Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Drenthe

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Drenthe uitgereikt aan:

Van Bruggen Adviesgroep uit Meppel

Van Bruggen Adviesgroep uit Meppel heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Drenthe gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden Van Bruggen Adviesgroep Meppel een 9,3, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

‘Ik vind het heel prettig dat mijn klanten de gelegenheid krijgen om iets over mij te zetten op de site. Ik vraag ook of klanten gekeken hebben als ze bij mij aan tafel zitten, en dat uiteindelijk de telefoon gepakt wordt nav de beoordelingen op jullie site.’

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • Een duidelijke gesprekspartner in de soms ingewikkelde hypotheekmaterie.
  • Deze mensen nemen zeer uitgebreid de tijd, om je als leek duidelijk te maken wat je allemaal kunt verwachten op financieel gebied.
  • Tussendoor heb ik hem regelmatig gebeld en hij was goed bereikbaar en gaf altijd een heel goed advies. Een aanrader!

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.