Monuta

Monuta is een Nederlandse uitvaartonderneming en uitvaartverzekeraar. Het hoofdkantoor van Monuta is gevestigd in Apeldoorn. Monuta is in 1923 opgericht in Apeldoorn. Anno 2007 is Monuta de grootste uitvaartonderneming van Nederland en de tweede uitvaartverzekeraar (na Dela). De verzekeringstak heeft eigen vestigingen her en der in het land, maar werkt ook vaak vanuit de diverse uitvaartcentra in het land en vanuit het hoofdkantoor in Apeldoorn. Daarnaast wordt de verzekering ook veelvuldig aangeboden via assurantie tussenpersonen.

Uitvaartverzekering vergelijken?

Vergelijk eenvoudig de uitvaartverzekeringen van Monuta en andere uitvaartverzekeringen bij Independer op premie, voorwaarden en dekking.
Uitvaartverzekering vergelijken

Keurmerk Klantgericht Verzekeren
  Monuta stelt het klantbelang voorop en voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Voor meer informatie, zie http://www.keurmerkverzekeraars.nl.

Monuta heeft geen informatie aangeleverd bij Independer om in de vergelijking opgenomen te worden.


Meer informatie over wat Independer bij Monuta voor je regelt? Hierboven vind je per product een link naar een overzicht. Lees ervaringen met Monuta van andere klanten, het laatste nieuws en de laatste forumberichten over Monuta.