Hypotheek
Moneyou

Moneyou B.V. is geregistreerd bij de AFM als aangesloten onderneming van ABN AMRO Bank N.V. Moneyou biedt hypotheken, leningen en spaarproducten aan.

Moneyou is opgenomen in onze hypotheekvergelijking.Vergelijk de rente en dekking van Moneyou met alle andere hypotheken.

De hypotheken van Moneyou kun je zowel met als zonder hypotheekadvies bij ons afsluiten.

Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten met een hypotheek van Moneyou? Hieronder kun je zien of er reviews beschikbaar zijn over deze hypotheekverstrekker.

Reviews


Reviews: 61% beveelt Moneyou aan.

Moneyou scoort gemiddeld een 7,3. Dit is het gemiddelde uit 23 beoordelingen van Moneyou klanten. Daarvan hebben 23 klanten ook nog een toelichting gegeven over Moneyou door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Moneyou

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Moneyou een hypotheek hebben afgesloten.

23 reviews
Zeer goed
12
Goed
5
Matig
3
Slecht
2
Zeer slecht
1
Totaal score
7,3
Snelheid offerte
7,2
Duidelijkheid offerte
7,3
Service
6,0
Verplichte verzekering(en)
8,1
Verlengingsbericht
7,9
Lees de 23 hypotheek reviews van Moneyou

Laatste 3 reviews hypotheek van Moneyou

"Snel en duidelijk"
31 januari 2020 | Anoniem
Score:8,5
Via Independer onze hypotheek afgesloten bij MoneYou. Geen seconde spijt van gehad, ook online en via de telefoon krijg je helder advies, duidelijke voorstellen en geen problemen met het afsluiten en betalen.
"MoneYou.. geen gedoe : holle marketingkreet"
02 januari 2018 | vd Hoeven
Score:5,5
Administratief en communicatief slechte ervaringen. Nadat er ergens een vergissing is gemaakt bij de aanvraag zou het maandelijkse bedrag van onze privé rekening afgeschreven worden i.p.v. bouwdepot. Dit konden we zelf niet laten corrigeren (wat al vreemd is) maar moest Independer regelen (dikke acht voor Independer, daar is niet alles direct goed gegaan maar snelle acties volgen om een foutje/vergissing zo snel mogelijk te herstellen). Vervolgens chaos met geautomatiseerde brieven die volgens MoneYou niet tegen kunnen worden gehouden. Medewerkers die tot driemaal toe aangeven dat het nu allemaal wel goed staat en de brieven die anders aangeven elkaar gekruist hebben. Andere afdeling ziet het anders en geeft aan dat de termijn toch echt zelf moet worden betaald. En de volgende termijn wordt doodleuk weer van de privé rekening afgeschreven. Declareren moet volgens de bijgeleverde formulieren per post. "Put your money where you mouth is" MoneYou! Geen gedoe, lijkt mij heerlijk.
"slechte service MoneYou"
04 maart 2016 | Anoniem
Score:7,4
Beoordelen formulieren was zeer slecht, soms twee weken werd er niet beoordeeld, gemaakte fouten en zonder kennis van zaken. Na twee keer zelfde formulieren insturen werden die wél goedgekeurd bijvoorbeeld. Geen terugkoppeling enz enz... Mijn termijn verstreek hierdoor.
Lees de 23 hypotheek reviews van Moneyou

Laatste nieuws hypotheek

Bekijk hieronder het laatste nieuws over hypotheken.

Nettoloon dit jaar hoger: ‘Meer kans op hypotheek, maar niet voor lang’

24-01-2020

De meeste salarissen vallen dit jaar aanzienlijk hoger uit dan die van vorig jaar. Vergelijkingswebsite Independer wijst erop dat hypotheekverstrekkers nu gemakkelijker een huis kunnen financieren, maar dat dat niet lang zal duren als de huizenprijs zo blijft stijgen. Een alleenstaande Lees verder

Duizenden euro’s meer hypotheekruimte voor mensen in de zorg en het onderwijs

24-01-2020

Naast inflatiecorrectie krijgen veel Nederlanders dit jaar ook salarisverhoging. Voor mensen die werken in de zorg en het onderwijs ligt dit in veel gevallen tussen de 4% en 5%. Vanaf de maand dat de loonsverhoging ingaat krijgen deze mensen meer Lees verder

NHG goedkoper en bereikbaarder in 2020

11-11-2019

Ben je van plan om komend jaar een huis te kopen? Dan hebben we goed nieuws als je een hypotheek zoekt met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Vanaf 1 januari 2020 wordt dit goedkoper. Nu zijn de eenmalige kosten (borgtochtprovisie) nog Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Als je voor Moneyou kiest, leiden we je door naar onze module ‘Zoek Hypotheekadviseur’. Hier kun je op basis van klantwaarderingen de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt vinden.

 

Wat kun je van Moneyou verwachten?

Via een hypotheekadviseur sluit je je hypotheek rechtstreeks af bij Moneyou. Moneyou handelt alle zaken rondom de hypotheek met jou af.

Wie doet wat?

Independer

Hypotheekadviseur

Hypotheekverstrekker

Hypotheekrentes vergelijken

ja

ja

nee

Hypotheekadvies

nee

ja

nee

Hypotheek afsluiten

nee

ja

ja

Afhandelen van je hypotheekdossier

nee

ja

nee

Rente en premies innen

nee

nee

ja

Informatie geven over je hypotheek

nee

ja

ja

Hypotheek vergelijken?

Independer vergelijkt ruim 400 hypotheken. Welke hypotheek past bij jouw situatie?
Hypotheek vergelijken
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: