Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,7

Bekijk alle 354 klantbeoordelingen

2,0

"Niet zo tevreden. Medewerkers die niet van elkaar weten wat er gezegd is. Dossier is niet compleet, en kennis is niet op orde. Je moet veel zelf in de gaten houden, en info aanvullen."

maandag 16 januari 2023 om 18:00, Anoniem, LOOSDRECHT
8,0

"Goed overzichtelijk"

woensdag 2 november 2022 om 21:51, Anoniem, 'T HARDE
8,0

"Goed overzichtelijk"

woensdag 2 november 2022 om 21:47, Anoniem, 'T HARDE
10,0

"Snel gedaan "

maandag 31 oktober 2022 om 11:33, Anoniem, ROTTERDAM
6,0

"Een dienst kun je beoordelen nadat afgerond is. Op dit moment zou ik alleen een website kunnen beoordelen."

dinsdag 18 oktober 2022 om 12:21, Anoniem, ASSEN
10,0

"proces voor invoeren van gegevens verliep uitstekend, mooie site"

donderdag 11 augustus 2022 om 16:46, Dhr. Bongaarts, ROTTERDAM
8,0

"Duidelijke website! "

woensdag 13 juli 2022 om 10:39, Anoniem, LEIDEN
8,0

"Heldere info "

dinsdag 12 juli 2022 om 22:19, Anoniem, UTRECHT
10,0

"Erg overzichtelijke en duidelijke site: zeer gebruiksvriendelijk! Fijn dat alle ingevulde gegevens onthouden worden!"

woensdag 29 juni 2022 om 14:46, Anoniem, DRUTEN
8,0

"Overzichtelijk en duidelijk. "

donderdag 23 juni 2022 om 15:39, Anoniem, RIJSWIJK
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Kies je voor weigeren, dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies. Meer informatie, ook over je instellingen aanpassen, vind je in ons cookiebeleid.