Hypotheek
OBVION

Obvion Hypotheken is 100 % dochter van Rabobank en is ontstaan uit een samenwerking van Rabobank met ABP en heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verstrekken van hypotheken. Een hypotheek van Obvion is alleen verkrijgbaar via de onafhankelijke adviseur.

Obvion is opgenomen in onze hypotheekvergelijking.Vergelijk de rente en dekking van Obvion met alle andere hypotheken.

De hypotheken van Obvion kun je met hypotheekadvies bij ons afsluiten.

Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten met een hypotheek van Obvion? Hieronder kun je zien of er reviews beschikbaar zijn over deze hypotheekverstrekker.

Reviews


Reviews: 80% beveelt OBVION aan.

OBVION scoort gemiddeld een 8,2. Dit is het gemiddelde uit 237 beoordelingen van OBVION klanten. Daarvan hebben 231 klanten ook nog een toelichting gegeven over OBVION door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten OBVION

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij OBVION een hypotheek hebben afgesloten.

237 reviews
Zeer goed
143
Goed
75
Matig
9
Slecht
6
Zeer slecht
4
Totaal score
8,2
Snelheid offerte
8,2
Duidelijkheid offerte
8,2
Service
8,0
Verplichte verzekering(en)
7,4
Verlengingsbericht
9,1
Lees de 237 hypotheek reviews van OBVION

Laatste 3 reviews hypotheek van OBVION

"Onacceptabele wachttijden"
12 december 2017 | R. Timmermans
Score:1,4
In verband met het verlopen van mijn rentevastperiode heb ik een pro forma aflosnota opgevraagd. Tot mijn grote verbazing werd ik gewezen op de reactietijden van obvion. Maar liefst 40! werkdagen oftewel 8 weken neemt men de tijd om vragen en verzoeken te behandelen. Op vragen wordt niet eens gereageerd. Het is erg druk wordt dan aangegeven op de site. Ik kan mij dat voorstellen, wie wil daar niet weg. Je word zo gedwongen nog minimaal 8 weken aan hun hoge hypotheek vast te hangen.
"Boven verwachting"
20 januari 2017 | Ronald
Score:10,0
Ik ben ZZP-er en moet dus via een adviseur een hypotheek afsluiten. De goedkoopste aanbieder gaf aan mij te accepteren maar liet uiteindelijk de termijn ontbindende voorwaarden verstrijken en kwam toen nog weer met extra eisen. Bij Obvion offerte aangevraagd en alles was binnen 2 dagen klaar en bij de notaris. Dit jaar heb ik een vervroegde aflossing gedaan, dat ging ook bijzonder soepel. Ik heb nagerekend of alles correct verwerkt was want er werd door de betaaldatum nog 1 maand over het oude bedrag rente afgeboekt, Het te veel betaalde werd keurig in mindering gebracht op de restschuld zonder dat daarover boeterente gerekend werd (wat volgens de voorwaarden wel gemogen had omdat ik het maximale jaarbedrag afgelost had).
"Offerte te laat"
31 oktober 2016 | Anoniem
Score:3,3
Mijn rentevaste periode liep (na 10 jaar) af op 1 oktober. Dit betekende dat ik voor 1 oktober kon overstappen naar een andere hypotheekverstrekker of een nieuwe renteperiode met Obvion kon afspreken. Het nieuwe renteaanbod van Obvion was niet acceptabel. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een andere hypotheekvertrekker. Op 28 oktober (brief gedateerd 20 oktober) ontving ik van Obvion een acceptabel aanbod. Toen was ik natuurlijk al overgestapt. Mosterd na de maaltijd!!
Lees de 237 hypotheek reviews van OBVION

Laatste nieuws hypotheek

Bekijk hieronder het laatste nieuws over hypotheken.

Nettoloon dit jaar hoger: ‘Meer kans op hypotheek, maar niet voor lang’

24-01-2020

De meeste salarissen vallen dit jaar aanzienlijk hoger uit dan die van vorig jaar. Vergelijkingswebsite Independer wijst erop dat hypotheekverstrekkers nu gemakkelijker een huis kunnen financieren, maar dat dat niet lang zal duren als de huizenprijs zo blijft stijgen. Een alleenstaande Lees verder

Duizenden euro’s meer hypotheekruimte voor mensen in de zorg en het onderwijs

24-01-2020

Naast inflatiecorrectie krijgen veel Nederlanders dit jaar ook salarisverhoging. Voor mensen die werken in de zorg en het onderwijs ligt dit in veel gevallen tussen de 4% en 5%. Vanaf de maand dat de loonsverhoging ingaat krijgen deze mensen meer Lees verder

NHG goedkoper en bereikbaarder in 2020

11-11-2019

Ben je van plan om komend jaar een huis te kopen? Dan hebben we goed nieuws als je een hypotheek zoekt met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Vanaf 1 januari 2020 wordt dit goedkoper. Nu zijn de eenmalige kosten (borgtochtprovisie) nog Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Als je voor OBVION kiest, leiden we je door naar onze module ‘Zoek Hypotheekadviseur’. Hier kun je op basis van klantwaarderingen de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt vinden.

 

Wat kun je van OBVION verwachten?

Via een hypotheekadviseur sluit je je hypotheek rechtstreeks af bij OBVION. OBVION handelt alle zaken rondom de hypotheek met jou af.

Wie doet wat?

Independer

Hypotheekadviseur

Hypotheekverstrekker

Hypotheekrentes vergelijken

ja

ja

nee

Hypotheekadvies

nee

ja

nee

Hypotheek afsluiten

nee

ja

ja

Afhandelen van je hypotheekdossier

nee

ja

nee

Rente en premies innen

nee

nee

ja

Informatie geven over je hypotheek

nee

ja

ja

Hypotheek vergelijken?

Independer vergelijkt ruim 400 hypotheken. Welke hypotheek past bij jouw situatie?
Hypotheek vergelijken
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: