Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,8

Bekijk alle 324 klantbeoordelingen

8,0

"in principe alles makkelijk te begijpen, sommige definities kan je googlen, maar je komt er in het algemeen wel uit op de site. prima site dus"

zondag 2 januari 2022 om 15:39, Dhr. Gharbharan, ROTTERDAM
10,0

"Goed op weg geholpen door medewerker bij zelf aanvragen hypotheek."

dinsdag 28 december 2021 om 18:32, Anoniem, AMERSFOORT
10,0

"Alles duidelijk en ik werd stap voor stap begeleid."

zaterdag 25 december 2021 om 03:53, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
10,0

"Tot nu toe gaat het voorspoedig! "

zondag 19 december 2021 om 15:08, Dhr. Lody Nieuwkerk, BILTHOVEN
10,0

"duidelijke site laag in kosten"

zaterdag 18 december 2021 om 12:30, Dhr. Gerard Knijnenburg, ZOETERMEER
10,0

"snel en to the point"

woensdag 24 november 2021 om 20:42, Dhr. Ad Wiltenburg, DORDRECHT
10,0

"De uitleg is zeer duidelijk"

donderdag 18 november 2021 om 13:23, Dhr. Jacques Van der Horst, VENLO
10,0

"waanzinnig eenvoudig"

maandag 1 november 2021 om 12:20, Dhr. Frans Van Der Velde, UITHOORN
10,0

"Eindelijk een partij waarbij je zelf online je hypotheek kan oversluiten voor een redelijk bedrag en met een mooi gestroomlijnd proces!"

vrijdag 29 oktober 2021 om 09:51, Anoniem, ARNHEM
10,0

"Net als in een aantal vorige gevallen ook nu weer plezier gehad van een heldere website en plezierig contact"

vrijdag 15 oktober 2021 om 13:56, Anoniem, ARNHEM
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.