Wat andere klanten van ons vinden

Altijd al willen weten wat andere consumenten van Independer.nl vinden? Hieronder vind je alle ervaringen, ongefilterd en echt.

Wil je zelf ook een hypotheek afsluiten via Independer? Dat kan! Regel je hypotheek zelf met of onder adviseur gemakkelijk online. 

Onze klanten geven ons gemiddeld een

8,8

Bekijk alle 304 klantbeoordelingen

10,0

"Duidelijke aanbieder, met goede service."

gisteren om 11:18, Anoniem, AUGUSTINUSGA
10,0

"de website werkt soepel en een mooi aanbod van AbnAmro ontvangen."

4 dagen geleden om 16:31, Anoniem, LEXMOND
10,0

"Zeer eenvoudig om de aanvraag in te dienen. Zeer helder."

zaterdag 17 juli 2021 om 17:56, Anoniem, BERKEL EN RODENRIJS
10,0

"Duidelijke site"

woensdag 7 juli 2021 om 10:49, Anoniem, OOSTERHOUT NB
8,0

"Gewoon goede ervaring met Independer"

vrijdag 2 juli 2021 om 20:47, Anoniem, LEIDEN
10,0

"Makkelijke site en een lage rente"

donderdag 1 juli 2021 om 13:24, Mevrouw Arkesteijn, CAPELLE AAN DEN IJSSEL
8,0

"Ik weet nog hoe tevreden ik ben met de Independer? De aanvraag is simpel eenvoudig in te vullen. Ik heb nog geen aanbieding met hobbels ontvangen. Dus kan ik waarde oordeel geven. Ik ben wel onder de indruk van de eenvoud van de aanvraag."

vrijdag 25 juni 2021 om 11:49, Meneer Rijnierse, ALKMAAR
10,0

"TOP website uiteraard maar daarnaast ook menselijke telefonische support zonder standaard tekst maar een echt gesprek met oplossingen!"

donderdag 24 juni 2021 om 15:16, Meneer Bosman, WIJK BIJ DUURSTEDE
8,0

"Xx"

woensdag 16 juni 2021 om 16:04, Anoniem, ENSCHEDE
8,0

"Ging heel erg makkelijk ben tevreden over de service die jullie bieden. "

zondag 6 juni 2021 om 12:34, Anoniem, OLDEHOLTPADE
toon meer

Zo werkt een review geven voor je hypotheek

Wanneer je bij Independer een hypotheek afsluit, ontvang je een mail met de vraag of je je hypotheekadviseur wilt beoordelen. Vervolgens komt je review, als deze is goedgekeurd, op de website van Independer te staan.

Aan welke voorwaarden moet de review over je hypotheekadvies voldoen?

Voordat je review op onze website wordt getoond, wordt deze op een aantal punten gecontroleerd. Lees meer daarover in ons reviewbeleid.

Waarom Independer?

Independer gebruikt cookies

Independer gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website te verbeteren en je relevante advertenties te kunnen laten zien. De partijen waarmee we samenwerken kunnen dan zien dat je onze website hebt bezocht. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.