Hypotheek: lees alle reviews over OBVION.

Hypotheek

Lees hier alles over een hypotheek van Obvion. Klik op het product voor meer informatie.


Reviews: 80% beveelt OBVION aan.

OBVION scoort gemiddeld een 8,2. Dit is het gemiddelde uit 237 beoordelingen van OBVION klanten. Daarvan hebben 231 klanten ook nog een toelichting gegeven over OBVION door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten OBVION

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij OBVION een hypotheek hebben afgesloten.


Toon alle 237 reviews

Totaal score
8,2
Snelheid offerte
8,2
Duidelijkheid offerte
8,2
Service
8,0
Verplichte verzekering(en)
7,4
Verlengingsbericht
9,1

sorteer op: datum ▼ | score

"Onacceptabele wachttijden"
12 december 2017 | R. Timmermans

In verband met het verlopen van mijn rentevastperiode heb ik een pro forma aflosnota opgevraagd. Tot mijn grote verbazing werd ik gewezen op de reactietijden van obvion. Maar liefst 40! werkdagen oftewel 8 weken neemt men de tijd om vragen en verzoeken te behandelen. Op vragen wordt niet eens gereageerd. Het is erg druk wordt dan aangegeven op de site. Ik kan mij dat voorstellen, wie wil daar niet weg. Je word zo gedwongen nog minimaal 8 weken aan hun hoge hypotheek vast te hangen.

Score
1,4
Snelheid offerte
1,0
Duidelijkheid offerte
3,3
Service
1,0
Verlengingsbericht
1,0


"Boven verwachting"
20 januari 2017 | Ronald

Ik ben ZZP-er en moet dus via een adviseur een hypotheek afsluiten. De goedkoopste aanbieder gaf aan mij te accepteren maar liet uiteindelijk de termijn ontbindende voorwaarden verstrijken en kwam toen nog weer met extra eisen. Bij Obvion offerte aangevraagd en alles was binnen 2 dagen klaar en bij de notaris. Dit jaar heb ik een vervroegde aflossing gedaan, dat ging ook bijzonder soepel. Ik heb nagerekend of alles correct verwerkt was want er werd door de betaaldatum nog 1 maand over het oude bedrag rente afgeboekt, Het te veel betaalde werd keurig in mindering gebracht op de restschuld zonder dat daarover boeterente gerekend werd (wat volgens de voorwaarden wel gemogen had omdat ik het maximale jaarbedrag afgelost had).

Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0


"Offerte te laat"
31 oktober 2016 | Anoniem

Mijn rentevaste periode liep (na 10 jaar) af op 1 oktober. Dit betekende dat ik voor 1 oktober kon overstappen naar een andere hypotheekverstrekker of een nieuwe renteperiode met Obvion kon afspreken. Het nieuwe renteaanbod van Obvion was niet acceptabel. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een andere hypotheekvertrekker. Op 28 oktober (brief gedateerd 20 oktober) ontving ik van Obvion een acceptabel aanbod. Toen was ik natuurlijk al overgestapt. Mosterd na de maaltijd!!

Score
3,3
Snelheid offerte
3,3
Duidelijkheid offerte
5,5
Service
1,0


"Goede duidelijke communicatie, snelle afhandeling van zaken."
04 juni 2016 | Vera Vernooij

Goede duidelijke communicatie, snelle afhandeling van zaken. Staan je prettig te woord

Score
9,3
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0


"super snelle service"
04 juni 2016 | Arie Kars

Binnen 1 week was de lening geregeld. Nooit eerder meegemaakt. Echt een aanrader!

Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0


"Snel, duidelijk en goed rente voorstel."
03 juni 2016 | Paul

Obvion kwam binnen een dag met een offerte en reageerde daarna snel op aangeleverde documenten.. De overeenkomst was helder. En de aangeboden rente het laagst.

Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0


"vriendelijke service en kennis van zaken"
03 juni 2016 | Levers

Na wat opstartproblemen, lening is met een week vertraging toch goed gekomen, zijn we erg tevreden over Obvion. Ze reageren snel op mails en betalen snel vanuit het bouwdepot. Tuurlijk loopt er wel eens iets mis, maar we zijn allemaal mensen. Enige nadeel vind ik dat de website, met online tool, niet up to date is. zit zeker een vertraging van 2 weken in. Vind ik niet meer van deze tijd.

Score
7,8
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8


"Laagste rente en goede afhandeling"
02 juni 2016 | Anoniem


Score
8,5
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
7,8


"Goede service, duidelijkheid"
02 juni 2016 | Willem

De duidelijkheid van de offerte was echt top, incl een overzicht van je totale kosten na afloop. De voorwaarden voor rentemindering (bij percentages executiewaarde) gaven ook veel inzicht. Het contact met de klantenservice is uitermate positief bevallen. Bij vragen over het bouwdepot, uitbetalingen, voorwaarden en afwijkingen van de regel werd er altijd duidelijk antwoord gegeven dat naderhand nog eens helder bevestigd werd per mail.

Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0


"Goed , betrouwbaar en efficient"
02 juni 2016 | Anoniem

Met mijn Obvion Hypotheek ben ik zeer tevreden, ik heb recent tussentijds, na 11 van de 20 jaar, zonder problemen de rente kunnen middelen. De in de offerte vermelde nieuwe rente werd zelfs door een rentedaling nog naar beneden vastgesteld, Prima Service

Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0


12345678924volgende1 - 10 totaal 231


rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: