Expert op gebied van duurzame relatiegeschenken

Greengiving is een expert op het gebied van duurzame relatiegeschenken. Ze verkopen onder meer katoenen tassen, doppers en groeipapier. Door te kiezen voor een duurzaam relatiegeschenk, straal je maatschappelijke betrokkenheid, toekomstgerichtheid en verantwoordelijkheidsbesef naar je klanten uit. Dat komt het imago van je bedrijf ten goede. De geschenken van Greengiving worden bedrukt met je logo of tekst, vaak zelfs fullcolour, om ze vervolgens snel en met goede service te kunnen leveren in heel Europa.

Unieke eco relatiegeschenken

De relatiegeschenken van Greengiving zijn ecologisch verantwoord en origineel. Bijvoorbeeld een herbruikbare waterfles zoals de welbekende Dopper, of een waterbesparende douchecoach. Ook heeft Greengiving volop keus uit gezonde appels met logo of minder gezonde Tony’s Chocolonely repen met fullcolour wikkel. Voor de liefhebber van de wat meer traditionele geschenken, is er nog de pen van bamboe of gerecycled plastic. Voor ieder bedrijf is een bijpassend relatiegeschenk te vinden. 

Greengiving geeft net als Independer een geheel onafhankelijk advies. En het is de enige webshop die gespecialiseerd is in duurzame cadeaus.