Je energiecontract verlengen

Als je contract bij Greenchoice bijna afloopt ontvang je van hen een verlengingsaanbod. Greenchoice stuurt het verlengingsaanbod ongeveer 3 maanden voordat je energiecontract afloopt. Je kunt in dit aanbod vervolgens kiezen of je het contract wilt verlengen voor 1 of 3 jaar. Kies je vervolgens om klant te blijven bij Greenchoice dan zullen zij je contract verlengen aansluitend op het moment dat je huidige contract afloopt. Let wel op dat de tarieven van het verlengingsaanbod anders kunnen zijn dan de tarieven van je huidige contract. Daarnaast is het verlengingsaanbod ook terug te vinden in de online omgeving van Greenchoice.

Ga je niet in op het verlengingsaanbod en stap je ook niet over van energieleverancier, dan blijf je klant bij Greenchoice. Je ontvangt dan van Greenchoice een contract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven. Deze tarieven kunnen tijdens de looptijd van je contract veranderen. Een contract voor onbepaalde tijd is vrij opzegbaar. Je hoeft dus geen opzegvergoeding te betalen als je het contract voortijdig beëindigd. 

Duurzaam en dichtbij

Door te kiezen voor groene energie van Greenchoice kunnen zij investeren in lokale duurzame energie. Zo helpen ze klanten bij het opwekken van hun eigen energie en ondersteunen ze projecten waarbij buurtbewoners zelf energie opwekken via grote zonnepaneelparken.

Ondersteunen van duurzame bosprojecten

Alle klanten van Greenchoice die gas afnemen, krijgen bosgecompenseerd gas. Dat betekent dat de CO2-uitstoot van het gasverbruik wordt gecompenseerd door te investeren in bosprojecten. Zo beschermt Greenchoice bestaande bossen en planten ze nieuwe bomen.

Helpen met besparen

Greenchoice helpt bij het besparen van energie. Als je klant wordt van Greenchoice krijg je daarom via de app van Greenchoice inzicht in je energieverbruik. Op deze manier willen zij je bewust maken hoeveel energie je verbruikt en geven ze handige tips om te besparen. Want uiteindelijk is de groenste energie de energie die je niet gebruikt.

Contact met Greenchoice

Veel zaken regel je bij Greenchoice eenvoudig online via Mijn dossier. Kom je er toch niet uit? Dan helpt Greenchoice je graag. Je kunt Greenchoice bellen op 010 - 478 23 26, een e-mail sturen naar vragen@greenchoice.nl of stel je vraag via facebook op