Ervaringen met bestelautoverzekering afsluiten via Independer

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Benieuwd of jij ook kunt besparen op je bestelautoverzekering? Begin direct met het maken van een vergelijking. 

Bestelautoverzekering vergelijken

Kenteken

Gebruik gegevens van

Postcode
Huisnummer

Onze klanten geven ons gemiddeld een

9,1

Bekijk alle 871 klantbeoordelingen

10,0

"Als ik verzekerd word dan vind ik dag heel goed, want het is gunstig voor me kwa financieel en ik moet de weg op ook voor m’n kinderen "

vrijdag 5 februari 2021 om 10:07, Dhr. Gaillard, TIEL
10,0

"de snelheid hoe dit gaat en de mensen die ik aan de telefoon krijg zijn altijd behulpzaam "

woensdag 17 februari 2021 om 21:29, Dhr. Bakker, ALMELO
8,0

"zojuist aanvraag voor een autoverzekering gedaan. Werkt snel en soepel. Ik bedenk echter dat ik niets heb gezien over het stopzetten van mijn andere verzekering. Wellicht dat ik dit over het hoofd heb gezien."

woensdag 13 januari 2021 om 09:29, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
8,0

"Het is zelfs voor mij te doen, waar ik even twijfels had is bij de vraag of u auto al verzekerd is geweest ik heb ja aangehouden want hij zit nu nog tijdelijk bij mijn vorige verzekeringsmij ook al is dat maar een paar dagen."

zaterdag 9 januari 2021 om 13:05, Meneer van Wijk, BRAKEL
10,0

"binnen 5 minuten verschillende verzekeringen kunnen vergelijken en direct kunnen afsluiten."

dinsdag 29 december 2020 om 13:27, Meneer van Caspel, GROET
10,0

"Omdat ik gemakkelijk en direct en goedkoop mijn nieuwe auto per direct kon verzekeren."

zaterdag 2 januari 2021 om 22:19, Meneer van den Born, BEUNINGEN GLD
10,0

"lekker snel gevonden als het verder goed verloopt is dit de snelste verzekering die ik zo gevonden en af gesloten heb bedankt Independer"

vrijdag 6 november 2020 om 14:17, Meneer van der Schee, 'S-GRAVENZANDE
10,0

"Via independer een goedkopere autoverzekering kunnen regelen. Dan overschrijven van de nieuwe verzekering bij de ANWB, waar ik als trouw lid met platina korting beduidend meer moest betalen"

maandag 12 oktober 2020 om 12:44, Meneer de Bruin, NIEUWEGEIN
8,0

"Prima om te vergelijken, geeft een mooi overzicht van wat verschillende verzekeringen inhouden. Sommige vragen vond ik wat onduidelijk / vergiste ik mij in de knoppen. "

zondag 11 oktober 2020 om 09:48, Anoniem, DORDRECHT
10,0

"goede prijs kwaliteit verhouding,betaal een stuk minder als bij mijn vorige verzekering"

woensdag 4 november 2020 om 12:37, Meneer Smits, 'S-HERTOGENBOSCH
toon meer

Zo werkt een review geven voor je bestelautoverzekering

Wanneer je bij Independer een bestelautoverzekering afsluit, kun je een review over Independer geven. Na een paar maanden ontvang je ook een mail met de vraag of je je bestelautoverzekeraar wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je bestelautoverzekeraar voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Gratis Extra Dekking

Diefstaldekking of Extra Zorgdekking

Vergelijken op inhoud en prijs

De beste keuze voor jou staat altijd bovenaan

Onze experts staan voor je klaar

Persoonlijk antwoord op al je vragen

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.