Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea begon in 1909 als een klein administratiekantoor voor onderlinge verzekeringen van werkgevers. Niet in Apeldoorn, maar in Amsterdam. Pas in de jaren zeventig verhuisde de verzekeraar naar de plaats die iedereen kent van de campagne 'Even Apeldoorn bellen'. Centraal Beheer Achmea werkt niet met tussenpersonen, maar heeft rechtstreeks contact met klanten over haar producten en diensten. De verzekeraar biedt onder meer autoverzekeringen, woonverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen aan. Centraal Beheer Achmea is onderdeel van de Achmea Groep en neemt deel in de Europese holding Eureko.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren
  Centraal Beheer voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Voor meer informatie, zie http://www.keurmerkverzekeraars.nl.

Alle producten/diensten van Centraal Beheer bij Independer


Meer informatie over wat Independer bij Centraal Beheer voor je regelt? Hierboven vind je per product een link naar een overzicht. Lees ervaringen met Centraal Beheer van andere klanten, het laatste nieuws en de laatste forumberichten over Centraal Beheer.