

"Supper"

dinsdag 20 december 2016 om 11:21, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"......."

maandag 19 december 2016 om 21:10, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Prima duidelijk overzichtelijk en snel"

maandag 19 december 2016 om 19:29, Dhr. Potasse, ROTTERDAM

"De site liep 2x vast. Erg jammer.. na 4 pogingen toch gelukt mijn verzekering af te sluiten."

maandag 19 december 2016 om 19:26, Anoniem, KORTENHOEF

"goed ok"

maandag 19 december 2016 om 10:56, Dhr. Arts, CASTENRAY

"Overzichtelijk, duidelijk, snel geregeld."

maandag 19 december 2016 om 10:07, Anoniem, AMSTERDAM

"Kreeg meteen duidelijk antwoord op al mijn vragen!"

zondag 18 december 2016 om 12:26, Dhr. Hermans, ARENSGENHOUT, GEMEENTE NUTH

"Beste-in-1 Pakket is super snel en makkelijk af te sluiten."

zaterdag 17 december 2016 om 14:56, Anoniem, HILVERSUM

"Afrondpagina bleef twee keer hangen en klantenservice is niet open op zaterdag. Maar drie maal was scheepsrecht, kon ik toch de weg op."

zaterdag 17 december 2016 om 13:02, Michael, ENSCHEDE

"snel, helder en duidelijk!"

zaterdag 17 december 2016 om 11:20, Dhr. Gokhan, MEDEMBLIK

"pas na het afsluiten van de verzekering krijg ik te lezen dat het enige tijd duurt voor de verzekering goedgekeurd is, terwijl dit bij veel verzekeraars direct kan en ik zsm de weg op wil."

vrijdag 16 december 2016 om 23:33, Anoniem, UTRECHT

"Top"

vrijdag 16 december 2016 om 16:26, Dhr. Dalouh, VENLO

"Tot op heden een bijzonder aangename ervaring. Alles is duidelijk te volgen en de site laat wat mij betreft niets te wensen over."

vrijdag 16 december 2016 om 15:03, Dhr. Meirmans, ZUID-SCHARWOUDE

"De verschillende verzekeringen kunnen eenvoudig en snel worden vergeleken. Ik vind het erg prettig dat je je pakket naar behoeft kunt samenstellen. Afsluiten ook makkelijk en efficient."

vrijdag 16 december 2016 om 12:48, Marianne, 'S-GRAVENHAGE

"snel en heel duidelijk"

vrijdag 16 december 2016 om 06:58, Mevr. Hadders-Klunder, HOOGEZAND

"ik ben zeer tevreden met verzekering bij independer. Aanrader ."

woensdag 14 december 2016 om 20:58, Dhr. Cetokoluk, VEGHEL

"zeer duidelijke website en toelichting"

woensdag 14 december 2016 om 20:53, Anoniem, AMSTELVEEN

"Goede service! zelfs wordt er automatisch gecorrigeerd wanneer je dubbel verzekerd bent. Top!"

woensdag 14 december 2016 om 16:27, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"Kundige telefonische hulp bij het bepalen van de meest passende verzekering"

woensdag 14 december 2016 om 09:47, Dhr. de Vree, AMSTERDAM

"Zojuist het Beste-in-1 pakket afgesloten. Eenvoudig zelf aangeven wat je wil, hoe je het wilt en afsluiten maar. Ideaal!"

dinsdag 13 december 2016 om 19:32, Dhr. van der Duim, HILVERSUM

"kort, bondig snel en efficient"

dinsdag 13 december 2016 om 12:54, Ben Uffink, AALTEN

"poepie poepie"

maandag 12 december 2016 om 21:08, Poepie, AMSTERDAM

"Prima service"

maandag 12 december 2016 om 17:34, Dhr. Mulder, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Makkelijke en duidelijke site. Snel contact"

maandag 12 december 2016 om 14:56, Dhr. Melters, SOMEREN

"Telefonische een aantal keren contact gehad en buitengewoon vriendelijk geholpen."

maandag 12 december 2016 om 14:50, Mevr. Westerhof, MEERKERK

"Prima geregeld. Mooi alles online en helder vindbaar."

maandag 12 december 2016 om 12:33, Dhr. Lijster, PIJNACKER

"Ook graag de mogelijkheid om de ziektekosten verzekering (ook afgesloten bij Independer) toe te voegen zodat er werkelijk 1 pakket ontstaat. "

maandag 12 december 2016 om 11:41, Anoniem, OOSTERHOUT NB

"Snel en makkelijk de verzekering afluiten die bij jouw situatie past."

zondag 11 december 2016 om 19:57, Mevr. van Ballegooijen, UTRECHT

"MAKKELIJK OM WAT AF TE SLUITEN EN GOEDE SERVICE"

zondag 11 december 2016 om 05:05, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Uitstekend en zeer snelle website."

zaterdag 10 december 2016 om 18:07, Anoniem, BUSSUM

"Snel, duidelijk en overzichtellijk m'n verzekeringen kunnen afsluiten."

zaterdag 10 december 2016 om 12:14, Anoniem, LEEUWARDEN

"Goede website, overzichtelijk en snel nieuwe verzekeringen gefixt"

vrijdag 9 december 2016 om 16:17, Dhr. Floris, AMSTERDAM

"Zeer gebruiksvriendelijk en erg duidelijk."

vrijdag 9 december 2016 om 13:16, Dhr. Berendsen, HEERHUGOWAARD

"e.e.a. is snel en simpel te regelen"

vrijdag 9 december 2016 om 11:09, Anoniem, VELP GLD

"snel, goedkoop en gemakkelijk"

donderdag 8 december 2016 om 11:22, Anoniem, DRIEBERGEN-RIJSENBURG

"Handig en snel, goede service."

woensdag 7 december 2016 om 21:41, Dhr. Veurink, AMSTERDAM

"gewoon simpele jip en janneke taal, heel fijn. En bij vragen wordt er duidelijk doorgevraagd naar de situatie die van toepassing is op het huishouden"

woensdag 7 december 2016 om 19:15, Dhr. Miller, ROTTERDAM

"snel afgesloten goede ervaring"

dinsdag 6 december 2016 om 15:59, Mevr. Roodakker, NIEUWEGEIN

"Snel makkelijk en goedkoop!"

dinsdag 6 december 2016 om 14:18, Mevr. Stolk, AMSTERDAM

"Door verzekeringen samen te voegen, gaan we bijna 80 euro per jaar besparen. "

maandag 5 december 2016 om 22:34, Mevr. van Alphen-Berkouwer, LOON OP ZAND

"TOP"

maandag 5 december 2016 om 20:36, Anoniem, DEN HAAG
Er zijn 2653 reacties over beste-in-1-pakket.

Stel zelf je Beste-in-1 Pakket samen

WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In december 2012 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.