Hoe werkt hypotheekadvies via de webcam?

Wil je je hypotheekregelen vanaf je bank? Dan is beeldadvies misschien wat voor jou. Je regelt het in 3 stappen.

Stap 1: gegevens invullen 

Om je goed te kunnen helpen, hebben we eerst wat gegevens nodig. Ga daarom eerst naar onze website, kies voor de optie ‘met advies’ en vul je gegevens in. Vind je het lastig om alle vragen te beantwoorden? Dan kun je ons altijd even bellen of een bericht sturen via WhatsApp. Onze adviseurs staan voor je klaar om je op weg te helpen. 

Stap 2: afspraak inplannen

Heb je alle gegevens ingevuld? Dan bellen we je om een afspraak te maken voor het adviesgesprek. Je kunt kiezen of je het adviesgesprek wil voeren via een beeldgesprek of telefoon. Kies je voor beeldbellen? Dan ontvang je van ons een persoonlijk link van Microsoft Teams. Met deze link kun je op de dag van het adviesgesprek inloggen, zodat je elkaar kunt zien. 

Stap 3: het adviesgesprek

Op de dag van het adviesgesprek word je gebeld door je adviseur. Vervolgens klik je op de link voor het beeldgesprek. Als jullie elkaar goed zien en horen, kan het gesprek beginnen. 

Kosten hypotheekadvies

Ben je een starter? Bij Independer betaal je de vaste prijs van 1395 euro voor het afsluiten van een hypotheek. Doorstromers en oversluiters betalen bij ons 1795 voor het afsluiten van een hypotheek mét advies. Bij de meeste hypotheekadviseurs kost dit gemiddeld 2.300 euro. Voor 100 euro sluiten we ook nog een overlijdensrisicoverzekering voor je af (normaal 195 euro). 

Heb je al veel kennis van hypotheken? Dan kun je er ook voor kiezen om je hypotheek zelf aan te vragen zonder hypotheekadvies. Dit heet execution only. Je krijgt dan wel begeleiding, maar geen advies. De prijs voor starters is 595 euro. Doorstromers en oversluiters betalen 795 euro.

Voordelen hypotheekadvies via webcam

Een adviesgesprek via de webcam heeft een aantal voordelen:

  • Je kunt elkaar zien. Hierdoor voelt het persoonlijker en kun je beter met elkaar communiceren.
  • De adviseur kan op een eenvoudige manier zijn scherm met je delen. Zo kan hij direct zijn uitleg of berekeningen aan je laten zien. Handig!
  • Het is simpel en veilig.

Wat heb je nodig voor beeldadvies?

Het enige dat je nodig hebt is een telefoon en een laptop, desktop (met chrome, safari of firefox browser) of tablet met webcam, met een goede wifi-verbinding of 4G-dekking.

Nog ergens hulp bij nodig?

035 626 55 44

morgen vanaf 08:00 uur