Allianz Nederland

Allianz Nederland is ontstaan in 2003 na het samenvoegen van de verzekeraars Royal Nederland en Zwolsche Algemeene. Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam. Met een marktaandeel van 2% is Allianz Nederland de tiende verzekeraar. Allianz Nederland is een onderdeel van Allianz Group, één van de grootste financiële instellingen ter wereld en is actief in de drie kernmarkten: levensverzekeringen, schadeverzekeringen (waaronder autoverzekeringen) en vermogensbeheer. AllSecur is het nieuwste onderdeel van Allianz.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren
Allianz voldoet voor haar levensverzekeringen aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Voor meer informatie, zie http://www.keurmerkverzekeraars.nl.

Alle producten/diensten van Allianz Nederland bij Independer


Meer informatie over wat Independer bij Allianz Nederland voor je regelt? Hierboven vind je per product een link naar een overzicht. Lees ervaringen met Allianz Nederland van andere klanten, het laatste nieuws en de laatste forumberichten over Allianz Nederland.