Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,8

Bekijk alle 345 klantbeoordelingen

8,0

"Overzichtelijk en duidelijk. "

3 dagen geleden om 15:39, Anoniem, RIJSWIJK
10,0

".."

dinsdag 14 juni 2022 om 21:09, Anoniem, TEGELEN
8,0

"Omdat het goed was maar altijd ruimte is voor verbetering(en)."

vrijdag 3 juni 2022 om 22:12, Anoniem, LELYSTAD
8,0

"Site werkt handig "

woensdag 18 mei 2022 om 10:03, Anoniem, LEEUWARDEN
10,0

"Snel, eenvoudig en ook nog online support!"

vrijdag 29 april 2022 om 15:54, Anoniem, ENSCHEDE
8,0

"Makkelijk vergelijken"

donderdag 28 april 2022 om 22:29, Anoniem, MAASTRICHT
10,0

"Transparante en heldere informatie"

maandag 25 april 2022 om 12:48, Anoniem, WAMEL
10,0

"Alles duidelijk"

vrijdag 22 april 2022 om 21:44, Mevr. Sophie Weusthof, ABBENES
10,0

"Heldere vragen "

dinsdag 19 april 2022 om 23:38, Anoniem, DELFT
10,0

"helder"

donderdag 14 april 2022 om 13:42, Anoniem, ECKELRADE
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.