Hypotheek
Triodos Bank

Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Onze missie is om het geld van onze klanten te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Triodos Bank is een onafhankelijke bank opgericht in 1980 in Nederland en heeft vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland en een agentschap in Frankrijk. Triodos Bank wil het verduurzamen van de woningmarkt stimuleren met een hypotheek die de eigenaar helpt om de woning energiezuiniger te maken.

Het product van Triodos is opgenomen in onze hypotheekvergelijking.Vergelijk de rente en dekking van Triodos met alle andere hypotheken.

Het product van Triodos kun je niet bij ons afsluiten.

Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten met een hypotheek van Triodos? Hieronder kun je zien of er reviews beschikbaar zijn over deze hypotheekverstrekker.

Reviews Triodos Bank - Triodos Hypotheek


Reviews: 100% beveelt Triodos Bank aan.

Triodos Bank scoort gemiddeld een 7,5. Dit is het gemiddelde uit 1 beoordelingen van Triodos Bank klanten. Daarvan hebben 1 klanten ook nog een toelichting gegeven over Triodos Bank door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Triodos Bank

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Triodos Bank een hypotheek hebben afgesloten.

1 reviews
Zeer goed
1
Goed
0
Matig
0
Slecht
0
Zeer slecht
0
Totaal score
7,5
Snelheid offerte
7,5
Duidelijkheid offerte
7,5
Service
7,5
Verplichte verzekering(en)
7,5
Lees de 1 hypotheek reviews van Triodos Bank

Laatste 3 reviews hypotheek van Triodos Bank

"Prima service, heel snel geregeld"
15 oktober 2018 | Anoniem
Score:10,0
Ik kan iedereen aanraden een hypotheek bij Triodos af te sluiten. Met name als je een A-label hebt is hij goedkoop. Wij laten een huis bouwen, en dat krijgt dus een A-label. Een betere energieprestatie levert een lagere rente op! Zo heb je een incentive om je huis energiezuiniger te maken, want Triodos betaalt mee door een lagere rente in rekening te brengen. Ook de service en oplossingsgerichtheid is heel goed. En snel, met een lange geldigheid van de offerte. Wij zijn heel enthousiast!
Lees de 1 hypotheek reviews van Triodos Bank

Laatste nieuws hypotheek

Bekijk hieronder het laatste nieuws over hypotheken.

Nettoloon dit jaar hoger: ‘Meer kans op hypotheek, maar niet voor lang’

24-01-2020

De meeste salarissen vallen dit jaar aanzienlijk hoger uit dan die van vorig jaar. Vergelijkingswebsite Independer wijst erop dat hypotheekverstrekkers nu gemakkelijker een huis kunnen financieren, maar dat dat niet lang zal duren als de huizenprijs zo blijft stijgen. Een alleenstaande Lees verder

Duizenden euro’s meer hypotheekruimte voor mensen in de zorg en het onderwijs

24-01-2020

Naast inflatiecorrectie krijgen veel Nederlanders dit jaar ook salarisverhoging. Voor mensen die werken in de zorg en het onderwijs ligt dit in veel gevallen tussen de 4% en 5%. Vanaf de maand dat de loonsverhoging ingaat krijgen deze mensen meer Lees verder

NHG goedkoper en bereikbaarder in 2020

11-11-2019

Ben je van plan om komend jaar een huis te kopen? Dan hebben we goed nieuws als je een hypotheek zoekt met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Vanaf 1 januari 2020 wordt dit goedkoper. Nu zijn de eenmalige kosten (borgtochtprovisie) nog Lees verder

Wat regelt Independer voor jou?

Als je voor Triodos Bank kiest, leiden we je door naar onze module ‘Zoek Hypotheekadviseur’. Hier kun je op basis van klantwaarderingen de beste hypotheekadviseur bij jou in de buurt vinden.

 

Wat kun je van Triodos Bank verwachten?

Via een hypotheekadviseur sluit je je hypotheek rechtstreeks af bij Triodos Bank. Triodos Bank handelt alle zaken rondom de hypotheek met jou af.

Wie doet wat?

Independer

Hypotheekadviseur

Hypotheekverstrekker

Hypotheekrentes vergelijken

ja

ja

nee

Hypotheekadvies

nee

ja

nee

Hypotheek afsluiten

nee

ja

ja

Afhandelen van je hypotheekdossier

nee

ja

nee

Rente en premies innen

nee

nee

ja

Informatie geven over je hypotheek

nee

ja

ja

Hypotheek vergelijken?

Independer vergelijkt ruim 400 hypotheken. Welke hypotheek past bij jouw situatie?
Hypotheek vergelijken
rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: