Axent

De uitvaartverzekeringen van AXENT worden aangeboden op basis van het ‘Execution Only’ principe, met andere woorden: Je sluit de verzekering af zonder voorafgaand advies. Dit houdt in dat AXENT geen adviezen geeft over je productkeuze en/of verzekeringsbehoefte. Een vorm bedoeld voor zelfredzame klanten, die al weten wat ze willen. Als klant dien je zelfstandig op basis van je eigen kennis, ervaring, situatie en onderzoek te beoordelen welke uitvaartverzekering je afsluit. Met een uitvaartverzekering van AXENT weet je vanaf de eerste dag zeker welk kapitaal er beschikbaar is voor je uitvaart. Zodat je geliefden niet worden opgezadeld met onverwacht hoge kosten. De kapitaalverzekering van AXENT is jouw keuze voor vrijheid.

Uitvaartverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de uitvaartverzekeringen van AXENT en andere uitvaartverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking.
Uitvaartverzekering vergelijken


Axent heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden.


Meer informatie over wat Independer bij Axent voor je regelt? Hierboven vind je per product een link naar een overzicht. Lees ervaringen met Axent van andere klanten, het laatste nieuws en de laatste forumberichten over Axent.