Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Noord-Holland-Noord

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Noord-Holland-Noord uitgereikt aan:

Zorgeloosch uit Alkmaar

Zorgeloosch uit Alkmaar heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Noord-Holland-Noord gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden Zorgeloosch een 9,3, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • 'Harde werkers met hart voor de zaak!'
  • 'Correct, bekwaam, professioneel en houdt zich aan de afspraak.'
  • 'Nadat alle afspraken en het advies keurig op papier zijn gezet was de afhandeling door de binnendienst ook nog eens top en kan ik met recht spreken van een zorgeloze hypotheek!'

Reactie winnaars

Wij zijn heel erg blij met deze erkenning. Onze 8 adviseurs doen iedere keer weer hun best om klanten een zo goed mogelijk advies te geven. Klanten moeten echt het gevoel hebben dat ze een hypotheek afsluiten waarmee ze zorgeloos kunnen wonen en met een zo duidelijk en begrijpelijk advies, dat ze deze achteloos aan anderen kunnen uitleggen. Onze score van 9,3 op Independer geeft wel aan dat onze klanten zeer tevreden zijn. Samen met Het Keurmerk dat we vorig jaar behaald hebben deze award voor een extra bevestiging dat we op de juiste weg zijn !

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.