Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,8

Bekijk alle 285 klantbeoordelingen

10,0

"Independer denkt goed vanuit de klant. Daarom zijn hun producten zo begrijpelijk en toegankelijk. Bij alle beinvloedbare kosten vergelijk ik via hun site. "

4 dagen geleden om 00:47, Anoniem, AALTEN
10,0

"Er werd snel en correct telefonische hulp geboden. Ik kon daarom mijn vragen kwijt en werd er ook e.e.a. aangepast. "

dinsdag 30 maart 2021 om 17:37, Anoniem, ROOSENDAAL
6,0

"In dit specifieke geval ben ik niet helemaal tevreden . Ik kan niet teruglezen waarom mijn hypotheek maar 440.000 Euro kan zijn bij een overwaarde van 500.000 + ik kan niet eenvoudig zien of ik mijn aflosboete terugverdien."

dinsdag 23 maart 2021 om 22:27, Anoniem, VORDEN
6,0

"Ik vind de procedure om zonder advies over te sluiten bij mijn huidige geldgever zonder advies erg lastig."

woensdag 17 maart 2021 om 12:48, Anoniem, HUIZEN
10,0

"De website is duidelijk en begrijpelijk. Ik kan snel terugschakelen op wat ik eerder aangeklikt heb. "

donderdag 4 maart 2021 om 18:48, Anoniem, APELDOORN
6,0

"Ik vind het voor doorstromers moeilijk, zij blijven eerst nog in hun te verkopen huis wonen. Hier zijn geen mogelijkeden voor ingebouwd in het invulschema."

donderdag 25 februari 2021 om 20:07, Meneer Leeflang, HEINENOORD
8,0

"De module op zich is prima. Jammer dat jullie op basis van alle verstrekte gegevens niet direct de hypotheek aanvraag i.c. beoordeling kunnen doen, dat zou plezieriger zijn omdat je dan als klant sneller zekerheid en duidelijkheid hebt."

dinsdag 23 februari 2021 om 14:05, Anoniem, VOORBURG
10,0

"Zeer gebruikersvriendelijk programma om en hypotheekaanvraag te doen en goede bereikbaarheid van een deskundige helpdesk."

maandag 1 februari 2021 om 17:37, Anoniem, ROTTERDAM
8,0

"De test moet ik nog invullen en dat kan pas a.s. maandag of dindag. Ik hoop dat, dit geen probleem is. Met vr.gr. Piet van Rest"

zaterdag 30 januari 2021 om 19:59, Meneer van Rest, ST. WILLEBRORD
4,0

"schimmig waarom er nu een bankrekeningnummer nodig is, terwijl ik in dit stadium alleen een kosteloos renteadvies aanvraag. "

donderdag 21 januari 2021 om 12:25, Anoniem, BILTHOVEN
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.