Regel de beste hypotheek voor jezelf

De beslissing om een huis te kopen neem je helemaal zelf. Dat is een grote stap. Maar waarom kies je dan niet zelf de hypotheek die bij je past? Bij Independer vinden we dat je best je hypotheek zelf kunt regelen. Kies je hiervoor? Dan krijg je geen advies van ons, maar wel deskundige begeleiding van een vaste hypotheekexpert. Die regelt het papierwerk voor je en onderhoudt contact met de bank. En natuurlijk mag je je expert altijd bellen of mailen, zo vaak je maar wilt. 

Waarom zelf regelen?

Bij Independer denken we dat je best zelf je hypotheek kunt regelen. Zelf regelen bespaart je veel geld, omdat wij je geen advies geven. Maar omdat het zo’n grote beslissing is, is het wel belangrijk dat je er het nodige vanaf weet. Dat checken we met een kennistest. Zodat je later geen spijt hebt van je beslissing. Slaag je niet voor de test? Dan verwijzen we je door naar ons hypotheek online adviestraject. Daar krijg je persoonlijke begeleiding van een vaste hypotheekadviseur. Bij elke stap in het proces.

Wat kost het?

Bij Independer weet je van tevoren precies wat je betaalt voor het afsluiten van een hypotheek. Eén vast tarief voor starters van 595 euro. Voor dit bedrag mag je ons zo vaak mailen of bellen als je wilt. En sluit je ook je overlijdensrisicoverzekering via ons af? Dan betaal je hiervoor eenmalig 100 euro. Normaal kost dit 195 euro. En kleine lettertjes daar doen we niet aan.

Kies je ervoor om zelf je hypotheek af te sluiten? Met begeleiding van een deskundige hypotheekexpert? 

Hypotheek afsluiten met hypotheekadviseur

Wil je liever een hypotheek afsluiten samen met een adviseur? Dat kan ook, we helpen je bij elke stap. Ook bij hypotheekadvies met begeleiding beginnen we online. Met een korte vragenronde. Zo leren wij je woonwensen kennen. Omgekeerd weet jij meteen of Independer je wel of niet kan adviseren. Daar ze we meteen duidelijk in. Heb je bijvoorbeeld een hypotheek voor een huis in het buitenland nodig, dan kunnen we je niet helpen. Afhankelijk van de uitslag, ga je meteen verder met het online adviestraject of overleg je eerst telefonisch met één van onze hypotheekadviseurs.

Waarom met advies?

Een hypotheek afsluiten is een grote beslissing. Je moet goed weten welke risico’s je loopt en welke keuzes je hebt. Heb je nooit eerder een hypotheek afgesloten of weet je er gewoon niet zo veel van af? Dan is het een prettig idee dat je wordt begeleid door een eigen hypotheekadviseur. Tijdens het online adviestraject bepaal je zelf het tempo en krijg je bij alles een duidelijke uitleg. Heel gemakkelijk. Heb je tussendoor een vraag? Dan kun je op elk moment contact opnemen met je vaste Independer hypotheekadviseur. 

Alles goed geregeld

De beste hypotheek voor jou gevonden? Gefeliciteerd. We helpen je bij het uploaden van alle documenten die nodig zijn voor de definitieve aanvraag. Je hypotheekadviseur checkt alles voor je. Als je de definitieve offerte ontvangt hoef je alleen nog maar te beslissen of je op het aanbod in wil gaan. De rest regelen wij. Wel zo gemakkelijk.

Wat kost het?

Voor 1395 euro sluit je een hypotheek af, met begeleiding van een adviseur van Independer. Dit is een vaste prijs. En sluit je ook je overlijdensrisicoverzekering via ons af? Dan betaal je hiervoor eenmalig 100 euro. Normaal kost dit 195 euro.

Is het wat voor jou? Je hypotheek afsluiten met je eigen Independer hypotheekadviseur? Regel het direct:

Wanneer kunnen wij je niet helpen?

Wij kunnen je bij Independer niet helpen met je hypotheek als:

  • je geen Nederlands kunt spreken;
  • je meerdere woningen op naam hebt;
  • je meerdere ondernemingen hebt met ingewikkelde constructies;
  • je op dit moment een restschuld hebt;
  • je een recreatiewoning, woonboot of woning in het buitenland koopt;
  • je gaat scheiden en je nu nog geen echtscheidingsconvenant hebt;

Je kunt via onze Zoek Adviseur module een adviseur in de buurt vinden die je hiermee kan helpen.​

Informatie gecontroleerd door expert

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Marga Lankreijer-Kos. Zij is specialist op het gebied van hypotheken en een veelgevraagd expert in de media. Bijvoorbeeld bij BNR Nieuwsradio en Nu.nl.

Awards Independer

Independer heeft verschillende prijzen en awards gewonnen.