Reviews SNS Bank HypotheekHypotheek

Reviews van klanten van Independer over de Hypotheek van SNS Bank.

 


Reviews: 49% beveelt SNS Bank aan.

SNS Bank scoort gemiddeld een 6,9. Dit is het gemiddelde uit 69 beoordelingen van SNS Bank klanten. Daarvan hebben 68 klanten ook nog een toelichting gegeven over SNS Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten SNS Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij SNS Bank een hypotheek hebben afgesloten.



Toon alle 69 reviews

Totaal score
6,9
Snelheid offerte
7,1
Duidelijkheid offerte
7,3
Service
6,4
Verplichte verzekering(en)
7,3
Verlengingsbericht
6,6

sorteer op: datum ▼ | score | meest nuttig

"Lagere rente"
02 juni 2016 | Anoniem

Drie jaar geleden een hypotheek afgesloten. We konden tegen een lagere rente meer voordeel uit onze hypotheek halen. Dit hebben we op advies van onze tussenpersoon dus ook gedaan. Goed geregeld!

Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (3)
Score
7,0
Snelheid offerte
5,5
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8


"Zelf Hypotheek Afsluiten"
16 december 2015 | HTpro

Dit jaar begeleiding gedaan voor 2x een hypotheek afsluiten voor dochter en vriend, bij de SNS bank in Amsterdam Noord naast de Media markt. SNS adviseurs Mark en Edwin zijn top, verstand van bank zaken, echte profs.

Vond je deze review nuttig? Ja (6) | Nee (1)
Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0
Verplichte verzekering(en)
10,0


"Tevreden over hypotheek"
18 oktober 2014 | Henk Geraats


Vond je deze review nuttig? Ja (0) | Nee (6)
Score
8,7
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8
Verlengingsbericht
10,0


"Zeer goeden Service ondanks de druk die er op stond"
05 april 2014 | Anoniem


Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (9)
Score
9,6
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
7,8
Verplichte verzekering(en)
10,0


"Gaven mij de hypotheek die ik nodig had."
20 februari 2014 | J van heertum

Mijn tussenpersoon heeft dit geregeld, zonder hem was dit niet gelukt.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (13)
Score
7,8
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8


"Nooit moeilijk"
04 februari 2014 | Jan Feunekes

Altijd goede communicatie en niet moeilijk met tussentijdse aflossingen. Door centralisatie is communicatie duidelijk moeilijker geworden en aanspreekpunt onduidelijker.

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (7)
Score
9,4
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
7,8
Verplichte verzekering(en)
10,0
Verlengingsbericht
10,0


"Erg lang wachten op een onjuiste aanbieding"
16 juni 2013 | Anoniem

De aanbieding van de bank klopt niet, rechtstreeks met de bank communiseren kan niet, alles loopt via een externe adviseur, die weer door mijn eigen adviseur benaderde word(over eigen adviseur zijn we tevreden) telkens kan de adviseur van de bank niets en moeten de gegevens doorgestuurd worden naar de bank. Kortingen waar je recht op hebt krijg je standaard niet en als je zonder na te denken tekend(zoals veel mensen) betaal je onnodig teveel tot wel 1000,- per jaar

Vond je deze review nuttig? Ja (32) | Nee (11)
Score
2,3
Snelheid offerte
3,3
Duidelijkheid offerte
3,3
Service
3,3
Verlengingsbericht
1,0


"tussenpersoon is failliet. SNS neemt geen verantwoording voor info"
14 juni 2013 | Anoniem

SNS rechtstreeks wel, met tussenpersoon heel goed oppassen

Vond je deze review nuttig? Ja (10) | Nee (0)
Score
5,5
Snelheid offerte
5,5
Duidelijkheid offerte
3,3
Service
7,8


"Alles verloopt vlot is een goede bank"
14 juni 2013 | Koster

Nooit problemen mee gehad ( gelukkig)

Vond je deze review nuttig? Ja (1) | Nee (7)
Score
8,7
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8
Verlengingsbericht
10,0


"SNS Bank"
03 mei 2013 | Bert

De pers schreef het al van de SNS: Incompetent. Dat heb ik jaren meegemaakt. Rentewijzigingen 2 weken na de afloop van de datum. Rentes hoger dan de gangbare marktrente. Arrogante en onbekwame medewerkers. Directeuren die niet thuis gaven. Manipulatie met klant tevredenheids onderzoek. Nieuwe offerte duurde langer dan 3 maanden. Klant als dom en irrelevant behandelen. Kortom zeer onprofessioneel.

Vond je deze review nuttig? Ja (26) | Nee (8)
Score
1,3
Snelheid offerte
1,0
Duidelijkheid offerte
3,3
Service
1,0
Verplichte verzekering(en)
1,0
Verlengingsbericht
1,0


1234567volgende1 - 10 totaal 68


rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer:

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.