Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,7

Bekijk alle 315 klantbeoordelingen

10,0

"Net als in een aantal vorige gevallen ook nu weer plezier gehad van een heldere website en plezierig contact"

2 dagen geleden om 13:56, Anoniem, ARNHEM
10,0

"service staat HOOG in het vaandel en dat is gewoon TOP!"

5 dagen geleden om 13:32, Anoniem, PUTTEN
6,0

"nu nog geen mening"

woensdag 22 september 2021 om 17:28, Anoniem, ELSPEET
8,0

"Tot nu toe tevreden. Eindoordeel volgt als alles rond is."

maandag 13 september 2021 om 17:57, Anoniem, VENLO
6,0

"voldoende"

maandag 13 september 2021 om 16:50, Anoniem, DE LIER
8,0

"Makkelijk zelf in te vullen"

zaterdag 4 september 2021 om 13:46, Anoniem, TILBURG
8,0

"aanvraag procedure is overzichtelijk"

zaterdag 28 augustus 2021 om 21:19, Meneer Buur, MONNICKENDAM
4,0

"Heel vervelend dat je gratis een rente aanbod kan krijgen, maar jammer dat nergens staat dat je eerst nog me jullie moet bellen. Pas wanneer de aanvraag is ingediend. Zet dat er even vooraf bij"

woensdag 25 augustus 2021 om 14:59, Anoniem, 'S-GRAVENHAGE
6,0

"Website werkt goed, geen overbodigheden, duidelijk proces. Maar pas een positieve score als het resultaat is behaald."

woensdag 18 augustus 2021 om 19:53, Anoniem, ALKMAAR
10,0

"Tot nu toe super eenvoudig"

woensdag 18 augustus 2021 om 09:29, Anoniem, OUDENBOSCH
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.