Ervaring Beste-in-1 Pakket afsluiten bij Independer

 

Hieronder zie je de reacties van klanten die onlangs een Beste-in-1 Pakket afsloten via Independer.

"Goede service "

zondag 19 november 2017 om 14:03, Dhr. Kapel, ZUID-SCHARWOUDE

"Top"

zaterdag 18 november 2017 om 10:34, Dhr. Debets, KERKRADE

"Erg vriendelijk en heel professioneel begeleid"

zaterdag 18 november 2017 om 01:36, Dhr. De Wit, ALMERE

"..........."

donderdag 16 november 2017 om 14:05, Mevr. Hulleman, VOLLENHOVE

"gewoon tevreden"

woensdag 15 november 2017 om 18:27, Anoniem, ZWAAG

"Snel verzekerd"

woensdag 15 november 2017 om 15:22, Anoniem, ALMERE

"Dank je!"

woensdag 15 november 2017 om 13:58, Anoniem, AMSTERDAM

"Mijn ervaring is positief"

woensdag 15 november 2017 om 11:11, Anoniem, ZOETERMEER

"Zeer goede voortgang voor het afsluiten van een Motorverzekering via Independer"

dinsdag 14 november 2017 om 15:38, Anoniem, VLAARDINGEN

"prima te doen, duidelijk"

maandag 13 november 2017 om 20:57, Anoniem, AMSTERDAM

".."

maandag 13 november 2017 om 14:59, Dhr. Kayou, SITTARD

"Al jaren zeer tevreden met Independer!"

maandag 13 november 2017 om 08:14, Johan, ZOETERMEER

"Makkelijk en snel gefixt"

maandag 13 november 2017 om 08:09, Anoniem, 'S-HERTOGENBOSCH

"snelle site"

zondag 12 november 2017 om 17:05, Anoniem, AMSTERDAM

"Simpel, snel en gemakkelijk"

zondag 12 november 2017 om 14:36, Anoniem, ALKMAAR

"ik huur een kamer niet een hele verdieping, dit is niet aan te passen"

zaterdag 11 november 2017 om 16:27, Anoniem, GRONINGEN

"Makkelijk en snel"

vrijdag 10 november 2017 om 23:42, Anoniem, HEERLEN

"Snel, overzichtelijk, prima deluxe."

vrijdag 10 november 2017 om 15:59, Anoniem, KOEKANGE

"Prima"

donderdag 9 november 2017 om 19:31, Anoniem, AMSTERDAM

"Goed,snel,overzichtelijk"

donderdag 9 november 2017 om 14:58, Anoniem, BREDA

"ik ben nieuwe"

woensdag 8 november 2017 om 21:03, Mevr. Khodailda, VALKENSWAARD

"ik ben nieuw "

woensdag 8 november 2017 om 20:33, Mevr. Khodailda, VALKENSWAARD

"Ook mijn andere motor is bij jullie verzekerd, tegen een goede premie en tot volle tevredenheid."

woensdag 8 november 2017 om 16:20, Anoniem, DALFSEN

"Snel en gemakkelijk afgesloten via me smartphone binnen 10 minuten!"

woensdag 8 november 2017 om 15:10, Dhr. Bolle, OOSTERLAND

"Overzichtelijk en snel"

dinsdag 7 november 2017 om 21:01, Anoniem, VLAARDINGEN

"Super makkelijk verzekeren via de website. Uitgebreide informatie en snel geregeld."

dinsdag 7 november 2017 om 18:41, Mevr. Wellink, DOETINCHEM

"Snel, makkelijk en overzichtelijk. Scheelt heel veel uitzoekwerk."

dinsdag 7 november 2017 om 14:40, Anoniem, LOSSER

"Goed geregeld door de bewindvoerder"

dinsdag 7 november 2017 om 13:25, Dhr. Jansen, ARNHEM

"Prima geregeld via de bewindvoerder"

dinsdag 7 november 2017 om 13:23, Dhr. Jansen, ARNHEM

"Independer.nl, een prettige manier om een totaal verzekeringspakket af te sluiten. Duidelijke voorwaarden, alle verzekeraars onder 1 dak, een efficiënt prijsplaatje én een gebruiksvriendelijke online omgeving."

maandag 6 november 2017 om 18:21, Mevr. Benet, VOORSCHOTEN

"snel, duidelijk en compleet overzichtelijk. afsluiten zeer eenvoudig en snel."

maandag 6 november 2017 om 16:32, Dhr. Nagtzaam, BREDA

"snel en makkelijk af te sluiten"

maandag 6 november 2017 om 14:44, Anoniem, AMSTELVEEN

"snel en gemakkelijk af te sluiten"

maandag 6 november 2017 om 10:47, Anoniem, OLDENZAAL

"Ook mijn auto via independer verzekerd, altijd goed!!"

maandag 6 november 2017 om 10:07, Anoniem, LEEUWARDEN

"xx"

zondag 5 november 2017 om 18:47, Anoniem, ZAANDAM

"Alles was erg makkelijk geregeld. Aanrader!"

zondag 5 november 2017 om 16:46, Anoniem, AMSTERDAM

"Super als je snel wilt verzekeren zonder gedoe."

zaterdag 4 november 2017 om 21:29, Anoniem, MAARSSEN

"Goed!"

zaterdag 4 november 2017 om 08:42, Dhr. Hoogland, BEVERWIJK

"dificul contact"

vrijdag 3 november 2017 om 11:45, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"ik heb niet"

vrijdag 3 november 2017 om 11:14, Mevr. Smolczyk, ŁĘCZYCA

"zeer gebruiksvriendelijke website"

vrijdag 3 november 2017 om 09:05, Dhr. Hendrickx, AMSTERDAM

"Super fine"

donderdag 2 november 2017 om 21:47, Anoniem, ARNHEM

"Weer snel en makkelijk een verzekering afgesloten"

donderdag 2 november 2017 om 19:47, Dhr. Ansink, ENSCHEDE

"geen reactie"

donderdag 2 november 2017 om 18:34, Anoniem, OOSTERHOUT NB

"Lekker snel een verzekering geregeld"

dinsdag 31 oktober 2017 om 22:32, Dhr. de Hoon, WAGENINGEN

"snelle service"

dinsdag 31 oktober 2017 om 13:13, Anoniem, STRIJEN

"Altijd duidelijk en snel"

maandag 30 oktober 2017 om 18:09, Anoniem, NIEUWEGEIN

"prima service"

maandag 30 oktober 2017 om 15:11, Anoniem, ENSCHEDE

"snelle afsluiting van verzekering, zeker een aanrader"

zaterdag 28 oktober 2017 om 10:53, Anoniem, UTRECHT

"ik ben blij dat ik een inboedel en aansprakelijkheids verzekering heb kunnen afsluiten bij u "

vrijdag 27 oktober 2017 om 19:56, Dhr. Bos, ZEIST

"Tevreden omdat ik het vaak op televisie zie omtrent verzekeringen afsluiten. Goed geregeld dat er hele analyses wordt uitgevoerd op je persoonlijke situatie. Zo zijn er diverse overwegingen te maken en krijg je een divers aanbod. "

vrijdag 27 oktober 2017 om 12:32, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Snel en makkelijk verzekering afgesloten"

vrijdag 27 oktober 2017 om 12:27, Mevr. Melendezde Lemus, 'S-GRAVENHAGE

"Goede en envoudige informaties online "

vrijdag 27 oktober 2017 om 03:41, Mevr. Smeets-Scheibe, ALMERE

"Ik kan op zich snel vinden naar waar ik naar opzoek ben. "

donderdag 26 oktober 2017 om 20:24, Anoniem, ALKMAAR

"alles staat op een rijtje lekker overzichtellijk"

donderdag 26 oktober 2017 om 15:33, Anoniem, SWALMEN

"Snel, duidelijk en goedkoop."

donderdag 26 oktober 2017 om 14:46, Mevr. Heffron, ALMERE

"Snel, gemakkelijk en simpel vergelijken."

donderdag 26 oktober 2017 om 13:53, Dhr. Langendoen, ZOETERMEER

"Ging snel en gemakkelijk"

donderdag 26 oktober 2017 om 11:33, Anoniem, HERKENBOSCH

"Lekker overzichtelijk"

donderdag 26 oktober 2017 om 11:23, Dhr. Groenhof, VUGHT

"correcte informatie"

woensdag 25 oktober 2017 om 16:48, Dhr. Anderson, AMSTERDAM

"Erg easy!"

maandag 23 oktober 2017 om 20:18, Anoniem, LOSSER

"stuk goedkoper dan lopende verzekering vorige motor."

maandag 23 oktober 2017 om 18:14, Dhr. Hoppe, EYGELSHOVEN

"Gewoon prima! Snel geregeld."

zondag 22 oktober 2017 om 17:02, Anoniem, ROTTERDAM

"Altijd gemakkelijk en overzichtelijk"

zondag 22 oktober 2017 om 16:30, Dhr. Creemers, HEERLEN

"goede service"

vrijdag 20 oktober 2017 om 13:13, Anoniem, ARNHEM

"Makkelijke site, prima keuze mogelijkheid snel geregeld"

woensdag 18 oktober 2017 om 21:24, Dhr. Rienks, MARKNESSE

"Helder advies en veel keuze"

woensdag 18 oktober 2017 om 13:29, Dhr. Nijhuis, UTRECHT

"OK"

dinsdag 17 oktober 2017 om 08:09, Anoniem, ZANDVOORT

"goed geholpen"

maandag 16 oktober 2017 om 20:43, Dhr. Rijksen, ALMERE

"De aansprakelijkheidsverzekering was makkelijk af te sluiten maar ik heb geen keuzes gezien in welke verzekeringsmaatschappij ik uit kan kiezen. Ondanks dat er wel werd vermeld dat er verschillende verzekeraars waren."

maandag 16 oktober 2017 om 16:59, Anoniem, LEUSDEN

"Nog geen ervaring met de Independer-serviceverlening. Premie motorverzekering is echter beduidend lager - met dezelfde dekking - dan bij vorige verzekeraar, ondanks dat ik daar een werkgeverskorting ontving. "

maandag 16 oktober 2017 om 13:30, Halibo, VENLO

"Snel en makkelijk geregeld."

maandag 16 oktober 2017 om 09:55, Mevr. Moermans, MAASTRICHT

"Tot nog toe tevreden, wacht even af totdat ik zeker wet dat alles geregeld is ;)"

zondag 15 oktober 2017 om 12:51, Dhr. Flutsch, 'S-HEERENBERG

"Goed maar kan ik niet zeggen over anker rechtsbijstand wat ik via jullie heb afgesloten. Slechte verzekering ooit."

vrijdag 13 oktober 2017 om 20:53, Dhr. Leder, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer praktisch en snel"

vrijdag 13 oktober 2017 om 20:19, Anoniem, HELMOND

"Het is duidelijk en heel overzichtelijk. Er worden goede vragen gesteld. En er zijn veel mogelijkheden. "

vrijdag 13 oktober 2017 om 20:04, Dhr. Paulino Rosario, AMSTERDAM

"Snelle, volledige reactie op Whatsapp, het afsluiten zelf is eenvoudig. Zorg dat je alle informatie bij de hand hebt, er word een hele waslijst aan informatie gevraagd (voor het afsluiten van de motorverzekering). Tevreden, kan het iedereen aanraden."

vrijdag 13 oktober 2017 om 16:31, Mel, MAASBRACHT

"Zeer makkelijk afsluiten en de scherpte prijs!"

donderdag 12 oktober 2017 om 15:39, Anoniem, HAARLEM

"nog geen"

donderdag 12 oktober 2017 om 14:00, Anoniem, TWELLO

"redelijk snel allleen nog geen bevestiging"

donderdag 12 oktober 2017 om 12:48, Dhr. Fong-Tin-Joen, ALMERE

"Goede side snel invullen"

woensdag 11 oktober 2017 om 22:29, Dhr. van het Groenewoud, UITHOORN

"Duidelijk"

woensdag 11 oktober 2017 om 21:30, Mevr. Andres, HEERHUGOWAARD

"Ja tot nu toe heb ik geen klachten, snelle service"

woensdag 11 oktober 2017 om 17:27, Mevr. Tolud, ARNHEM

"Super makkelijk! Top "

woensdag 11 oktober 2017 om 12:57, Anoniem, VLAARDINGEN

"Net afgesloten nog geen mening."

woensdag 11 oktober 2017 om 10:56, Dhr. Langenkamp, DEVENTER

"Hartstikke tevreden over Independer! Altijd alles gemakkelijk regelen zonder teveel nadenken. "

dinsdag 10 oktober 2017 om 23:06, Dhr. de Vries, VEENENDAAL

"Snel en handig"

dinsdag 10 oktober 2017 om 20:39, Anoniem, BREDA

"Prima, ook goed geholpen aan de telefoon!"

dinsdag 10 oktober 2017 om 10:47, Anoniem, LEIDERDORP

"snel en makkelijk"

dinsdag 10 oktober 2017 om 04:39, Anoniem, HAARLEM

"Leuk voordeeltje"

maandag 9 oktober 2017 om 21:01, Anoniem, LANDGRAAF

"Prima online geregeld!"

maandag 9 oktober 2017 om 14:36, Dhr. Tieleman, RIDDERKERK

"Goed!"

maandag 9 oktober 2017 om 13:08, Anoniem, GROU

"Prima zelf te regelen! "

zondag 8 oktober 2017 om 11:59, Dhr. Kleijn, HOEK VAN HOLLAND

"goede service"

vrijdag 6 oktober 2017 om 11:45, Anoniem, RHENEN

"netjes en overzichtelijk"

donderdag 5 oktober 2017 om 22:52, Mevr. Slaghuis, VROOMSHOOP

"Gemakkelijk en snel, prima website."

donderdag 5 oktober 2017 om 19:15, Anoniem, GOUDA

"Tevreden"

donderdag 5 oktober 2017 om 16:32, Dhr. Rajab Ahmad, ALMERE

"Erg goedkope verzekering voor iemand van mijn leeftijd zonder schadevrije jaren dus prima geregeld"

donderdag 5 oktober 2017 om 16:21, Beau, EIBERGEN

"I don't know yet how good is independer as insurance company. But I hear a lot good reviews from other people."

woensdag 4 oktober 2017 om 14:44, Anoniem, HOOGEZAND

"zeer makkelijk afgesloten"

dinsdag 3 oktober 2017 om 22:35, Dhr. van der Vlist, LEIDEN

"Eenvoudig en snel geregeld."

dinsdag 3 oktober 2017 om 11:49, Anoniem, DEN HELDER

"Netjes en duidelijk antwoorden gekregen op mijn vragen"

maandag 2 oktober 2017 om 17:39, Anoniem, NIJMEGEN

"Ik heb alleen dmv deze aanvraag ervaring. "

maandag 2 oktober 2017 om 13:51, Anoniem, ENS

"Uitstekend en snel"

zondag 1 oktober 2017 om 22:54, Anoniem, VEENENDAAL

"Goede voorstelling van zaken. Vlotte manier van afsluiten. Geen ingewikkelde procedures."

zondag 1 oktober 2017 om 19:07, Mevr. Slijkhuis, APELDOORN

"Fijne, duidelijke site"

zondag 1 oktober 2017 om 09:09, Mevr. Biesot, 'S-GRAVENHAGE

"top, goed te begrijpen en heel duidelijk!"

zaterdag 30 september 2017 om 14:11, Dhr. Koesal, 'S-GRAVENHAGE

"Altijd goed bij Independer!"

zaterdag 30 september 2017 om 13:18, Dhr. Fortuijn, ENSCHEDE

"goede site makkelijk doorheen geloodst"

vrijdag 29 september 2017 om 15:13, Dhr. vd Sande, OISTERWIJK

"Snel en overzichtelijk geregeld! "

vrijdag 29 september 2017 om 09:34, Tim, NIJMEGEN

"Prima en snel geregeld"

donderdag 28 september 2017 om 19:44, Dhr. Sleeuwits, LEERDAM

"Goed en gemakkelijk geregeld."

donderdag 28 september 2017 om 10:58, Dhr. de Koning, AMSTERDAM

"ja ben heel goed geholepen na dat ik ze gebeld heb"

woensdag 27 september 2017 om 19:29, goed geholpen, OUDKARSPEL

"Alles is goed uitgelegd en simpel om te regelen."

woensdag 27 september 2017 om 16:24, Mevr. Chin See Hoo, ROTTERDAM

"Super snel en stuk goedkoper goed verzekeringspakket afgesloten, binnen 10 minuten en online geregeld. Ik ga 160 euro per jaar minder betalen. Ook wel fijn. "

woensdag 27 september 2017 om 16:16, Mevr. van den Berg, HILLEGOM

"Komt met goedkope alternatieven, kon niet duidelijk zien welke verzekeringsmaatschappij het geworden is."

woensdag 27 september 2017 om 13:34, Dhr. Mouthaan, BARENDRECHT

"Aanvraag makkelijk en begrijpelijk"

woensdag 27 september 2017 om 12:31, Anoniem, APPINGEDAM

"heb alleen nog maar een verzekering afgesloten. Hoop dat ik hem nooit nodig zal hebben, maar dan pas zal ik weten hoe tevreden ik echt ben over independer "

dinsdag 26 september 2017 om 16:08, Mevr. Wouters, ROTTERDAM

"Top geregeld allemaal met independer, jullie doen prachtig werk!"

maandag 25 september 2017 om 15:07, Dhr. Rol, BAFLO

"Overzichtelijke website. En vooral gunstige prijzen. Wel slecht dat het al een week lang niet lukt om de dekkingsvoorwaarden van de inboedel en opstalverzekering in te zien"

zondag 24 september 2017 om 16:10, Anoniem, NUNSPEET

"In afwachting van ervaring, dus de vragenlijst is eigenlijk te vroeg. Als de gaat over de website dan ben ik tevreden."

zondag 24 september 2017 om 11:46, Anoniem, BRUNSSUM

"Via independer sluit je makkelijk de beste en goedkoopste verzekering. Ook de service achteraf is super."

zaterdag 23 september 2017 om 17:03, Anoniem, VLAARDINGEN

"Prima, duidelijk en snel."

zaterdag 23 september 2017 om 16:21, Dhr. Garst, UTRECHT

"Prima ervaring met independer"

vrijdag 22 september 2017 om 16:12, Dhr. Mohanlal, EINDHOVEN

"Heel duidelijk en overzichtelijk."

donderdag 21 september 2017 om 22:29, Heel duidelijk!, LEIDERDORP

"Prima, site werkt naar behoren. Alles was duidelijk."

donderdag 21 september 2017 om 22:15, Dhr. Drost, WIJCHEN

"Perfecte uitleg en duidelijke vragen! Zelfs geen afsluitkosten! Ik ga in de toekomt meer afsluiten bij jullie!"

donderdag 21 september 2017 om 22:04, Dhr. Hardy, HUIZEN

"Duidelijke site, gemkkelijk omschreven vragen en tot nu toe correcte afhandeling"

donderdag 21 september 2017 om 19:49, Mevr. Schopen, KERKRADE

"Graag van te voren de polis voorwaarden kunnen bekijken"

donderdag 21 september 2017 om 17:57, Anoniem, BRUNSSUM

"Het afsluiten ging erg gemakkelijk. Ik wil de volgende keer wel graag de polisvoorwaarden zien vóórdat ik de verzekering afsluit."

donderdag 21 september 2017 om 12:57, Mevr. Schouten, LEIDEN

"Top, handig, betrouwbaar "

woensdag 20 september 2017 om 22:30, Dhr. Groenink, 'S-HERTOGENBOSCH

"You are missing an english version. Your phone number field only accepts dutch numbers. I only have a foreign mobile phone number: +1 415 322 9355"

woensdag 20 september 2017 om 12:30, Dhr. Monteiro Costa, AMSTERDAM

"no english version for motor insurance section, not convenient for foreigners"

dinsdag 19 september 2017 om 22:25, Anoniem, LEIDEN

"altijd goed en snel service"

dinsdag 19 september 2017 om 19:26, Mevr. Bednarczyk, BEST

"duidelijk en eenvoudig"

dinsdag 19 september 2017 om 18:22, Dhr. Kuster, ANGEREN

"Was goed te lezen en te volgen maar ik was niet instaat om op de rondjes zelf te drukken om mijn keuze in te vullen, dat was verwarrend. "

dinsdag 19 september 2017 om 17:48, Dhr. de Jong, AMSTERDAM

"Net verzekeringen afgesloten ging heel makkelijk. "

maandag 18 september 2017 om 16:09, Anoniem, BERGEN OP ZOOM

"Vriendelijk, behulpzaam en overzichtelijke website!"

maandag 18 september 2017 om 14:35, Dhr. Timmermans, DELFT

"Omzetten verzekering ging eenvoudig en alles binnen 5 minuten geregeld!"

maandag 18 september 2017 om 09:25, Dhr. Boersma, VENRAY

"Need to understand the terms and conditions of the insurance - Suite should be better if in English."

zondag 17 september 2017 om 17:37, Dhr. Garzillo, HILVERSUM

"Eenvoudig en snel afgesloten, goede keuzemogelijkheden"

zondag 17 september 2017 om 16:29, Anoniem, HELMOND

"Lekker soepeltjes!"

zondag 17 september 2017 om 10:35, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Top!"

zondag 17 september 2017 om 09:32, Anoniem, APELDOORN

"Nog onvoldoende ervanring met Independer voor een accurate review"

zaterdag 16 september 2017 om 10:26, Dhr. Kuijl, AMSTERDAM

"Alle verzekeringen staan zeer overzichtelijk op een site en heel snel en makkelijk af te sluiten "

vrijdag 15 september 2017 om 10:05, Dhr. Pot, ASSEN

"gemak, snel en overzichtelijk."

donderdag 14 september 2017 om 23:07, Anoniem, SPIJKENISSE

"snel makkelijk en erg duidelijk aangegeven allemaal. ik ben zeer tevreden !!"

donderdag 14 september 2017 om 22:56, Dhr. Kuijpers, OUD-BEIJERLAND

"prima; duidelijke website"

donderdag 14 september 2017 om 22:17, Dhr. van den Bosch, LEUSDEN

"makkelijke site, meteen overzicht en ook telefonisch snel te bereiken"

donderdag 14 september 2017 om 15:31, Anoniem, VENRAY

"Great service"

donderdag 14 september 2017 om 14:09, Anoniem, AMSTERDAM

"Prima!"

woensdag 13 september 2017 om 21:23, Dhr. Garssen, ENSCHEDE

"Please also provide ENG version of your page, we need to translate all to proceed. Thanks "

woensdag 13 september 2017 om 10:55, Dhr. Ozgan, EINDHOVEN

"Ik heb jullie nog nooit als verzekering gehad. Maar ik zie de samenwerking graag tegenmoet komen."

woensdag 13 september 2017 om 10:04, Anoniem, HEERLEN

"Ging snel en gemakkelijk. Heb het heel eerlijk door mijn dochter laten regelen. Maar het was uitstekend en goed en goedkoop"

dinsdag 12 september 2017 om 22:21, Dhr. de Vos, PURMEREND

"Duidelijk, overzichtelijk en snel gevonden wat ik nodig heb en bij mij past!!!"

dinsdag 12 september 2017 om 20:51, Anoniem, VOORBURG

"Duidelijk en gemakkelijk"

dinsdag 12 september 2017 om 13:27, Anoniem, ZEDDAM

"zeer eenvoudig af te sluiten mvg pieter"

maandag 11 september 2017 om 17:48, Dhr. Pietens, HOOGEZAND

"Het huisnummer moet 52 zijn, per abuis 80 opgegeven. Is niet meer te veranderen graag Uw hulp."

maandag 11 september 2017 om 16:49, Mevr. Creemers, ROERMOND

"Informatieve website, met transparante informatie!"

maandag 11 september 2017 om 15:20, Dhr. de Jong, HOOGEVEEN

"Gemak en snelheid: top!"

maandag 11 september 2017 om 11:04, Dhr. Van Der Leij, AADORP

"goed en overzichtelijk je verzekering afsluiten"

zondag 10 september 2017 om 19:46, Dhr. Jansen, DORDRECHT

"GOED "

zaterdag 9 september 2017 om 18:07, Mevr. Heeremans, HAARLEM

"Er wordt gevraagd naar een A rijbewijs bij het afsluiten van een motorverzekering. Die heb ik niet. Wel een A2 rijbewijs maar die optie is er niet. Dom gemaakt."

zaterdag 9 september 2017 om 13:41, Anoniem, EINDHOVEN

"easy, fast and good.!"

zaterdag 9 september 2017 om 12:45, , HOOFDDORP

"Snel een verzekering kunnen afsluiten op een makkelijke manier!"

zaterdag 9 september 2017 om 11:02, Dhr. Ellsworth, CASTRICUM

"Makkelijk en snel geregeld en een voordelige premie!"

zaterdag 9 september 2017 om 08:38, Anoniem, KERKDRIEL

"goed en snel"

vrijdag 8 september 2017 om 22:54, Anoniem, CALLANTSOOG

"Prima systeem. "

vrijdag 8 september 2017 om 20:42, Anoniem, EINDHOVEN

"Makkelijk en snel"

donderdag 7 september 2017 om 18:55, Dhr. Hahn, BARNEVELD

"Makkelijk en snel geregeld "

donderdag 7 september 2017 om 16:15, Mevr. Geeven, HAARLEM

"Duidelijke uitleg, makkelijk af te sluiten! Erg fijn."

donderdag 7 september 2017 om 15:20, Mevr. Bosch, SLOOTDORP

"De enige site waarbij het gemakkelijk is een totaalpakket overzichtelijk af te sluiten. "

woensdag 6 september 2017 om 21:45, Dhr. Verdoes, RIJNSBURG

"Ik kon snel via internet regelen wat ik wilde hebben."

woensdag 6 september 2017 om 17:03, Anoniem, AALSMEER

"Hopelijk goed."

woensdag 6 september 2017 om 15:04, Dhr. Renneberg, SCHINVELD

"Tot nu toe alles goed."

woensdag 6 september 2017 om 14:27, Mevr. Bergmans, DELFT

"prima!"

woensdag 6 september 2017 om 11:21, Mevr. Brouns, GELEEN

"3 jaar"

woensdag 6 september 2017 om 10:04, Dhr. Verheij, ARNHEM

"Kwam er op de website eerst niet uit maar met telefonische hulp alles snel geregeld"

dinsdag 5 september 2017 om 18:24, Dhr. van Wijck, 'S-GRAVENHAGE

"tevreden"

dinsdag 5 september 2017 om 14:17, Dhr. Koolen, EERSEL

"Heel makkelijk en simpel"

dinsdag 5 september 2017 om 13:54, Dhr. Pirhan, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"Best duidelijk"

dinsdag 5 september 2017 om 08:26, Dhr. Bax, EINDHOVEN

"Fijn, en vooral erg snel!"

maandag 4 september 2017 om 20:03, Anoniem, WASPIK

"De service bij Independer heb ik eerder als zeer goed ervaren. "

maandag 4 september 2017 om 17:37, Anoniem, AMSTERDAM

"Zeer behulpzaam en overzichtelijk"

maandag 4 september 2017 om 15:51, Anoniem, APELDOORN

"Lekker makkelijk en snel geregeld! :)"

maandag 4 september 2017 om 12:26, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"makkelijk, snel en een goeie prijs!"

maandag 4 september 2017 om 10:52, Dhr. Visser, BEVERWIJK

"Waarom zeggen jullie deze verzekering ook niet zelf voor mij op, net zoals jullie dat doen voor mijn autoverzekering? Dat is bij dezelfde maatschappij. Ik wilde onderaan de opzegbrief zoals jullie voorstellen downloaden, maar is niet beschikbaar."

maandag 4 september 2017 om 08:27, Dhr. Van Delden, COEVORDEN

"altijd een oplossing"

zondag 3 september 2017 om 11:17, Dhr. Dyonmez, 'S-GRAVENHAGE

"snel , overzichtelijk en makkelijk"

zaterdag 2 september 2017 om 19:41, Dhr. van Nieuwenhoven, ROERMOND

"nog geen goede of slechte ervaring ivm korte afsluiting van verzekering"

zaterdag 2 september 2017 om 19:15, Dhr. el Azzouzi, AMSTERDAM

"Goede, duidelijke informatie. Snel geregeld waardoor we gelijk weg kunnen rijden."

zaterdag 2 september 2017 om 12:26, Mevr. Wernars, SASSENHEIM

"erg handig, dat je nav de ingevulde gegevens automatisch het goedkoopste pakket te zien krijgt."

zaterdag 2 september 2017 om 12:05, Anoniem, LAGE ZWALUWE

"Goed, niet duur en zeer eenvoudig af te sluiten!"

zaterdag 2 september 2017 om 11:53, Anoniem, HARKSTEDE

"Ik ben heel tevreden,makkelijk en heel snel geword"

vrijdag 1 september 2017 om 19:09, Dhr. Balogh, HOOGVLIET ROTTERDAM

"Prima en overzichtelijk"

vrijdag 1 september 2017 om 12:01, Anoniem, TILBURG

"Effectief en efficiënt. "

donderdag 31 augustus 2017 om 21:18, Anoniem, STRAMPROY

"Prima ervaring. eenvoudig via internet af te sluiten. Resterende open vragen werden professioneel telefonisch beantwoord. Polis en voorwaarden werd nog dezelfde dag per email verzonden. Al met al TOP. "

donderdag 31 augustus 2017 om 11:50, Anoniem, SPIJKENISSE

"heel tevreden. alvast bedankt ,"

donderdag 31 augustus 2017 om 11:17, Mevr. Hendriks, DEVENTER

"Overzichtelijk en bespaart veel tijd, top dus."

donderdag 31 augustus 2017 om 11:05, Anoniem, AMSTERDAM

"Duidelijk!!"

donderdag 31 augustus 2017 om 09:31, Dhr. van de Pol, ZOETERMEER

"IK HEB VERNOMEN DAT JULLIE SNEL EN ZORGVULDIG DE KLANTEN HELPEN , BEGRIPVOL"

woensdag 30 augustus 2017 om 14:33, Dhr. Roosblad, AMSTERDAM

"Echt goed zeer makkelijk"

woensdag 30 augustus 2017 om 11:29, Anoniem, HEERLEN

"Snel en goed verzekerd!"

woensdag 30 augustus 2017 om 08:12, Dhr. Bouanani, ZAANDAM

"Via Independer een fijn alles in 1 pakket afgesloten, scheelt ons enkele tientjes per maand aan premie!"

dinsdag 29 augustus 2017 om 19:45, Dhr. Evertz, VENLO

"Snel geregeld."

dinsdag 29 augustus 2017 om 19:29, Mevr. van Zelst, ARNHEM

"Site zeer overzichtelijk en fijn om te doorlopen, nooit problemen mee gehad!"

dinsdag 29 augustus 2017 om 16:48, Dhr. van Asseldonk, VEGHEL

"Snel, duidelijk, betrouwbaar en altijd en overal de beste prijs voor de juiste kwaliteit. "

dinsdag 29 augustus 2017 om 13:02, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Goed!"

dinsdag 29 augustus 2017 om 12:29, Mevr. Offerman, ST.-ANNAPAROCHIE

"Ik wil kunnen kiezen uit verschillende verzekeringen. Jullie doen nu alles gelijk via een ''alles in 1 pakket'' , heel vervelend!!!!"

dinsdag 29 augustus 2017 om 12:15, Anoniem, SCHIEDAM

"Nog niet "

dinsdag 29 augustus 2017 om 10:13, Mevr. Wimmer, ROTTERDAM

"kan dat nog niet echt beoordelen.nog geen ervaring met de afwikkeling met schade En hoop dat ook ff over te slaan cq nieuwe klant"

dinsdag 29 augustus 2017 om 08:35, Dhr. van Luipen, VLAARDINGEN, NEDERLAND

"Mijn bewindvoerder heeft dit voor mij uitgezocht."

dinsdag 29 augustus 2017 om 08:05, Dhr. Alsemgeest, LEUTH

"Prima!"

maandag 28 augustus 2017 om 22:00, Anoniem, HAARLEM

"Snel een eenvoudig"

maandag 28 augustus 2017 om 13:33, Anoniem, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Duidelijk en overzichtelijk"

maandag 28 augustus 2017 om 11:09, Dhr. van Der Vlies, SPIJKENISSE

"Was echt makkelijk alles te vinden"

zondag 27 augustus 2017 om 21:01, Dhr. Rehrl, AMSTERDAM

"Alles onder een dak, erg overzichtelijk en transparant, hier ben ik dus ook erg tevreden mee! De "Beste-in 1 pakket" is zeker aan te raden!"

zondag 27 augustus 2017 om 00:14, Dhr. Benjamin, LEUSDEN

"Zeer gebruiksvriendelijke website! Een aanrader"

vrijdag 25 augustus 2017 om 17:37, Anoniem, ANDIJK

"Altijd mooi"

vrijdag 25 augustus 2017 om 13:01, Dhr. Bialkowski, VENLO

"De keren dat ik snel en juist een verzekering heb willen afsluiten is dat alleen gelukt via independer. Top!"

vrijdag 25 augustus 2017 om 10:15, Dhr. Isidora, ZWOLLE

"Geweldig"

vrijdag 25 augustus 2017 om 08:54, Anoniem, HARKEMA

"Helemaal top."

donderdag 24 augustus 2017 om 14:32, Kalin, AMSTELVEEN

"top service!!"

donderdag 24 augustus 2017 om 13:40, Anoniem, AMSTELVEEN

"Prima"

donderdag 24 augustus 2017 om 11:48, Anoniem, HEERENVEEN

"Tevreden."

donderdag 24 augustus 2017 om 09:03, Anoniem, SITTARD

"Duidelijke site, goede hulp van medewerkers."

woensdag 23 augustus 2017 om 21:01, Anoniem, AMSTERDAM

"De beste. Independer is de standaard!"

dinsdag 22 augustus 2017 om 15:59, Dhr. Boughlid, ROTTERDAM

"Heb net heel snel en gemakkelijk een woonverzekering pakket afgesloten ;-)"

dinsdag 22 augustus 2017 om 12:28, Dhr. van Klaveren, VOORHOUT

"Duidelijke website, en keurige en kundige telefonische helpdesk."

dinsdag 22 augustus 2017 om 12:23, Anoniem, ZOETERMEER

"Makkelijk, duidelijk en snel."

maandag 21 augustus 2017 om 21:14, Anoniem, SCHIPLUIDEN

"Altijd fijn om een vergelijk te hebben tussen de prijs en voorwaarden. Scheelt ontzettend veel dat dit zelf niet hoeft! Duidelijke website en tevens vriendelijk in gebruik. "

maandag 21 augustus 2017 om 20:30, Anoniem, HELVOIRT

"Duidelijke website. Heel prettig om op deze manier de verzekeringen af te kunnen sluiten."

maandag 21 augustus 2017 om 11:15, Mevr. van Vuuren, WEERT

"Is een makkelijke cite en is overzichtelijk. Alles is duidelijk. Dus gewoon voor iedereen aan te raden "

zondag 20 augustus 2017 om 22:21, Dhr. Jansen, SCHERPENZEEL GLD

"Zeer overzichtelijk en duidelijk. Je bent direct verzekerd "

zondag 20 augustus 2017 om 11:49, Dhr. van der Flier, NIJKERK GLD

"3/5"

zondag 20 augustus 2017 om 11:13, Anoniem, KONINGSBOSCH

"Snel, overzichtelijk en effectief."

zaterdag 19 augustus 2017 om 21:19, Dhr. 't Jong, RIDDERKERK

"Zeer netjes, lekker makkelijk, binnenkort maar eens alles in 1 doen, scheelt weer"

zaterdag 19 augustus 2017 om 15:30, Dhr. van Esch, DEVENTER

"Overzichtelijke website en goede prijzen."

vrijdag 18 augustus 2017 om 20:46, Anoniem, GRONINGEN

"Het afsluiten van mijn verzekering was heel vlot . Ik kan nog geen eindoordeel geven tot ik de bevestiging email ontvang natuurlijk."

vrijdag 18 augustus 2017 om 18:10, Dhr. Baars, HEILOO

"Mijn bewindvoerder heeft me hiermee geholpen."

vrijdag 18 augustus 2017 om 16:03, Mevr. Hesling, ARNHEM

"Ik ben benieuwd! Tot nu toe super!"

vrijdag 18 augustus 2017 om 14:45, Mevr. Bos, GOES

"Prima, snel geregeld!"

donderdag 17 augustus 2017 om 21:53, Anoniem, PIJNACKER

"Altijd eerlijke vergelijkingen . Prima service"

donderdag 17 augustus 2017 om 15:21, Mevr. van den Berg, GLIMMEN

"Vriendelijke service en heel duidelijk."

donderdag 17 augustus 2017 om 13:27, Mevr. Veerhuis, AMSTERDAM

"Fijn dat mijn bewindvoerder dit voor me geregeld heeft."

woensdag 16 augustus 2017 om 14:18, Mevr. Sanders, ARNHEM

"Mijn bewindvoerder heeft dit voor mij geregeld."

woensdag 16 augustus 2017 om 14:17, Mevr. Sanders, ARNHEM

"snel en makkelijk af te sluiten"

dinsdag 15 augustus 2017 om 19:42, Dhr. Thomas, AMSTERDAM

"prima geholpen en duidelijk! "

dinsdag 15 augustus 2017 om 14:44, Dhr. Molenberg, HOEVELAKEN

"Top, maar ik mis alleen dat ik geen opmerking kan plaatsen bij het aanvragen van een offerte "

maandag 14 augustus 2017 om 22:06, Dhr. Bruijn, 'S-GRAVENHAGE

"Erg makkelijk en overzichtelijk een verzekering afgesloten"

maandag 14 augustus 2017 om 20:19, Anoniem, NIJMEGEN

"Mooie dienstverlening. Beter kan het niet."

