Ervaringen met bestelautoverzekering afsluiten via Independer

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Benieuwd of jij ook kunt besparen op je bestelautoverzekering? Begin direct met het maken van een vergelijking. 

We vullen vast je gegevens voor je in

Bestelautoverzekering vergelijken

Kenteken

Gebruik gegevens van

Postcode
Huisnummer

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,2

Bekijk alle 1.010 klantbeoordelingen

10,0

"GOEDE"

5 dagen geleden om 19:29, Dhr. Gun, 'S-GRAVENHAGE
10,0

"Eenvoudig, duidelijke vergelijking, snel te regelen"

5 dagen geleden om 16:14, Dhr. Booij, HIPPOLYTUSHOEF
10,0

"Super snel en goede voorwaarden."

zaterdag 15 januari 2022 om 11:22, Anoniem, GOUDA
4,0

"We gaan t zien"

vrijdag 14 januari 2022 om 23:12, Anoniem, LEIDERDORP
10,0

"Loopt vlot om in te vullen. Lage premie. "

vrijdag 14 januari 2022 om 20:59, Anoniem, ZIERIKZEE
10,0

"Snelle handeling "

donderdag 13 januari 2022 om 21:16, Anoniem, ROSMALEN
10,0

"gg"

woensdag 12 januari 2022 om 00:06, Dhr. Kyprianidis, 'S-GRAVENHAGE
10,0

"Top"

maandag 10 januari 2022 om 14:39, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
10,0

"Goed, eenvoudig en overzichtelijk "

maandag 10 januari 2022 om 11:24, Anoniem, UTRECHT
10,0

"Top snel en perfeckt "

maandag 10 januari 2022 om 11:00, Dhr. Belhadi , WEESP
toon meer

Zo werkt een review geven voor je bestelautoverzekering

Wanneer je bij Independer een bestelautoverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je bestelautoverzekeraar wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je bestelautoverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Gratis Extra Dekking

Diefstaldekking of Extra Zorgdekking

Vergelijken op inhoud en prijs

De beste keuze voor jou staat altijd bovenaan

Onze experts staan voor je klaar

Persoonlijk antwoord op al je vragen

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.