Vul jouw praktijkgegevens aan

Wij doen onze uiterste best van alle huisartsenpraktijken de juiste en meest uitgebreide informatie te tonen. Staat jouw praktijk er niet bij, wil je informatie toevoegen of zijn de getoonde gegevens onjuist, dan kan je dit altijd aanpassen. Door ervoor te zorgen dat de informatie van jouw praktijk zo volledig mogelijk is, zul je je beter onderscheiden van andere praktijken.

OneKey van IMS Health

Onze dataleverancier is IMS Health. Wij gebruiken hun adressenbestand van professionals in de zorg, OneKey, om onze vergelijker van data te voorzien. Voor het aanvullen of wijzigen van je gegevens kun je direct met hen contact opnemen op telefoonnummer 035 695 53 55 of een e-mail sturen naar nl.onekey-updates@nl.imshealth.com.

Reviews over jouw praktijk

Op Independer kan iedereen een review achterlaten over zijn of haar huisarts. Uiteraard worden deze reviews zorgvuldig door onze redactie getoetst voordat ze online worden geplaatst.

Lees meer over ons reviewbeleid

Review verzamelen

Hoe meer reviews over je praktijk, hoe beter je in de zorgzoeker naar voren komt. Je kan hiervoor de gratis reviewkaartjes bestellen. Ook kan je een reactie achterlaten op een review. Om zo te laten zien dat je de mening van je patiƫnten serieus neemt.

Cegedim

OneKey is het adressenbestand van onze datapartner QuintilesIMS. Zij leveren alle informatie en maken de zorg van huisartsen inzichtelijk.

Zij gingen je voor

Zoveel bezoekers hebben al een review geplaatst!

Geef ook je mening!