Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,9

Bekijk alle 223 klantbeoordelingen

10,0

"blij met uitleg website"

vandaag om 11:18, Anoniem, SCHIEDAM
10,0

"Duidelijke communicatie in heldere taal."

vandaag om 19:59, Meneer van der Vaart, DE KWAKEL
10,0

"Top geregeld"

vrijdag 18 september 2020 om 17:18, Anoniem, WIJCHEN
10,0

"super goed en makkelijk, tevens goede prijs en met whatsapp werkt het super snel."

vrijdag 18 september 2020 om 11:29, Meneer Vrijhof, DE HEEN
10,0

"Heerlijk on-line hypotheek aangevraagd. Geen urenlange gesprekken met een adviseur."

dinsdag 8 september 2020 om 19:09, Anoniem, LOOSDRECHT
8,0

"Helpen altijd vriendelijk ook al heb je veel vragen :)"

donderdag 3 september 2020 om 20:17, Anoniem, NIEUW-VENNEP
8,0

"Het is tot op heden allemaal vrij simpel en overzichtelijk weergegeven. Het zou wel fijn zijn als er meerdere banken op aangesloten zijn."

donderdag 3 september 2020 om 14:34, Meneer Schreuders, ALMERE
8,0

"Simpel"

woensdag 2 september 2020 om 12:39, Anoniem, MAARSSEN
10,0

"Gaat prima zo."

woensdag 26 augustus 2020 om 10:19, Anoniem, GELEEN
6,0

"Goed systeem, echter gingen er enkele zaken mis bij het invullen. Het is dan ook onzeker over het vervolgtraject."

dinsdag 28 juli 2020 om 20:46, Anoniem, GOUDA
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.