Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Brabant Noord

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Brabant Noord uitgereikt aan:

Thijssens Advies uit Sint Michielsgestel

Thijssens Advies uit Sint Michielsgestel heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Brabant-Noord gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden Thijssens Advies een 9,1, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • ‘Service staat bij deze firma bovenaan, gevolgd door betrouwbaar en persoonlijk advies’
  • ‘Kon onze situatie, wensen goed vertalen. Komt afspraken na. Felxibel in tijd. Duidelijk ook over kosten. Sympathiek en oprecht persoon’
  • ‘Je krijgt goed en duidelijk advies over wat wel en niet kan. Alles wordt keurig uitgelegd zodat je het ook snapt’

Reactie winaar

Wij zijn bijzonder blij met deze erkenning. We doen altijd ons best om onze klanten een zo goed mogelijk advies te geven. Als we kijken naar de score en de beoordelingen die door onze klanten zijn gegeven dan is deze Award de kroon op ons advieswerk. Dit hebben we bereikt samen met onze klanten. Uiteraard gaan we deze ingeslagen weg verder vervolgen ! Ons motto is ‘financieel bewust’. We kijken veel verder dan alleen de hypotheek. De studie van kinderen, een dure hobby of het besteedbaar inkomen na pensionering horen daar onder andere ook bij.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.