Hypotheekadvies van Independer

Bij Independer geven we graag hypotheekadvies. We vragen je allereerst om online een aantal vragen te beantwoorden. Zo kunnen we voor jou vooraf al hypotheekaanbieders vergelijken. 

Heb je het formulier ingevuld? Dan heb je telefonisch of via de webcam contact met jouw hypotheekadviseur. Je hoeft geen afspraak te maken voor een gesprek op kantoor, maar lekker je hypotheek regelen vanaf je eigen bank. Daarom kun je bij Independer al binnen 3 weken je hypotheek regelen! 

Bekijk vast de actuele hypotheekrentes of bereken je maximale hypotheek

Wat betaal ik voor een hypotheekadvies?

Ben je een starter? Bij Independer betaal je de vaste prijs van 1395 euro voor het afsluiten van een hypotheek. Doorstromers en oversluiters betalen bij ons 1795 voor het afsluiten van een hypotheek mét advies. Bij de meeste hypotheekadviseurs kost dit gemiddeld 2.300 euro. Dat scheelt dus ruim 500 euro. Voor 195 euro sluiten we ook nog een overlijdensrisicoverzekering voor je af. Kleine lettertjes kennen we niet. En natuurlijk mag je ons zo vaak bellen als je wilt. 

Wat kan ik verwachten van hypotheekadvies?

Een nieuwe woning kopen is behoorlijk spannend. Meestal heb je niet voldoende eigen geld voor de volledige aanschaf van de woning. Op zo’n moment ga je een lening aan bij een hypotheekverstrekker in de vorm van een hypotheek. Een hypotheek sluit je vaak af voordertig jaar, dus natuurlijk moet dat goed geregeld zijn. Goed hypotheekadvies kan hierbij helpen. Een hypotheekadviseur weet precies hoe de markt in elkaar steekt, hoe het proces van de hypotheekaanvraag loopt, wat de actuele rentes zijn, welke documenten er nodig zijnen welke eisen een bank of hypotheekverstrekker stelt. Hij of zij bepaalt samen met jou welke hypotheek het beste bij je past. Dat is belangrijk want er zijn veel verschillende soorten hypotheken. Zoals bijvoorbeeld de annuïteitenhypotheek, de lineaire hypotheek , de spaarhypotheek of de aflossingsvrije hypotheek. Allemaal hebben ze hun voor- en nadelen. Je doet er dus verstandig aan je goed te laten adviseren welke vorm het beste bij jouw situatie past. Een hypotheekadviseur kan ook helpen met het afsluiten.

Heb jij vragen over de stappen van een hypotheekadvies? Wanneer moet je welke documenten verzamelen en wanneer moet je betalen voor je hypotheekadvies? Bekijk ons handige stappenplan! 

 

Second opinion hypotheekadvies

Heb je hypotheekadvies gekregen, maar wil je toch graag checken of dit voor jou het beste is? Dan helpt Independer je ook graag met een second opinion op onze Kwaliteitscheck hypotheekadvies. Op de Kwaliteitscheck vul je online een vragenlijst in over je hypotheekadvies. Dit kost ongeveer een kwartier. Na het invullen ontvang je een rapport en zie je direct of jouw adviseur alle belangrijke en verplichte onderwerpen heeft besproken. Mis je iets? Neem dan contact op met je hypotheekadviseur. Eventueel kun je ook een andere adviseur inschakelen, maar hou er dan wel rekening mee dat dit opnieuw kosten met zich meebrengt.

Welke adviseur geeft het beste hypotheekadvies?

Op Independer beoordelen andere consumenten hun hypotheekadviseur. Deze informatie helpt jou bij het maken van de juiste keuze. Je hoeft alleen een postcode of plaatsnaam in te vullen om de beste hypotheekadviseur in jouw regio te vinden. Heb je zelf ook een ervaring met een hypotheekadviseur? Help dan andere consumenten door je ervaring achter te laten.