Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden (NN) is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en bank en heeft inmiddels ruim 170 jaar ervaring op het gebied van verzekeringen. Nationale-Nederlanden heeft 6000 medewerkers en is één van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland. Nationale-Nederlanden maakt na de fusie met de NMB Postbank Groep in 1991 onderdeel uit van de ING Groep.
Op 1 juli 2013 is een deel van de WestlandUtrecht Bank samengegaan met Nationale-Nederlanden Bank. De spaar-, beleggings- en leenproducten van WestlandUtrecht Bank zijn daarbij door Nationale-Nederlanden Bank overgenomen.

Keurmerk Klantgericht Verzekeren
  Nationale Nederlanden voldoet voor haar particuliere verzekeringen aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Voor meer informatie, zie http://www.keurmerkverzekeraars.nl.

Alle producten/diensten van Nationale Nederlanden bij Independer


Meer informatie over wat Independer bij Nationale Nederlanden voor je regelt? Hierboven vind je per product een link naar een overzicht. Lees ervaringen met Nationale Nederlanden van andere klanten, het laatste nieuws en de laatste forumberichten over Nationale Nederlanden.