Aanmelden nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws en tips? Hieronder kun je je aanmelden voor onze nieuwsbrief, e-mailings, klantonderzoek, Rentealert of onze Jaarchecker. Of bekijk op welke social media kanalen je ons kunt vinden.

Je kunt je natuurlijk altijd weer afmelden. Dat kan in de nieuwsberichten zelf of op onze afmeldpagina.

Nieuwsbrief Independer

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering? Hoe bespaar je op je autoverzekering? Deze tips en adviezen vind je in nieuwsbrief die ongeveer elke 3 weken verschijnt. Bekijk onze eerder verschenen nieuwsbrieven

E-mailings Independer

Met onze e-mailings blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen rond verzekeringen en hypotheken. Bijvoorbeeld een rentestijging of premieverlaging of het faillisement van een bank. Je ontvangt dit soort berichtjes gemiddeld 4-5 keer per jaar.

Klantonderzoek

Geef je graag je mening over ons, onze website of veranderingen die we willen doorvoeren? Meld je dan aan voor klantonderzoek. Je krijgt een paar keer per jaar een uitnodiging om online jouw mening te geven.

Rentealert Independer

Wil jij altijd de hoogste rente voor je spaargeld? Met de rentealert ontvang je actuele berichten over verhogingen en verlagingen.

Independer Jaarchecker autoverzekeringen: heb je nog steeds de beste deal?

Heb je een autoverzekering met de Independer Jaarchecker afgesloten? Dan checken wij elk jaar voor je of er een betere en/of voordeliger verzekering voor je is. Want wij willen dat je altijd de beste deal hebt. Daarbij kijken wij naar zowel de prijs als de kwaliteit van de autoverzekering.

Aanmelden

Waarvoor wil jij je aanmelden?


E-mail

(ter controle)
Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.