Aanmelden extranet

Op deze pagina kunnen hypotheekkantoren zich aanmelden voor het extranet van Independer. Voor het aanmelden van uw kantoor kunt u ook telefonisch contact opnemen met 035-6265585. Bent u al aangemeld? Dan kunt u hier inloggen op het extranet.

Nieuwe kansen via Independer

Vanaf maart 2010 kunnen consumenten via Independer de beste hypotheekadviseur in hun regio vinden. Maar hoe wordt uw kantoor getoond in het zoekresultaat? Weten potentiƫle klanten u straks makkelijk te vinden? Independer biedt u een innovatief hypotheekmodel en u kunt daar kosteloos van profiteren. Bovendien krijgt u inzicht in rapportcijfers en kunt u direct reageren op beoordelingen.

Wilt u ook profiteren? Alle hypotheekkantoren in Nederland kunnen zich gratis aanmelden voor het extranet. Dus activeer nu uw account en vul meteen uw kantoorgegevens aan.

Wat houdt het gratis account in?

De gratis basisvermelding toont gegevens zoals adresgegevens, telefoonnummer, foto, logo, openingstijden, naam van de adviseurs en aanstellingen. In de loop van 2011 worden mogelijk betaalde additionele diensten geĆÆntroduceerd, zoals de vermelding van uw e-mailadres op uw kantoorpagina, een SMS alert bij nieuwe reviews, etc. Het staat kantoren uiteraard vrij deze diensten wel of niet af te nemen. Het basisaccount van het extranet blijft altijd gratis voor alle hypotheekkantoren.

Bent u al aangemeld? Log dan hieronder in op het extranet. Hier kunt u al uw beoordelingen inzien, uw gegevens aanpassen en aanvullen en veelgestelde vragen vinden.

Bekijk voorbeeld van een ingevuld profielHypotheekadvies gehad?

Check direct of je een goed hypotheekadvies hebt gekregen of geef een beoordeling.

Hiermee help je andere bezoekers de beste adviseur in hun regio te vinden!