Aanmelden e-mails

Bij Independer maken we onderscheid tussen verschillende soorten e-mails. E-mails die je ontvangt als je een verzekering of ander product bij ons hebt afgesloten en e-mails waarvoor je je zelf kunt aanmelden. Hieronder vind je een overzicht van al onze mailingen.

Nieuwsbrief:

Elke maand op de hoogte blijven van ontwikkelingen op gebied verzekeringen, hypotheken, energie en pensioen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. We sturen gemiddeld één keer per maand een nieuwsbrief met onder andere actueel nieuws, handige tips, adviezen en interessante weetjes.

E-mailings Independer

Als klant van Independer ontvang je meerdere keren per jaar e-mails van ons. Deze hebben betrekking op je afgesloten product(en), gaan over actuele ontwikkelingen en/of andere producten van Independer. Als je geen klant van Independer bent ontvang je deze e-mails niet. Je kunt je op deze pagina daarom alleen aanmelden als je je in het verleden een keer hebt afgemeld.

Klantonderzoek

Om onze producten en diensten te blijven verbeteren, sturen we af en toe een enquête of onderzoek naar een groep klanten. We zijn bijvoorbeeld benieuwd hoe onze klanten denken over onze dienstverlening, een specifiek product of een nieuwe ontwikkeling.

Independer Jaarchecker (autoverzekeringen)

De Independer Jaarchecker ontvang je alleen als je een autoverzekering hebt afgesloten die deze checker aanbiedt. Tijdens het maken van een vergelijking staat duidelijk aangegeven of je de checker bij je verzekering krijgt. Krijg je de Independer jaarchecker? Dan checken we ieder jaar of jouw autoverzekering nog wel het beste bij jouw situatie past. Daarbij kijken we naar de prijs en kwaliteit. Deze service bieden wij automatisch aan voor klanten die hier recht op hebben. Helaas kun je je hier niet apart voor aanmelden. Je kunt je op deze pagina daarom alleen aanmelden als je je in het verleden een keer hebt afgemeld.

Zorgpremie Alert

Met de Zorgpremie Alert houden we je jaarlijks op de hoogte van de ontwikkelingen rondom je zorgverzekeringen. Je krijgt elk jaar op een aantal belangrijke momenten bericht van ons. Bijvoorbeeld wanneer de wijzigingen m.b.t. je zorgverzekering bekend zijn voor volgend jaar, wanneer alle premies bekend zijn en je kunt gaan vergelijken en wanneer je nog een paar dagen hebt om over te stappen. Hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken dat je het vergeet. Handig toch?

Pensioenmailings: grip op je pensioen

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van onze pensioenplanner en ontvang nieuws dat van invloed kan zijn op jouw inkomen voor later. Gebruik je de pensioenplanner van Independer al? Dan houden we je op de hoogte van nieuws dat relevant is voor jouw persoonlijke situatie. En ééns per jaar sturen we je een alert voor je jaarlijkse pensioencheck.

Aanmelden

Waarvoor wil jij je aanmelden?

E-mail

(ter controle)