Winnaar hypotheekaward 2011 - Regio Zaanstreek-Waterland

In 2011 heeft Independer voor het eerst de award voor het beste hypotheekkantoor uitgereikt. De awards zijn uitgereikt in 25 regio’s in Nederland. De toekenning van de prijs is gebaseerd op reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces, die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 oktober 2010 tot 16 oktober 2011.

Op 31 oktober 2011 heeft Independer de award beste hypotheekkantoor van 2011 in de regio Zaanstreek-Waterland uitgereikt aan:

De Roos van Renswouw uit Zaandam

De Roos van Renswouw uit Zaandam heeft de Independer award beste hypotheekkantoor 2011 regio Zaanstreek-Waterland gewonnen. De waarnemingen over 2011 bezorgden De Roos van Renswouw een 8,6, een prachtig cijfer om de award mee in ontvangst te nemen. Bekijk de gegevens van dit kantoor.

 

Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • 'Goede en duidelijke advies, waarbij goed naar de persoonlijke wensen wordt geluisterd.'
  • 'Ik kan dit kantoor aan een ieder van harte aanbevelen, omdat ik ondervonden heb dat de "klant" hier centraal staat!'
  • 'Integer, vertrouwd en correct. Men houdt zich goed aan de gemaakte afspraken.'

Reactie winnaar

Christiaan Heijne, directeur van De Roos van Renswouw: “Nou en of!, wij zijn heel blij met deze erkenning. De eisen die de wetgever aan hypotheekadvies stelt, zijn de afgelopen jaren drastisch aangescherpt. Maar ook de eisen van de klant. Vergelijkingen op hypotheekadvies werken zo heel verhelderend. Zowel voor potentiële klanten als voor onze eigen adviseurs. Wij vragen daarom onze klanten de kwaliteitscheck op Independer in te vullen. Wij kunnen dan goed monitoren wat goed gaat en wat in de toekomst beter moet.”

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.