Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Limburg-Zuid

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Limburg-Zuid uitgereikt aan:

Paul Spatzker Hypotheekadvies B.V. uit Oirsbeek

Paul Spatzker Hypotheekadvies B.V. uit Oirsbeek heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Limburg-Zuid gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden Paul Spatzker Hypotheekadvies een 9,4, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Dit kantoor was Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • 'Zeer betrouwbaar, hij heeft mij veel werk en zorgen uit handen genomen.'
  • 'Hij bezit een enorme kennis en passie/bevlogenheid voor zijn vak.'
  • 'Volgens mij is er geen betere adviseur te vinden in het Zuid Limburgse!!'

Gehoopt op “districtstitel” verrast door landelijke titel te krijgen. Uiteraard te danken aan de moeite die mijn klanten toch gedaan hebben om hun bevindingen te delen via Independer. Daarnaast geeft het een enorm goed gevoel dat de werkwijze die we hebben als prettig ervaren wordt en dat ook de flexibiliteit in het maken van de afspraak gewaardeerd wordt.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.