Hypotheek
MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken is gelanceerd in september 2014. MUNT hypotheken biedt hypotheken aan via onafhankelijke adviseurs. Het kapitaal om hypotheken te verstrekken wordt bij MUNT Hypotheken door Nederlandse pensioenfondsen geinvesteerd. Deze pensioenfondsen zijn het gewend om op de lange termijn te denken. De pensioenfondsen en MUNT Hypotheken hebben samen duidelijke afspraken gemaakt. Bijvoorbeeld dat er geen hoge, ontmoedigende tarieven gerekend worden wanneer er voor een bepaald product tijdelijk te weinig kapitaal beschikbaar is. Dus op=op. Want wat je niet hebt, kun je ook niet aanbieden.

Reviews


Reviews: 100% beveelt MUNT Hypotheken aan.

MUNT Hypotheken scoort gemiddeld een 8,6. Dit is het gemiddelde uit 17 beoordelingen van MUNT Hypotheken klanten. Daarvan hebben 15 klanten ook nog een toelichting gegeven over MUNT Hypotheken door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten MUNT Hypotheken

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij MUNT Hypotheken een hypotheek hebben afgesloten.

17 reviews
Zeer goed
13
Goed
4
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
8,6
Snelheid offerte
8,8
Duidelijkheid offerte
8,6
Service
8,5
Lees de 17 hypotheek reviews van MUNT Hypotheken

Laatste 3 reviews hypotheek van MUNT Hypotheken

""
04 juni 2016 | Mieke Timmermans
Score:7,8
goede informatieverstrekking. Klantvriendelijk gericht. Duidelijk
"Daadkrachtig en compleet"
03 juni 2016 | Michiel
Score:9,3
Wij moesten snel een hypotheekofferte hebben. Een tussenpersoon heeft deze opgevraagd en MUNT bleek de beste, snelste en duidelijkste offerte te hebben. Snelheid van rondmaken was belangrijk en daar werkte MUNT erg goed aan mee. Sindsdien zijn we nog steeds tevreden.
"Snel, duidelijk en goede voorwaarden"
03 juni 2016 | EvelienLode
Score:10,0
Wij hadden de hypotheekofferte heel snel binnen en nadat we deze ondertekend hadden was de hypotheek binnen een dag rond. De stukken waren toen ook al onderweg naar de notaris. Echt top. Verder is de communicatie duidelijk en in normale-mensen-taal. Ook de hypotheekvoorwaarden zijn goed. Een voorbeeld daarvan is onbeperkt boetevrij extra af mogen lossen uit eigen middelen. Het enige nadeel is dat deze hypotheekverstrekker alleen via een tussenpersoon/serviceprovider werkt, waardoor wij eenmalig extra kosten hadden. Die kwamen dus bovenop de kosten van onze hypotheekadviseur.
Lees de 17 hypotheek reviews van MUNT Hypotheken

Laatste nieuws hypotheek

Bekijk hieronder het laatste nieuws over hypotheken.

Studieschuld? Bereken de gevolgen voor je hypotheek

21-06-2019

Wanneer je een studieschuld hebt, kun je een minder hoge hypotheek krijgen. In Nederland heeft bijna een miljoen mensen zo'n schuld van gemiddeld 15.000 euro. Independer heeft, in samenwerking met het AD, op een rijtje gezet wat de invloed van Lees verder

Coen de Ruiter (Independer): ‘Robo-advies is een reuzensprong’

13-06-2019

Independer neemt het voortouw in digitale hypotheekverstrekking. Het bedrijf pionierde met execution only en is nu ook de eerste partij die stappen zet met volledig geautomatiseerd robo-advies. Het zijn technologische innovaties die passen bij de ontwikkeling van het bedrijf. In Lees verder

Vraag van de maand: Wat is jullie 100-in-één hypotheekadvies precies?

18-04-2019

We beantwoorden bij Independer dagelijks de meest uiteenlopende vragen. Veel informatie kun je vinden op onze website. Maar ook onze experts beantwoorden ze graag. Omdat we onze kennis graag met je delen, hebben we ‘de vraag van de maand’ geïntroduceerd. Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Als je voor MUNT Hypotheken kiest, leiden we je door naar onze module ‘Zoek Hypotheekadviseur’. Hier kun je op basis van klantwaarderingen de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt vinden.

 

Wat kun je van MUNT Hypotheken verwachten?

Via een hypotheekadviseur sluit je je hypotheek rechtstreeks af bij MUNT Hypotheken. MUNT Hypotheken handelt alle zaken rondom de hypotheek met jou af.

Wie doet wat?

Independer

Hypotheekadviseur

Hypotheekverstrekker

Hypotheekrentes vergelijken

ja

ja

nee

Hypotheekadvies

nee

ja

nee

Hypotheek afsluiten

nee

ja

ja

Afhandelen van je hypotheekdossier

nee

ja

nee

Rente en premies innen

nee

nee

ja

Informatie geven over je hypotheek

nee

ja

ja

Hypotheek vergelijken?

Independer vergelijkt ruim 400 hypotheken. Welke hypotheek past bij jouw situatie?
Hypotheek vergelijken
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: