Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Flevoland

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Flevoland uitgereikt aan:

Dameyon BV uit Almere Haven

Dameyon BV uit Almere Haven heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Flevoland gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden Dameyon BV een 9,2, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • ‘Ik werd bij de eerste afspraak al meteen goed ontvangen. De begeleiding van de adviseur was uitstekend, ik heb er geen andere woorden voor’
  • ‘Ik kan iedereen Dameyon BV aanraden omdat het een topbedrijf is. Iedere medewerker is ervaren in het vak en ze zijn heel eerlijk en oprecht tegen je, ze geven een op maat advies en ze staan altijd voor je klaar 24/7.’
  • ‘Zonder deze lieve eerlijke behulpzame mensen hadden we waarschijnlijk nooit ons eerste huisje kunnen krijgen. Ze hebben ons van af het eerste telefoontje behulpzaam, eerlijk en recht door zee geholpen’

Reactie winnaar

De heer Mungra is blij met de toekenning van de Award. Als je eerlijk bent, vindt de klant vanzelf de weg naar je toe. “Dameyon B.V. doet zaken met zijn hart. De klant voelt dat”.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.