Beste hypotheekkantoor van Nederland 2012

Hypotheekkantoor HelpenKiezen Hypotheken uit Eindhoven is de landelijke winnaar van de award ‘Beste hypotheekkantoor 2012’. Dit kantoor heeft op basis van beoordelingen die op Independer zijn achtergelaten in de periode 1 augustus 2011 tot 20 augustus 2012 gemiddeld een 9,2.

Independer heeft de awards ‘Beste Hypotheekkantoor 2012’ uitgereikt in 24 regio’s.
Hypotheekkantoor HelpenKiezen Hypotheken uit Eindhoven is behalve winnaar in de regio Brabant-Zuidoost ook de winnaar van de landelijke award. De cijfers van de winnaars zijn gebaseerd op de prijs-kwaliteitverhouding van hypotheekkantoren op Independer. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klanten en objectieve beoordelingen van het hypotheekadviesproces.

Independer feliciteert de landelijke winnaar van harte met de eerste plaats!

Hypotheekkantoor HelpenKiezen Hypotheken uit Eindhoven

Hypotheekkantoor HelpenKiezen Hypotheken uit Eindhoven heeft de Independer award beste hypotheekkantoor Nederland 2012 gewonnen. Wat consumenten zeggen over het bedrijf:

  • "Persoonlijk, reageert snel, goede kennis van zaken."
  • "Ze denken met je mee, nemen serieus de tijd voor je en weten absoluut waar ze over praten!"
  • "Het advies en de afwikkeling van alles was goed duidelijk."

Reactie HelpenKiezen

"Om deze prijs binnen twee jaar na onze opening te mogen ontvangen is zéér bijzonder. Wij zijn erg blij en trots dat klanten onze nieuwe manier van werken zo waarderen. Ook in de toekomst zullen wij blijven luisteren naar de behoeften van onze klanten en ons blijven aanpassen aan de wensen van de tijd."
  

Foto winnaars HelpenKiezen

.

Regiowinnaars

In onderstaande lijst vind je de regiowinnaars.

Amsterdam-Amstelland Brabant-Noord
Brabant-Zuidoost Drenthe
Flevoland Friesland
Gelderland-Midden Gelderland-Zuid
Gooi en Vechtstreek Groningen
Haaglanden Hollands-Midden

IJsselland

Limburg-Noord
Limburg-Zuid Noord- en Oost-Gelderland

Noord-Holland-Noord

Midden en West Brabant

Kennemerland

Rotterdam-Rijnmond
Twente Utrecht
Zeeland Zuid-Holland-Zuid

Zoek hypotheekadviseur

Het kiezen van een goede en passende hypotheek is een lastig, langdurig en vaak mistig proces. Je hebt zelf vaak onvoldoende kennis en daarom ben je volledig afhankelijk van een hypotheekadviseur. Door ervaringen van andere consumenten te verzamelen en te delen via de module “Zoek hypotheekadviseur” maakt Independer voor jou zichtbaar waar je het beste af bent.

Independer verzamelt de ervaringen van consumenten met hypotheekadviseurs via de Kwaliteitscheck Hypotheekadviseur. Iedere consument die hypotheekadvies heeft gehad en de vragenlijst heeft doorlopen, ontvangt een gratis adviesrapport met aandachtspunten om met de eigen hypotheekadviseur te bespreken.

Om je beter van dienst te zijn maakt Independer gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.