Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Utrecht

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Utrecht uitgereikt aan:

De Hypotheekshop uit Utrecht

De Hypotheekshop uit Utrecht heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Utrechtgewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden De Hypotheekshop een 9,0, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • 'Laagdrempelig kantoor. Duidelijke uitleg. Advies gericht op onze situatie en toekomstwensen.'
  • 'Door haar uitleg en advies wisten we waar we stonden op elk moment in het proces. Top!'
  • 'Er wordt gewoon een uitstekende service verleent met een sterke focus op realistische mogelijkheden om je droom(huis) te realiseren.'

Reactie winnaar

Het is erg mooi om te zien dat onze inspanningen om de hypotheekmarkt transparanter te maken, goed wordt ontvangen door de consument. Wij doen elke dag ons best om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en hem het best passende, ècht onafhankelijk advies mee te geven. We zijn dan ook erg blij met het initiatief van Independer om kwaliteit en ervaringen te beoordelen, en deze toegankelijk te maken voor het publiek. Maar we zien de prijs voornamelijk als een waardering van onze klanten. Dat zijn uiteindelijk de mensen waar we het voor doen!

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.