maandag 14 augustus 2017 om 16:54, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Snel en duidelijk "

maandag 14 augustus 2017 om 16:23, Dhr. Bras, HOOFDDORP

"Erg handig en snel te regelen"

zaterdag 12 augustus 2017 om 16:28, Dhr. Niemantsverdriet, LEERDAM

"Snel en gemakkelijk "

zaterdag 12 augustus 2017 om 16:24, Dhr. Bras, HOOFDDORP

"Al jaren verzekerd met de goedkoopste autoverzekering. En nu ook mijn motorverzekering. Bedankt voor de fijne service die ik in het verleden al heb mogen ervaren!! "

vrijdag 11 augustus 2017 om 19:27, Dhr. Teelen, DEVENTER

"Top"

vrijdag 11 augustus 2017 om 16:25, Dhr. Oufkir, WAALWIJK

"tot nu toe ok, net mijn verzekeringen afgesloten"

vrijdag 11 augustus 2017 om 09:02, Dhr. Strunk, AMSTELVEEN

"Snel en efficient"

donderdag 10 augustus 2017 om 11:50, Dhr. de Laat, TILBURG

"Mijn auto hier via Independer al jaren met genot verzekerd. Nu mijn motor ook verzekerd aangezien ik hier het voordeligst uitkom. Even met ze gebeld en telefonisch zeer goed bereikbaar. Top dus"

woensdag 9 augustus 2017 om 17:12, Ronny, RIJSWIJK ZH

"Ik ben nieuwe klant. Via familie en vrienden die zeer tevreden zijn is mij Independer aangeraden."

woensdag 9 augustus 2017 om 16:50, Anoniem, HOUTEN

"Goed"

maandag 7 augustus 2017 om 19:43, Dhr. Horn, ZAANDAM

"Erg makkelijk zelf je verzekering regelen"

maandag 7 augustus 2017 om 16:40, Dhr. Akdemir, DEN HAAG

"gemakkelijk te regelen"

maandag 7 augustus 2017 om 12:35, Dhr. Verboom, KOUDEKERK AAN DEN RIJN

"Kan nu nog niet zeggen of ik tevreden ben, als er schade is of een probleem en ik word goed geholpen, dan ben ik tevreden."

maandag 7 augustus 2017 om 10:03, Dhr. Slooven, DORST

"Snel, makkelijk en duidelijk"

zondag 6 augustus 2017 om 15:09, Mevr. Jansen, ROTTERDAM

"Erg makkelijk en geeft een goed gevoel dat er een pakket wordt samengesteld die het beste aansluit bij mijn behoeftes onafhankelijk van 1 verzakeraar"

zaterdag 5 augustus 2017 om 11:06, Dhr. van de Ven, 'S-GRAVENHAGE

"Voorheen kon ik een losse verzekering kiezen. Nu gaat alles via een alles in 1 pakket wat meer gedoe oplevert. Ik wil zelf mijn verzekering kunnen kiezen, in plaats van dat jullie er een kiezen en automatisch toevoegen. Dit was de kracht van indepen"

vrijdag 4 augustus 2017 om 20:43, Dhr. Gortworst, VIANEN

"Snel geregeld en altijd de beste verzekering! Ook mijn oude verzekering opzeggen is in no time geregeld."

vrijdag 4 augustus 2017 om 18:49, Mevr. Ketelings, TEGELEN

"Goed gedaan"

vrijdag 4 augustus 2017 om 13:25, Dhr. Wachtendonk, ELST GLD

"Heel makkelijk alle verzekeringen te combinieren, goede uitleg en lage prijzen."

donderdag 3 augustus 2017 om 23:58, Mevr. Haur, NOORDWIJKERHOUT

"Dit is de eerste keer dat ik een verzekering afsluit bij jullie, dus nog geen ervaring met jullie."

donderdag 3 augustus 2017 om 07:55, Mevr. Schoonenberg, TIEL

"Super "

woensdag 2 augustus 2017 om 12:46, Anoniem, KERKRADE

"Snel en gemakkelijk in 1 keer een overzicht van de goedkoopste verzekeringen met een hoog kwaliteitsniveau"

dinsdag 1 augustus 2017 om 16:33, Anoniem, ROTTERDAM

"Makkelijk en je ziet gelijk welke verzekering het goedkoopste is. Independer is een goede website."

maandag 31 juli 2017 om 18:40, Dhr. Claase, DRONTEN

"Website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De inhoud van de verzekering met betrekking tot wat wel en niet is verzekerd is duidelijk. Tarieven zijn scherp."

maandag 31 juli 2017 om 11:06, Dhr. Bogers, BREDA

"al mijn gegevens zijn al bekend, maar als ik een andere verzekering neem moet je alles overnieuw invullen. kan dit nu niet anders?"

zondag 30 juli 2017 om 21:51, Dhr. Meester, EDE

"Terwijl ik aan de telefoon was kwam er een andere premie uit dan als ik het zelf invoerde. Dit dus zelf nogmaals ingevoerd en het bleek dat de klantenservice automatisch een andere nieuwwaarde kreeg dan ik. De klantenservice telefonisch was goed."

vrijdag 28 juli 2017 om 18:13, Guido, ENSCHEDE

"snel en eenvoudig"

vrijdag 28 juli 2017 om 11:41, Dhr. Xing, LAREN NH

"Simpel, goed"

donderdag 27 juli 2017 om 22:47, Anoniem, DWINGELOO

"Verzekering was zo geregeld!"

woensdag 26 juli 2017 om 20:26, Dhr. Kruijswijk, SANTPOORT-ZUID

"Redelijk snel te woord gestaan aan de telefoon. De vragen zijn goed beantwoord, vriendelijke service. Het formulier doorlopen deed het niet in Chrome, bleef haken op stap 3, ook geen foutmelding. Bij het proberen in Firefox ging het wel goed."

woensdag 26 juli 2017 om 17:06, Anoniem, AMSTERDAM

"snel en makkelijk"

woensdag 26 juli 2017 om 11:03, Anoniem, WINTERSWIJK

"Dat ging snel!"

woensdag 26 juli 2017 om 09:31, Dhr. de Jonge, AMSTERDAM

"Snel en overzichtelijk"

dinsdag 25 juli 2017 om 21:09, Anoniem, HOORN NH

"Snelle en duidelijke website. Alle benodigde informatie snel bij de hand."

dinsdag 25 juli 2017 om 16:50, Anoniem, ALMERE

"Duidelijk en overzichtelijk"

dinsdag 25 juli 2017 om 13:53, Dhr. Breithor, 'S-HERTOGENBOSCH

"Nog nooit problemen met Independer gehad."

dinsdag 25 juli 2017 om 13:43, Dhr. Thiel, DOETINCHEM

"Lekker snel zonder gezeur, en je weet meteen waar je aan toe bent"

maandag 24 juli 2017 om 13:06, Jan, SPIER

"Prima service"

maandag 24 juli 2017 om 08:48, Dhr. Vleeming, EWIJK

"De"

maandag 24 juli 2017 om 01:21, Dhr. Hendriks, NIJMEGEN

"goed en duidelijk"

zondag 23 juli 2017 om 14:46, Anoniem, VOORBURG

"Prima en snel"

zaterdag 22 juli 2017 om 18:40, Anoniem, HUIZEN

"snel en handig "

zaterdag 22 juli 2017 om 16:58, Dhr. Kramer, EDE

"Lekker snel en een goede prijs"

vrijdag 21 juli 2017 om 14:06, Anoniem, HOOFDDORP

"Ik vind het heel fijn om via Independer een verzekering af te sluiten, omdat ik daarvoor niet hoef te bellen. Ik kan het zo makkelijk en snel zelf regelen. "

donderdag 20 juli 2017 om 10:28, Anoniem, NUENEN

"eerste keer. hoop op het beste"

woensdag 19 juli 2017 om 17:44, Anoniem, RHOON

"SNEL EN MAKKELIJK !"

woensdag 19 juli 2017 om 01:22, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Ik vind Independer erg behulpzaam in het woud van verzekeringsagenten"

dinsdag 18 juli 2017 om 21:57, Dhr. Meert, AMSTERDAM

"duidelijk en makkelijk om af te sluiten"

dinsdag 18 juli 2017 om 14:52, Dhr. Rots, DOESBURG

"Super makkelijk om snel meerdere verzekeringen af te sluiten."

dinsdag 18 juli 2017 om 13:03, Dhr. Claassens, PURMEREND

"altijd goede hulp en duidelijke website."

dinsdag 18 juli 2017 om 08:59, Dhr. Tejada, HEERHUGOWAARD

"goed tevreden over independer"

dinsdag 18 juli 2017 om 01:28, Mevr. Linskens, HORST

"goede service"

dinsdag 18 juli 2017 om 01:07, Mevr. Linskens, HORST

"gemakkelijk zonder gedoe alles online geregeld"

maandag 17 juli 2017 om 21:52, Anoniem, KROPSWOLDE

"goede ervaring met afsluiten"

maandag 17 juli 2017 om 20:51, Dhr. Philips, POSTERHOLT

"Heel overzichtelijk en snel een verzekering kunnen afsluiten via het alles in 1 pakket."

maandag 17 juli 2017 om 20:44, Anoniem, RIJNSBURG

"Good"

maandag 17 juli 2017 om 13:46, Dhr. francesco Parisi, EINDHOVEN

"Ik zou graag zelf de verzekeringen willen vergelijken. Er gaat te veel naar het item 'het beste in 1 pakket'. Dit was voorheen makkelijker/overzichtelijker. Verders prima kijk en vergelijk-site!"

maandag 17 juli 2017 om 13:31, Anoniem, LEEUWARDEN

"Makkelijk en snel!"

maandag 17 juli 2017 om 09:30, Dhr. Koetsier, WOUBRUGGE

"Vlot, makkelijk en duidelijk. "

zondag 16 juli 2017 om 13:34, Mevr. Rump, HATTEM

"tot nu prima "

zondag 16 juli 2017 om 12:48, Mevr. van der Sanden, ETTEN-LEUR

"Toppie"

zaterdag 15 juli 2017 om 18:42, Dhr. van Rhee, HEERLEN

"Binnen minuten een voordelige verzekering!"

vrijdag 14 juli 2017 om 21:54, Dhr. Oude Alink, ALMELO

"makkelijk af te sluiten en telefonisch goed geholpen"

vrijdag 14 juli 2017 om 16:49, Anoniem, OSS

"Ik heb nog geen mening"

vrijdag 14 juli 2017 om 15:40, Anoniem, MAKKUM FR

"Geweldig!"

donderdag 13 juli 2017 om 21:22, Dhr. Jorks, DOORN

"DIE WAS VINIG EN GOED "

donderdag 13 juli 2017 om 16:55, Dhr. Schreuder, AMSTERDAM

"Afsluiten verliep vlot"

donderdag 13 juli 2017 om 10:48, Anoniem, GENNEP

"Geen bijzonderheden"

woensdag 12 juli 2017 om 23:11, Dhr. Jardel, EINDHOVEN

"goede service"

woensdag 12 juli 2017 om 10:09, Anoniem, DE ZILK

"Snel en goed geregeld!!"

maandag 10 juli 2017 om 16:16, Dhr. Kuijpens, ZUIDLAREN

"Duidelijke website, goede telefonische bereikbaarheid!En voordelig."

maandag 10 juli 2017 om 14:08, Mevr. van Zon, VALKENSWAARD

"Handige site"

maandag 10 juli 2017 om 13:22, Dhr. Tillemans, WIJCHEN

"Zeer snel een verzekering af te sluiten en zeer klantvriendelijk. "

maandag 10 juli 2017 om 11:36, Mevr. de Jong-Schobbe, MAASTRICHT

"IS NIEUW VOOR MIJ"

zaterdag 8 juli 2017 om 17:30, Mevr. Hiwat, AMSTERDAM

"goed en niet al te duur "

vrijdag 7 juli 2017 om 21:58, Mevr. Latuni, BREUKELEN UT

"Na een jaar kan ik daar op beoordelen"

vrijdag 7 juli 2017 om 18:37, Dhr. Steward, UTRECHT

"Snel en makkelijk "

vrijdag 7 juli 2017 om 11:31, Anoniem, ZUTPHEN

"Super makkelijk en erg goedkoop "

donderdag 6 juli 2017 om 22:15, Dhr. Maathuis, EINDHOVEN

"PRIMA"

donderdag 6 juli 2017 om 17:05, Dhr. el Haddioui, 'S-GRAVENHAGE

"goede en super"

donderdag 6 juli 2017 om 16:08, Mevr. Visser, ALMERE

"auto verzekering van jullie is top. de rest weet ik nog niet heb net een aanvraag gedaan."

donderdag 6 juli 2017 om 12:39, Dhr. Visser, ALMERE

"Buiten gewoon en een zeer scherpe prijs"

donderdag 6 juli 2017 om 12:36, Dhr. van Loon, GOIRLE

"Ik heb nog geen ervaring met Independer die ik kan delen."

donderdag 6 juli 2017 om 10:47, Dhr. de Vries, SCHEEMDA

"https://www.independer.nl/beste-in-1-pakket/Opzegbrief.pdf"

woensdag 5 juli 2017 om 22:33, Dhr. Esapoor Kalghoran, GRONINGEN

"Het is jammer dat schadevrije jaren opgebouwd bij een autoverzekering, niet worden meegenomen bijv een motorverzekering omdat ik een aantal jaren geen motorverzekering heb gehad. Dit is voor verbetering vatbaar vind ik."

woensdag 5 juli 2017 om 18:54, Anoniem, WAAL

"Super"

woensdag 5 juli 2017 om 13:59, Mevr. Alvarez Gieling, GENDRINGEN

"Snel en degelijk"

woensdag 5 juli 2017 om 11:29, Dhr. van Ingen, KERKRADE

"Top! "

woensdag 5 juli 2017 om 07:08, Anoniem, HOOGEZAND

"Zoals gewoonlijk makkelijk en snel en vooral duidelijk."

dinsdag 4 juli 2017 om 16:41, Dhr. Drijver, AMSTERDAM

"Top, snel geregeld. Duidelijk website!"

dinsdag 4 juli 2017 om 16:14, Dhr. Wallenburg, UTRECHT

"goed"

dinsdag 4 juli 2017 om 15:29, Dhr. Schobbe, MAASTRICHT

"Goed"

dinsdag 4 juli 2017 om 09:47, Dhr. Thimister, MAASTRICHT

"Fijn, duidelijk, overzichtelijk. Goede, duidelijke informatie."

maandag 3 juli 2017 om 16:35, Claudia, GOUDA

"Ik heb nog geen problemen gehad na opzeggen polis netjes beeindigt en afschrijving gestopt heb geen ervaring met schade en de afwikkeling daarvan"

maandag 3 juli 2017 om 16:02, Dhr. de Nil, AXEL

"Snelle goede service"

maandag 3 juli 2017 om 14:19, Dhr. Monteiro Lopes, DORDRECHT

"Prima"

zaterdag 1 juli 2017 om 20:56, Dhr. Jansen, AMERSFOORT

"n.a.v. de succesvolle bemiddeling van de zorgverzekering was de restportefeuille een vanzelfsprekende stap"

zaterdag 1 juli 2017 om 17:48, Dhr. Schamp, WIJCHEN

"voor het eerst dat ik bij depender ben niet echt nog een oordeel ."

zaterdag 1 juli 2017 om 11:08, Dhr. van Gorsel, ROTTERDAM

"Independer is TOP"

zaterdag 1 juli 2017 om 04:39, Dhr. Snijder, ZWAAG

"simpel en snel geregeld"

vrijdag 30 juni 2017 om 16:47, Anoniem, MEPPEL

"snel geregeld!! top!"

vrijdag 30 juni 2017 om 13:07, Anoniem, MOERGESTEL

"Binnen 10 minuten verzekerd. Top!"

donderdag 29 juni 2017 om 22:12, Anoniem, SON EN BREUGEL

"Top echt een top bedrijf!"

donderdag 29 juni 2017 om 19:11, Dhr. Hilhorst, AMSTERDAM

"Makkelijk en snel"

donderdag 29 juni 2017 om 17:53, Mevr. van den Hurk, ALKMAAR

"goed en snel geregeld top"

donderdag 29 juni 2017 om 15:00, Dhr. Groen In T Wout, ALPHEN AAN DEN RIJN

"Alles is goed en duidelijk aan gegeven en makkelijk in te vullen "

donderdag 29 juni 2017 om 10:48, Dhr. van Lent, OSS

"Zeer gemakkelijk af te sluiten door hulp van Independent. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke site."

woensdag 28 juni 2017 om 10:36, Anoniem, VLEUTEN

"Goed geholpen aan de telefoon door Wouter."

dinsdag 27 juni 2017 om 21:17, Mevr. Barends, AMSTERDAM

"makkelijk"

dinsdag 27 juni 2017 om 19:27, Anoniem, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"prima"

dinsdag 27 juni 2017 om 17:57, Dhr. Vermond, LEIDEN

"Super, makkelijk, duidelijk en snel geregeld. "

dinsdag 27 juni 2017 om 17:39, Dhr. Meulendijks, AMSTERDAM

"Super makkelijk te regelen"

dinsdag 27 juni 2017 om 01:03, Anoniem, PANNINGEN

"tot nu toe prima"

maandag 26 juni 2017 om 22:08, Dhr. Affinito, ENSCHEDE

"Erg goed!"

maandag 26 juni 2017 om 20:16, Anoniem, ZEIST

"Zeer tevreden snelle afhandeling"

maandag 26 juni 2017 om 14:22, Anoniem, VENLO

"Altijd goed geholpen!"

maandag 26 juni 2017 om 13:52, Dhr. Groen, RIJSWIJK ZH

"Tot nu toe lijkt alles netjes te verkopen Nu hopen dat ik door een fout van mijzelf ook door de verzekeraar geaccepteerd wordt "

maandag 26 juni 2017 om 13:41, Dhr. van den Hooff, JULIANADORP

"Invullen was een fluitje van een cent"

maandag 26 juni 2017 om 13:26, Anoniem, DELFT

"binnen 3 minuten een WA aantrekkelijke WA verzekering afgesloten die per direct in gaat. TOP!"

zaterdag 24 juni 2017 om 15:59, Anoniem, OPIJNEN

"Altijd goede feedback als je belt"

zaterdag 24 juni 2017 om 14:27, Dhr. Elen, SCHIEDAM

"Goed en makkelijk"

zaterdag 24 juni 2017 om 13:56, Dhr. Been, IJMUIDEN

"Zeer overzichtelijk en zeer makkelijk af te sluiten"

vrijdag 23 juni 2017 om 12:42, Dhr. van der Meer, ASSEN

"Top hoor"

vrijdag 23 juni 2017 om 10:14, Anoniem, LOPIK

"De ervaring moet zich nog voordoen"

donderdag 22 juni 2017 om 20:14, Dhr. Godderij, SCHINVELD

"Ik miste inhoudelijke informatie over de polisvoorwaarden, tevens werkte de link naar de polisvoorwaarden niet dus moest ik zelf opzoek naar de voorwaarden."

donderdag 22 juni 2017 om 14:00, Dhr. Sonneveld, ROTTERDAM

"Betrouwbaar, snel en professioneel"

donderdag 22 juni 2017 om 02:06, Dhr. Tallih, GOUDA

"Zo geregeld"

woensdag 21 juni 2017 om 15:47, Dhr. van der Wiss, DEN DOLDER

"Simpel en duidelijk, mooi systeem"

woensdag 21 juni 2017 om 09:11, Dhr. Kooijman, HARMELEN

"Prima, snel inzicht in alle opties, duidelijke vergelijking, snel en direct afhandelen."

woensdag 21 juni 2017 om 08:30, Anoniem, SCHINNEN

"Ik heb inmiddels diverse keren auto`s verzekerd via independer en heb dit als zeer gebruiksvriendelijk ervaren en daarom maak ik nog steeds van independer gebruik op het moment dat ik een voertuig moet verzekeren"

dinsdag 20 juni 2017 om 14:36, Mevr. van Ham, ULRUM

"Snel en makkelijk een keuze gemaakt."

dinsdag 20 juni 2017 om 12:31, Dhr. Steegh, VENLO

"Eenvoudig, voordelig en snel"

dinsdag 20 juni 2017 om 12:23, Dhr. Booij, WIERINGERWAARD

"Eenvoudig en snel een verzekering voor mijn motorfiets afgesloten."

dinsdag 20 juni 2017 om 09:49, J.Bos, OUD GASTEL

"Makkelijk en overzichtelijk."

maandag 19 juni 2017 om 23:25, Dhr. Petersen, KORTENHOEF

"Alles was binnen minuten geregeld."

maandag 19 juni 2017 om 17:44, Bambino, ENSCHEDE

"Snel en efficient!"

maandag 19 juni 2017 om 15:44, Anoniem, AMSTERDAM

"Snel en gemakkelijk aangevraagd en afgesloten"

zaterdag 17 juni 2017 om 21:41, Dhr. ten Wolde, VOORBURG

"Snel en efficient"

zaterdag 17 juni 2017 om 19:36, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"dit is voor mij de eerste keer dat ik mij hier laat verzekeren"

zaterdag 17 juni 2017 om 18:18, Dhr. Streefkerk, ROTTERDAM

"Ik ben niet direct verzekerd zoals dat bij andere verzekeraars wel het geval is...."

zaterdag 17 juni 2017 om 13:37, Dhr. Boekema, ZWOLLE

"Duidelijk en helder met goede voorwaarden"

zaterdag 17 juni 2017 om 13:09, Dhr. Zwarts, 'S-HERTOGENBOSCH

"snel geregeld"

zaterdag 17 juni 2017 om 10:27, Mevr. Aarts, AMSTERDAM

"Altijd top geregeld!"

zaterdag 17 juni 2017 om 09:43, Dhr. Eijkemans, WAALWIJK

"Snel en zeer concurrende prijs, zelfs tov mijn eigen bank waarbij ik alles verzekerd heb (binnenkort had!)"

vrijdag 16 juni 2017 om 23:10, Dhr. van Rumpt, TIEL

"Invulen was makkelijk."

vrijdag 16 juni 2017 om 13:53, Dhr. Zwaal, UTRECHT

"Helder en duidelijk overzicht!"

vrijdag 16 juni 2017 om 10:22, Dhr. Visser, HILVERSUM

"De verzekering is snel en makkelijk af te sluiten via de website"

vrijdag 16 juni 2017 om 10:11, Dhr. Uijlenberg, HARDINXVELD-GIESSENDAM

"Slecht. Ik heb volgens mij (en jullie) al verzekeringen afgesloten, maar ik krijg niks te horen of te zien. Kan niet zien of het er door is of niet. Ik weet dus niet of al mijn spullen verzekerd zijn per 1 juli. Stel dat het huis in de fik gaat!! "

donderdag 15 juni 2017 om 22:13, Dhr. van Gaalen, NAALDWIJK

"Goede verzekering "

donderdag 15 juni 2017 om 21:52, Mevr. Kruit, GOUDA

"het is gewoon makkelijk"

donderdag 15 juni 2017 om 20:47, Dhr. Straet, EIJSDEN

"goede verzekering"

donderdag 15 juni 2017 om 19:24, Dhr. Bogutchi, 'S-GRAVENHAGE

"Klantvriendelijk, invullen was duidelijk en nog even gebeld voor aanvullende info. Goed geholpen voor aanvullende vragen, deskundig en snel."

donderdag 15 juni 2017 om 15:46, Dhr. Metselaar, NIEUWERKERK AD IJSSEL

"Prima"

donderdag 15 juni 2017 om 12:43, Mevr. Klein Robbenhaar, UTRECHT

"goed makkelijk en overzichtelijk "

donderdag 15 juni 2017 om 09:31, Dhr. Gerrissen, PAPENDRECHT

"Gebruiksvriendelijk en duidelijk !"

woensdag 14 juni 2017 om 19:58, Dhr. Auperle, VLAARDINGEN

"Overzichtelijk en duidelijk"

woensdag 14 juni 2017 om 19:05, Anoniem, VENLO

"Gewoon zonder gezeur kijken wat je aan premie voor de verzekering moet betalen en eventueel direct afsluiten. Perfect!"

woensdag 14 juni 2017 om 16:53, Oscar, HOUTEN

"Goed"

woensdag 14 juni 2017 om 16:14, Dhr. Jordans, HELMOND

"al jaren een autoverzekering bij jullie gehad. "

woensdag 14 juni 2017 om 15:30, Dhr. Nijp, LEEUWARDEN

"net afgelsoten nog geen ervaring"

woensdag 14 juni 2017 om 13:07, Anoniem, AMSTERDAM

"Eenvoudig afsluiten. Snel geregeld."

woensdag 14 juni 2017 om 11:35, Dhr. Frima, TIEL

"erg gemakkelijk de verzekering af te sluiten, heldere informatie over de dekking."

woensdag 14 juni 2017 om 09:50, Dhr. Hartmann, MIERLO

"Prima service, goede verzekering geregeld."

woensdag 14 juni 2017 om 08:59, Anoniem, HOUTEN

"Is goed "

woensdag 14 juni 2017 om 01:36, Anoniem, MAARSSEN

"super"

dinsdag 13 juni 2017 om 22:28, Mevr. Alisir, OOSTERHOUT NB

"Goede vergelijking voor alle verzekeringen"

dinsdag 13 juni 2017 om 17:13, Anoniem, ROTTERDAM

"Het was snel afgesloten!"

dinsdag 13 juni 2017 om 17:06, Mevr. Janssen, BREDA

"snelle service"

dinsdag 13 juni 2017 om 14:20, Anoniem, KOLLUM

"perfect"

maandag 12 juni 2017 om 15:02, Mevr. Ozalp, AMSTERDAM

"Altijd weer snel en goed verzekerd zonder alles zelf uit te moeten zoeken!"

zondag 11 juni 2017 om 21:38, Anoniem, NIJMEGEN

"leuk"

zondag 11 juni 2017 om 02:06, Anoniem, ELST GLD

"Het is allemaal duidelijk."

zaterdag 10 juni 2017 om 12:31, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"In dit geval nog niet zo tevreden. Normaliter is de verzekering gelijk geldig na afsluiten. Nu niet."

vrijdag 9 juni 2017 om 17:57, Dhr. Baars, SON EN BREUGEL

"ging erg simpel"

vrijdag 9 juni 2017 om 11:17, Anoniem, BREDA

"Heel vlot om een verzekering af te sluiten en het maandbedrag viel ook nog best mee."

donderdag 8 juni 2017 om 21:17, Dhr. Scheppers, HEIKANT

"In ieder geval een website waarbij je je aanvraag voor een verzekering makkelijk kunt invullen."

donderdag 8 juni 2017 om 18:01, Dhr. Dykstra-Talakua, BERGEN OP ZOOM

"Nog geen ervaring"

donderdag 8 juni 2017 om 11:08, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer positief"

woensdag 7 juni 2017 om 20:59, Dhr. Rijneker, NIEUWEGEIN

"snel makkelijk en vertrouwd!"

woensdag 7 juni 2017 om 12:46, Dhr. Dekker, AMSTERDAM

"makkelijk en snel!"

woensdag 7 juni 2017 om 12:17, Dhr. Stompe, CRUQUIUS

"Snel en efficient"

woensdag 7 juni 2017 om 10:51, Dhr. Broek, LEIDERDORP

"prima en heel makkelijk af te sluiten"

woensdag 7 juni 2017 om 10:40, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Zeer prettige make lijk in vul baat"

dinsdag 6 juni 2017 om 17:31, Anoniem, BUNSCHOTEN-SPAKENBURG

"Duidelijk, simpel en snel. "

dinsdag 6 juni 2017 om 17:09, Anoniem, WOERDEN

"Altijd alles snel geregeld voor een goede prijs"

dinsdag 6 juni 2017 om 15:25, Dhr. Helder, WEST-TERSCHELLING

"Snel, overzichtelijk, gemakkelijk"

dinsdag 6 juni 2017 om 12:24, Anoniem, MAASTRICHT

"goed!"

dinsdag 6 juni 2017 om 10:15, Anoniem, GRAMSBERGEN

"Super makkelijk"

maandag 5 juni 2017 om 21:22, Dhr. Brand, WOUW

"Mijn bewindvoerder heeft me hier goed mee geholpen."

