Aanmelden nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws en tips? Hieronder kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, e-mailings, klantonderzoek of onze Jaarchecker. Of bekijk op welke social media kanalen je ons kunt vinden.

Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden. Dat kan in de e-mails zelf of op onze afmeldpagina.

Nieuwsbrief Independer

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering? Hoe bespaar je op je autoverzekering? Deze tips en adviezen vind je in nieuwsbrief die ongeveer elke maand verschijnt. Bekijk onze eerder verschenen nieuwsbrieven

E-mailings Independer

Als klant van Independer ontvang je op meerdere momenten in het jaar e-mails van ons. Deze e-mails hebben betrekking op je afgesloten product(en), gaan over actuele ontwikkelingen en/of andere producten van Independer.

Klantonderzoek

Geef je graag je mening over ons, onze website of veranderingen die we willen doorvoeren? Meld je dan aan voor klantonderzoek. Je krijgt een paar keer per jaar een uitnodiging om online jouw mening te geven.

Independer Jaarchecker autoverzekeringen: heb je nog steeds de beste deal?

Heb je een autoverzekering met de Independer Jaarchecker afgesloten? Dan checken wij elk jaar voor je of er een betere en/of voordeliger verzekering voor je is. Want wij willen dat je altijd de beste deal hebt. Daarbij kijken wij naar zowel de prijs als de kwaliteit van de autoverzekering.

Aanmelden

Waarvoor wil jij je aanmelden?

E-mail

(ter controle)