Hypotheek
Moneyou

Lees hier alles over een hypotheek van Moneyou. Klik op het product voor meer informatie

Reviews


Reviews: 59% beveelt Moneyou aan.

Moneyou scoort gemiddeld een 7,3. Dit is het gemiddelde uit 22 beoordelingen van Moneyou klanten. Daarvan hebben 22 klanten ook nog een toelichting gegeven over Moneyou door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Moneyou

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Moneyou een hypotheek hebben afgesloten.

22 reviews
Zeer goed
11
Goed
5
Matig
3
Slecht
2
Zeer slecht
1
Totaal score
7,3
Snelheid offerte
7,2
Duidelijkheid offerte
7,2
Service
5,9
Verplichte verzekering(en)
8,1
Verlengingsbericht
7,9
Lees de 22 hypotheek reviews van Moneyou

Laatste 3 reviews hypotheek van Moneyou

"MoneYou.. geen gedoe : holle marketingkreet"
02 januari 2018 | vd Hoeven
Score:5,5
Administratief en communicatief slechte ervaringen. Nadat er ergens een vergissing is gemaakt bij de aanvraag zou het maandelijkse bedrag van onze privé rekening afgeschreven worden i.p.v. bouwdepot. Dit konden we zelf niet laten corrigeren (wat al vreemd is) maar moest Independer regelen (dikke acht voor Independer, daar is niet alles direct goed gegaan maar snelle acties volgen om een foutje/vergissing zo snel mogelijk te herstellen). Vervolgens chaos met geautomatiseerde brieven die volgens MoneYou niet tegen kunnen worden gehouden. Medewerkers die tot driemaal toe aangeven dat het nu allemaal wel goed staat en de brieven die anders aangeven elkaar gekruist hebben. Andere afdeling ziet het anders en geeft aan dat de termijn toch echt zelf moet worden betaald. En de volgende termijn wordt doodleuk weer van de privé rekening afgeschreven. Declareren moet volgens de bijgeleverde formulieren per post. "Put your money where you mouth is" MoneYou! Geen gedoe, lijkt mij heerlijk.
"slechte service MoneYou"
04 maart 2016 | Anoniem
Score:7,4
Beoordelen formulieren was zeer slecht, soms twee weken werd er niet beoordeeld, gemaakte fouten en zonder kennis van zaken. Na twee keer zelfde formulieren insturen werden die wél goedgekeurd bijvoorbeeld. Geen terugkoppeling enz enz... Mijn termijn verstreek hierdoor.
"Absolute aanrader!"
28 november 2015 | Anoniem
Score:10,0
Alles is ZEER goed en snel geregeld! Heerlijk om direct met je bank zaken te kunnen doen, ipv via via. Recente is heel scherp, klantenservice is goed, bekwaam en goed bereikbaar! Hoe anders dan aegon via een adviseur... Echt top!
Lees de 22 hypotheek reviews van Moneyou

Laatste nieuws hypotheek

Bekijk hieronder het laatste nieuws over hypotheken.

Open Huizendag 2019: hoeveel eigen geld nodig voor een huis in je gemeente?

04-10-2019

Morgen is het weer Open Huizendag. Organisator NVM zorgt ervoor dat mensen op deze dag een grote hoeveelheid koophuizen kunnen bezichtigen. Daarvoor is geen afspraak nodig. Maar de huizenprijzen blijven stijgen, en wie zijn droomhuis heeft gevonden moet steeds Lees verder

Genezen van kanker? Overlijdensrisicoverzekering afsluiten vaak lastig

23-09-2019

Veel Nederlanders hebben een overlijdensrisicoverzekering. Deze verzekering keert een bedrag uit als je voor een vastgestelde datum overlijdt. Bij het afsluiten van een hypotheek is deze verzekering vaak verplicht. Maar verzekeraars zijn niet verplicht om iedereen te accepteren. Heb je Lees verder

Studieschuld? Bereken de gevolgen voor je hypotheek

21-06-2019

Wanneer je een studieschuld hebt, kun je een minder hoge hypotheek krijgen. In Nederland heeft bijna een miljoen mensen zo'n schuld van gemiddeld 15.000 euro. Independer heeft, in samenwerking met het AD, op een rijtje gezet wat de invloed van Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Als je voor Moneyou kiest, leiden we je door naar onze module ‘Zoek Hypotheekadviseur’. Hier kun je op basis van klantwaarderingen de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt vinden.

 

Wat kun je van Moneyou verwachten?

Via een hypotheekadviseur sluit je je hypotheek rechtstreeks af bij Moneyou. Moneyou handelt alle zaken rondom de hypotheek met jou af.

Wie doet wat?

Independer

Hypotheekadviseur

Hypotheekverstrekker

Hypotheekrentes vergelijken

ja

ja

nee

Hypotheekadvies

nee

ja

nee

Hypotheek afsluiten

nee

ja

ja

Afhandelen van je hypotheekdossier

nee

ja

nee

Rente en premies innen

nee

nee

ja

Informatie geven over je hypotheek

nee

ja

ja

Hypotheek vergelijken?

Independer vergelijkt ruim 400 hypotheken. Welke hypotheek past bij jouw situatie?
Hypotheek vergelijken
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: