uitleg fysiotherapievergelijker

Hoe werkt het vergelijken van fysiotherapie op Independer?

Op Independer kun je gemakkelijk fysiotherapeuten vinden en met elkaar vergelijken. Wij hebben alle belangrijke informatie over fysiotherapiepraktijken verzameld en tonen dit in onze zorgzoeker. Zodat jij de fysiotherapeut kunt vinden die het beste bij je past.

Hoe werkt de fysiotherapievergelijker?

Om een fysiotherapeut te vinden, hoef je maar een paar stappen te doorlopen. Op de startpagina van onze fysiotherapievergelijker vul je je postcode of woonplaats in (een postcode geeft een meer nauwkeurig resultaat).  Ook kan je hier je voorkeur voor soort fysiotherapie aangeven. Als je dan op de button “Zoek fysiotherapiepraktijk” klikt, krijg je gelijk een overzicht van alle fysiotherapiepraktijken bij jou in de buurt. De dichtstbijzijnde staat bovenaan, maar je kan ook sorteren op klantcijfer of aantal reviews. Als je al weet welke praktijk of fysiotherapeut je zoekt, kan je hier ook op naam zoeken. Ook kan je hier eventueel nog een soort therapie aangeven of wijzigen. Als je klikt op de naam van een praktijk of op “Toon details”, vind je alle informatie over de praktijk.

Welke informatie is er allemaal beschikbaar?

Wij verzamelen de volgende informatie over fysiotherapiepraktijken:

Naast deze informatie verzamelen we ook patiëntenreviews. De ervaringen van anderen kunnen je helpen bij het maken van een keuze. Uiteraard kun je zelf ook je mening achterlaten.

Ontbrekende informatie

Het kan zijn dat we van een praktijk (nog) niet alle informatie hebben. Wij ontvangen alle informatie over huisartsenpraktijken van dataleverancier MediQuest. Fysiotherapeuten kunnen bij hen ook zelf de informatie aanleveren. Samen met hen zijn wij constant bezig meer en betrouwbare informatie te verzamelen. Zo wordt onze fysiotherapievergelijker steeds completer.

Op zoek naar een fysiotherapeut bij jou in de buurt?

Ben je op zoek naar fysiotherapie? Ga dan naar onze fysiotherapievergelijking:Vind een fysiotherapeut

Mediquest

MediQuest levert alle gegevens van de fysiotherapiepraktijken. Zo maken zij de kwaliteit van fysiotherapie inzichtelijk.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers hebben al een review geplaatst!

Geef ook je mening!

 

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.