Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,7

Bekijk alle 262 klantbeoordelingen

4,0

"schimmig waarom er nu een bankrekeningnummer nodig is, terwijl ik in dit stadium alleen een kosteloos renteadvies aanvraag. "

2 dagen geleden om 12:25, Anoniem, BILTHOVEN
10,0

"Het site is heel duidelijk en alles staat er heel goed en duidelijk in "

donderdag 14 januari 2021 om 23:03, Mevrouw Rumeysa, ROTTERDAM
8,0

"Was goed en duidelijk"

woensdag 13 januari 2021 om 20:02, Meneer Spee, AMSTERDAM
10,0

"Prima service"

maandag 11 januari 2021 om 16:23, Anoniem, VEENENDAAL
8,0

"Snel en toegankelijk. Vriendelijke service voor scherpe prijs. Aandachtspunt: de rekentool m.b.t. overwaarde, hypotheekrente aftrek en eventueel kortere looptijd lening"

woensdag 6 januari 2021 om 05:35, Anoniem, LOOSDRECHT
6,0

"Website toont bij dezelfde aanbieder verschillende periodes voor geldigheidsduur offerte, looptijd bouwdepot etc. Als vergelijken je corebusiness is, kan dat beter. Niet alle medewerkers weten even veel over hypotheken."

maandag 4 januari 2021 om 19:53, Anoniem, AMSTERDAM
8,0

"Tot zover heel tevreden. Echter enkele beperkingen in het on-line beantwoorden."

maandag 4 januari 2021 om 16:00, Meneer Duijves, AMSTERDAM
8,0

"Handig vergelijken "

zondag 3 januari 2021 om 01:38, Anoniem, HOLWERD
6,0

"Nog te vroeg om deze vraag te stellen. Wel ok om hypotheek advies onnodig een ieder op te dringen. Hoewel er lieden zijn die dit nodig hebben natuurlijk."

zaterdag 2 januari 2021 om 17:48, Anoniem, HOLWERD
10,0

"Snel en transparant. De info lijkt echt onafhankelijk. Ik kon alleen aanbod van de ABN niet terugvinden in de aanbieders."

maandag 21 december 2020 om 21:22, Meneer de Graaf, AMSTERDAM
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.