ABN AMRO

ABN Amro

ABN AMRO is één van de grootste banken van Nederland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, maar de bank is wereldwijd. Zo zijn ze onder andere actief in de Verenigde staten, maar ook in Japan en Australie.

Aegon

logo Aegon

Aegon is ontstaan in 1983 Toen verzekeraars AGO en ENNIA fuseerden. Tegenwoordig zijn ze één van de grootste verzekeraars in Nederland. Maar ze zijn ook actief in Amerika, Europa en Azie.

Allianz

allianz

Allianz is een grote financiële dienstverlener die in meer dan 70 landen wereldwijd gevestigd is. Naast hypotheken bieden ze ook verzekeringen en pensioenen aan. 

Argenta

Logo Argenta

Argenta is een bankverzekeringsgroep in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Ze zijn vooral actief met het aanbieden van spaarrekeningen en het verstrekken van hypotheken. Argenta is op dit moment de grootste buitenlandse geldverstrekker op de Nederlandse hypotheekmarkt.

bijBouwe

Logo bijBouwe

bijBouwe is de eerste hypotheekaanbieder waar je online je hypotheek kunt afsluiten. Toch advies nodig? Geen nood. Ook hiervoor kun je terecht bij bijBouwe.

Centraal Beheer Achmea

Logo Centraal Beheer Achmea

Centraal Beheer Achmea is opgericht in 1909. Sinds 1995 zijn ze lid van de Achmea Groep. Dit is de grootste groep verzekeraars in Nederland. Sinds dit jaar zijn ze met een nieuw hyptheekproduct terug op de markt. Lees meer over Centraal Beheer Achmea.

Lloyds Bank

Logo Lloyds Bank

Lloyds Bank is in 2009 ontstaan uit een fusie tussen een aantal bekende Britse financiële instellingen zoals Lloyds Bank en Bank of Schotland. Meer dan 100.000 Nederlanders hebben een hypotheek of spaarrekening bij deze bank.

Merius

Merius Hypotheken bestaat sinds 2016 en is begonnen met hypotheken aan te bieden via De Hypotheekshop, Huis & Hypotheek en Hypokeur. Sindsdien breiden ze verder uit en zijn nu dus ook af te sluiten via Independer.

Moneyou Hypotheken

Logo Moneyou

Moneyou is onderdeel van ABN AMRO Hypotheken groep en bestaat sinds 2001. Het is een online financiële dienstverlener waar eenvoudig en simpel hoog in het vaandel staat. Lees meer over Moneyou.

MUNT

Logo MUNT

MUNT Hypotheken bestaat sinds 2014. Ze bieden hypotheken aan via onafhankelijke adviseurs. Wat is er anders aan MUNT Hypotheken? Onder andere dat ze geen hoge tarieven rekenen als een bepaald product tijdelijk duurder is omdat er weinig kapitaal is. Ze hanteren een OP = OP beleid.

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden

Nationale Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Met ruim 170 jaar ervaring heeft Nationale-Nederlanden een grote deskundigheid opgebouwd. Je kunt bij ze terecht voor onder andere verzekeringen, hypotheken, sparen, leningen en pensioenen.

Reaal

reaal

Eén van de grotere verzekeraars in Nederland. Bij Reaal sluit je de Lekker Wonen Hypotheek. Dit kan alleen via een adviseur of via de Execution Only route van Independer.

Tulp Hypotheken

Tulp Hypotheken is een hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt. Zij werken samen met speciaal geselecteerde adviseurs, die zich kunnen richten op het samenstellen van een glasheldere hypotheek met een scherpe rente.

Execution only

Execution only betekent dat je je hypotheek online regelt. Je kiest zelf en stelt dus je eigen hypotheek samen. Onze hypotheekexpert helpt je stap voor stap en zorgt ervoor dat je hypotheek helemaal in orde komt. Maar je krijgt dus geen advies van een hypotheekadviseur. Omdat je geen advies krijgt, ben je een stuk voordeliger uit.

Er zijn wel wat voorwaarden aan verbonden. Wil je weten welke dit zijn?

Liever hypotheekadvies?

Wil je toch liever advies van één van onze adviseurs? Dat kan. Bij alle bovenstaande aanbieders kun je ook een hypotheek mét advies afsluiten. Zit de aanbieder van jouw keuze er niet tussen? Bij deze aanbieders kunnen we ook een hypotheek inclusief advies voor je aanvragen:

Overzicht aanbieders

Op dit moment vergelijken we alle hypotheekaanbieders, maar kun helaas nog niet alle aanbieders bij ons afsluiten. We zijn hard aan het werk om ons aanbod uit te breiden. 

Welke aanbieders vergelijken we wel, maar kun je niet bij ons afsluiten?

Conservatrix
De Hypotheker
Philips Pensioenfonds
Regiobank
SNS Bank
Triodos Bank


Welke aanbieder(s) vergelijken we niet?

  • ​Sparkasse