Reaal Verzekeringen

REAAL Verzekeringen is een onderdeel van de SNS REAAL Groep. REAAL Verzekeringen verkoopt haar producten en diensten uitsluitend via het onafhankelijke intermediair. REAAL Verzekeringen heeft een compleet aanbod van verzekeringen, waaronder autoverzekeringen, woonverzekeringen en overlijdensrisicoverzekeringen, voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Het heeft vijf vestigingen: in Utrecht, Alkmaar, Rotterdam, Zoetermeer en Assen. De wortels van REAAL Verzekeringen liggen bij verzekeraars, die begin vorige eeuw werden opgericht: De Centrale (1904) en Concordia (1907).
Eind 2009 besloot de Raad van Bestuur van SNS REAAL om een focus aan te brengen in het aantal merken. REAAL wordt het brede merk voor hypotheken, bancaire, levens- en schadeverzekeringen. Producten worden alleen via financieel adviseurs verkocht. DBV Verzekeringen wordt opgenomen in REAAL en Zwitserleven wordt het merk voor de pensioenmarkt.


Keurmerk Klantgericht Verzekeren
  REAAL voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Met dit keurmerk wordt de kwaliteit van dienstverlening door verzekeraars voor de consument zichtbaar en controleerbaar gemaakt. Voor meer informatie, zie http://www.keurmerkverzekeraars.nl.


Reaal verkoopt overlijdensrisicoverzekeringen, autoverzekeringen, hypotheken, lijfrentes, reisverzekeringen, woonverzekeringen, uitvaartverzekeringen en biedt ook spaarrekeningen aan.

Alle producten/diensten van Reaal Verzekeringen bij Independer


Meer informatie over wat Independer bij Reaal Verzekeringen voor je regelt? Hierboven vind je per product een link naar een overzicht. Lees ervaringen met Reaal Verzekeringen van andere klanten, het laatste nieuws en de laatste forumberichten over Reaal Verzekeringen.