Hypotheek: lees alle reviews over Woonfonds.

Hypotheek

Lees hier alles over een hypotheek van Woonfonds. Klik op het product voor meer informatie


Reviews: 73% beveelt Woonfonds aan.

Woonfonds scoort gemiddeld een 7,7. Dit is het gemiddelde uit 26 beoordelingen van Woonfonds klanten. Daarvan hebben 24 klanten ook nog een toelichting gegeven over Woonfonds door middel van een review.

Beoordelingen gemaakt door klanten Woonfonds

Deze beoordelingen zijn van klanten die bij Woonfonds een hypotheek hebben afgesloten.


Toon alle 26 reviews

10
Slecht
0
Totaal score
7,7
Snelheid offerte
7,4
Duidelijkheid offerte
7,2
Service
7,4
Verplichte verzekering(en)
7,5
Verlengingsbericht
9,1

sorteer op: datum ▼ | score

"middelen van hypotheek"
05 augustus 2016 | Anoniem

ben zeer goed geholpen door medewerster van de bank voor middeling van hypotheek

Score
7,8
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8


"laagste rernte"
04 augustus 2016 | Anoniem

goede hypotheek gezocht voor ons

Score
8,3
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
5,5
Verlengingsbericht
10,0


"Goede persoonlijke aandacht"
22 juli 2016 | Peeter Bekker

Woonfonds doet op de achtergrond goed haar werk. Zoekt contact indien nodig en blijft, indien nodig, dit doen tot het contact er daadwerkelijk is. Alle contacten verlopen op een zeer prettige en duidelijke manier. Ben zeer tevreden.

Score
9,1
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8
Verlengingsbericht
10,0


"Heb mijn hypotheek jaren geleden afgesloten dus geen verdere ervaring"
22 juli 2016 | Anoniem

Ben tevreden

Score
7,8
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8


"Klantgerichte hypotheeknemer"
13 juli 2016 | Anoniem

Klantgericht, communicatief, informatief.

Score
8,7
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8
Verlengingsbericht
10,0


"Hier wordt er naar je geluisterd"
07 juli 2016 | Lenie Van der Marel

Mijn hypotheek loopt volgend jaar mei (2017) af. Norm is dat ik tussne 4 en 5 maanden een brief krijg ter afhandeling hier van. Daar ik dan niet thuis ben heb ik het verzoek gedaan of ik de brief nu al kan krijgen. Daar heeft men gevolg aan gegeven zodat ik alles op tijd kan regelen.

Score
10,0
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
10,0
Service
10,0
Verlengingsbericht
10,0


"super service duidelijk uitleg medewerkers denken mee"
27 juni 2016 | Anoniem


Score
7,0
Snelheid offerte
5,5
Duidelijkheid offerte
5,5
Service
10,0


"Prima service"
04 juni 2016 | Anoniem

Als je niet zo goed bent met een computer, wordt je keurig geholpen door een service desk medewerker.

Score
9,3
Snelheid offerte
10,0
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
10,0


"klantvriendelijkheid"
25 mei 2016 | K. Vinckx

In de huidige tijd dat iedereen meer aan zichzelf denkt dan aan de klant was het contact een verademing.

Score
8,7
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
7,8
Verlengingsbericht
10,0


"Kleine, service gerichte hypotheekverstrekker"
22 mei 2016 | Ronald

Hoewel de initiele aanvraag en afhandeling lastig verliep (vooral toe te wijten aan de tussenpersoon) ben ik tijdens de looptijd Woonfonds steeds meer gaan waarderen. De cijfers uit deze review zijn dus niet helemaal representatief omdat ze gaan over het offerte traject. Woonfonds is een kleine, transparante organisatie (iedereen staat met naam en foto in alle communicatie) die echt zijn best doet voor de klanten. Als onderdeel van een grotere organisatie hebben ze wel de systemen en de tooling om dat te kunnen doen terwijl ze als kleine zelfstandige het verschil maken in de persoonlijk benadering en service. Informatie voorziening is zeer goed en komt pro-actief, condities zijn goed en het is gewoon een prettige club.

Score
9,1
Snelheid offerte
7,8
Duidelijkheid offerte
7,8
Service
10,0
Verlengingsbericht
10,0


123volgende1 - 10 totaal 24


rapport

Gesprek gehad met een adviseur?

Kijk of je goed bent geadviseerd en ontvang direct het gratis adviesrapport.

Vergelijken heeft zin

Zoveel bezoekers vergeleken afgelopen week alle hypotheken op Independer: