Zo krijg je de gratis huisscan

Heb je een vergelijking gemaakt en een energieleverancier gekozen, dan is het mogelijk om gebruik te maken van de gratis huisscan. Je geeft dan aan dat je de gratis huisscan wilt en vervolgens maak je de aanvraag van het nieuwe energiecontract af door je gegevens in te vullen. Als wij de aanvraag hebben ontvangen stellen wij HomeQgo op de hoogte dat de gratis huisscan is aangevraagd bij dit energiecontract. HomeQgo neemt dan contact op om uit te leggen hoe dit in zijn werk gaat.

Hoe werkt de huisscan?

Er worden een aantal vragen over je woning gesteld. Aan de hand van de antwoorden krijg je een zo volledig mogelijk advies over welke besparingen je kunt doen en welke kosten dit met zich meebrengt.

Start de huisscan

Hier start je gratis de huisscan. Je gegevens worden aan HomeQgo verstrekt zodat zij je een vrijblijvend persoonlijk advies kunnen geven. Zo kom je te weten hoe je kan besparen!

Expertise

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Joris Kerkhof. Hij is specialist op het gebied van energie en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij het AD en de Volkskrant

Ook geeft Joris regelmatig meer uitleg over de huidige situatie rondom de hoge energieprijzen. In dit blog lees je de belangrijkste vragen en antwoorden. 

Awards Independer

De energievergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen. Ook kwam Independer dit jaar nog als beste energievergelijker naar voren bij een onderzoek van WUA.