zondag 4 juni 2017 om 07:46, Mevr. Banjaktoetoer, ARNHEM

"Lekker snel alle invullen . Druk op de knop en je bent verzekerd"

zaterdag 3 juni 2017 om 11:07, Anoniem, RIJSWIJK ZH

"Alles prima zo! Snel en makkelijk!"

zaterdag 3 juni 2017 om 09:52, Mevr. Mayer, VEENENDAAL

"Ben zeer tevreden ook omdat ik mijn auto bij jullie heb laten verzekeren. Vandaar ook de motor laten verzekeren"

vrijdag 2 juni 2017 om 15:19, Dhr. Lesil, MAASTRICHT

"Zeer duidelijk en makkelijk te gebruiken website."

vrijdag 2 juni 2017 om 13:29, Dhr. Koekkelkoren, VENRAY

"Snel, duidelijken correct"

donderdag 1 juni 2017 om 17:24, Dhr. van Ingen, KERKRADE

"lekker eenvoudig"

donderdag 1 juni 2017 om 16:04, Dhr. Vissers, BUSSUM

"Ging prima, goedkope verzekering"

donderdag 1 juni 2017 om 15:08, Dhr. Prins, HOOFDDORP

"prima. even probleempje in het menu, maar tel snel opgelost"

donderdag 1 juni 2017 om 12:42, Anoniem, LIESHOUT

"Maķkelijk en snel een verzekering te afsluiten."

woensdag 31 mei 2017 om 22:15, Mevr. Kiss, WORMERVEER

"Snel geregeld!"

woensdag 31 mei 2017 om 21:17, Anoniem, ROGGEL

"Erg praktische en overzichtelijke website."

woensdag 31 mei 2017 om 19:47, Suzy, HILVERSUM

"Ik vind het mooi dat ze de beste verzekeringen voor je samenstellen in een pakket. Het scheelt je tijd en het word je makkelijk gemaakt. Goeie zaak.. "

woensdag 31 mei 2017 om 17:51, Anoniem, AMSTERDAM

"Excellent service, fast website and process"

woensdag 31 mei 2017 om 17:21, Dhr. Tsoukalas, AMSTERDAM

"Snel en makkelijk en duidelijke voorwaarden"

woensdag 31 mei 2017 om 15:51, Anoniem, VEENDAM

"PRIMA."

woensdag 31 mei 2017 om 14:05, Anoniem, IJMUIDEN

"Al meerdere malen verzekerd bij independer. Nooit problemen gehad"

woensdag 31 mei 2017 om 13:29, Anoniem, GRUBBENVORST

"Een goede snelle afhandeling."

woensdag 31 mei 2017 om 11:00, Anoniem, NIEUWEGEIN

"ja"

woensdag 31 mei 2017 om 05:17, Anoniem, ZOETERWOUDE

"Zo makkelijk heb ik nog nooit een verzekering afgesloten."

dinsdag 30 mei 2017 om 18:49, Dhr. Bouman, SLEEUWIJK

"goede service"

dinsdag 30 mei 2017 om 14:36, Dhr. van de Streek, DOORNSPIJK

"Kan ik nu nog niet beoordelen. Hoop dat het een goed resultaat wordt, dan stijgt het aantal sterren natuurlijk ook."

dinsdag 30 mei 2017 om 12:20, Norbert, ALBLASSERDAM

"Fijn vergelijkingssite. Makkelijk in gebruik."

maandag 29 mei 2017 om 19:55, Anoniem, SLIEDRECHT

"Snel en makkelijk een aansprakelijkheidsverzekering geregeld. Top!"

maandag 29 mei 2017 om 11:20, Anoniem, LEIDEN

"prima"

maandag 29 mei 2017 om 10:44, Dhr. Ottens, WESTERBORK

"Via Independer was ik 30% goedkoper uit!"

zaterdag 27 mei 2017 om 17:09, Dhr. Checkley, WOERDEN

"INDEPENDER IS ECHT PREMIUM ZUIDLAND DE GEKSTEEEEUUUH"

zaterdag 27 mei 2017 om 16:45, Anoniem, HEERLEN

"aanvraag ging lekker snel"

vrijdag 26 mei 2017 om 20:38, Dhr. Habing, LELYSTAD

"Erg duidelijke website en vriendelijke klantenservice."

vrijdag 26 mei 2017 om 12:29, Dhr. Legemaat, HULST

"snel, makkelijk en betrouwbaar"

donderdag 25 mei 2017 om 22:10, Dhr. Elling, BLOKKER

"goed"

donderdag 25 mei 2017 om 18:08, Mevr. Hendriks, ALMELO

"prima! "

donderdag 25 mei 2017 om 16:49, Anoniem, NIEUWEGEIN

"Top service! Heel erg handig. Enige minpunt: geslacht invullen is verplicht. Dat vindt ik een beetje jammer."

donderdag 25 mei 2017 om 12:45, Pim, LEIDEN

"Altijd goed!! nooit geen problemen gehad met independer"

donderdag 25 mei 2017 om 11:20, Mevr. Albers, EWIJK

"Snel makkelijk en duidelijk"

donderdag 25 mei 2017 om 10:19, Anoniem, HUIZEN

"Erg goed ! "

woensdag 24 mei 2017 om 15:05, Anoniem, ANDIJK

"Prima"

woensdag 24 mei 2017 om 10:31, Dhr. Houtsma, LEEUWARDEN

"goed "

dinsdag 23 mei 2017 om 15:50, Anoniem, EINDHOVEN

"het afsluiten van de verzekering ging heel gemakelijk zonder problemen super hoor"

dinsdag 23 mei 2017 om 11:00, Dhr. De Graaf, DELFGAUW

"Het aanmelden ging goed. Ik hoop nooit te hoeven komen melden, hoe de schade afhandeling ging. :) "

maandag 22 mei 2017 om 21:11, Anoniem, HAARLEM

"makkelijk zelf snel te regelen."

maandag 22 mei 2017 om 15:39, Dhr. Scherpenzeel, MEERKERK

"Ik heb zojuist een alles in één polis afgesloten en dat ging heel vlot en naar alle tevredenheid!"

zaterdag 20 mei 2017 om 20:44, Dhr. Strik, BEEK EN DONK

"."

zaterdag 20 mei 2017 om 14:35, Dhr. Kraaij, MAARSSEN

"GOED"

vrijdag 19 mei 2017 om 14:16, VIRUS, DEN HELDER

"Snelle afhandeling, duidelijk en betrouwbaar!"

vrijdag 19 mei 2017 om 13:19, Dhr. Windey, ROTTERDAM

"nee nog geen ervaring"

donderdag 18 mei 2017 om 20:30, Dhr. Hoorn, LELYSTAD

"top service"

donderdag 18 mei 2017 om 10:09, Mevr. Koper, ASSENDELFT

"Prima, no nonsense. Polis makkelijk op te vragen. Alles altijd goed geregeld. Heb alle verzekeringen via Independer lopen. Korte lijnen, ben erg tevreden."

donderdag 18 mei 2017 om 08:06, Dhr. Woning, CAPELLE AAN DEN IJSSEL

"makkelijk en snel"

woensdag 17 mei 2017 om 19:22, Mevr. Commu, HOUTEN

"Goede ervaring, maar het is moeilijk om makkelijk te weten wat wel en niet verzekerd is, zoals inboedel, zijn de tuinmeubelen meeverzekerd als je iets thuis laat vallen is dat verzekerd enz. dat mis ik en als je iemand aan de telefoon heb dan kan die"

woensdag 17 mei 2017 om 15:36, Dhr. van Veenendaal, HOUTEN

"Mijn vriend hebt me aangeraden omdat ik te veel betaalde voor minder, en het verschilt enorm met alle andere assurantie kantoren en site's. Alleen enige verbeter punt de inhoudelijk persoonsgebonden vragen zijn niet helemaal duidelijk. "

woensdag 17 mei 2017 om 13:10, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE

"Makkelijk en snel en je kunt zelf kiezen uit kwaliteit vs prijs. Werkt top"

woensdag 17 mei 2017 om 12:49, Dhr. Koudijs, WEERT

"snel en makkelijk aan te vragen."

woensdag 17 mei 2017 om 10:10, Anoniem, HEERENVEEN

"Aanmelden ging vlekkeloos en snel. Binnen enkele tellen nieuwe motor verzekerd en weggereden. "

woensdag 17 mei 2017 om 09:30, Anoniem, DORDRECHT

"Top service, overzichtelijk en fijn dat ze een nieuwe bestuurder willen verzekeren!"

dinsdag 16 mei 2017 om 22:54, Dhr. Crawford, AMSTERDAM

"."

dinsdag 16 mei 2017 om 22:14, Dhr. Rep, HEEMSKERK

"Makkelijk, snel en overzichtelijk."

dinsdag 16 mei 2017 om 20:01, Dhr. Dirks, TILBURG

"altijd goed"

dinsdag 16 mei 2017 om 16:33, Mevr. Magrutsch, 'S-GRAVENHAGE

"prima"

dinsdag 16 mei 2017 om 15:14, Anoniem, ROSMALEN

"Makkelijk en duidelijk af te sluiten"

dinsdag 16 mei 2017 om 10:13, Chris, ROOSTEREN

"Als altijd een goede en snelle service"

maandag 15 mei 2017 om 21:07, Anoniem, BERGEN NH
Er zijn 3120 reacties over beste-in-1-pakket.

Stel je Beste-in-1 Pakket samen

WUA Logo

Beste vergelijkingssite zorgverzekering!

In december 2012 werd Independer aangewezen als beste vergelijkingssite zorgverzekeringen!

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week hun verzekering op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.