Hypotheek
Hypotrust

Lees hier alles over een hypotheek van Hypotrust. Klik op het product voor meer informatie.

Reviews


Reviews: 50% beveelt Hypotrust aan.

Hypotrust scoort gemiddeld een 6,4. Dit is het gemiddelde uit 38 beoordelingen van Hypotrust klanten. Daarvan hebben 37 klanten ook nog een toelichting gegeven over Hypotrust door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Hypotrust

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Hypotrust een hypotheek hebben afgesloten.

38 reviews
Zeer goed
11
Goed
10
Matig
13
Slecht
2
Zeer slecht
2
Totaal score
6,4
Snelheid offerte
6,8
Duidelijkheid offerte
7,2
Service
6,4
Verplichte verzekering(en)
6,0
Verlengingsbericht
5,8
Lees de 38 hypotheek reviews van Hypotrust

Laatste 3 reviews hypotheek van Hypotrust

"Zelfstandige of ondernemer? Bespaar je de moeite!"
06 december 2017 | Marc
Score:5,5
Bijna 3 maanden verder en na het aanleveren van 41 (!) documenten waaruit blijkt dat ik eigenaar ben van een gezonde onderneming, een geregeld inkomen heb, een flinke overwaarde, alle oversluitkosten met eigen middelen kan betalen en een hypotheekbehoefte heb van ongeveer twee keer mijn bruto inkomen weten ze telkens weer wat nieuws te verzinnen. Nu moet mijn accountant een werkgeversverklaring invullen waaruit blijkt dat ik in dienst ben van mijn eigen onderneming en ik niet voornemens ben mijzelf binnenkort te ontslaan... Langzaam word ik er heel erg moedeloos van. Dan maar niet de laagste rente en weer naar een gevestigde bank. Als ondernemer heb ik echt nuttigere dingen te doen dan zo'n enorm gevecht tegen bureaucratie. Weet niet hoe de ervaringen van andere ondernemers / zzp'ers zijn met HypoTrust, mijn eerlijke advies is bespaar je alle moeite en frustratie.
"bank kon niet op tijd geld bij notaris krijgen"
06 juli 2016 | Anoniem
Score:4,8
Alle stukken waren ingediend. de tijd die het koste om de stukken goed te keuren en de 2e keuring duurde meer dan een week. Alles was goedgekeurd, echter het lukte de bank niet het bedrag tijdig (lees 3 dagen) bij de notaris te krijgen. Met als gevolg dat er een nieuwe afspraak moest worden gemaakt en wij een ingebrekestelling ontvingen van de verkoper en extra kosten hebben moeten maken.
"Lang wachten op definitief akkoord"
06 juni 2016 | Anoniem
Score:7,8
Ondanks dat we lang moesten wachten op definitief akkoord (enigszins begrip ondanks werkvoorraad bij de bank i.v.m. de lage rente), zijn we redelijk tevreden over de gang van zaken. Er zijn wel enige aandachtsverbeterpunten, maar aan het eind van het verhaal is bij ons alles goed opgepakt en opgelost.
Lees de 38 hypotheek reviews van Hypotrust

Laatste nieuws hypotheek

Bekijk hieronder het laatste nieuws over hypotheken.

Open Huizendag 2019: hoeveel eigen geld nodig voor een huis in je gemeente?

04-10-2019

Morgen is het weer Open Huizendag. Organisator NVM zorgt ervoor dat mensen op deze dag een grote hoeveelheid koophuizen kunnen bezichtigen. Daarvoor is geen afspraak nodig. Maar de huizenprijzen blijven stijgen, en wie zijn droomhuis heeft gevonden moet steeds Lees verder

Genezen van kanker? Overlijdensrisicoverzekering afsluiten vaak lastig

23-09-2019

Veel Nederlanders hebben een overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit als je voor een vastgestelde datum overlijdt. Bij het afsluiten van een hypotheek is deze verzekering vaak verplicht. Maar verzekeraars zijn niet verplicht om iedereen te accepteren. Heb je Lees verder

Studieschuld? Bereken de gevolgen voor je hypotheek

21-06-2019

Wanneer je een studieschuld hebt, kun je een minder hoge hypotheek krijgen. In Nederland heeft bijna een miljoen mensen zo'n schuld van gemiddeld 15.000 euro. Independer heeft, in samenwerking met het AD, op een rijtje gezet wat de invloed van Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Als je voor Hypotrust kiest, leiden we je door naar onze module ‘Zoek Hypotheekadviseur’. Hier kun je op basis van klantwaarderingen de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt vinden.

 

Wat kun je van Hypotrust verwachten?

Via een hypotheekadviseur sluit je je hypotheek rechtstreeks af bij Hypotrust. Hypotrust handelt alle zaken rondom de hypotheek met jou af.

Wie doet wat?

Independer

Hypotheekadviseur

Hypotheekverstrekker

Hypotheekrentes vergelijken

ja

ja

nee

Hypotheekadvies

nee

ja

nee

Hypotheek afsluiten

nee

ja

ja

Afhandelen van je hypotheekdossier

nee

ja

nee

Rente en premies innen

nee

nee

ja

Informatie geven over je hypotheek

nee

ja

ja

Hypotheek vergelijken?

Independer vergelijkt ruim 400 hypotheken. Welke hypotheek past bij jouw situatie?
Hypotheek vergelijken
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: