Testresultaten zonnepanelen

Het aantal merken zonnepanelen en omvormers is groot. Belangrijk dus om je goed te oriënteren voordat je beslist welk merk je kiest. Let bij het uitzoeken goed op kwaliteit van zonnepanelen en omvormers. Heb je al een idee welk merk zonnepaneel of omvormer je aan gaat schaffen? Bij HomeQgo kun je een volledige huisscan doen. Zo krijg je inzicht in de mogelijkheden. Je kunt ook via een van de volgende websites ervaringen van anderen bekijken: Homedeal.nl en Slimster.nl. Via deze websites weet je hoe goed de zonnepanelen scoren en bij welke aanbieders je ze aan kan vragen. 

Ervaringen met zonnepaneelaanbieders

Wij adviseren je om altijd goed uit te zoeken wat de ervaringen van klanten zijn en hoe de kwaliteit is van het product. 

Bronnen en expertise

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Joris Kerkhof. Hij is specialist op het gebied van energie en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij het AD en de Volkskrant

Ook geeft Joris regelmatig meer uitleg over de huidige situatie rondom de hoge energieprijzen. In dit blog lees je de belangrijkste vragen en antwoorden. 

Awards Independer

De energievergelijker van Independer heeft al verschillende prijzen en awards gewonnen. Ook kwam Independer dit jaar nog als beste energievergelijker naar voren bij een onderzoek van WUA.