Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Limburg-Noord

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Limburg-Noord uitgereikt aan:

Frank Vogel financieel advies uit Weert

Frank Vogel financieel advies uit Weert heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Limburg-Noord gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden Frank Vogel een 9,4, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • 'Het hele team werkt goed samen zoals een geoliede machine.'
  • 'Heel veel hebben zij uit handen genomen zodat wij ons konden concentreren op de verhuizing zelf. Top service!'
  • 'Er wordt niet direct een beslissing verlangt, je kunt altijd later nog terugkomen en eventuele bedenkingen bespreken.'

Reactie winnaar

De kroon op ons werk! Beoordeeld worden door onze klanten vinden we een must… alleen dan weten we of we voldoen aan de wensen en eisen die klanten stellen aan een goed hypotheekadvies. Als je dan ook nog een award krijgt als beste kantoor in de regio dan geeft dit een zeer goed gevoel. Dat de klanten dit beoordeeld hebben geeft de award nog meer kleur. Een teamprestatie om trots op te zijn !

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.