Persoonlijke lening voor je motor

Een persoonlijke lening heeft een vaste rente en een vaste looptijd. Je hebt niet de mogelijkheid om afgeloste bedragen weer op te nemen en je kunt een persoonlijke lening vaak ook niet gratis vervroegd aflossen. Je hebt de zekerheid dat de lening na een vooraf afgesproken periode is afgelost.

Lees hier alles over een persoonlijke lening. Heb je een keuze gemaakt? Dan kun je gelijk een lening voor je motor aanvragen.

Wat is de beste lening voor de aankoop van je motor?

Een motor gaat helaas niet je hele leven mee en je moet hem op den duur vervangen. Bij een persoonlijke lening kun je ervoor zorgen dat de lening is afbetaald voordat je een nieuwe motor moet kopen. Anders ben je voor een motor aan het betalen die je niet meer hebt. Je weet precies hoeveel je elke maand kwijt ben aan het aflossen van je lening. Ook kun je bij een persoonlijke lening niet in de verleiding komen om na het aflossen het geld weer op te nemen voor iets anders.

Motor gekocht? Denk aan een motorverzekering

Heb je een motor gekocht? Zorg dan dat je voor je nieuwe motor zo snel mogelijk een verzekering afsluit. Let goed op bij de keuze van de dekking van de motorverzekering. Als er schade ontstaat en de motor kan niet meer gemaakt worden, moet je blijven betalen voor je lening terwijl je de motor niet meer hebt. Ook kun je meestal niet direct een nieuwe motor kopen.

Bij Independer is het niet mogelijk om een motorverzekering af te sluiten.

Bronnen en expertise

Bronnen

Bij het samenstellen van deze pagina zijn de volgende bronnen geraadpleegd:​

  • Wijzer in Geldzaken

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Guido Rodenburg. Hij is specialist op het gebied van leningen en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij het AD en bij Radar

Awards Independer

Independer heeft verschillende prijzen en awards gewonnen.