Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Noord- en Oost-Gelderland

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Noord- en Oost-Gelderland uitgereikt aan:

Fred Groen Financieel Advies uit Apeldoorn

Fred Groen Financieel Advies uit Apeldoorn heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Noord- en Oost-Gelderland gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden Fred Groen een 8,9, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • 'Niet te beroerd om meerdere hypotheek offertes naast elkaar te leggen en deze ruim toe te lichten.'
  • 'Eerlijk en concensieus. Service is voortreffelijk.'
  • 'Een groot pluspunt om te weten dat je als klant centraal staat.'

Reactie winnaar

Met gepaste trots heb ik kennis genomen van de uitslag van de competitie georganiseerd door Independer. Het bevestigt weer eens dat je, door je uiterste best te doen voor je cliënten, met verstand van zaken en veel inlevingsvermogen, volkomen tevreden relaties krijgt. Dit zijn mijn ambassadeurs op Independer geworden. Ik dank ze hartelijk voor de genomen moeite en voor mij is het een stimulans te proberen mijn dienstverlening verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Fred Groen Financieel Advies te Apeldoorn.

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.